Espoo Unitedin tappioputki katkesi jatkoaika.com 22:27 17.01

Espoo Unitedin vastustajaksi saapui Peliitat. Kaksi ensimmäistä erää olivat tasaisia ja maaleja tehtiin vuorotellen. Kolmannessa erässä kotijoukkue teki kolme maalia ja karkasi selvään voittoon. Samalla katkesi espoolaisten kolmen ottelun tappioputki.


Kuka oli hopealla, kun Arsi Harju nappasi olympiavoiton Sydneyssa 2000? iltalehti 05:55 15.01

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Jan-Mikael Järvinen on Ilveksen kasvatti ja Tapparan nykypelaaja. Missä kolmannessa SM-liigan seurassa hän on urallaan pelannut? 2) Italia pystyi ensimmäisenä maana kahteen jalkapallon maailmanmestaruuteen. Mikä maa pystyi samaan toisena?


LeKi tyly isäntä Espoo Unitedille ? Luukkonen palasi LeKin maalille jatkoaika.com 21:01 13.01

Lempäälässä LeKi hallitsi selvästi kamppailua Espoo Unitedia vastaan. Illan voitto-osuma nähtiin jo ottelun toisessa erässä Topias Haapasen iskettyä ylivoimalla kotijoukkueen 3-0-johtoon. Kolmannessa erässä molemmat joukkueet osuivat vielä kahdesti ja lopputulokseksi kirjattiin 5-2.


LeKi tyly isäntä Espoo Unitedille - Luukkonen palasi LeKin maalille jatkoaika.com 21:01 13.01

Lempäälässä LeKi hallitsi selvästi kamppailua Espoo Unitedia vastaan. Illan voitto-osuma nähtiin jo ottelun toisessa erässä Topias Haapasen iskettyä ylivoimalla kotijoukkueen 3-0-johtoon. Kolmannessa erässä molemmat joukkueet osuivat vielä kahdesti ja lopputulokseksi kirjattiin 5-2.


LeKi päihitti Espoo Unitedin Luukkosen paluupelissä ? "Täytyy pyytää maksavalta yleisöltä anteeksi" jatkoaika.com 19:36 13.01

LeKi oli tyly isäntä Espoo-Unitedille joukkueiden kauden kolmannessa kamppailussa. Saukkopaidat olivat voittaneet kauden kaksi aikaisempaakin kohtaamista. Ukko-Pekka Luukkonen palasi kotijoukkueen maalille nuorten MM-kisojen jälkeen.


SaPKo haki vierasvoiton Espoosta jatkoaika.com 21:58 12.01

Espoo Unitedin vieraaksi saapui SaPKo Savonlinnasta. Ottelu oli vauhdikas ja yleisölle tarjottiin reilusti maaleja. Espoolaisten harmiksi maaleja teki kuitenkin enemmän vastustaja. Kolmannessa erässä kotijoukkue laittoi kaiken peliin ja kiekko pysyikin hyvin vastustajan päädyssä.


Apinoita tipahteli jäälle Rovaniemellä - "Lähtökohta oli vaikea" jatkoaika.com 21:38 12.01

Rovaniemellä kotiyleisö sai, mitä halusi, kun RoKi päätti yhdeksän ottelun tappioputkensa selvällä 5?1-voitolla Peliitoista. Monilla osa-alueilla tuskaillut joukkue karisti tappioiden painon niskoiltaan ottelun toisessa ja kolmannessa erässä.


Oula Palven neljän pisteen tahtipuikko heilui kolmen pisteen arvoisesti jatkoaika.com 22:00 11.01

HPK:n ja JYPin kohtaaminen oli kaksijakoinen. Kotijoukkueen neljän maalin johto suli kolmannessa erässä maalin mittaiseksi. Erikoistilanteiden sävyttämä ottelu sai lopulta ratkaisun ylivoimalla tehdyllä osumalla.


Palven hirmuilta ja tolppa pelastivat HPK:n nöyryytykseltä iltalehti 21:08 11.01

4-0-johtoon toisessa erässä karannut HPK oli menettää johtonsa ottelun kolmannessa erässä. JYP kaatui kuitenkin lopulta numeroin 5-3. Oula Palve (1+3) oli kotijoukkueen maestro HPK:n kaataessa JYPin kotonaan 5-3. Kotijoukkue oli ottelussa jo 4-0-johdossa, mutta meinasi päästää vieraat tasoihin ennen kolmannen erän helpottavaa viidettä maalia. Voitto oli kevätpuolella peli peliltä otteitaan parantaneelle Kerholle kolmas peräkkäinen.


Ketterä katkaisi Espoo Unitedin voittoputken jatkoaika.com 22:21 10.01

Espoo Unitedin kotiottelut jatkuivat. Nyt vastustajaksi saapui Ketterä Imatralta. Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta hyvin. Aleksi Rutanen teki ensimmäisen maalin. Kaksi erää oli varsin tasaisia, mutta kolmannessa erässä Ketterä sai kiekon neljä kertaa espoolaisten maalin.


Viimeisen erän tyrmäys vei pisteet Imatralle jatkoaika.com 21:32 10.01

Ketterä otti kolmannesta kohtaamisesta kolmannen voiton Espoo Unitedin vieraana. Kolmannessa erässä vierasjoukkue teki neljä maalia, joiden ansiosta taululle kirjattiin loppulukemat 1-5.


