Tyks: Kolme henkilöä yhä teho-osastolla - uhrien tilanne vakaa iltalehti 19:48 20.08

Turun yliopistollisessa keskussairaalassa on edelleen hoidossa yhteensä neljä potilasta puukotusten takia. Yksi potilaista on vuodeosastolla ja kolme on teho-osastolla. Tällä hetkellä kaikkien heidän tilansa on vakaa. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tiedotteen mukaan potilaiden hoidon on suunniteltu jatkuvan nykyisellä tavalla ainakin maanantaihin saakka.


Valtteri Bottas teki kovan tuloksen rankassa kisassa - suomalaishiihtäjä äimisteli: ”Nostan hattua” iltalehti 18:31 20.08

F1-tähti Valtteri Bottas osallistui masinoimaansa Valtteri Bottas -duathloniin Lahdessa. Duathlon koostui viiden kilometrin juoksusta, 20 kilometrin pyöräilystä ja jälleen kolmen kilometrin juoksusta. Mercedeksen F1-kuski Bottas oli koko porukan 11:nneksi nopein ajalla 1.25,24. Kilpailun voitti Suomen hiihtomaajoukkueen haastajaryhmään kuuluva Markus Vuorela ajalla 1.15,30.


Barcelonan iskussa kadonnut Julian, 7, on kuollut iltalehti 17:55 20.08

Poliisi vahvisti pojan kuolleen iskussa. Katalonian poliisi on vahvistanut 7-vuotiaan Julian Cadmanin kuolleen torstain terrori-iskussa Barcelonassa. Perhe ilmoitti pojan kadonneeksi, koska poika joutui iskun aikana eroon äidistään. Poliisin mukaan Julian Cadman on yksi iskun kolmestatoista kuolonuhrista. Menehtyneiden lisäksi 120 ihmistä loukkaantui, kun terroristi ajoi pakettiautolla väkijoukkoon La Ramblalla.


Turun puukkoiskun jäljiltä kolme edelleen teho-osastolla iltasanomat 17:13 20.08

Turun yliopistollisessa keskussairaalassa (Tyks) on edelleen hoidettavana useita henkilöitä perjantaiseen puukotussarjaan liittyen.


Turun puukkohyökkäyksessä loukkaantuneista kolme edelleen teho-osastolla iltasanomat 17:13 20.08

Turun yliopistollisessa keskussairaalassa (Tyks) on edelleen hoidettavana useita henkilöitä perjantaiseen puukotussarjaan liittyen.


Tyks kertoo Turun puukotusten uhrien tilasta: Kolme on edelleen teho-osastolla iltalehti 17:04 20.08

Turun yliopistollisessa sairaalassa on edelleen hoidossa neljä potilasta puukotusten takia. Yksi potilaista on vuodeosastolla ja kolme on teho-osastolla. Tällä hetkellä kaikkien heidän tilansa on vakaa. Lisää aiheesta hetken kuluttua.


Presidentti Niinistö toivoo tiedustelulainsäädännön pikaista voimaantuloa iltalehti 16:41 20.08

Niinistö uskoo, että Turun tapahtumat jouduttavat tiedustelulainsäädännön käsittelyä. Presidentti Sauli Niinistö toivoo, että tiedustelulainsäädäntö tulisi voimaan pikaisesti. Niinistö sanoo keskustelleensa aiheesta jo kolmen hallituksen kanssa. Niinistö uskoo, että Turun tapahtumat jouduttavat tiedustelulainsäädännön käsittelyä.


Jukureilla Saksan-reissulla edessä kova mittari - "Se on aivan mahtava paikka pelata" jatkoaika.com 16:00 20.08

Mikkelin Jukureiden harjoituskausi jatkuu viikon mittaisella reissulla Saksaan, jossa joukkue pelaa kolme harjoitusottelua. Kapteeni Miika Roineen mukaan ulkomaan visiitti tuo mukavaa vaihtelua perinteiseen harjoituskauteen.


Varas teki elämänsä virheen: yritti viedä auton jenkkifutareilta - hurja pidätyskuva paljastaa, miten pahasti ryöstö epäonnistui iltalehti 14:00 20.08

Angelo Martinez, 20, yritti ryöstää auton kolmelta jenkkifutispelurilta. Ryöstö jäi kuitenkin yritykseksi. Martinez hengaili Albuquerquessa Loma Linda Community Centerin parkkipaikalla, kun erään jalkapallojoukkueen treenit loppuivat. Epäilyttävä norkoilu autojen luona kummastutti pelaajia, mutta yksi kolmen miehen porukka päätti ottaa Martinezin kyytiin, kun tämä pyysi päästä kotiin. Pelaajien epäilyt vahvistuivat entisestään, kun Martinez vaihtoi koko ajan mieltään siitä, mihin hän oli menossa. Jefupelurit ajoivat kuitenkin Martinezin lopulta hänen toivomaansa paikkaan, minkä jälkeen miehet pyysivät vierasta ulos autosta.


