Pystyykö Sport haastamaan kovavireisen Tapparan? jatkoaika.com 08:00 15.12

Sport ja Tappara iskevät yhteen perjantaina. Molemmat joukkueet ovat voittaneet edelliset pelinsä. Sport kaatoi JYPin numeroin 4?2 ja Tappara voitti KooKoon puhtaasti numeroin 3?0. Illan peli on Sportin kannattajaryhmä Red Armyn juhlapeli, mikä varmasti luo tunnelmaa Kuparisaareen.


Kollegalta viiltävä arvio Jukka Rautakorven Tapparasta: ”Pelaa inhottavan hyvää lätkää” iltalehti 22:17 13.12

Tuomas Tuokkola tunnusti Tapparan paremmuuden keskiviikkona. KooKoo tuli Tampereelle keskiviikkona terävästi ja olisi voinut johtaa matsia 2-0 minuutin jälkeen, mutta noin 50 minuuttia kaukalossa oli pääasiassa vain isäntäjoukkue Tappara. - Muutama hyvä vaihto ottelun alussa ei riitä. Jos Tapparan tasoista joukkuetta vastaan haluaa pärjätä, pitää olla tiivis ja kärsivällinen, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola sanoi.


Olipahan erikoinen maali! Edes maalintekijä ei tajunnut, että kiekko kävi verkossa iltalehti 18:59 13.12

Tapparan Niko Ojamäki vei kirvesrinnat johtoon KooKoota vastaan. Tapparan Niko Ojamäki teki niin yllättävän maalin, ettei edes itse tajunnut kiekon sujahtaneen KooKoon maalivahdin Juha Järvenpään taakse. Porilainen tinttasi maalin edustalta pikkumustan kohti kouvolalaisten maalia, kiekko tuli bumerangina takaisin, ja peli jatkui.


Onnekas osuma – Tappara sai maalintekoapua tuomareilta MTV 18:58 13.12

Tapparan ensimmäinen osuma KooKoon verkkoon oli onnenkantamoinen, kun kiekko pomppasi tuomarin jalasta maalin edustalle.


Tappara-tähti putosi kokoonpanosta iloisesta syystä: Saa lapsen! iltalehti 18:10 13.12

Tapparan slovakkihyökkääjä Tomas Zaborsky puuttuu tänään Tapparan kokoonpanosta. Zaborskyn poissaolon syy on harvinaisen riemullinen. Tappara keroo Twitterissä, että slovakille tuli lähtö synnytyslaitokselle. Lapsensa syntymää todistamaan lähteneen Zaborskyn paikan kakkosketjun laidalla ottaa Anton Levtchi, ja nelosen laidalle nousee nuori Otto Mäkinen. Tappara kohtaa tänään Hakametsässä KooKoon.


Pelicansille niukka voitto Kouvolassa iltalehti 21:13 08.12

KooKoon ja Pelicansin kohtaamiset ovat tällä kaudella olleet runsasmaalisia. Nyt Pelicansin 1-2-voittomaalia saatiin odottaa loppuminuuteille. Pelicansin ilo Mikko Kousan avausmaalista ensimmäisessä erässä oli ennenaikaista. Maalivahti Janne Juvonen kämmäsi kiekon kulmassa suoraan KooKoo-pelaajan lapaan. Juvonen ehti vielä torjumaan, mutta Patrick Bjorkstrandin toinen piruetti maalin kulmalla oli liikaa, ja KooKoo tasoitti vain hieman yli minuutti avausmaalin jälkeen. Pelicansin ensimmäinen etsikkoaika tuli, kun Ville Järviselle tuomittiin 2+2 minuuttia korkeasta mailasta toisen erän loppuneljänneksellä. Neljän minuutin ylivoima ei tuonut tulosta. Kolmannessa erässä paine KooKoon maalilla lisääntyi. Juha Järvenpää ehti torjumaan yhden laukauksen päällään. Päästäkään ei ollut apua, kun Antti Tyrväinen ohjasi Libor Šulákin laukauksen tyylikkäästi maaliin. KooKoolle tämä tiesi viikon toista yhden maalin kotihäviötä. KooKoon ja Pelicansin keskinäiset voitot tältä kaudelta ovat 2-2.


Siipirikkoinen KooKoo taipui SaiPalle – ”Puolet pelistä kolmella kentällä” iltasanomat 22:47 05.12

SaiPa kukisti KooKoon Kaakon paikallispelissä.


SaiPa kiihdytti KooKoon rinnalle ja ohi jatkoaika.com 22:10 05.12

Suomi 100 -juhlaotteluna toiminut kauden kolmas Kaakon derby ei tarjoillut juuri klassikon aineksia päätöserää lukuun ottamatta.


SaiPa vei Kaakon derbyn - Tanus tempaisi voittomaalin iltalehti 21:37 05.12

KooKoo oli vienyt nimiinsä kauden kaksi aiempaa Kaakon derbyä. Tällä kertaa juhla-asuihin sonnustautuneen kotijoukkueen oli vuoro taipua. Satavuotiaan Suomen juhlaväreissä pelanneen KooKoon vei 1-0-johtoon Tomi Leivo jo ottelun toisella minuutilla. Muuten peli oli hajuton ja mauton aina toisen erän seitsemännelle minuutille, jolloin Malte Strömwall lirutti kauden kuudennen maalinsa SaiPan veräjänvartija Frans Tuohimaan selän taakse. Jake Newton jatkoi pisteputkeaan syöttämällä Strömwallin maalin.


