Kommentti: Flow ei ole enää vain kulttuurieliitin juhla – festivaali ottaa pian pauloihin vihaajansakin iltasanomat 15:50 12.08

Flow Festival kansanomaistuu ja kohoaa korkeakulttuuriksi yhtä aikaa. Ovela hirviö ottaa vielä pauloihinsa vihaajansakin, musiikkitoimittaja Pasi Kostiainen kirjoittaa.


Kommentti: Lavalla oli vain entinen koulukiusattu mies ja kitara – Suomen-keikka paljasti, miksi Ed Sheeran on nyt maailman menestyneimpiä artisteja iltasanomat 22:50 23.07

Ed Sheeranin ensimmäinen konsertti Helsingin Malmin lentokentällä osoitti, että lahjakas pop-tähti tarvitsee avukseen yhä vain akustisen kitaran. Muuten pop-maailma onkin muuttunut niiden yli 50 vuoden aikana, kun samoilla kulmilla on edellisen kerran nähty maailmantähtiä, musiikkitoimittaja Pasi Kostiainen kirjoittaa.


Kommentti: suomalaisilla ei ole mitään hävettävää – ruotsalaisfestarien järjestelyt häviävät kotimaisille iltasanomat 13:50 13.07

Tukholman konserttitarjonta voittaa usein Helsingin, mutta festivaaleissa suomalaiset pärjäävät ruotsalaisille hyvin, kirjoittaa musiikkitoimittaja Pasi Kostiainen.


Kommentti: Rockjätti Muse on suomalaisten uskollinen ystävä – ja siihen on erittäin hyvä syy iltasanomat 11:41 19.06

Muse on 2020-luvun stadionbändi, koska yhdistää stadionrockin menneisyyden ja tulevaisuuden, kirjoittaa musiikkitoimittaja Pasi Kostiainen.


Kommentti: Backstreet Boysin loppuunmyyty Helsingin-keikka paljasti tärkeän seikan suomalaisesta konserttiyleisöstä iltasanomat 18:50 06.06

Backstreet Boysin loppuunmyyty konsertti Helsingin Hartwall-areenassa muistutti keskiviikkona siitä, että pop-musiikin kansainvälisille tähdille riittää Suomessa konserttiyleisöä, kirjoittaa toimittaja Pasi Kostiainen.


Kommentti: Ei tullut nilkkatulehdusta tai Nurmisen ilmaveiviä, tuli uuden ajan mestarijoukkue iltasanomat 20:31 02.06

Jääkiekon maailmanmestarijoukkue uudisti urheilun mieskuvaa – ja muistutti yhteistyön voimasta, kirjoittaa toimittaja Pasi Kostiainen.


Kommentti: yli 100 000 kuulijaa saapuu heinäkuussa Malmille – Ed Sheeranin suosio lyö ällikällä iltasanomat 22:02 31.05

Ed Sheeranin ensimmäisessä Suomen-vierailussa laajasti kiinnostavaa taikaa, kirjoittaa Pasi Kostiainen.


ja katsotaan sitten, jo Suomeen mennyt pieleen” Sipilä kommentoi jatkoaan ympäri 300 km/h

Uutiset