Pitkäveto: Supertili Superpesiksestä! iltasanomat 11:22 20.08

Herkkupala Kankaanpää osui muhkealla päälle viiden kertoimella. Liiviin ui myös Alajärven voitto. Alkuviikosta puolestaan Ipswich onnistui pitkälti päälle kolmen kertoimella. Pari hutiakin on tullut, mutta onhan viikko alkanut mainioissa merkeissä. Tästä kohti uusia voittoja...


HJK:n vammat ja VPS:n vaikeudet – seuraa näitä tänään: kolme pointtia Veikkausliigan sunnuntain kierroksesta iltasanomat 09:29 20.08

Veikkausliigassa pelataan sunnuntaina kolme ottelua, joista kaikki alkavat kello 18.30. IS nostaa illan peleistä esiin kolme pointtia.


Superpesiksen puolivälierät käynnistyvät tänään - nämä joukkueet etenevät jatkoon iltalehti 09:14 20.08

Superpesiksen puolivälierät käynnistyvät sunnuntaina. Luvassa ei ole yllätyksiä suosikkien raivatessa tiensä välieriin. Seurahistoriansa ensimmäisen runkosarjan voiton napannut Joensuu on selkeä suosikki alemman jatkosarjan ykköstilan ansioista pudotuspeleihin edennyttä Hyvinkäätä vastaan. Vaikka runkosarjassa ainoastaan kuusi tappiota kokenut Joensuu kohtasi häviöistä kaksi kolmen viimeisimmän pelin aikana, ei kaksikon paremmuudesta ole epäselvyyttä. Selkeästi laajemmalla materiaalilla jyräävä Joensuu ei anna Tahkolle mahdollisuuksia. Maila runnoo vastustajansa kentän pintaan runkosarjassa tasan sata juoksua paukauttaneen jokeri Juha Niemen johdolla. Arvio: Joensuu välieriin voitoin 3-0. Vimpeli-Kitee


Vain reilu puolet työttömistä haastatellaan niin usein kuin pitäisi iltalehti 04:19 20.08

Hallitus on luvannut, että tämän vuoden alusta lähtien TE-toimistot haastattelevat kaikki työttömät vähintään kolmen kuukauden välein. SAK:n mielestä TE-keskuksilla on työntekijöitä edelleen liian vähän. - Jos mietitään, että meillä on reilut 2  000 TE-toimistotyöntekijää ja siihen palkataan 200 lisää, se ei välttämättä riitä, sanoo SAK:n työllisyysasioiden päällikkö Pirjo Väänänen.


Atletico kiri alivoimaisena tasuriin - ranskalaistähdelle dramaattinen punainen kortti iltalehti 23:29 19.08

Nousijaseura Gironan haaveet suurseuran kaatamisesta kuihtuivat tasapeliksi, kun Atletico kiri 2-2-tasapeliin huolimatta tähtihyökkääjänsä ulosajosta. Ensimmäistä La Liga -kauttaan pelaava katalonialaisseura Girona nousi kauden kotiavauksessaan yllättävään johtoon, kun Christopher Stuani piti kahdella samantyyppisellä maalillaan pilkkanaan Atleticon kivikovaa puolustusta. Urugualaishyökkääjän molemmat maalit syntyivät puskuilla keskityksistä kolmen minuutin sisään ensimmäisen puoliajan puolivälissä.


Kaksi naista kuollut, kolme sairaalaan tuoduista tehohoidossa - tämä Turun puukotusten uhreista tiedetään iltalehti 21:33 19.08

Turun epäillyssä terroriteossa on kuollut kaksi suomalaista naista. Turussa perjantaina tapahtuneissa puukotuksissa on kuollut kaksi ja haavoittunut kahdeksan henkilöä. Kuolleet ovat suomalaisia naisia. Haavoittuneista kuusi on naisia ja kaksi miehiä. Poliisin mukaan puukottajan uhreiksi valikoitui naisia. Haavoittuneet miehet olivat auttaneet uhreja tai yrittäneet estää tekoa.


Kaksi naista kuollut, kolme haavoittunutta tehohoidossa - tämä Turun puukotusten uhreista tiedetään iltalehti 21:33 19.08

Turun epäillyssä terroriteossa on kuollut kaksi suomalaista naista. Turussa perjantaina tapahtuneissa puukotuksissa on kuollut kaksi ja haavoittunut kahdeksan henkilöä. Kuolleet ovat suomalaisia naisia. Haavoittuneista kuusi on naisia ja kaksi miehiä. Poliisin mukaan puukottajan uhreiksi valikoitui naisia. Haavoittuneet miehet olivat auttaneet uhreja tai yrittäneet estää tekoa.


Uutiset