Nuoren naisen piina - ihastunut 75-vuotias vainosi kirjeillä ja halusi tavata parkkipaikalla iltalehti 19:57 28.06

Mies lähetteli nimettömiä kirjeitä "kauniille nuorelle neidolle". Käräjäoikeus tuomitsi miehen sakkoihin vainoamisesta. Hovioikeudesta ei irronnut jatkokäsittelylupaa. Kymenlaaksolaisen 20-vuotiaan naisen elämä muuttui viime vuoden toukokuussa piinaksi, kun 76-vuotias mies alkoi vainota häntä. Mies lähetteli naiselle kolmen kuukauden ajan nimettömiä lemmenkirjeitä, joissa hän muun muassa kehui naisen ulkonäköä ja tunnusti rakkauttaan. Lisäksi mies käsitteli kirjeissä naisen terveyteen, seksualisuuteen, lääkitykseen ja uskontoon liittyviä asioita. Kirjeistä ilmeni, että vainoaja tiesi milloin nainen oli ollut pois kotoaan.


Tappavassa mustasukkaisuudessa on kolme asiaa, jotka pitää mielessä - "Se logiikka on kauhea" iltalehti 19:49 28.06

Psykologi ja parisuhdeterapeutti Tony Dunderfelt oli vieraana IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman kevään viimeisessä jaksossa. Dunderfelt otti kysyttäessä yleisellä tasolla kantaa myös useita suomalaisia pysäyttäneeseen Raaseporin surmaan, jossa 20-vuotiaan miehen epäillään murhanneen 20-vuotiaan entisen tyttöystävänsä ja tappaneen sen jälkeen itsensä. Surman motiiviksi epäillään mustasukkaisuutta. Dunderfelt osaa ammattinsa ja koulutuksensa kautta analysoida mustasukkaisuutta ja sitä, miten se mahdollisesti voi ajaa ihmisen jopa surmaamaan.


Tappavassa mustasukkaisuudessa on kolme asiaa, joita pitää mielessä - "Se logiikka on kauhea" iltalehti 19:49 28.06

Psykologi ja parisuhdeterapeutti Tony Dunderfelt oli vieraana IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman kevään viimeisessä jaksossa. Dunderfelt otti kysyttäessä yleisellä tasolla kantaa myös useita suomalaisia pysäyttäneeseen Raaseporin surmaan, jossa 20-vuotiaan miehen epäillään murhanneen 20-vuotiaan entisen tyttöystävänsä ja tappaneen sen jälkeen itsensä. Surman motiiviksi epäillään mustasukkaisuutta. Dunderfelt osaa ammattinsa ja koulutuksensa kautta analysoida mustasukkaisuutta ja sitä, miten se mahdollisesti voi ajaa ihmisen jopa surmaamaan.


Moniveto: Alkukauden ideajoukkueelle vastapeliä iltasanomat 17:57 28.06

Torstain pesismonarissa riittää tuttuun tapaan haastetta, kun kolmen kohteen juoksumääriä pyritään haarukoimaan kohdilleen.


Kuusi epäiltyä Isis-jihadistia pidätetty Euroopassa iltalehti 13:24 28.06

Länsi-Euroopan kolmessa maassa pidätettiin keskiviikkona yhteensä kuusi Isis-jihadisteiksi epäiltyä. Espanjassa, Britanniassa ja Saksassa tehtyä operaatiota johti Espanjan poliisi. Pidätykset liittyvät poliisin tutkimaan jihadistien värväysverkostoon, ilmoitti Espanjan sisäministeriö.


NHL-unelma elää - Ville Pokka jatkaa Chicagossa iltalehti 12:39 28.06

Puolustaja Ville Pokka on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen jääkiekon NHL:ssä pelaavan Chicago Blackhawksin kanssa. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan . 23-vuotias Pokka on ollut Chicagon sopimuspelaaja lokakuusta 2014 lähtien, mutta ei ole vielä pelannut ainuttakaan NHL-ottelua. Kolmena edellisenä kautena hän on pelannut AHL:ssä Rockford IceHogsin paidassa.


KHL:n huipputuomari kuoli äkillisesti 39-vuotiaana iltalehti 10:53 28.06

KHL kertoo kotisivuillaan huippuerotuomari Mihail Buturlinin menehtymisestä. Buturlin oli kuollessaan 39-vuotias. Liigan kärkinimiin lukeutunut erotuomari oli kolme päivää aikaisemmin aloittanut valmistautumisen tulevaan kauteen. Gagarin cupin finaaleitakin tuominneen Buturlinin kuolinsyy ei ole selvillä.


