Emmanuel Macron saapui valtiovierailulle Yhdysvaltoihin - vuoroin vieraissa: Melania Trump ahkeroinut gaalaillallisen parissa iltalehti 01:52 24.04

Melania Trumpin mukaan Ranskan presidenttiparin valtiovierailun valmistelut ovat kestäneet kuukausia. Ranskan presidentti Emmanuel Macron saapui maanantaina vaimonsa Brigitten kanssa Yhdysvaltoihin kolmen päivän viralliselle valtiovierailulle. Ranskan päämiestä olivat ottamassa vastaan presidentti Donald Trump ja maan ykkösrouva Melania Trump. Presidentit neuvottelevat keskenään tulevina päivinä ajankohtaisista aiheista, mutta tärkeässä roolissa vaikuttavat olevan myös ulkoiset puitteet ja tarjoilu. Viime heinäkuussa Donald ja Melania Trump otettiin Ranskassa vastaan loisteliaissa merkeissä. Yhdysvaltain presidenttipari haluaa myös tulevina päivänä näyttää parastaan ranskalaisille vierailleen. Melania Trump julkaisi maanantaina Twitterissä, kuinka Valkoisen talon koristelu ja tulevan juhlaillallisen viimeistelyt olivat hänellä ja tiimillään loppusuoralla. Valmistelut ovat Melania Trumpin tviitin mukaan kestäneet kuukausia. Gaalaillallinen järjestetään tiistaina Valkoisessa talossa.


Kärppien 18-vuotias superlupaus äimän käkenä jäähystään - otteluvalvoja vastasi: ”Kakkosia tulee ja menee” iltalehti 22:50 23.04

Kärppien 18-vuotias hyökkääjä Kristian Vesalainen otti joukkueensa hyökkäyssiniviivan tuntumassa kaksiminuuttisen jäähyn, josta lähti pyörimään erikoinen tapahtumien sarja. Vesalainen jäi siniviivaa ylittäessään kolmen Tappara-pelaajan ympäröimäksi ja kaatui. Nuoren hyökkääjän maila jäi Tappara-pelaajaan kiinni. Tappara pääsi tilanteesta vastahyökkäykseen ja hieman myöhemmin Vesalainen sai kahden minuutin rangaistuksen koukkaamisesta. - En kyllä tiedä, mitä tuomari siinä näki. Että, että... Oli aika sanaton fiilis, kun sain sen jäähyn. Itse en olisi nähnyt siinä mitään (rikettä). Mutta sellaista se välillä on, välillä vihelletään näin ja sille ei voi mitään, Vesalainen sanoi.


Kaksi loukkaantui kuuden auton kolarissa Kouvolassa – yksi kuljetettiin jatkohoitoon lääkärihelikopterilla MTV 19:33 23.04

Nainen ja mies loukkaantuivat kolmen henkilöauton kolarissa valtatie 12:lla Kouvolassa maanantaina. Kaikkiaan autoissa oli kuusi ihmistä. Loukkaantuneet olivat keski-ikäisiä.


JYP-pomo vahvistaa: kovanaama Yonkman saa lähteä MTV 15:48 23.04

Kanadalaispuolustaja Nolan Yonkman on jättänyt SM-liigaseura JYPin kolmen kauden jälkeen.


Kaksi loukkaantui kolmen auton kolarissa Kouvolassa iltasanomat 14:46 23.04

Kaikkiaan autoissa oli kuusi ihmistä.


Räikkösen aika-ajojen suora parasta Kimiä sitten klassikkovuoden 2005 MTV 12:43 23.04

Kimi Räikkösen kolmen eturivin paikan aloitus F1-kaudelle 2018 on Ferrarin suomalaiskuskin paras aika-ajoputki sitten vuoden 2005.


Tapparan johtotähdellä Kristian Kuuselalla on tärkeä kokemus ihmenoususta – ”Tiedän omakohtaisesti” iltasanomat 11:00 23.04

Kristian Kuusela tietää kokemuksesta, että kolmen tappion takaa voi kiriä voittoon.


NHL:n yön suomalaistilastot: Kolmen suomalaisen kausi ohi – Määttä mukana arvokkaassa maalissa MTV 06:48 23.04

Puolustaja Olli Määttä nousi ainoana suomalaispelaajana pisteille maanantain vastaisen yön NHL-pudotuspelikierroksella, jossa Pittsburgh ja Nashville raivasivat tiensä jatkoon.


Marquezille lähtöruuturangaistus USA:n MotoGP-kisaan MTV 20:49 22.04

Tuomaristo on antanut Marc Marquezille kolmen lähtöruudun rangaistuksen Maverick Viñalesin estämisestä Austinin MotoGP-aika-ajoissa.