Kolme kohdetta kerralla, kaikki Kupittaan hallilla jatkoaika.com 22:17 06.01

Kupittaalla nähtiin kolme peräkkäistä ottelua, joiden isäntinä häärivät TUTOn nuoret, alumnit ja edustusjoukkue. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui TPSn nuorten joukkue, toisessa FPS-alumnit ja kolmannessa RoKi. Ensimmäiset kaksi ottelua menivät vieraiden nimiin, mutta illan huipennuksen voitti TUTO maalein 6-0.


Ilves vei pisteet Vaasasta - Tapio Laakso tehokkaana jatkoaika.com 20:45 06.01

Vaasassa pelattiin lauantaina kamppailu Sportin ja Ilveksen välillä. Ensimmäinen ja toinen erä oli Ilveksen hallintaa, mutta kolmannessa erässä Sport taisteli tiensä maalin päähän. Tamperelaisjoukkue otti kuitenkin lopulta voiton numeroin 4-2.


Otteluvalvoja joutui hiillostettavaksi SM-liigassa - tuomarien päätökset ihmetyttivät KooKoo-leirissä iltalehti 22:10 05.01

KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola kuvaili joukkueensa saamaa jäähyä raa’aksi. KooKoon kultakypärä Michael Keränen sai Ilves-ottelun kolmannessa erässä aloituksessa jäähyn pelin viivyttämisestä. Jäähyn tuomitsi Liigan uuden aloitusstandardin mukaan linjatuomari. Liiga tiukensi aloitussäännön tulkintaa tapaninpäivänä. Ilveksen Ville Meskanen teki tilanteesta seuranneella ylivoimalla 2-1-johtomaalin. Ilves voitti ottelun 3-2 ja nousi kahden pisteen päähän KooKoosta. Ilves ja KooKoo ovat pudotuspeliviivan jälkeen seuraavat joukkueet.


HIFK-hyökkääjä on oikea Tepsin-tappaja: ”Erittäin tärkeä pelaaja meille” iltalehti 08:32 04.01

HIFK:n Patrik Carlsson lannisti TPS:n eilen jo kolmannen kerran. Leijonalegendat Matti "Mölli" Keinonen ja Ville Peltonen tunnetaan Ruotsin-tappajina. Ruotsalainen Patrik Carlsson sen sijaan ansaitsee lempinimen Tepsin-tappaja. Carlsson ampui Helsingin IFK:n 2-1-voittomaalin kolmannessa erässä vain 19 sekuntia sen jälkeen, kun hänen maanmiehensä Lucas Ekeståhl-Jonsson oli tuonut osumallaan turkulaisvieraat tasoihin.


IPK raapi työvoiton Hermeksestä ? Katosalmi vapautti kotiyleisön jännityksestä jatkoajalla jatkoaika.com 22:44 03.01

IPK otti keskiviikkona tärkeässä kuuden pisteen ottelussa tärkeät kaksi pistettä, kun se kaatoi vierailija Hermeksen jatkoajan jälkeen 3?2. Etenkin ensimmäisessä ja kolmannessa erässä kotijoukkue oli vahvasti kuskin paikalla, mutta Hermes roikkui sitkeästi mukana aina jatkoajalle saakka.


TUTOlle vihdoin voitto tiukasta väännöstä - "Olimme tylyjä!" jatkoaika.com 22:08 03.01

Turun Kupittaalla nähtiin tasainen vääntö TUTOn ja LeKin välillä. TUTO onnistui pitämään LeKin poissa maalipaikoilta ja iski tehokkaasti omista maalipaikoistaan. Kolmannessa erässä kuumentuneen ottelun loppulukemat 3?0 tyydyttivät turkulaisyleisöä.


Ilves lähti lentoon kolmannessa erässä ? Kärpät noukki pisteet jatkoajalla jatkoaika.com 21:32 03.01

Ilveksen kolmannen erän nousu siivitti joukkueet jatkoajalle, mutta Kärpät lähti Ouluun mukanaan kaksi pistettä.


Lahjamaalien ilta - Kärpät voitti Ilveksen iltalehti 21:05 03.01

Kärpät haki Ilveksen vieraana 5-4-voiton jääkiekon SM-liigassa. Sarjakärki Kärppien ja pudotuspeliviivaa jahtaavan Ilveksen ensimmäinen erä päättyi 1-1-lukemiin. Toisessa erässä maaleja tulikin tuplasti enemmän. Etenkin Ilves-maalivahti Riku Helenius oli epäonninen, sillä Ville Leskisen 2-1-johtomaali oli otettavissa. Sen lisäksi Saku Mäenalasen 3-2-maali syntyi Heleniuksen lauottua kiekon ränniin ja suoraan Kärppä-pelaajalle. Kolmannessa erässä Ilveksen maalilla torjui Antti Lehtonen.


Hyppytaklaaja selvisi kuin koira veräjästä - Hämeenlinnassa tapeltiin iltalehti 20:45 03.01

HPK:n ja Ässien ottelussa kuumenivat tunteet kolmannessa erässä, kun Sami Lähteenmäki taklasi hyppytaklauksella Otto Paajasta. Hämeenlinnan kiekkoilta muuttui tappeluksi ja protestoinniksi kolmannessa erässä. Ensin ottelussa nähtiin pari HPK:n kovaa taklausta. Tämän jälkeen Ässien Sami Lähteenmäki taklasi kyynärpää edellä hyppäämällä HPK:n Otto Paajasta. Seurasi joukkonujakka. Kovimmin iskuja nähtiin Philip McRaen ja Jaakko Turtiaisen yhteenotossa. McRae paukutti Turtiaista ensin nyrkein ja väänsi tämän sitten jäähän.


Uutiset