Häkellyttävä pomppu! Maailmanmestari loikkasi jalat edellä kahden metrin korkeuteen iltalehti 22:08 15.08

Qatarilaisen korkeushyppääjä Mutaz Barshim oli korkeushypyn valtias Lontoon MM-kisoissa. 26-vuotias Barshim hyppäsi lajinsa maailmanmestariksi tuloksella 235. Toiseksi yltäynyt Danil Lysenko onnistui ensimmäisellä yrityksellään 232:sta, mutta tiputti riman kolmesti seuraavassa korkeudessa. Kisojen jälkeen lähti kuitenkin leviämään video Barshimin käsittämättömästä lämmittelyhypystä.


Korkeushyppääjä kohtasi tragedian ennen MM-kisoja - kilpakumppanin upea ele palkittiin iltalehti 06:57 15.08

Italialainen Alessia Trost ei päässyt naisten korkeushypyn finaaliin Lontoon MM-kisoissa. Sekä Trostin äiti että valmentaja olivat menehtyneet ennen kisoja. Karsiutumisen jälkeen hyppääjä murtui kyyneliin. Lajin huippunimin kuuluva espanjalainen Ruth Beitia eteni finaaliin, mutta jäi vielä karsinnan jälkeen tukemaan kilpakumppani Trostia.


MM-naiskorkeushyppääjällä hurjat tatuoinnit - pusuhuuletkin poskessa! iltalehti 13:16 11.08

Yhdysvaltojen Inika McPherson selvitti tiensä naisten korkeushypyn finaaliin. 30-vuotias pomppuihme ylitti eilen karsinnassa heti ensimmäisellä yrityksellään 192. Tulos riitti finaaliin, vaikka karsintaraja oli 194. Yksikään hyppääjä ei ylittänyt sitä. Näyttävien hyppyjen lisäksi McPherson kääntää katseita myös hurjilla tatuoinneillaan. Tuiman irokeesikampauksen kera karsintaan saapuneen naisen keho on täynnä leimoja, joita ei voi olla huomaamatta.


Mikä pettymys! Sandblomin karsinnasta pannukakku - jäi avauskorkeuteensa iltalehti 21:58 10.08

Korkeushyppääjä Linda Sandblom on jäänyt avauskorkeuteensa 180 yleisurheilun MM-kilpailujen karsintakilpailussa. Hankolaisella oli hypyissään vaikeuksia, ja 180 ylittyi vasta kolmannella yrityksellä. Korkeus 185 oli Sandblomille liikaa, eikä hän päässyt lähellekään finaalipaikkaa. Sandblom ei ole tänä kesänä yltänyt talven tasolleen. Hallikaudella ylittyi 191, mutta kesällä hän on hypännyt vain 184.


Sandblom hyväksyi kutsun Lontoon MM-kisoihin - "Olisin katunut, jos olisin vastannut kielteisesti" iltalehti 13:57 27.07

Suomen MM-joukkue Lontoon kisoihin kasvoi torstaina tusinaan, kun korkeushyppääjä Linda Sandblom sai Kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n kutsun kisoihin. Sandblom pääsee MM-kisoihin hallikaudella hyppäämällään tuloksella 191. Sandblomin oli helppo hyväksyä kutsu.


Suomen joukkue yleisurheilun MM-kisoihin täydentyi korkeushyppääjä Linda Sandblomilla – ”Minulla ei ole mitään hävittävää” hs 12:16 27.07


SE-nainen Linda Sandblom sivusi kauden kärkitulosta iltasanomat 19:37 16.07

Korkeushyppääjä harmitteli alkukesän tulostasoaan.


Suomalaiset lupaavassa karsintakunnossa alle 23-vuotiaiden EM-yleisurheilussa iltalehti 16:00 14.07

Moukarinheittäjä Krista Tervo, seiväshyppääjä Tomas Wecksten ja korkeushyppääjä Elina Kakko tekivät lajiensa parhaat tulokset yleisurheilun alle 23-vuotiaiden EM-kilpailujen karsinnoissa. Tervo voitti moukarikarsinnan 67,98 kantaneella heitollaan ja ylitti karsintarajan yli kolmella metrillä. - Ensimmäisessä meni vähän kaikki pieleen. Se oli kuitenkin hyvä jännityksen purkaja. Toiseen heittoon sain hyvän rentouden. Siinä ei enää ollut kiskomista, eikä mitään muutakaan vikaa. Rennon letkeä heitto, Tervo sanoi tiedotteessa.


ME-tuloksen hypännyt Patrik Sjöberg suomalaisesta pedofiilivalmentajastaan: ”Hän oli hirviö ja sairas ihminen” iltasanomat 07:03 20.06

Korkeushyppääjä Patrik Sjöberg ei anna ennätyksestään mitään kunniaa entiselle valmentajalleen Viljo Nousiaiselle, joka oli myös hänen isäpuolensa.


Lontoo sanoi ei, Turku kyllä – Venäjän dopingpannasta vapautunut maailmanmestari kilpailee kesäkuussa Suomessa yle 20:33 22.05

Korkeushyppääjä Maria Lasitskene ja seiväshyppääjä Olga Mullina kilpailevat kesäkuussa Turussa neutraalin lipun alla.


Lontoo sanoi ei, Turku kyllä – Venäjän dopingpannasta vapautunut maailmanmestari Paavo Nurmi Gamesiin yle 20:33 22.05

Korkeushyppääjä Maria Lasitskene ja seiväshyppääjä Olga Mullina kilpailevat kesäkuussa Turussa neutraalin lipun alla.


Uutiset