Karu tilanne on tullut monelle täysin puskista – tästä urheilijoiden muita heikompi sosiaaliturva johtuu: "Mulla ei ollut oikein mitään tietoa"

MTV 09:28 04.04

Veikkausliigapelaajien tilanne koronakriisin keskellä on viheliäinen. Yhä useampi jalkapalloseura on alkanut Suomessa lomauttaa työntekijöitään, mikä pudottaa urheilijat peruspäivärahan varaan.


Viihdelehti Stara.fi

stara 09:20 04.04

Kevään yleisötapahtumia jouduttiin perumaan eri puolilla maailmaa koronapandemian vuoksi, eivätkä


12 hienoa asiaa, joita ei olisi tapahtunut ilman koronaa – nämä oivallukset olisivat jääneet tekemättä

yle 09:15 04.04

Kokosimme tähän juttuun uutisia, joissa kerrotaan korona-ajan tuomista hyvistä ideoista ja positiivisista muutoksista suomalaisten arjessa.


Harry Potter -tähdiltä hauska veto koronakurjuuden keskellä – fanit riemastuivat isän ja pojan jälleennäkemisestä: "Juuri tätä tarvitsin nyt!"

mtv 09:01 04.04

Malfoyn perheen jälleennäkeminen sulatti somessa Harry Potter -elokuvien ystävien sydämet.


F1-sarjan video Kimi Räikkösestä teki vaikutuksen myös Mercedekseen – "Kimi, emme ansaitse sinua"

MTV 08:41 04.04

F1-sarja on julkaissut fanien iloksi sosiaalisessa mediassa runsaasti sisältöä, vaikka kauden alku on viivästynyt koronaviruspandemian vuoksi.


Herätys: Kunta-alan palkoista tulossa iso vääntö, Kennelliitto murisee astutuksista, mitä muualla Euroopassa hamstrataan korona-aikana

yle 08:30 04.04

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


Elli Pikkujämsä otti askeleen kohti ammattilaisunelmaa ja siirtyi Ruotsiin – Örebrossa harjoitellaan kuin koronavirusta ei olisikaan: "Täällä on painotettu, että asiat ovat suosituksia"

yle 08:25 04.04

Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen puolustaja Elli Pikkujämsä siirtyi täksi kaudeksi KIF Örebron riveihin.


Ruotsin pääministeri DN:lle: Tulemme laskemaan koronaan kuolleet tuhansissa

yle 08:21 04.04

Ruotsissa oli eilen perjantaina 333 vahvistettua koronakuolemaa ja yli 6 000 tartuntaa.


Onko tässä oudoin korona-ajan treeni? Suomalaisurheilija nappasi vasikan niskaansa

MTV 08:11 04.04

Ammattipyöräilijä Jaakko Hännisen kisakalenterissa on nyt tilaa.


Käyttääkö UFC härskisti hyväkseen koronakriisiä? ”Hän on tunnettu röyhkeydestään”

iltalehti 08:04 04.04

Onnistuuko UFC käyttämään hyväkseen koronaviruksen tarjoaman markkinaraon? – En välitä paskaakaan koronaviruksesta. Jos asia on minusta kiinni, jatkamme bisnestämme, UFC:n puheenjohtaja Dana White latasi maaliskuun alussa. Lausunnon jälkeen UFC joutui perumaan Lontoon (21.3.) vapaaotteluillan. White on kuitenkin vakuutellut, että huhtikuun 18. päivälle kaavailtu UFC 249 -ilta järjestetään.


USA vei kanadalaislääkärien 3M-hengityssuojat – Kanada uhkaa kostotoimilla

stara 08:00 04.04

Koronaviruksen vastainen taistelu alkaa näkyä nyt myös maiden välisten suhteiden


Ylen aamu tänään: Finanssikriisissä taantuma kesti kaksi vuotta – voiko koronaviruksen vaikutus jäädä lyhyemmäksi? Katso lähetys tästä

yle 08:00 04.04

Mitä toimittaja voi tehdä, kun varmoja vastauksia ei ole? Sitä pohtii Viimeinen sana. Pyöräliitto antaa vinkit alkavaan pyöräilykauteen.


Therese Johaug jäi kiinni Norjan koronarajoituksen rikkomisesta – puolison hankkimassa luvassa nolo virhe

MTV 07:55 04.04

Tähtihiihtäjä Therese Johaug ja hänen miehensä Jakob Hoff jatkoivat mökkeilyään Norjan hallituksen tekemästä koronavirusrajoituksesta huolimatta. Mökin omistava Hoff on pahoillaan virheestään.


Viimeisillään raskaana oleva Anna sai kuulla, ettei lapsen isä välttämättä saa tulla synnytykseen – HUS rajoitti tukihenkilöiden läsnäoloa koronan vuoksi

iltasanomat 07:26 04.04

Anna sai tietää viimeisillään raskaana HUSin linjauksesta rajoittaa synnyttäjien tukihenkilöiden läsnäoloa synnytyssairaaloissaan.


Alppihiihtäjäkaksikon arki muuttui täysin, kumparelaskijoiden kausi jatkuu toukokuulle – "Meillä on Suomessa Keski-Euroopan kilpakumppaneihin etulyöntiasema"

yle 07:12 04.04

Vaikka koronaviruspandemia on keskeyttänyt kilpailut, ovat alppihiihtäjät ja kumparelaskijat löytäneet oman tapansa harjoitella.


Talousviisaat kertovat: Näin Suomi saadaan jaloilleen koronakriisin jälkeen

iltasanomat 07:03 04.04

Viisi asiantuntijaa kertoo, kuinka Suomi saadaan jaloilleen koronakriisin jälkeen. Ainakin voidaan jo varautua valtion velkaantumiseen.


Karu kuva sairaalasta: korona iski rajusti 29-vuotiaaseen kehonrakentajaan – ”Luulin, etten selviä hengissä”

iltalehti 06:55 04.04

Kehonrakennusta ja jenkkifutista harrastanut Quawn James, 29, oli kuolla koronavirukseen. Quawn James on kuin veistos. Huippukuntoinen mies harrastaa kehonrakennusta ja jenkkifudista. Ammatiltaan hän on sairaanhoitaja. Maaliskuun 6. päivä hän tuli kipeäksi, täysin yllättäen. – Ennen sitä minulla ei ollut edes yskää kahdeksaan vuoteen, James kertoo Facebookissa.


Tätä suomalaiset aikovat tehdä, kun koronakriisi on ohi – tuhansista vastauksista Villen heitto yllättää: ”Siltä seisomalta avaan huvipuiston”

iltasanomat 06:53 04.04

Tuhannet suomalaiset kertoivat IS:n jättikyselyssä mitä aikovat tehdä ensimmäisenä kun koronaviruksen aiheuttama poikkeustila päättyy.


Koronakriisin kova lasku: valtionvelan tarve tänä vuonna yli 10 miljardia euroa

iltasanomat 05:42 04.04

Tulevien vuosien rahankäytöstä sovitaan keskellä suurta epävarmuutta.


Hot topics