Tenniksen maailman ykkönen vei nelituntisen kärsimysmaratonin – "Tunsin kipua koko ajan" MTV 10:58 20.01

Naisten maailmanlistan ykkönen Simona Halep eteni Australian avoimissa 16 parhaan joukkoon nujerrettuaan Lauren Davisin lähes nelituntisessa tennismaratonissa 4–6, 6–4, 15–13.


Lista: Nämä 9 uutta lakia vaikuttavat suomalaisten elämään, mutta hallitus ei ole arvioinut niiden vaikutuksia riittävästi iltalehti 09:52 20.01

Iltalehti kokosi uudet lakiesitysluonnokset, joissa on puutteellisia vaikutusarvioita. Etenkin kustannusarviot ja vaikutukset kansalaisiin ovat hataralla pohjalla. Lainsäädännön arviointineuvosto on huolissaan siitä, että suurin osa hallituksen lakiesitysluonnoksista sisältää puutteellisia vaikutusarvioita. Neuvosto arvioi esitysluonnoksia, jotka ovat merkittävimpiä joko taloudellisilta tai yhteiskunnallisilta vaikutuksiltaan. Neuvosto huomautti hallitusta kesäkuussa 2017 siitä, että esitysluonnosten vaikutusten arviointia on parannettava, ja etenkin määrälisiä arvioita vaikutuksista tulee lisätä.


Riita siirtolaisista johti umpikujaan – tästä on kyse Yhdysvaltojen hallinnon sulkemisessa iltasanomat 09:31 20.01

Yhdysvalloissa koko liittovaltion hallinto lakkasi virallisesti toimimasta, kun takaraja budjettisopuun kongressissa umpeutui.


Jouko pinnasi lapsena koulusta tehdäkseen kinuskia - intohimosta tuli työ, ja autotallissa käynnistetystä bisneksestä rakentui pikavauhtia menestyvä suklaabrändi iltalehti 09:18 20.01

Jouko Rajanen suhtautuu suklaaseen kuin artesaani, intohimoisesti. Lue koko menestystarina IL Plus -palvelusta. Makealle perso Rajanen kertoo olleensa jo pienenä. Hän muistaa erityisen hyvin mummivainaan kaksi jokajouluista lahjaa: pitkät kalsarit ja Aurora-suklaakonvehdit. - Ne konvehdit olivat yltä päältä harmaita, enkä pitänyt niiden marsipaanin mausta yhtään, Rajanen sanoo.


Antti Niemi torjui avausvoittonsa: kova päänahka vyölle! "Valtavaa minulle" MTV 08:02 20.01

Antti Niemi torjui Montreal Canadiensin komeaan 3–2-voittoon NHL:n itäisen konferenssin kolmosesta Washington Capitalsista. Voitto oli suomalaismaalivahdille sekä ensimmäinen Montrealissa että ensimmäinen koko kaudella.


Meiju Suvas puuttui tyttärensä kiusaamiseen – koko luokka tuli pyytämään anteeksi iltasanomat 07:59 20.01

Laulaja Meiju Suvas juhlii 35-vuotista uraansa ja sanoo uran olleen niin nousu- kuin matalasuhdanteista. – Elämään kuuluu koko sen kirjo, hän sanoo ISTV:n Tainola Show’ssa.


Tässäkö jalkaväkimiinojen korvaaja? Katso havainnekuva siitä, miten Suomessa kehitettävä asejärjestelmä voisi toimia iltasanomat 07:53 20.01

IS kokosi asiantuntijalähteistä tietoja siitä, miten kehitteillä oleva etähallittava laukaisukenttä voisi toimia.


Tässäkö maamiinojen korvaaja? Katso havainnekuva siitä, miten Suomessa kehitettävä asejärjestelmä voisi toimia iltasanomat 07:53 20.01

IS kokosi asiantuntijalähteistä tietoja siitä, miten kehitteillä oleva etähallittava laukaisukenttä voisi toimia.


Näkökulma: Rökäletappiota odottava Sdp luovuttamassa - johtajat kutsuttu kaksipäiväiseen kriisikokoukseen korpihotelliin iltalehti 07:20 20.01

Antti Rinne taivuttelee viihteellisessä ympäristössä puoluehallituksen jäseniä, jotta nämä eivät antaisi hänelle lentävää lähtöä pois politiikasta, kirjoittaa Olli Ainola. Enimmillään neljän prosentin kannatusta gallupeissa keräävän Sdp:n presidenttiehdokkaan Tuula Haataisen vaisu kansansuosio on syönyt puolueen johdon uskon ehdokkaansa menestymismahdollisuuksiin. Sdp on kutsunut keskeiset päättäjänsä ulkopuolisilta suljettuun kaksipäiväiseen keskustelutilaisuuteen, joka pidetään korpihotellissa Kirkkonummella melkein heti presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen jälkeen.


Tammisaaren kuolemanleiri oli helvetti maan päällä – "Ruumiinkantajien lakkaamaton virta kulki kasarmialueelta rinteeseen kaivetulle joukkohaudalle" MTV 06:58 20.01

Tammisaaren vankileirin tapahtumat kesällä ja syksyllä 1918 ovat ehkä Suomen sisällissodan historian synkin episodi. Nopeasti sisällissodan päättymisen jälkeen kokoon kyhätyssä leirissä kuoli toukokuusta 1918 alkaen päivittäin kymmeniä vankeja. Kesän aikana Tammisaaren leiriin ahdettiin yli 10 000 punavankia tai sellaiseksi oletettua.


