Tästä kaikesta Ilja Janitskin ja Johan Bäckman tuomittiin iltasanomat 16:42 18.10

Helsingin käräjäoikeuden tuomio on täystyrmäys MV-lehdelle, jonka oikeus totesi poikkeuksellisen törkeän rikoskokonaisuuden julkaisukanavaksi.


Pitkäveto: Tampere maistuu – miehissä ja naisissa iltasanomat 12:33 28.08

Superpesiksen kattavan vetokokonaisuuden lisäksi isketään panoksia Allsvenskanin matseihin.


Vanhuksilta huijattiin yli 800 000 euroa – järkälemäinen valepoliisirikosvyyhti siirtyi syyteharkintaan MTV 12:55 19.06

Yli 120 rikosta käsittävän kokonaisuuden esitutkintapöytäkirjat on nyt siiretty syyteharkintaan.


Poliisi löysi 2,5 kiloa amfetamiinia rappukäytävästä Helsingin Itä­keskuksessa – laaja huumevyyhti selvisi iltasanomat 09:47 13.06

Helsingin poliisi on selvittänyt suuren huumausainerikoskokonaisuuden.


Yli 70 kilon marihuanajutun päätekijälle kuusi vuotta vankeutta MTV 17:59 08.06

Yli 70 kilon marihuanan salakuljetus toi rikoskokonaisuuden päätekijälle kuusi vuotta vankeutta. Varsinais-Suomen käräjäoikeuden mukaan hän toimi suunnitelmallisesti ja johti rikossarjan toteuttamisesta.


Kokoomuksen Sarkomaa ei usko Orpon sote-aikatauluun: ”Pitäisin aikamoisena ihmeenä” iltasanomat 11:04 04.06

–?Pitäisin aikamoisena ihmeenä, jos ehtisimme ennen kesätaukoa saada lakikokonaisuuden valmiiksi, sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen Sari Sarkomaa (kok) sanoo.


Bruce Oreck iloitsee VR:n päätöksestä - kuvailee neuvotteluita ”pitkiksi ja monimutkaisiksi” iltalehti 20:00 23.05

Bruce Oreck sai kuin saikin ostettua haluamansa konepaja-alueen rakennukset. VR Group ilmoitti tänään myyvänsä Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden Yhdysvaltain entiselle Suomen-suurlähettiläälle Bruce Oreckille. Kauppahinta on 11 miljoonaa. Kaupasta väännettiin kuukausia.


VR myy sittenkin osan Pasilan konepaja-alueesta Bruce Oreckille - kaupan arvo 11 miljoonaa euroa iltalehti 15:27 23.05

VR Group myy Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden Yhdysvaltain entiselle Suomen-suurlähettiläälle Bruce Oreckille. Liikemiehen ja Yhdysvaltojen entisen Suomen-suurlähettilään Bruce Oreckin ja VR Groupin kiinteistökauppa toteutuu sittenkin. VR Group kertoo tiedotteessa, että se myy Oreckille Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden. Kaupan arvo on 11 miljoonaa euroa.


VR Group myy sittenkin osan Pasilan konepaja-alueesta Bruce Oreckille – VR Group: "Lopputulos paras mahdollinen" MTV 15:09 23.05

VR Group myy Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden Yhdysvaltain entiselle Suomen-suurlähettiläälle Bruce Oreckille. Kaupan arvo on 11,0 miljoonaa euroa.


VR Group myy osan Pasilan konepaja-alueesta Bruce Oreckille – VR Group: "Lopputulos paras mahdollinen" MTV 15:09 23.05

VR Group myy Pasilan konepaja-alueelta maalaamon, kokoonpanohallin ja sähköjunahallin muodostaman ison kokonaisuuden Yhdysvaltain entiselle Suomen-suurlähettiläälle Bruce Oreckille. Kaupan arvo on 11,0 miljoonaa euroa.


Näyttelijä Jonah Hillin hurja muodonmuutos – Liettuan paita kruunasi kokonaisuuden stara 10:30 07.05

Näyttelijä Jonah Hill on noussut vuosien varrella teinikomedioiden tähdestä vakavasti


Valiokunnan jäsen sote-aikataulusta: ”Teemme työtä siitä lähtökohdasta, että hallituksen aikataulu pitää” uusisuomi 10:08 05.05

Kokoomuksen kansanedustaja ja sosiaali-ja terveysvaliokunnan jäsen Sari Sarkomaa sanoo, että tässä vaiheessa on liian aikaista arvioida valiokuntien aikatauluja sote-uudistuksessa. Hän korostaa, että mittavan lakikokonaisuuden käsittelyn suuri työ ja vaativa aikataulu on ollut koko ajan tiedossa. 


