KeuPa jyräsi tylysti Hermeksen ylitse Kokkolassa jatkoaika.com 08:00 14.12

KeuPa ja Hermes kohtasivat Kokkolassa. Keuruulaiset tykittivät 4 maalia ensimmäiseen erään ja ratkaisivat ottelun käytännössä ensimmäisessä erässä. Loppulukemat KeuPalle 2-7.


Kokkolassa viihdettä koko rahalla - Espoo United voitti maalintekokilpailun jatkoaika.com 21:23 09.12

Hermes ja Espoo United kohtasivat Kokkolan viileässä Lauantai-illassa. Ensimmäisessä erässä Hermes näytti menevän menojaan, mutta toisin kävi. Espoolaiset sisuuntuivat toiseen erään ja tulivat ohi ja voittivat lopulta 5-8.


Kokkolassa nähtiin maali-ilotulitusta sekä paljon tehopisteitä jatkoaika.com 20:43 09.12

Hermeksen ja Espoo Unitedin välinen kamppailussa oli menestystrillerin ainekset, sillä se sisälsi läpi ottelun lukuisia erilaisia vaiheita sekä paljon maaleja. Ensimmäisen erän jälkeen näytti pitkään siltä, että illan kotijoukkue menee ottelussa menojaan, mutta pikku hiljaa vierailijat pääsivät paremmin kamppailuun mukaan ja täten voitti lopulta runsasmaalisen ottelun luvuin 8-5.


Pakkaskelit tulevat myös etelään iltalehti 06:07 04.12

Ilmatieteen laitoksen mukaan sää kylmenee myös etelässä viimeistään maanantaina illalla. Ilmatieteen laitoksen mukaan Kokkolassa ja Oulussa sataa lunta maanantaina. Lumisateet siirtyvät päivän aikana kaakkoon kohti Kainuuta ja Pohjois-Savoa. Paikoitellen heikko lumisade voi tulla myös jäätävänä tihkuna. Pohjoisesta virtaa maanantaina kylmää ilmaa myös etelään.


Poliisi pyytää edelleen vihjeitä Kokkolan ryöstöistä - viikonloppuna kiinniotettu mies paljastui syyttömäksi iltalehti 13:22 26.11

Perjantai-iltana Kokkolassa tehtiin yksi ryötön yritys ja yksi ryöstö. Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä liittyen ryöstöihin perjantaina Kokkolassa. Poliisi kertoo ottaneensa viikonloppuna yhden miehen kiinni, mutta miehellä ei epäillä olevan mitään tekemistä rikosten kanssa. Kokkolassa tapahtui perjantai-iltana kello 18 jälkeen ryöstön yritys linja-autoaseman R-kioskilla, ja myöhemmin ennen kello 21 törkeä ryöstö Kallentorin läheisyydessä sijaitsevalla Severin grillillä. Näiden tekojen välisenä aikana tekijä on mahdollisesti liikkunut Kokkolan keskustan alueella.


Ketterä hallitsi Kokkolassa ? "Olimme koko ajan potkun jäljessä" jatkoaika.com 20:27 25.11

Kokkolan lauantai-illassa Hermes sai vieraakseen Imatran Ketterän. Vaikka ottelun avauserä enteilikin tasaista ottelua, veti vierasjoukkue lopulta pidemmän korren. Hermes jäi Ketterän jalkoihin selkein 4?1-lukemin.


Kokkolassa tehtiin ryöstö ja ryöstön yritys - poliisi on tavoittanut epäilyn iltalehti 04:44 25.11

Pohjanmaan poliisin mukaan Kokkolassa tehtiin perjantaina ryöstö ja ryöstön yritys. Pohjanmaan poliisi kertoi tiedotteessaan, että Kokkolan Tehtaankadun R-kioski yritettiin ryöstää perjantaina illalla. Poliisi sai hälytyksen asiasta noin kello 18.30. Poliisin mukaan mieshenkilö uhkasi puheillaan kassahenkilöä luopumaan rahoista. Teko meni puihin, ja mies poistui paikalta ilman saalista.


Kokkolassa ryöstö ja ryöstön yritys - Poliisi kaipaa yleisön apua: tunnistatko tämän henkilön? iltalehti 23:44 24.11

Pohjanmaan poliisin mukaan Kokkolassa on tapahtunut ryöstö ja ryöstön yritys. Pohjanmaan poliisi kertoo tiedotteessaan, että Kokkolan Tehtaankadun R-kioski yritettiin ryöstää perjantaina illalla. Poliisi sai hälytyksen asiasta noin kello 18.30. Tekijä tallentui R-kioskin valvontakameralle. Poliisin mukaan mieshenkilö uhkasi puheillaan kassahenkilöä luopumaan rahoista. Teko meni puihin, ja mies poistui paikalta ilman saalista.