Pelottava loukkaantuminen SM-liigassa – pelaaja sinkoutui pää edellä laitaan, vietiin paareilla kaukalosta iltasanomat 22:11 01.12

KooKoon Anrei Hakulinen loukkaantui todella vaarallisen näköisesti perjantain ottelussa.


KooKoon ketsuppipullo purskahti - Newtonille neljä tehopistettä iltalehti 21:13 01.12

KooKoo kaatoi Jukurit toisen kerran liigahistoriassa maalein 4-2. Kotijoukkueen Anrei Hakulinen vietiin jäältä paareilla. Tilanteesta ei tullut jäähyjä, vaan Hakulinen ajautui pää edellä laitaan ilman ulkopuolista osanottoa. Jukurit aloitti vahvasti tekemällä maalin ensimmäisestä hyökkäyksestään. Toisessa erässä nähtiin kuitenkin ryhdistäytynyt KooKoo. Peli vyöryi Jukureiden maalille, ja väistämätön tapahtui viimein kymmenen minuutin kohdalla. Tomi Leivo vippasi kiekon Jukureiden maalivahti Sami Rajaniemen taakse Jake Newtonin esityöstä.


Newtonin tehohetki kaatoi Jukurit jatkoaika.com 20:57 01.12

KooKoon ja Jukureiden välisen kamppailun ratkaisu syntyi toisessa erässä kouvolalaisryhmän osuessa kolmesti vajaaseen kolmeen minuuttiin. Voiton pääarkkitehtina hääri KooKoon yhdysvaltalaispuolustaja Jake Newton, joka merkautti ottelussa tehot 2+2.


Soittokunta, Kallio ja Suomi 100 - Kokemus ja työmäärä TPS:n voiton avaimina jatkoaika.com 23:05 29.11

TPS:n ja KooKoon kohtaamien oli juhlallisuuksia täynnä lähes 9000 silmäparin seuratessa Suomi 100 -teeman puitteissa pelattua kohtaamista. TPS:n toisen erän tehohetki varmisti pisteiden jäävän Turkuun.


TPS tyrmäsi KooKoon toisessa erässä - Kallion kuiva putki katkesi iltalehti 21:14 29.11

Raumalta tiistaina hienon voiton hakenut KooKoo kamppaili keskiviikkona TPS:n vieraana 20 minuuttia tasaisesti, mutta jäi levänneen TPS:n jalkoihin toisessa erässä. Kotijoukkue ampui kolme maalia reilussa kolmessa minuutissa toisen erän alkupuolella ja kaasutti 1-1-tasatilanteesta 4-1-johtoon. Eric Perrin, Markus Nurmi ja Tomi Kallio saivat vuorollaan nauttia joukkuekavereidensa unelmasyötöistä ja herkutella lähietäisyydeltä toinen toistaan hienompia osumia. Ottelu päättyi lopulta 5-2.


TPS:n tehohetki takasi voiton juhlaottelusta – KooKoo hyytyi pirteän alun jälkeen iltasanomat 21:08 29.11

Turun Palloseura palasi takaisin voittokantaan, kun se jätti KooKoon pisteittä Turussa. Kouvolalaisten kohtaloksi koitui lopulta heikko toinen erä.


Teemu Ramstedt pääsi heti tehopisteille Lukko-paidassa - KooKoo haki pisteet Raumalta iltalehti 21:35 28.11

Rauman Lukon uusi hankinta, Liigaan palannut keskushyökkääjä Teemu Ramstedt, pääsi heti ensimmäisessä ottelussaan tehopisteiden makuun. KooKoo voitti ottelun maalein 4-2. Ramstedt toimi ensimmäisenä syöttäjänä nuoruusvuosiensa ketjukaverin Janne Keräsen ylivoimalla viimeistelemään kotijoukkueen 2-0-maaliin ottelussa Kouvolan KooKoota vastaan. Kauden KHL-joukkue Slovan Bratislavassa aloittanut Ramstedt oli lähellä myös maalintekoa, mutta hänen laukomansa kiekko pomppasi takaisin jäälle KooKoon maalin ylärimasta.


KooKoo aloitti vieraskiertueensa voitolla – Ramstedt heti tehoille Lukko-debyytissään: ”Tämä on pitkä maraton” iltasanomat 21:15 28.11

Kokeneen sentterin syöttöpiste ensimmäisessä Lukko-pelissään oli laiha lohtu, kun KooKoon päätöserän hurmos jätti kotijoukkueen ilman sarjapisteitä.


KooKoo aloitti vieraskiertueensa voitolla – Ramstedt heti tehoille Lukko-debyytissään iltasanomat 21:15 28.11

Kokeneen sentterin syöttöpiste ensimmäisessä Lukko-pelissään oli laiha lohtu, kun KooKoon päätöserän hurmos jätti kotijoukkueen ilman sarjapisteitä.


Lauantaisauna oli kuumana – Kärpät voitti Kouvolassa 17 vuoden tauon jälkeen iltasanomat 20:59 25.11

Kärpät kaatoi KooKoon jatkoajalla kuumassa ottelussa.


Uutiset