IL selvitti: Mitä kohuttu Viestikoekeskus tekee? Se kertoo presidentille, miten Suomeen hyökätään iltalehti 06:30 18.12

Iltalehti selvitti julkisia lähteitä hyödyntäen, mitä Helsingin Sanomien uutisen myötä kohun keskelle noussut Tikkakosken Viestikoekeskus oikein tekee. Mauno Koivisto vieraili presidenttikaudellaan Viestikoelaitoksella Tikkakoskella. Ylipäällikkö oli tyytyväinen näkemäänsä ja kuulemaansa. Vierailun isäntänä toimineelle puolustusvoimien komentajalle Jaakko Valtaselle Koivisto sanoi olleensa erityisen hyvillään siihen, että Viestikoelaitos seuraa paitsi itäistä naapuria Neuvostoliittoa myös länsinaapureita Ruotsia ja Norjaa.


HS:n vastaava päätoimittaja: Salaisen tiedon julkistamista ei perusteltu kyllin hyvin - Sanoma käynnisti sisäisen selvityksen iltalehti 20:54 17.12

Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi on kirjoittanut ”avoimen kirjeen lukijoille”, jossa hän myöntää lehden epäonnistuneen perustelemaan riittävän hyvin salaisten tietojen julkaisemista lukijoille. Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi on avannut lupauksensa mukaisesti syvemmin Tikkakosken Viestikoekeskusta koskeneen uutisen julkaisupäätöstä. "Avoimeksi kirjeeksi lukijoille" ristimässään kirjoituksessaan hän myöntää, että HS.n olisi pitänyt perustella salaisen tiedon julkaisupäätöstä paremmin.


Joko Pärmäkoski ottaa jättipotin? Mertarannalla kovat odotukset viikonloppuun MTV 21:30 15.12

Krista Pärmäkosken ja Matti Heikkisen otteet ovat C Moren selostajan Antero Mertarannan huomion keskipisteessä viikonlopun maastohiihdon maailmancupin Toblachin kisoissa.


Särkänniemen joukkotappelun karut taustat julki: Mustasukkainen 17-vuotias puukotti omaa isäänsä ja kahdesti kilpakosijaa iltalehti 21:15 15.12

Pirkanmaan käräjäoikeudessa käsiteltiin perjantaina syyskuussa tapahtunutta joukkotappelua. Syyttäjä vaatii viime syyskuussa Särkänniemen parkkipaikoilla tapahtuneesta nuorisojengien joukkotappelusta yhdelle 17-vuotiaalle murhan ja tapon yrityksestä epäillylle viisi vuotta ehdotonta vankeusrangaistusta. Lastenkodissa kasvanut, mutta tekohetkellä sieltä karkuteillä ollut nuorukainen tuotiin oikeuskäsittelyyn Kylmäkosken vankilasta. Hän oli puukottanut edellisenä iltana tuttavaansa Tampereen keskustassa ja heti seuraavana ilta samaa tuttua parkkipaikalla Särkänniemessä. Puukotusten syyksi ilmeni oikeussalissa riita tai mustasukkaisuus samasta nuoresta naisesta.


HS: Krista Pärmäkosken valmentaja hakee maajoukkueen päävalmentajaksi MTV 16:04 15.12

Krista Pärmäkosken henkilökohtainen päävalmentaja Matti Haavisto hakee Suomen hiihtomaajoukkueen päävalmentajan paikkaa, uutisoi Helsingin Sanomat.


Rekka tulessa Äänekosken ja Saarijärven rajalla - Valtatie 13 poikki iltalehti 11:20 14.12

Pelastuslaitoksen mukaan sammutustyöt ovat käynnissä. Rekka palaa Äänekosken ja Saarijärven rajalla Valtatie 13:lla. Sammutustyöt ovat pelastuslaitoksen mukaan käynnissä. Valtatie 13 on tällä hetkellä poikki liikenteeltä.


