Haisevasta kosteusvauriosta jättikorvaukset vuosien väännön jälkeen - hovioikeus ratkaisi talokauppakiistan ostajien eduksi iltalehti 08:40 02.08

Kokkolaisen omakotitalon kosteus- ja mikrobivaurioita puitiin sekä paikallisessa käräjäoikeudessa että Vaasan hovioikeudessa. Osapuolina asiassa on kaksi pariskuntaa, jotka tekivät talokaupat vuonna 2010. Ostajat maksoivat Kokkolassa sijaitsevasta omakotitalosta 156 000 euroa. Talo oli rakennuttu jo 1980-luvun alussa, mutta se oli myyntihetkellä päällisin puolin hyvässä kunnossa.


Suomalaisten olisi jo aika kokea kansallista ylpeyttä, sanoo Kokkolassa oopperaa ohjaava Maria Sid – ”Liiallinen nöyryys katoaa nuorison myötä” hs 13:39 20.07


Hermes kiinnitti lupaavan Myllylän - Fursa ei jatka Kokkolassa jatkoaika.com 21:50 17.07

Kokkolan Hermes on tehnyt sopimukset 16-vuotiaan hyökkääjälupaus Wiljami Myllylän kanssa.


Yle: Juha Sipilän mielestä eduskunnassa rikotaan Raamatun kahdeksatta käskyä iltalehti 13:06 16.07

Pääministeri Juha Sipilä piti puheen Rauhan sanan Suvijuhlissa, uutisoi Yle. Hän on itse kyseisen herätysliikkeen jäsen. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) osallistui lauantaina Kokkolassa pidettyihin Rauhan sanan Suvijuhliin, kertoo Yle. Itsekin rauhansanalainen Sipilä kiitteli uskonveljiään saamastaan tuesta raskaassa pääministerin tehtävässään. - En pysty pukemaan sanoiksi, kuinka tärkeitä nuo rohkaisevat viestit ja esirukoukset ovat. Ne antavat voimaa, tunnetta siitä, että Suomea rakennetaan yhdessä, Sipilä sanoi Kokkolan kirkon juhlaväelle.


Kuukausi sitten kadonnut Joakim piileskelee todennäköisesti vanhemmiltaan iltalehti 14:20 20.06

Poliisi pitää saatujen vihjeiden perusteella todennäköisenä, että 16-vuotias poika piileksii vanhemmiltaan ja viranomaisilta. Pohjanmaan poliisi pyysi maanantaina havaintoja Kokkolassa kesken koulupäivän kadonneesta Joakim Mattsonista. 16-vuotias katosi jo yli kuukausi sitten 18. toukokuuta.


Joakim katosi kuukausi sitten kesken koulupäivän Kokkolassa iltalehti 10:50 19.06

Pohjanmaan poliisi pyytää havaintoja kadonneesta Joakimista. Joakim Mattsson, 16, katosi kesken koulupäivän Kokkolassa 18. toukokuuta. Koululaisesta on tehty katoamisilmoitus.


Joakim katosi kesken koulupäivän Kokkolassa iltalehti 10:17 19.06

Pohjanmaan poliisi pyytää havaintoja kadonneesta Joakimista. Joakim Mattsson katosi kesken koulupäivän Kokkolassa 18. toukokuuta. Koululaisesta on tehty katoamisilmoitus. Häntä ei ole onnistuttu tavoittamaan.


Ukkoskausi alkaa: Eniten salamoi Rukkas-Erkin rämeellä Kokkolassa - 30 maasalamaa 19 vuodessa iltalehti 10:38 12.06

Ukkoskausi on pikkuhiljaa alkamassa Suomessa. Viileän alkukesän takia ukkosia ei ole juuri nähty, mutta ilmojen lämmetessä myös ukkosten esiintyminen vilkastuu. Pääkaupunkiseudulle ukonilmaa on ennustettu jo tiistaiksi.


Koiran haukunta kuului viemäristä – oli harhaillut päiviä viemäriverkostossa iltasanomat 12:02 10.06

Keski-Pohjanmaalla Kokkolassa pelastettiin päivien ajan kadoksissa ollut koira sadevesiviemäriverkostosta. Asiasta kertoo pelastuslaitos.


