Maajoukkueessa debytoinut Suomen korislupaus Petteri Koposen jalanjäljillä: "Yhtä iso potentiaali, ellei suurempikin" MTV 18:58 13.08

Suomalaisen koripalloilun lupaus Andre Gustavson debytoi maajoukkueessa otteluissa Serbiaa ja Liettuaa vastaan. Susijengin suurimpiin tähtiin kuuluva Petteri Koponen oli todennut, että näkee yhtymäkohtia Gustavsonin ja nuoren itsensä kanssa. 


Petteri Koposen tie Euroopan huipulle sisälsi kovaa työtä ja kyyneliä, NBA-tarjoukset eivät ole tyydyttäneet suomalaistähteä – "En halunnut heittää sitä kaikkea pois" MTV 14:06 03.07

Koripalloilija Petteri Koponen on noussut kovan työn ja omistautuneisuuden avulla Euroopan huipulle. Suomalaistähdellä on ollut mahdollisuus loikata myös NBA-kentille, mutta sopimustarjoukset eivät miellyttäneet Koposta.


Petteri Koposen seurakaveri on kuin ilmetty Zlatan – ihmiset pysäyttelevät kadulla ja pyytävät yhteiskuvaa: ”Se on uskomatonta” iltalehti 18:18 02.07

Petteri Koposen seurakaveri on pistänyt myös Zlatanin elämäkerran uusiksi. Koripalloilija Nihad Djedovic pelaa Saksan pääsarjatasolla Bayern Münchenin riveissä, jossa joukkuekavereihin lukeutuu myös suomalainen Petteri Koponen. Bayernin otteluissa saattaa hieraista silmiään, sillä Djedovic on kuin ilmetty Zlatan Ibrahimovic. – Hänellä on balkanilaiset, entisen Jugoslavian geenit. Ihmiset näkevät minussa jotain samaa kuin hänessä, Djedovic pohtii yhdennäköisyyttään 433:n videolla.


Perinteet kunniaan! Petteri Koponen juhli Saksan mestaruutta perisuomalaiseen tyyliin MTV 07:12 24.06

Petteri Koponen voitti Bayern Münchenin riveissä Saksan koripallomestaruuden sunnuntaina. Suomalaistähti juhlisti mestaruutta suomalaisille perinteiseen tyyliin.


Perinteet kunniaan! Petteri Koponen juhli Saksan mestaruutta suomalaiseen tyyliin MTV 07:12 24.06

Petteri Koponen voitti Bayern Münchenin riveissä Saksan koripallomestaruuden sunnuntaina. Suomalaistähti juhlisti mestaruutta suomalaisille perinteiseen tyyliin.


Petteri Koponen voitti Saksan mestaruuden – huima trilleri ratkesi vasta jatkoajalla iltalehti 22:07 23.06

Petteri Koposen Bayern München on voittanut Saksan koripallomestaruuden. Bayern München kaatoi loppuottelusarjassa Alba Berlinin voitoin 3–0. Runkosarjan voittaneet müncheniläiset eivät hävinneet pudotuspeleissä yhtään ottelua. Sunnuntaina ratkaiseva finaali ratkesi vasta jatkoajalla Bayernin eduksi pistein 93–88. Ottelu oli todellinen trilleri, jota berliiniläiset johtivat vielä puoliajalla 46–32.


Petteri Koponen ja Bayern voittivat Saksan koripallomestaruuden iltasanomat 21:35 23.06

Petteri Koposen Bayern München uusi Saksan koripallomestaruuden nujertamalla kolmannessa loppuottelussa Alba Berlinin jatkoajan jälkeen 93–88.


Suomalainen huippumalli Suvi Riggs rakastui aviomieheensä ystävien varoituksista välittämättä: ”Onneksi en kuunnellut heitä” iltalehti 07:59 17.06

Suomalaismalli Suvi Riggs o.s. Koponen asuu Yhdysvalloissa aviomiehensä ja lastensa kanssa. Mallikoulu-sarjan ensimmäisen tuotantokauden voittaja Suvi Riggs o.s. Koponen on menestynyt hienosti muotimaailmassa. Huippumalli asuu Yhdysvalloissa ja elää energistä lapsiperhearkea. Instagramissa Riggs on jakanut yksityiskohtia hänen ja Tyler Riggsin rakkaustarinasta. Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2009. Suvin ja Tylerin ensitreffit olivat 13. kesäkuuta 2009 Empire State Buildingin katolla, Riggs paljastaa Instagram-julkaisussaan. Noihin aikoihin Tyler kertoi Suville ilmoittautuneensa New Yorkissa sijaitsevaan teatterikouluun opiskellakseen näyttelemistä. Suvi itse olisi halunnut jo jättää New Yorkin taakseen.


Petteri Koposen Bayern Saksan koripallofinaaleihin iltasanomat 11:44 09.06

Koponen kirjasi ratkaisevassa välieräottelussa kuusi pistettä ja neljä koriin johtavaa syöttöä.


Petteri Koponen mestaruusjahtiin – Bayern vakuuttavasti finaaleihin yle 10:17 09.06

Petteri Koposen Bayern München lähtee taistelemaan Saksan koripallomestaruudesta.


Tangokuningatar Mervi Koponen kärsi oudoista oireista – sai lääkäriltä järkyttäviä uutisia: "Selkäydin on vaurioitunut niin, että aivo-selkäydinnesteeni on päässyt valumaan pois" mtv 07:33 08.06

Tangokuningatar Mervi Koponen kertoo MTV Uutisten haastattelussa avoimesti tänä vuonna kohtaamistaan terveysongelmista.


Petteri Koposen Bayern München voiton päässä Bundesliigan finaaleista yle 07:57 05.06

Koponen heitti 10 pistettä toisessa välierässä Rasta Vechtaa vastaan.


Petteri Koposelta kova tunnelmapala Leijonien maailmanmestaruudesta – "Ei vaan mun peleissä" MTV 06:32 27.05

Suomen koripallomaajoukkueen tähti Petteri Koponen välitti samalla koskettavan mutta karun tunnelmapalan Leijonien voittaman jääkiekon maailmanmestaruuden jälkeen.


hämmästyi uutisesta jo 70-luvulla Paikallisilla kiivaan keskustelun kone on myöhässä koneen sisältä merkitse Oulussa löydetyn Pariisiin 75 piikin Putinille Suomen­linnaan – teoria ”Äkkiä villinautalaumasta – ”Lokki” pesee koollaan

Uutiset