IS: 15-vuotiaan tytön epäillään valmistelleen lastenkodin työntekijöiden törkeää pahoinpitelyä tai tappamista iltalehti 17:32 02.05

Syytekokonaisuuden neljä asianomistajaa ovat lastenkodin työntekijöitä, uutisoi Ilta-Sanomat. Lastenkodin asiakkaana ollutta teinityttöä syytetään kahdesta törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta, kertoo . Epäiltyjen rikosten kohteena olivat lastenkodin kaksi työntekijää. Lastenkoti sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan Muhoksella. IS:n tietojen mukaan tytön toiminta oli henkeen ja terveyteen kohdistuvissa rikosepäilyissä suunnitelmallista. Hän hankki muun muassa kättä pidempiä välineitä mahdollisen tekonsa toteuttamiseksi.


Tutkivan journalismin Lumilapio-palkinto kahdelle Helsingin Sanomien toimittajalle - ansiona kuntapäättäjien rikostaustojen selvittäminen iltalehti 21:46 20.04

Palkitun journalistisen kokonaisuuden ansiokkuutta lisäsi se, että aineisto luovutettiin myös halukkaiden maakuntalehtien käyttöön. Tutkivan journalismin yhdistys on palkinnut Lumilapio-palkinnolla Helsingin Sanomien toimittajat Tuomo Pietiläisen ja Niko Vartiaisen. Palkinto myönnettiin kuntapäättäjien rikossyytteiden ja -tuomioiden paljastamisesta kuntavaalivuonna 2017. Palkitun journalistisen kokonaisuuden ansiokkuutta lisää yhdistyksen mukaan laajan datajournalistisen selvityksen ohella erityisesti se, että Helsingin Sanomat luovutti kerätyn aineiston myös halukkaiden maakuntalehtien käyttöön. Ainakin 14 alueellista mediaa uutisoi aineiston perusteella kuntapäättäjien rikostaustoista.


Kaleva aloittaa yt-neuvottelut iltalehti 15:42 11.04

Oulussa ilmestyvän Kalevan yhteistoimintaneuvottelut voivat johtaa enimmillään 23 henkilötyövuoden vähennykseen. Osana uuden kokonaisuuden rakentamista Kaleva Mediat -liiketoiminta aloittaa yhteistoimintaneuvottelut, joissa käsitellään suunnitelmia yhtiön toiminnan organisoimiseksi uudelleen, Kaleva kertoo verkkosivuillaan. Yt-neuvottelujen aloittaminen osana uudistuksia on Kaleva-konsernin toimitusjohtajan Juha Laakkosen mukaan välttämätöntä, jotta yhtiön elinkelpoisuus ja kyky vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin voidaan turvata.


Johan Bäckman saa syytteet Ylen toimittajan vainoamisesta iltalehti 23:13 26.03

Johan Bäckmania epäillään Ylen toimittajan Jessikka Aron vainoamisesta ja törkeästä kunnianloukkauksesta. Aro tunnetaan muun muassa Venäjän trollitehtaita käsittelevästä juttusarjastaan. Johan Bäckman joutuu käräjille epäiltynä Ylen toimittajaan Jessikka Aroon kohdistuneista rikoksista. Asiasta uutisoi ensin STT. Rikosnimikkeinä ovat vainoaminen ja törkeä kunnianloukkaus, Helsingin käräjäoikeus vahvistaa Iltalehdelle. Syyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen pitää kunnianloukkausta törkeänä muun muassa kokonaisuuden laadun ja asianomistajille aiheutuneiden seurausten takia.


STT: Johan Bäckman saa syytteet Ylen toimittajan vainoamisesta iltalehti 22:39 26.03

Johan Bäckmania epäillään Ylen toimittajan Jessikka Aron vainoamisesta ja törkeästä kunnianloukkauksesta. Aro tunnetaan muun muassa Venäjän trollitehtaita käsittelevästä juttusarjastaan. Johan Bäckman joutuu käräjille epäiltynä Ylen toimittajaan Jessikka Aroon kohdistuneista rikoksista, uutisoi STT. Rikosnimikkeinä ovat vainoaminen ja törkeä kunnianloukkaus, Helsingin käräjäoikeus vahvistaa Iltalehdelle. Syyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen pitää kunnianloukkausta törkeänä muun muassa kokonaisuuden laadun ja asianomistajille aiheutuneiden seurausten takia.


kun Jokerit riisui – Zlatan ”Kyllähän se ”Moni pelkäämäni

Uutiset