Uusi päävalmentaja sai Ässät iskuun - silti kuudes tappio putkeen iltalehti 21:00 16.01

HIFK voitti Ässät voittolaukauskisan jälkeen maalein 4-3. Porilaiset saapuivat Helsinkiin viiden tappion putkessa. Suurin mielenkiinto kohdistuikin siihen, saako Jyrki Ahon päävalmentajana korvannut entinen kakkosluotsi Mikael Kotkaniemi Ässien peliin uutta puhtia. Alku ei luvannut vieraille hyvää. IFK:n nuori hyökkääjä Niklas Nordgren oli minuutin pelin jälkeen puolittain läpi, mutta kuti osui tolppaan.


Nordiksella kaksijakoinen avauserä - Ässät haastaa HIFK:n uuden päävalmentajan johdolla iltalehti 19:19 16.01

HIFK ja Ässät ovat avauserän jälkeen tasatilanteessa 1-1. Porilaiset saapuivat Helsinkiin viiden tappion putkessa. Suurin mielenkiinto kohdistuukin siihen, saako Jyrki Ahon päävalmentajana korvannut entinen kakkosluotsi Mikael Kotkaniemi Ässien peliin uutta puhtia. Alku ei luvannut vieraille hyvää. IFK:n nuori hyökkääjä Niklas Nordgren oli minuutin pelin jälkeen puolittain läpi, mutta kuti osui tolppaan.


Suomen hiihtolupaukselle neljäs SM-mitali viikon sisään – Aukeaako paikka maajoukkueesta? "Osa saattaa lopettaa" MTV 18:36 12.01

Jos Krista Pärmäkosken ankkuriosuus perjantain SM-hiihtojen parisprintissä Vantaalla oli vakuuttava, niin sitä oli myös 18-vuotiaan Anita Korvan hiihtäminen.


Romahtanut Anne Kyllönen rikkoi mediahiljaisuuden: myönsi karun tilanteensa iltalehti 15:44 12.01

Tour de Skin kesken jättänyt Anne Kyllönen ei ollut Keski-Euroopan viimeisen vetonsa jälkeen lainkaan halukas puhumaan medialle, mutta Vantaan SM-laduilla tilanne oli toinen. Kainuun Hiihtoseuran Kyllönen hiihti yhdessä Anita Korvan kanssa parisprintin kakkoseksi. Ikaalisten Urheilijoiden ankkurille Krista Pärmäkoskelle Kyllönen ei mahtanut mitään, ja maajoukkuekollega Laura Mononenkin pysyi töin tuskin takana. Kyllönen myönsi Iltalehdelle, ettei vire edelleenkään ole parasta priimaa - kaukana siitä.


Pojalta vietiin rahaa väkivallalla uhkaamalla - poliisi lopetti tutkinnan epäillyn iän vuoksi iltalehti 15:51 10.01

Poliisin mukaan tapaus on poikkeuksellinen, koska epäilty on jo korvannut anastetut rahat. Vuonna 2001 syntynyt poika joutui ryöstön kohteeksi 10.12.2017. Poliisin mukaan poika oli matkalla metrolta junalaiturille, kun rikoksesta epäilty poika tuli vaatimaan häneltä rahaa. Poliisin mukaan taustalla oli myös muita poikia. Kun uhri sanoi, ettei hänellä ole aikaa tai rahaa, epäilty uhkasi häntä väkivallalla. Uhri antoi uhkaajalle muutaman kolikon ja lähti kävelemään pois tilanteesta.


Iidan hörökorva korjattiin leikkauksella: ”En olisi uskonut, että siitä tulee niin hyvä” mtv 21:45 11.12

Kauneuden hinta -ohjelmassa 18-vuotias Iida sai vastaanottaa hyviä uutisia, kun plastiikkakirurgit kertoivat, että he voivat korjata nuoren naisen hörökorvan leikkauksella.


Video: Ammattinyrkkeilijän loukkaantuminen shokeeraa monia – ”Käytännössä korva roikkui” suomiurheilu 19:22 10.12

Nyrkkeilijä Stephen Smith melkein menetti korvansa lauantai-iltana Nevadassa. Britti-iskijä kohtasi Yhdysvalloissa meksikolaisen Francisco Vargasin. Ylemmän höyhensarjan ottelu päättyi Vargasin voittoon yhdeksännessä erässä. Miesten päät kolisivat yhteen...


Iida peittää pahasti höröttävän korvansa aina hiuksilla: ”Tosi harva tietää siitä” mtv 13:14 10.12

Kauneuden hinta -ohjelman viimeisessä jaksossa 11.12. klo 21 AVAlla 18-vuotias Iida on tullut plastiikkakirurgien vastaanotolle höröllään olevan korvansa vuoksi.


Tutkimus: IT-palveluiden vienti on jo Suomen ”uusi Nokia” - lähentelee jo metsäteollisuuden lukemia iltalehti 11:50 27.11

Suomi elää enenevässä määrin palveluviennistä. Valtioneuvoston tilaaman selvityksen mukaan palvelujen vienti oli viime vuonna jo 36 prosenttia kokonaisviennistä, ja niiden merkitys kasvaa palvelualojen lisäksi myös teollisuudessa. Tutkimuksen mukaan palveluviennin kasvu on jo korvannut Nokian romahduksen jättämän aukon viennin luomassa kotimaisessa arvonlisäyksessä. Tutkimuksen mukaan ulkomaankaupan vaikutukset Suomen talouden kasvuun ja työllisyyteen perustuvat viennin luomaan kotimaiseen arvonlisäykseen, ei viennin bruttoarvoon.


Uhrin perhe pohtii valitusta morfiinihoitajan ehdollisesta tuomiosta – asianajaja: Niin erikoislaatuinen tapaus, ettei vertailukohtaa oikein löydy iltasanomat 17:48 24.11

Kuolemansairaan 3-vuotiaan kipulääkkeen vedellä korvannut hoitaja selvisi ehdollisella vankeudella ja yhdyskuntapalvelulla.


Korukauppiaalta vietiin yli 50 000 euron arvosta koruja - vuosikausia maksettu omaisuusvakuutus ei korvannutkaan mitään iltalehti 18:06 12.11

Vakuutusyhtiö myi koruliikkeen lakimiehen mukaan vuosikausia omaisuusvakuutusta, jolla ei ole juuri merkitystä. Lakimies sanoo, että yhtiö on todellisuudessa vakuuttanut vain riskejä, joiden toteutuminen on äärimmäisen epätodennäköistä. Asia kävi ilmi, kun turkulaisesta koruliikkeestä varastettiin yli 53 000 euron arvosta koruja. Tekijä saatiin kiinni myöhemmin, mutta valtaosa koruista jäi kateisiin. Tekijä on jo tuomittu.


Analyytikko arvioi: Koskenkorvaa valmistavan Altian arvo noin 450 miljoonaa euroa iltalehti 16:01 17.10

Erityisesti Koskenkorvan viinastaan tunnetun Altian markkina-arvo on Kauppalehden analyytikon Ari Rajalan laskeman arvion mukaan noin 450 miljoonaa euroa. Altiaa ilmoittaa, että se teki viime vuonna 356,6 miljoonan euron liikevaihdolla 43,5 miljoonan euron tuloksen ennen veroja. Oman pääoman tuotto oli 20,5 prosenttia. Rajalan tekemä arvonmääritys perustuu kuitenkin oikaistuihin lukuihin, joista tulosta parantaneet kertaerät on siivottu pois.


Uutiset