Valtatie 13 poikki: Rekka palaa tiellä Äänekosken ja Saarijärven rajalla iltasanomat 11:14 14.12

Sammutustyö on käynnissä.


Tulihan se viimein – SaiPan hyökkääjä osui yli vuoden tauon jälkeen iltasanomat 21:33 13.12

Eetu Kosken edellisestä liigamaalista ehti kulua yli 14 kuukautta.


Dramaattinen ratkaisu – Korpikosken Zürichin CHL-taival päätökseen voittomaalikisassa MTV 23:54 12.12

CHL:n puolivälierävaihe sai arvoisensa päätöksen, kun viimeisessa kohtaamisesessa tshekkiläinen Liberec kukisti Lauri Korpikosken edustaman sveitsiläisen Zürichin yhteismaalein 2-1. 


Quennevillen koeaika ei tuottanut sopimusta ? SaiPa ei käyttänyt optiotaan jatkoaika.com 12:48 12.12

Amerikkalaishyökkääjä Peter Quennevillen koeaika SaiPassa päättyi, eikä seura käyttänyt loppukautta koskenutta optiotaan.


Valmentajalta yllättävä tieto Krista Pärmäkosken huippuhiihdosta – päätös venyi viime hetkille iltasanomat 06:40 11.12

Virus on haitannut Krista Pärmäkoskea jo kolme viikkoa.


"Pärmäkoskelta yksi parhaista hiihdoista" – miesten suoritus veti Isometsän ilmeen happamaksi MTV 20:27 10.12

C Moren selostajakaksikko Antero Mertaranta ja Jari Isometsä puntaroivat Davosin maailmancupin viikonlopun päätteeksi, ovatko he jopa liian skeptisiä Krista Pärmäkosken vapaan hiihtotavan menemisen suhteen.


Pärmäkoski yllättyi huippuhiihdostaan – aamun epäröinti toimikin taktiikkana MTV 17:53 10.12

Krista Pärmäkosken ajatukset sunnuntain väliaikalähtökisan väliin jättämisestä saattoivat osoittautua Davosin 10 kilometrin kisan kannalta ratkaisevaksi tekijäksi.


Pärmäkoski yllättyi huippusuorituksestaan – aamun epäröinti toimikin taktiikkana MTV 17:53 10.12

Krista Pärmäkosken ajatukset sunnuntain väliaikalähtökisan väliin jättämisestä saattoivat osoittautua Davosin 10 kilometrin kisan kannalta ratkaisevaksi tekijäksi.


Puolikuntoisen Pärmäkosken kanuunahiihto kerää ylistystä: ”Voi voittaa Tour de Skin ja napata useamman olympiamitalin” iltalehti 17:49 10.12

Iltalehden asiantuntija Toni Roponen vaikuttui Krista Pärmäkosken suorituksista. Krista Pärmäkoski on kärsinyt koko alkutalven tukkoisista hengitysteistä, mutta nainen on jo napannut kaksi palkintopallipaikkaa maailmancupissa ja pari muuta mainiota sijoitusta. Iltalehden asiantuntija Toni Roponen on vaikuttunut suomalaisässän suorituksista.


Krista Pärmäkoski palkintopallille norjalaisrintaman väliin suomiurheilu 17:43 10.12

Krista Pärmäkoski rikkoi norjalaisrintaman ja saalisti palkintopallisijan Davosin kympillä maailmancupissa. Norjalaiset ottivat kaksoisvoiton Ingvild Flugstad Östbergin ja Ragnhild Hagan hiihtosuorituksilla. Heidi Weng oli Pärmäkosken jälkeen...


Pärmäkosken huippuhiihto oli jäädä tekemättä – "Mietti lähteekö ollenkaan" MTV 14:51 10.12

Krista Pärmäkoski palautui pienestä sairastelusta huippuvauhtiin Davosissa sunnuntaina.


Uutiset