Samuel L. Jackson ja Magic Johnson joutuivat Italiassa someraivon kohteeksi - luultiin "laiskotteleviksi maahanmuuttajiksi" iltalehti 15:55 22.08

Kuva supertähdistä jaettiin somessa tuhansia kertoja. Samuel L. Jackson ja Earvin "Magic" Johnson olivat lomalla Italian Toscanassa. Voisi kuvitella, että maailmankuulusta kaksikosta ihmiset tunnistaisivat ainakin toisen. Toisin kuitenkin kävi, kaksikkoa luultiin laiskotteleviksi maahanmuuttajiksi. Hollywood-näyttelijä ja eläköitynyt koripallonpelaaja päätyivät Italiassa someraivon kohteeksi.


EM-kisat lähestyvät – Petteri Koponen: ”Onneksi on vielä puolitoista viikkoa aikaa” iltasanomat 22:16 20.08

Koripallomaajoukkueella ja Petteri Koposella riittää hiottavaa ennen EM-kisoja


Hyviä uutisia! Petteri Koponen pelasi harjoitusottelussa - "Kyllä mä muutaman korin tein" iltalehti 15:29 20.08

Koripallomaajoukkueen pelinjohtajalla Petteri Koposella oli hyviä uutisia runsaat puolitoista viikkoa ennen EM-kotikisojen ensimmäistä ottelua. Koponen pelasi eilen suljettujen ovien takana Prahassa järjestetyssä harjoitusottelussa Tshekkiä vastaan ja kirjautti onnistumisia. - Kyllä mä muutaman korin tein, Koponen naurahti katukoristurnauksen yhteydessä Helsingissä tänään.


Tähtipelaajat sanovat Donald Trumpille kuorossa "ei" - mestarijoukkue uhmaa perinnettä iltalehti 17:59 19.08

Jokavuotisiin tapoihin on aiemmin kuulunut, että Pohjois-Amerikan urheiluliigojen mestarit saavat kutsun Valkoiseen taloon. Perinne näyttäisi kuitenkin katkeavan ainakin täksi vuodeksi, sillä koripalloliigan NBA:n mestaruutta juhlinut Golden State Warriors ei ole vieläkään käynyt visiitillä Donald Trumpin päämajassa. Kalifornialaisjoukkueen tähtipelaajat ovat joukolla kieltäytyneet vierailusta istuvan presidentin luona. Toisaalta kutsuakaan ei ole vielä tullut, kertoo USA Today.


Suomen korismiehet saivat tylyn oppitunnin Tšekiltä: ”Kolmas jakso oli katastrofi” hs 21:57 18.08


Suomen korismiehet saivat tylyn oppitunnin Tšekiltä hs 21:46 18.08


Petteri Koponen ei pelannut - Tshekki murskasi Susijengin iltalehti 21:44 18.08

EM-kotikisoihin valmistautuva Suomen koripallomaajoukkue hävisi Tshekille Prahassa pelatun maaottelun 83-62. Pelinjohtaja Petteri Koponen ei pelannut ottelussa. Heittokätensä hermovammaa toukokuun lopulta asti kuntouttanut Koponen palasi tällä viikolla täysitehoisesti koripallomaajoukkueen harjoituksiin, mutta ei kuulunut Suomen kokoonpanoon Prahassa.


IL vertaili ruokakorien hinnat: Tallinnassa jo kalliimpaa kuin Helsingissä iltalehti 21:15 17.08

Suomessa hintoja alennetaan, mutta Virossa elintarvikkeet kallistuvat rajusti. Ruokakorin saa Helsingistä jo halvemmalla kuin Tallinnasta. Virolaisille Viron elintarvikkeet ovat olleet kalliita jo pitkään, ja nyt ne ovat suomalaisillekin. Peruselintarvikkeista koottu ruokakori maksaa Tallinnassa nyt jo enemmän kuin Helsingissä. Hintaeroa Tallinnan ja Helsingin välille on revähtänyt useita euroja.


Jälleen yksi tennishuippu pelistä pois –? Kei Nishikori on loppukauden sivussa iltasanomat 20:18 16.08

Japanilaisella on rannevamma, joka pitää hänet sivussa loppukauden.


Susijengille huojentava uutinen: Petteri Koponen palaa harjoituksiin - "Heittämisessä olen vielä kaukana normaalitasostani" iltalehti 15:41 16.08

Pelintekijä Petteri Koponen on jälleen mukana Suomen miesten koripallomaajoukkueen harjoitusvahvuudessa. Koponen osallistui eilen kesän ensimmäisiin täysipainoisiin joukkueharjoituksiinsa Helsingissä. Koponen on parannellut kätensä hermovammaa kesän ajan. - Tässä on vedetty pitkä aika ilman palloa, ja heittämisessä olen vielä kaukana normaalitasostani. Katsotaan tilannetta ja tunnustellaan ihan kaikessa rauhassa, Koponen kertoo Koripalloliiton tiedotteessa.


