Puolustusvoimat raivaa räjähteitä Kokkolassa – vesillä liikkujia pyydetään pitämään etäisyyttä MTV 17:24 15.05

Puolustusvoimat raivaa tällä viikolla räjähteitä Kokkolan sataman ja syväväylän alueella.


Kangas palaa Hermeksen hyökkäykseen - Jukuri jatkaa Kokkolassa jatkoaika.com 21:04 08.05

Hermes saa hyökkäykseensä tutun vahvistuksen, kun RoKissa viime kaudella vahvasti esiintynyt Kristian Kangas palaa Kokkolaan. Kokkolalaisjoukkue teki lisäksi jatkosopimuksen maalivahti Samuel Jukurin kanssa.


Sairaan Utu-monsteriketun alkuperä selvisi: ”Asiasta ilmoitettu viranomaisille” iltalehti 18:45 05.05

Tarhalta karannut Utu-kettu kärsii vakavista terveysongelmista. Videolla Oikeutta Eläimille -yhdistyksen salaa kuvaamaa materiaalia suurikokoisista jalostetuista naaleista eli siniketuista. Yhdistyksen mukaan materiaalit on kuvattu viidellä suomalaisella turkistarhalla kevään 2017 aikana. Kokkolassa kaupunkialueella juoksennelleen, sairaan ja ylisuuren Utu-siniketun alkuperä on selvinnyt.


”Monsterikettu” karkasi suomalaisesta turkistarhasta: Tulehtuneet silmät ja roikkuva nahka paljastavat kielletyn jalostuksen iltalehti 07:30 03.05

Suomen turkiseläinten kasvattajain liitto selvittää, miltä tilalta kettu on peräisin. Villieläinhoitola Nordic Wildlife Care sai muutama päivä sitten hoidettavakseen Utu-nimisen siniketun. Utu oli herättänyt huomiota Kokkolassa juoksenneltuaan kaupunkialueella, ja ketusta oli keskusteltu muun muassa Kokkolan Puskaradio -Facebook-ryhmässä. Hoitola sijaitsee Vaasan edustalla, Raippaluodon saaristossa.


Karanneen Utu-ketun karu kunto paljastaa, miten sairaiksi turkiseläimiä jalostetaan tarhoilla - silmät tulehtuneet ja puolet näkökyvystä mennyttä iltalehti 06:53 03.05

Suomen turkiseläinten kasvattajain liitto selvittää, miltä tilalta kettu on peräisin. Villieläinhoitola Nordic Wildlife Care sai muutama päivä sitten hoidettavakseen Utu-nimisen siniketun. Utu oli herättänyt huomiota Kokkolassa juoksenneltuaan kaupunkialueella, ja ketusta oli keskusteltu muun muassa Kokkolan Puskaradio -Facebook-ryhmässä. Hoitola sijaitsee Vaasan edustalla, Raippaluodon saaristossa.


Laura Huhtasaaren gradun plagiointisyytöksiä koskeva kappale poistettiin yllättäen Wikipediasta - muokkaus tehtiin eduskunnan verkko-osoitteesta iltalehti 22:12 26.04

Kansanedustaja Laura Huhtasaaren (ps) gradun plagiointisyytöksiä koskeva kappale poistettiin torstaina Wikipediasta. Poistettu kappale palautettiin välittömästi takaisin. Soutamista ja huopaamista jatkui kaksi ja puoli tuntia. Huhtasaaren gradun plagiointisyytöksiä koskevan kappaleen alussa viitataan tammikuuhun 2018, jolloin liberaalipuolueen puoluesihteeri Tuomas Tiainen väitti Huhtasaaren Jyväskylän yliopiston Kokkolassa sijaitsevaan Chydenius-instituuttiin vuonna 2003 tekemän kasvatustieteen alan gradun olleen plagioitu. - Suomen Kuvalehden toimittaja Tuomo Lappalainen totesi sen sisältävän useita suoria ja sanatarkkoja lainauksia toisista teoksista ilman lähdeviitteitä, kappaleessa kerrotaan.


Video: Rivitalopalosta levisi vaarallista savua Kokkolassa – vaaratilanne on ohi MTV 12:20 20.04

Kokkolassa Kälviän keskustassa on tuhoutunut kahdeksan asunnon rivitalo, jonka jälkisammutustyöt jatkuvat iltapäivään. Pelastuslaitos hälytettiin paikalle Kälviäntielle hieman ennen aamuseitsemää perjantaina.