Maailmanlaajuinen verkkohyökkäys jatkoi leviämistään yöllä – Haittaohjelmat iskeneet jo kolmella mantereella yli kymmenessä maassa, myös Suomessa hs 10:44 28.06


Espanjan nuorille tähdille ei löydy pysäyttäjää EM-kisoissa - Donnarummakin nöyrtyi kolmesti iltalehti 07:54 28.06

Espanja marssi jalkapallon alle 21-vuotiaiden EM-kilpailujen loppuotteluun. Tiistai-iltana pelatussa välierässä kaatui Italia maalein 3-1. Espanjan kaikki maalit lähtivät Atlético Madridin keskikenttäpelaaja Saúlin jalasta.


Maailmanlaajuinen verkkohyökkäys levisi myös Suomeen – Haittaohjelmat iskeneet jo kolmella mantereella yli kymmenessä maassa hs 01:12 28.06


Mahdollinen ammuskelu Alabaman sotilastukikohdassa - toiminta palannut normaaliksi iltalehti 22:25 27.06

Alabamalaisesta armeijatukikohdasta on raportoitu mahdollinen ammuskelu tiistaina. Tukikohta on suljettiin noin kolmeksi tunniksi,. Sulun aikana yritettiin selvittää, jos ammuskelija olisi ollut jossakin tukikohdan rakennuksista. Viranomaiset selvittävät edelleen tilannetta. Tukikohdan Twitter-tili kertoi mahdollisesta hyökkäyksestä. Tviitissä kehotettiin juoksemaan, piiloutumaan ja taistelemaan.


Ikonen laukaisi KPL:n paineet iltalehti 22:24 27.06

Kaakonkulman nousijaseura Imatran Pallo-Veikot pystyi ahdistamaan Kouvolan Pallonlyöjiä kolme ja puoli vuoroparia. Kaikki Superpesiksen kauden kotiottelunsa ilman jaksotappiota voittanut KPL luovi kuitenkin voittoon 2-0 (5-4, 6-1). - Avausjakson lopussa näkyi, että voittoja on tullut. Jossain vaiheessa lyönnit vain lähtevät sujumaan, kiteytti "Koplan" pelinjohtaja Eero Pitkänen.


Globaali kyberhyökkäys levisi nyt myös Suomeen – Haittaohjelmat iskeneet jo kolmella mantereella yli kymmenessä maassa hs 21:40 27.06


Antti Niemelle näytettiin tylysti ovea Dallasissa - miljoonakorvaukset luvassa iltalehti 21:05 27.06

Antti Niemeä ei nähdä enää ensi kaudella Dallas Starsin riveissä, vaikka suomalaisvahdin sopimusta oli vielä vuosi jäljellä. Stars on nimittäin ostanut ulos Stanley Cup -voittajan 4,5 miljoonan dollarin sopimuksen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Niemi on vapaa agentti, mutta Dallas joutuu silti maksamaan hänelle kolme miljoonaa dollaria ensi kaudesta.


Ainakin 15 kuollut janoon Saharan autiomaassa - kymmeniä kadonnut matkalla Eurooppaan iltalehti 20:50 27.06

Yli 50 siirtolaisen pelätään kuolleen Saharan autiomaassa tiistaina, kun kuljettajat hylkäsivät heidät, kertovat avustustyöntekijät ja paikalliset viranomaiset. Kolmen avopakettiauton saattue kuljetti yli 70 siirtolaista Saharan autiomaan läpi kohti Libyaa, kun kuljettajat hylkäsivät heidät, kertoo Reuters. Reitti on tavanomainen länsiafrikkalaisille, jotka yrittävät päästä Eurooppaan. Kaksikymmentäkolme siirtolaista selvisi, koska he kävelivät läheiseen kaupunkiin etsimään apua, kansainvälinen siirtolaisuusjärjestö IOM kertoo tiedotteessaan. Selviytyneet ovat kotoisin Nigeriasta, Gambiasta, Norsunluurannikolta ja Senegalista. Viranomaiset eivät tiedä kadonneiden kansalaisuuksia. Kadonneita yritettiin löytää autiomaasta tuloksetta. Ainakin 15 on kuollut janoon.


Uutiset