Kiovassa paljastettiin raju muistomerkki kaatuneille ukrainalaissotilaille - kivimiekka lävistää Venäjän kartan iltalehti 13:19 16.08

Patsaan jalassa oleva koristekuva on plagioitu tietokonepelistä. Kiovan länsiosissa Svjatošinskin kaupunginosassa on paljastettu muistomerkki Itä-Ukrainan taistelussa kaatuneille Ukrainan armeijan sotilaille, kertoo . 2,5 metriä korkea graniittinen muistomerkki koostuu jalkaosasta ja suuresta miekasta. Radiokanava Govorit Moskvan tviittaamassa kuvassa näkyy, kuinka kivinen miekka lävistää Venäjän kartan keskeltä Siperiaa.


Koripallomaajoukkueen Nuutinen siirtyy Romaniaan iltasanomat 10:21 15.08

Koripallomaajoukkueen laitahyökkääjä Matti Nuutinen siirtyy ensi kaudeksi Romanian Pitestiin.


USA otti kaksoisvoiton naisten 400 metrin aidoissa iltasanomat 23:43 10.08

Yhdysvaltain Kori Carter voitti MM-kultaa.


Suomen koripalloliitto läimäisi Steven Pledgerille kahden vuoden toimintakiellon iltalehti 18:35 07.08

Helmikuussa positiivisen dopingnäytteen antanut koripalloilija Steven Pledger on saanut kahden vuoden toimintakiellon Suomen koripalloliiton sääntö- ja kurinpitoyksiköltä. Pledgerin dopingnäyte sisälsi amfetamiinia ja higenamiinia. Suomen urheilun eettinen keskus (SUEK) asetti Pledgerin väliaikaiseen urheilun toimintakieltoon huhtikuussa. SUEK totesi heinäkuussa, että kyseessä on dopingrikkomus, ja asia siirtyi koripalloliiton käsittelyyn. Toimintakielto on voimassa 5.4.2019 saakka, ja Suomen koripalloliitto informoi rangaistuksesta Kansainvälistä koripalloliittoa.


Suomen koripalloliitto läimäisi Steven Pledgerille kahden vuoren toimintakiellon iltalehti 18:35 07.08

Helmikuussa positiivisen dopingnäytteen antanut koripalloilija Steven Pledger on saanut kahden vuoden toimintakiellon Suomen koripalloliiton sääntö- ja kurinpitoyksiköltä. Pledgerin dopingnäyte sisälsi amfetamiinia ja higenamiinia. Suomen urheilun eettinen keskus (SUEK) asetti Pledgerin väliaikaiseen urheilun toimintakieltoon huhtikuussa. SUEK totesi heinäkuussa, että kyseessä on dopingrikkomus, ja asia siirtyi koripalloliiton käsittelyyn. Toimintakielto on voimassa 5.4.2019 saakka, ja Suomen koripalloliitto informoi rangaistuksesta Kansainvälistä koripalloliittoa.


USA:ssa vauhdissa rikkoutuneen huvipuistolaitteen vika selvinnyt: puomin heikentyminen johti kuolemaan iltalehti 08:32 07.08

Istuinkorin irtoaminen johti yhden kuolemaan ja seitsemän ihmisen loukkaantumiseen Ohion osavaltiossa. Heinäkuussa osa huvipuistolaiteen istuimista irtosi laitteen ollessa liikkeessä. Yksi kuoli ja seitsemän loukkaantui. Laitteen valmistaja tiedotti sunnuntaina, että onnettomuus johtui "liiasta korroosiosta", kertoo . Korroosio tarkoitata materiaalin heikentymistä, sääolosuhteiden takia, kuten ruostumista. Hollantilaisen valmistajan tuotepäällikkö Albert Kroon kertoi, että korroosiota oli erityisesti koria tukevassa puomissa, mikä heikensi puomia. Laite oli 18 vuotta vanha.


Erikoisena harrastuksena entiset ruumisautot: Jarmon 80-luvun Mersulla ajettiin kukkia Urho Kekkosen hautajaisissa iltalehti 20:42 06.08

Jarmo Telén ja Christian Lagerroos harrastavat entisiä ruumisautoja. Mänttäläisen Jarmo Telénin jylhällä Mersulla on kunniakas historia: sillä ajettiin kukkia presidentti Urho Kekkosen hautajaissaattueessa syksyllä 1986. Auto on Trafin tietojen mukaan otettu käyttöön Suomessa vasta vuonna 1985, vaikka alusta on valmistettu vuonna 1982. - Olisikohan ollut sitten Saksassa koripajalla kolme vuotta, Telén miettii.


Israel tyrmäsi korismiehet kahdesti iltasanomat 17:09 05.08

Suomi hävisi Pietarin-turnauksen toisenkin pelinsä, nyt Israelille 92–97.


Yhdeksän tuntia päivässä pienen nosturin korissa – Video näyttää, kuinka kerrostalon harmaa päätyseinä muuttuu taideteokseksi runsaassa viikossa hs 13:36 05.08


Kamera kuvasi jättimaalauksen syntyä kerrostalon seinään yhdeksän päivän ajan – Taiteilijapariskunta ratkoo riidat nosturin korissa hs 07:26 05.08


Uutiset