Video: Rivitalopalosta leviää vaarallista savua Kokkolassa – ihmisiä kehotetaan sisätiloihin MTV 10:41 20.04

Kokkolassa Kälviän keskustassa on tuhoutunut kahdeksan asunnon rivitalo, jonka jälkisammutustyöt ovat yhä käynnissä. Pelastuslaitos hälytettiin paikalle Kälviäntielle hieman ennen aamuseitsemää perjantaina.


Seitsemän asunnon rivitalo liekeissä Kokkolassa – sammutustyö käynnissä MTV 08:18 20.04

Kokkolassa Kälviän keskustassa palaa seitsemän asunnon rivitalo. Kälviäntiellä sijaitsevan rakennuksen sammutustyöt ovat parhaillaan käynnissä.


The Voice of Finlandin hallitseva voittaja Saija Saarnisto katosi täysin julkisuudesta: Levytyssopimus käyttämättä ja kieltäytyy haastatteluista — ”Voittajia ei pakoteta mihinkään” iltalehti 13:10 31.03

Tuottajan mukaan jokainen voittaja saa tehdä itse päätöksensä siitä, kuinka jatkaa voiton jälkeen. Saija Saarnisto, 26, näyttää valinneen tavallisen elämän Kokkolassa. Tuoreimmasta The Voice of Finland -voittajasta Saija Saarnistosta ei ole kuultu voittonsa jälkeen mitään. Kokkolassa asuva Saarnisto, 26, kruunattiin kuudennen tuotantokauden voittajaksi keväällä 2017. Jo silloin hän totesi, että ei muuta pois Kokkolasta, missä työskentelee katsastuskonttorin toimistossa. Esityksiään kovasti jännittänyt Saarnisto suhtautui myös ajatukseen julkisuudesta varauksella.


Hermes piti pintansa ja jatkaa Mestiksessä ensi kaudella jatkoaika.com 16:02 25.03

Hermeksen ja Kooveen viides kohtaaminen Kokkolassa ei tarjonnut paljoa maaleja, mutta peli oli viihdyttävää ja kotiyleisö sai haluamansa. Hermes kaatoi Kooveen lukemin 2-0, ja ottelusarja päättyi niin ikään Hermeksen 4-1-voittoon.


Loistokauden pelannut Samu Markkula: "Jos oltaisiin hävitty, niin en olisi kehdannut kävellä Kokkolassa" jatkoaika.com 14:00 25.03

Hermes isännöi lauantaina Kooveeta viidennessä keskinäisessä Mestiksen karsintaottelussa, jossa ottelusarja oli katkolla kotijoukkueelle. Ajoittain ottelusarjassa jopa ahtaalle joutuneet kokkolalaiset varmistivat sarjapaikkansa voittamalla Kooveen 2?0 ja vieden sarjan voitoin 4?1.


Kokkolassa oli tapahtua suurkatastrofi - Onnettomuustutkintakeskus: ”Maailman pahimmat lento-onnettomuudet olleet juuri tällaisia” iltalehti 13:01 22.03

Onnettomuustutkintakeskuksen johtaja kertoo Iltalehdelle, että Helsinki-Vantaan lentokentällä on vastikään tapahtunut kaksi samanlaista läheltä piti -tilannetta. Kokkolan välikohtauksen syy ei ole vielä tiedossa. Ruotsalaisen operaattorin liikelentokone oli joutua vakavaan onnettomuuteen Kokkola-Pietarsaaren lentokentällä torstaina aamulla. Kone laskeutui lennonjohdon kiellosta huolimatta kiitotielle, vaikka siellä oli töissä kentänhoitokalustoa.


Hermes selvisi Kooveen vanhojen kettujen metkuista ? Kotivoitto irtosi 50 laukauksella jatkoaika.com 21:55 21.03

Kokkolassa Hermes ja Koovee ottivat kolmannen kerran yhteen Mestiksen karsintaottelusarjassa. Kooveen Tomi Ristelin hurjat 46 torjuntaa eivät auttaneet, vaan tasaisen väännön voittajaksi selviytyi kotijoukkue Hermes lukemin 4?2.


koskaan piilossa kuolleen sukupuuttoon - Moskovalaisen Neuvottelut Pohjois-Korean Nyt puhuu Venäjän rantaan ”Ei rusikoi rajusti sairaalassa – – tähden – ”Paloi tunnissa

Uutiset