Parasta lomalukemista – HS kokosi alkuvuoden 30 kiinnostavinta kirjaa hs 11:04 26.06


Jarmo Kekäläisen tekemä jättikaappaus sai Chicago-kipparin hämilleen - "Tässä on paljon käsittelemistä" iltalehti 09:27 26.06

Chicago Blackhawks on menettänyt jo kolme avainpelaajaa viikon sisällä. Inkkaripaidoista ovat jo poistuneet tähtihyökkääjä Artemi Panarin ja Niklas Hjalmarsson. Lisäksi konkarihyökkääjä Marian Hossa on sivussa koko ensi kauden, sillä mies kärsii pahasta ihosairaudesta. - Kaikki ovat tavallaan sokissa, Chicagon kapteeni Jonathan Toews totesi heti kauppojen jälkeen.


”Tuntui kuin koko talo räjähtäisi” – Pitseriaan tehtiin omistajan mukaan polttopulloisku Espoossa, poliisi ottanut useita kiinni hs 07:14 26.06


Alma-tutkimus: Kysely ei ennakoi kulutusjuhlaa kotitalouksien kukkaroissa iltalehti 06:00 26.06

Kuluttajien luottamus on kasvanut ennätyksiin, vaikka enemmistön tulot eivät ole muuttuneet. Suomen kotitalouksien talous- tai työllisyystilanne on pysynyt entisellään tänä keväänä verrattuna viime vuoteen, ilmenee Alma Median lehtien Tietoykkösellä teettämästä tutkimuksesta. Vastanneista 80 prosenttia ilmoitti, että kotitalouden tilanne on ennallaan. Siitä huolimatta Tilastokeskuksen mittaama kuluttajien luottamusindikaattori näytti toukokuussa korkeinta lukemaa koko mittaushistoriansa aikana. Luottamusta on mitattu vuodesta 1995.


LM: Sote uhkaa keskeytyä - maakuntavaalitkin saattavat peruuntua iltalehti 05:49 26.06

Lännen Median mukaan kokoomuksen sote-neuvottelija Paula Risikko saattaa esittää maakuntalain käsittelyä keskeytettäväksi. Risikon mukaan lain käsittely on keskeytettävä, jos valinnanvapausmalliin on tehtävä muutoksia perustuslakivaliokunnan lausunnon seurauksena. valiokuntalähteiden mukaan lausunnossa ollaan päätymässä siihen, että maakuntia ei voida velvoittaa yhtiöittämään valinnanvapauden piiriin kaavailtuja julkisia sote-palveluja.


LM: Risikon mukaan maakuntalain käsittely saattaa keskeytyä - maakuntavaalit voivat peruuntua iltalehti 05:49 26.06

Lännen Median mukaan kokoomuksen sote-neuvottelija Paula Risikko saattaa esittää maakuntalain käsittelyä on keskeytettäväksi. Risikon mukaan lain käsittely on keskeytettävä, jos valinnanvapausmalliin on tehtävä muutoksia perustuslakivaliokunnan lausunnon seurauksena. valiokuntalähteiden mukaan lausunnossa ollaan päätymässä siihen, että maakuntia ei voida velvoittaa yhtiöittämään valinnanvapauden piiriin kaavailtuja julkisia sote-palveluja.


LM: Risikon mukaan maakuntalainkäsittely saattaa keskeytyä - maakuntavaalit voivat peruuntua iltalehti 05:49 26.06

Lännen Median mukaan kokoomuksen sote-neuvottelija Paulo Risikko saattaa esittää maakuntalain käsittelyä on keskeytettäväksi. Risikon mukaan lain käsittely on keskeytettävä, jos jos valinnanvapausmalliin on tehtävä muutoksia perustuslakivaliokunnan lausunnon seurauksena. Lännen Median valiokuntalähteiden mukaan lausunnossa ollaan päätymässä siihen, että maakuntia ei voida velvoittaa yhtiöittämään valinnanvapauden piiriin kaavailtuja julkisia sote-palveluja.