Kolme kuollut ja useita loukkaantunut ampumisessa Nashvillessa - ampuja oli lähes alasti iltalehti 15:48 22.04

Poliisi etsii yhä epäiltyä ampujaa, joka hyökkäsi aamuyöllä vohveliravintolaan Yhdysvalloissa Nashvillessa. Kolme ihmistä on kuollut ja useita on loukkaantunut ampumavälikohtauksessa vohveliravintolassa Yhdysvalloissa Nashvillessa. Ampuminen alkoi noin kello 3.30 sunnuntaiaamuna paikallista aikaa. Nashvillen poliisi on kertonut kolmen ihmisen kuolleen ja neljän ihmisen loukkaantuneen ampumavälikohtauksessa. Poliisin mukaan ase saatiin riistettyä ampujalta. Epäilty onnistui pakenemaan paikalta jalan.


Ypäjällä kolmen auton kolari: Kaikki ainekset todella pahan onnettomuuden syntymiselle MTV 15:46 22.04

Ypäjällä Turuntien ja Saarikontien risteyksessä tapahtui iltapäivällä kolmen henkilöauton kolari.


Lähde: Mikko Koskista viedään nyt uuteen NHL-seuraan MTV 15:34 22.04

Viimeisten kolmen ja puolen kauden ajan Pietarin SKA:ta edustanut Mikko Koskinen on siirtymässä eri lähteiden mukaan Pohjois-Amerikkaan. Aiempiin tietoihin nähden venäläissivusto Championat vie Koskista nyt Edmonton Oilersiin päin.


Muistatko tämän ihmeen, joka on tapahtunut SM-liigassa vain kerran? Tapparan tähti valaa uskoa: ”Kaikki on mahdollista” iltalehti 10:10 22.04

SM-liigan finaaleissa ei ole koskaan noustu kolmen tappion takaa mestariksi. 0-3-nousu on ylipäätään nähty SM-liigan pudotuspelihistoriassa vain kerran, keväällä 2012. Silloin Blues kiipesi runkosarjavoittaja KalPan yli sensaatiomaisesti. KalPa johti puolivälieräsarjaa jo 3-0, mutta veitsi kurkulla vääntäneet espoolaiset voittivat kerran, voittivat toisen kerran, vielä kolmannen ja neljännenkin kerran - ja livahtivat jatkoon.


Rautavalimolla sattui tulipalo Uudessakaupungissa iltalehti 06:41 22.04

Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta Betorantiellä aamuyöllä kolmen jälkeen. Pelastuslaitokselta ennen aamuseitsemää tulleen tiedon mukaan tulipalo betonivalimolla on sammutettu. Jälkivartiointi jatkuu aamupäivän ajan.


Uudessakaupungissa rautavalimo palaa - 20 pelastusyksikköä paikalla iltalehti 04:16 22.04

Suuri tulipalo riehuu valimolla Betrorantiellä. Toistaiseksi tietoja mahdollisista henkilövahingoista tai syttymissyystä ei ole. Pelastuslaitos sai hälytyksen aamuyöllä kolmen jälkeen.


Omakotialueen romuista riidelty Porissa jo pari vuosikymmentä - naapurit kyllästyivät ja myivät talonsa iltalehti 19:35 21.04

Porin Vanhan Koiviston omakotitaloalueella on riidelty jo kaksi vuosikymmentä romua pursuavan kadunvarren siivoamisesta ja laittoman romukaupan lopettamisesta. Porilainen Ari Ahomaa katsoo surullisena entistä kotikatuaan, joka pursuaa kolmen tontin täydeltä romurautaa, puulavoja, epämääräisiä tynnyreitä, ruostuneita huonekaluja, polkupyöriä ja kaikkea muuta taivaan ja maan väliltä. - Valitin naapureitteni pyynnöstä jo vuonna 2005 romuongelmasta Porin ympäristölautakunnalle. Naapuruston 20 asukasta allekirjoitti laatimani vaatimuksen tonttien siivoamisesta, Ahomaa muistelee.


Daniel Ortega vaikenee, varapresidenttivaimo haukkuu vastustajiaan vampyyreiksi – Nicaraguassa pahimmat levottomuudet vuosikymmeneen MTV 18:52 21.04

Useita ihmisiä on kuollut Nicaraguaa viime päivät koetelleissa sosiaaliturvan muutosten synnyttämissä levottomuuksissa. Tiedot kuolleiden määrästä vaihtelevat kolmen ja kymmenen välillä. Lisäksi kymmeniä ihmisiä on loukkaantunut.


- ei terroristitaustaa 40 vuoteen yli Flyers-organisaatio kuolaa Carter George H.W. Bush H.W. Bush Lauri Marjamäki valitsi pahoitteli ja antoi poliisia ”Tappakaa minut!” seuraavana päivänä tekijä oli tulla väkivaltaisen ”Miinusmerkkejä alkaa olla

Uutiset