Morfiinihoitajalle 1 vuosi ja 8 kuukautta ehdollista vankeutta - käytti itse saattohoidossa olleen lapsen kipulääkkeet iltalehti 16:05 24.11

Keski-Pohjanmaan käräjäoikeus tuomitsi saattohoidossa olleen lapsen morfiinit varastaneen hoitajan ehdolliseen vankeuteen. Kokkolassa työskennellyt 36-vuotias hoitaja varasti kolmivuotiaan lapsen morfiini- ja unilääkkeitä vajaan kahden kuukauden ajan syksyllä 2015. Lapsi oli saattohoidossa. Kotihoitajana toiminut nainen vaihtoi morfiinin ja voimakkaat unilääkkeet veteen ja allergialääkkeisiin ja käytti huumaavat aineet itse. Hoitaja antoi lapselle ainakin 10 kertaa vettä morfiinin sijasta.


Hermes löytämässä hyvän vireen - Peliitat jäi kakkoseksi Kokkolassa jatkoaika.com 21:54 17.11

Kokkolassa kohtasivat sarjan pohjilla majailevat joukkueet. Hermes aloitti vahvasti ja iski kovalla prosentilla kiekkoa verkkoon, viimeisenä lukkona toimi loistavan pelin pelannut Samuel Jukuri. Hermes nappasi kolmannen perättäisen voittonsa lukemin 6-2.


Hermes löytämässä hyvän vireen - Peliitat jäivät kakkoseksi Kokkolassa jatkoaika.com 21:54 17.11

Kokkolassa kohtasivat sarjan pohjilla majailevat joukkueet. Hermes aloitti vahvasti ja iski kovalla prosentilla kiekkoa verkkoon, viimeisenä lukkona toimi loistavan pelin pelannut Samuel Jukuri. Hermes nappasi kolmannen perättäisen voittonsa lukemin 6-2.


Pelastuslaitos oli täydessä iskussa lentoturman varalta Lapissa – ”Tästä menevät yli Saudien ja Amerikan väliset lennot” iltasanomat 22:45 16.11

Lentopelastuskeskus kertoi, että aina Kokkolassa asti nähty taivaan tulipallo oli meteoriitti. Kansalaiset tekivät aivan oikein ilmoittaessaan havainnoistaan pelastuslaitokselle.


Hermes nappasi toisen kotivoittonsa - Sarjakärki jäi tylysti jalkoihin jatkoaika.com 22:23 15.11

Hermes ja KeuPa kohtasivat Kokkolassa. Peli oli pitkään tasaista, mutta viimeisessä erässä Hermes meni menojaan, ja otti vakuuttavan 5-1-voiton.


Sekavaa pelaamista ja maalipaikkojen tuhlailua - Hermekselle iso voitto jatkoaika.com 21:33 15.11

Mestis-kiekko palasi keskiviikko-iltana maaottelutauolta. Kokkolassa yhteen ottivat Hermes ja sarjakärki KeuPa HT. Ottelu oli varsin odotetusti vauhdikasta kiekkoa, jossa mentiin ajoittain päästä päähän ja joka ajoittain näkyi sekavana pelaamisena. Hermes otti lopulta ison voiton lukemin 5-1.


Syyte: Hoitaja varasti kuolemansairaan lapsen morfiinit ja käytti ne itse - vaihtoi tilalle vettä iltalehti 15:18 10.11

Lapsi oli saattohoidossa. Kokkolassa Keski-Pohjanmaan käräjäoikeudessa luettiin tänä aamuna syytteet hoitajalle, joka vajaa kaksi vuotta sitten varasti kolmivuotiaan lapsen morfiini- ja unilääkkeitä vajaan kahden kuukauden ajan. Lapsi oli saattohoidossa. Syyttäjän mukaan teko oli erityisen julma, koska lapsi oli puhekyvytön ja kuolemansairas. Hänelle aiheutui pitkään kipua ja kärsimystä. Lisäksi hoitaja on vastuullinen henkilö.


Paavo Hölsä ja maalitehokkuus toivat RoKille vierasvoiton Hermeksestä jatkoaika.com 22:18 27.10

Rovaniemeläiset avasivat revanssipelit Hermestä vastaan vahvasti pelaten omilla vahvuuksilla ja järkevän maltillisesti, vaikkakin vielä jäi parannettavaa. Edellisen kerran RoKi on voittanut Kokkolassa lähes kaksi vuotta sitten 30.12.2015.


RoKi tyly vieras Kokkolassa jatkoaika.com 21:47 27.10

RoKi ja Hermes kohtasivat Kokkolassa revanssiviikonlopun ensimmäisessa ottelussa. RoKi ei jättänyt isännille palaa, vaan vei pisteet mukaan Rovaniemelle lukemin 1-5.


Uutiset