Turvatyynyskandaalissa ryvettynyt Takata on hakenut konkurssisuojaa iltalehti 04:43 26.06

Japanilainen autonosavalmistaja Takata on ilmoittanut hakeneensa konkurssisuojaa. Yhtiö kertoo tiedotteessa hakeneensa konkurssisuojaa oikeudelta maanantaina pidetyn hallituksen kokouksen jälkeen. Takatan valmistamat vialliset turvatyynyt on yhdistetty maailmanlaajuisesti 16 kuolemaan.


Monissa perheissä väännetään lomanvietosta – Vanhemmalle viikonloppu mökillä voi olla kaukana rentouttavasta, jos nuoren pärjäämisestä joutuu koko ajan stressaamaan hs 02:00 26.06


Peniksen muotoinen kivimuodostelma lerpahti ilkivallan seurauksena Norjassa – jo sadat lahjoittaneet rahaa korjaukseen iltasanomat 00:27 26.06

Trollpikken aiotaan palauttaa koko komeuteensa rahalahjoitusten avulla.


Pizzerian omistaja HS:lle: "Tuntui kuin koko talo räjähtäisi pian" iltalehti 23:41 25.06

Espoossa Lintuvaarantiellä sunnuntaina palaneen pizzerian omistaja kommentoi asiaa Helsingin Sanomille. Pizzeria Paradisen omistaja Mohammad Mobin sanoo tulipalon saaneen alkunsa, kun paikalle saapuneet kaksi miestä heittivät ravintolaan polttopullon. Ravintolassa olleet asiakkaat pakenivat ulos, sillä tuli levisi nopeasti ja ravintola oli pian umpiliekeissä.


”Tuntui kuin koko talo räjähtäisi” – Pitseriaan tehtiin polttopulloisku Espoossa, poliisi ottanut useita henkilöitä kiinni hs 22:51 25.06


Loppuviikolla vihdoin +20 astetta! iltalehti 21:19 25.06

Juhannuksen jälkeisellä viikolla lämpötila nousee parhaimmillaan yli 20 asteen lähes koko maassa. Viileä kevät ja viiveellä saapunut kolea kesä ovat saaneet monet muistelemaan jopa lämmöllä joulukuisia lämpötiloja. Yksi jos toinenkin on vertaillut joulukuisen Suomen säätä kevään lukemiin ja melkein menettänyt toivonsa, että kesän lämpö ehtisi pohjolan perukoille ennen seuraavaa joulua. Olihan esimerkiksi jouluaattona 2013 Helsingin Kaisaniemessä 4,7 astetta lämmintä, vaikka valkeaa joulua haikailtiin. Loppuviikko lämmin Sääennuste lupaa alkavalle viikolle vihdoin lisää lämpöä. Se tarkoittaa, että ainakin suurimmassa osassa maata voidaan unohtaa toistaiseksi toppatakkikelit. Alkava viikko tuo lämpöä vähitellen niin, että loppuviikosta lämpötila voi kivuta yli 20 asteen.


Paluuliikenne on rauhoittumaan päin - vain tutuissa solmukohdissa takkuilua iltalehti 20:59 25.06

Juhannuksen paluuliikenne on rauhoittumassa. Liikenneviraston valtakunnallisen tieliikennekeskuksen mukaan liikennettä on vielä reippaasti, mutta se alkaa olla jo lähes koko maassa sujuvaa. Paluuliikenteen ruuhkaisin aika koettiin kello 14:n ja 18:n välillä, mutta kello 19 liikenne alkoi jo olla väljempää. Liikenne takkuaa enää vain tutuissa solmukohdissa, valtatiellä viisi Mäntyharjun ja Pertunmaan välillä ja ysitiellä Tampereen pohjoispuolella. Siellä liikenne hidastelee jonkin verran, mutta myös sumppupaikoissa tilanne on kohentunut.


Uutiset