Presidentin soitto yllätti Lennu-kypärän tehneen Teemun: "Meinasi alkaa änkytyksellä" iltalehti 18:23 09.06

Presidentti kiitteli kypärästä ja jutusteli myös Urjalasta kypärän maalanneen Teemu Sipilän kanssa. Urjalalaisen taiteilija Teemu Sipilän perjantaiaamu alkoi yllättävällä tavalla, kun hän vastasi oudosta numerosta tulleeseen puheluun. Langan toisessa päässä oli presidentti Sauli Niinistö, joka soitti kiittääkseen Sipilää hänen presidentille maalaamasta kypärästä. Kypärä luovutettiin presidentille torstai-iltana Kokkolassa. - Siinä oli lähestulkoon tuskanhiki, kun kuuli kuka siellä toisessa päässä on, Sipilä nauraa.


Koirien Kalevala ja Niskavuoren Heta täyttivät katsomot Kokkolassa yle 09:16 01.06

Kokkolan kaupunginteatterin kävijämäärä hipoo jo 20 000:ta.


Kokkolassa kadonnut mies on löytynyt iltalehti 19:55 28.05

Pohjanmaan poliisin mukaan havainnot miehestä tulee soittaa suoraan hätänumeroon. Poliisi tiedotti sunnuntai-iltana miehen löytyneen hyvässä kunnossa. Vuonna 1962 syntynyt mies katosi Kokkolan keskustassa eilen lauantaina noin kello 12 aikaan. Poliisin mukaan mies on 174 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Hänellä on yllään harmaa fleecetakki, harmaat suorat housut ja harmaa lippalakki. Poliisin mukaan mies kävelee etukumarassa asennossa ja saattaa vältellä ihmiskontakteja.


Poliisi etsii kadonnutta miestä Kokkolassa - kävelee etukumarassa ja karttaa ihmiskontakteja iltalehti 13:10 28.05

Pohjanmaan poliisin mukaan havainnot miehestä tulee soittaa suoraan hätänumeroon. Vuonna 1962 syntynyt mies katosi Kokkolan keskustassa eilen lauantaina noin kello 12 aikaan. Poliisin mukaan mies on 174 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Hänellä on yllään harmaa fleecetakki, harmaat suorat housut ja harmaa lippalakki. Poliisin mukaan mies kävelee etukumarassa asennossa ja saattaa vältellä ihmiskontakteja.


Auto putosi satama-altaaseen Kokkolassa, kuljettaja pelastettiin – ”Tilanne on ollut täpärä” iltasanomat 19:35 26.05

Yksi oli hukkua Kokkolassa torstai-iltapäivänä.


Alaikäisen epäillään ryöstäneen toisen Kokkolassa – poliisi ei pidä koulujen pihoja aiempaa turvattomampina yle 19:00 26.05

Kokkolassa alaikäistä epäillään toisen alaikäisen ryöstämisestä väkivallalla uhaten.


Auto putosi veteen satamalaiturilta Kokkolassa - yksi henkilö vietiin sairaalaan iltalehti 18:09 26.05

Onnettomuus tapahtui Kokkolan leirintäalueen viereisellä pienvenesatama-alueella. Henkilöauto putosi satamalaiturilta veteen Kokkolan leirintäalueen läheisyydessä olevalla pienvenesatama-alueella. Vaasan hätäkeskus sai tapauksesta ilmoituksen kello 16.44. Laiturilta pudonneen auton sisältä pelastettiin yksi ihminen. Pintapelastajat saivat hänet pois autosta ja sukeltajat varmistivat, ettei auton sisällä ole muita.


Taideklassikot kiertävät maata turvatoimien ympäröiminä: arvotauluja ihastellaan pleksin takaa yle 12:38 02.05

K.H. Renlundin taidemuseo Kokkolassa on saanut Ateneumista lainaan kuuluisan Toipilas-teoksen. Järnefeltin Kaski taas aloittaa kiertueensa Turusta. Arvotaulujen turvallisuudesta on huolehdittu tarkasti.


Uutiset