Tammisaaren kuolemanleiri oli helvetti maan päällä: Pahimpina päivinä leirillä haudattiin 60 ruumista – "Ruumiinkantajien lakkaamaton virta kulki kasarmialueelta rinteeseen kaivetulle joukkohaudalle" MTV 06:58 20.01

Tammisaaren vankileirin tapahtumat kesällä ja syksyllä 1918 ovat ehkä Suomen sisällissodan historian synkin episodi. Nopeasti sisällissodan päättymisen jälkeen kokoon kyhätyssä leirissä kuoli toukokuusta 1918 alkaen päivittäin kymmeniä vankeja. Kesän aikana Tammisaaren leiriin ahdettiin yli 10 000 punavankia tai sellaiseksi oletettua.


Yhdysvaltojen hallinto on virallisesti suljettu – rahat loppuivat keskiyöllä iltasanomat 06:18 20.01

Yhdysvalloissa koko liittovaltion hallinto on virallisesti suljettu, kun takaraja ratkaisun löytämiseksi budjettikiistaan umpeutui.


Yhdysvaltojen hallinnon sulkeminen lähes varmaa – senaatti ei saavuttanut ratkaisua iltasanomat 06:18 20.01

Yhdysvalloissa koko liittovaltion hallinto joudutaan todennäköisesti sulkemaan budjetista kongressissa syntyneen riidan vuoksi.


Pipo päähän! Talvista ja kylmää säätä - idässä satelee lunta läpi viikonlopun iltalehti 05:24 20.01

Katso Forecan sääennuste viikonlopuksi. Viikonloppu on koko maassa pilvinen. Aurinko kuitenkin saattaa pilkahdella Pohjois-Pohjanmaalla ja Luoteis-Lapissa lauantain ja sunnuntain aikana. Etelä-Suomessa pakkasta on luvassa neljästä kahdeksaan asteeseen, muualla Suomessa on kylmempää.


Kevin Shattenkirk joutuu polvileikkaukseen jatkoaika.com 00:49 20.01

New York Rangers -puolustaja Kevin Shattenkirk joutuu polven tähystysleikkaukseen. Jo kauden alusta vamman kanssa paininut Shattenkirk on poissa Rangersin kokoonpanosta määrittelemättömän ajanjakson.


Yhdysvaltojen koko hallintoa uhkaa sulkeminen keskiyöllä – Trumpin ja senaattorin tapaaminen tulokseton iltasanomat 23:02 19.01

Yhdysvaltojen liittovaltion hallinnon sulkeminen näytti perjantaina yhä todennäköisemmältä, koska sitkeän budjettikiistan ratkaisemisessa ei edistytty.


Koko Yhdysvaltojen hallintoa uhkaa sulkeminen keskiyöllä – Trumpin ja senaattorin tapaaminen tulokseton iltasanomat 23:02 19.01

Yhdysvaltojen liittovaltion hallinnon sulkeminen näytti perjantaina yhä todennäköisemmältä, koska sitkeän budjettikiistan ratkaisemisessa ei edistytty.


Pyykkönen katkaisi IPK:n tappioputken jatkoaika.com 22:03 19.01

IPK katkaisi tappioputkensa Espoossa. Kokonaisuudessaan vahva peliesitys vei pisteet Iisalmeen 4?2-voitolla. Voittomaalin iski Samu Pyykkönen vajaat kolme minuuttia ennen loppua.


Suomalaismatkaajat pääsevät vihdoin kotiin Las Palmasista - edessä vielä lyhyt pysähdys Portugalissa iltalehti 19:57 19.01

Keskiviikosta lähtien Las Palmasissa jumissa olleet 180 suomalaismatkailijaa ovat pääsemässä vihdoin kotiin. Matkanjärjestäjä TUI on saanut hankittua paluulennon uudelta lentoyhtiöltä. Lento lähtee Las Palmasin kentältä kohti Suomea kello 18.25 paikallista aikaa, eli kello 20.25 Suomen aikaa. - Tätä konetta ei tosiaan saatu kuntoon, ja totta kai tässä sivussa selvitettiin koko ajan mahdollisuutta saada sinne toinen kone. Nyt sellainen on saatu toiselta lentoyhtiöltä, kertoo TUIn PR- ja viestintäpäällikkö Pauliina Pajunen.


Puhemiehet: Sipilä hirttäytyy oudosti Vanhaseen iltalehti 19:35 19.01

Yksi varteenotettava vaihtoehto on, että Sipilä luopuu puheenjohtajuudesta ensi kesänä keskustan puoluekokouksessa, mutta jatkaa pääministerinä vaalikauden loppuun. Tylsistä pressanvaaleista saattaa viimeisellä viikolla kehkeytyäkin ihan kiinnostava kisa. Ei sillä, etteikö Sauli "Tolkun mies" Niinistöstä tulisi pressa vielä kuudeksi vuodeksi, mutta joku muista ehdokkaista saattaa vielä päästä mainostamaan itseään ja puoluettaan vaalien toiselle kierrokselle. Keskustan Matti "Asia" Vanhanen vaeltaa yhä varjojen mailla, mitä tulee kannatukseen. Kepun ydinjoukoissa on v....tuksen sekaisella kauhulla seurattu Vanhasen touhuja: mies kuvittelee pelaavansa valioliigassa, vaikka nyt pitäisi ryskätä ykkössarjan nousukarsinnoissa ja potkita nilkoille Paavo "Muki" Väyrystä.


Uutiset