Muutoksia rokotusasetuksiin: jäykkäkouristusrokote annetaan harvemmin, puutiaistulehdusrokotteen ilmaisia riskialueita lisää iltalehti 13:45 19.03

Jäykkäkouristusrokotus annetaan jatkossa 20 vuoden, ei kymmenen vuoden, välein alle 65-vuotiaille. Sosiaali- ja terveysministeriön mukaan puutiaisaivotulehdusrokotteen voi jatkossa saada maksutta henkilö, joka "asuu tai oleskelee pitkään alueella, jossa puutiaisaivotulehduksen riski on korkea". - Tällaisia alueita ovat muun muassa Lappeenrannan Sammonlahti, Kemin eteläiset osat, Raahen edustalla sijaitseva Preiskari ja Kotkan Kuutsalon saari, ministeriön tiedotteessa todetaan.


Muutoksia rokotuksiin: jäykkäkouristusrokote annetaan harvemmin, puutiaistulehdusrokotteen ilmaisia riskialueita lisää iltalehti 13:33 19.03

Jäykkäkouristusrokotus annetaan jatkossa 20 vuoden, ei kymmenen vuoden, välein alle 65-vuotiaille. Sosiaali- ja terveysministeriön mukaan puutiaisaivotulehdusrokotteen voi jatkossa saada maksutta henkilö, joka "asuu tai oleskelee pitkään alueella, jossa puutiaisaivotulehduksen riski on korkea". - Tällaisia alueita ovat muun muassa Lappeenrannan Sammonlahti, Kemin eteläiset osat, Raahen edustalla sijaitseva Preiskari ja Kotkan Kuutsalon saari, ministeriön tiedotteessa todetaan.


Ässävalmentaja Mikael Kotkaniemi: "Kaverilla alkaa kesäloma ensimmäisestä maalista" jatkoaika.com 12:00 16.03

Ässien päävalmentaja Mikael Kotkaniemi oli iloinen mies joukkueensa voitettua pudotuspelien Satakunnan taiston puhtaasti otteluvoitoin 2-0. Raumalla torstaina kamppailtu toinen peli venyi lopulta jatkoerään asti Ässien tultua aivan kolmannen erän loppuhetkillä tasoihin.


Yrjö löysi kuuluisan maakotkan suon laidalta iltasanomat 07:00 15.03

Luontokuvausta harrastava eläkeläinen Yrjö Jyske bongasi kuuluisan linnun suoalueen ja metsän välimaastosta Pirkanmaalla.


Kotkan taposta epäilty nainen on syyllistynyt useisiin veritöihin: Tappoi jo vuonna 1996, toinen henkirikos millien päässä 10 vuotta sitten MTV 06:51 14.03

Porvoossa viime perjantaina löydetyn kuolleen miehen taposta epäilty nainen on saanut useita aiempia tuomioita väkivaltarikoksista. Rikosnimikkeistä vakavin on tappo, johon nainen syyllistyi kesällä vuonna 1996.


Virta harmitteli tehotonta ylivoimaa, Kotkaniemi vaati omiltaan parempaa jatkoaika.com 21:39 13.03

Ässien ja Lukon välinen pudotuspelisarja pääsi alkuun, kun Ässät nappasi avausvoiton lukemin 2?1. Päävalmentajat olivat ottelun jälkeen kriittisiä, kun Lukon päävalmentaja Pekka Virtaa jäi kaivelemaan tehoton ylivoima ja porilaisten päävalmentaja Mikael Kotkaniemi vaati omiltaan parempaa.


Kotkan henkirikoksesta vangitulla on historiaa silmittömistä väkivaltarikoksista - tappoi miehen autoon ja sytytti sen tuleen iltalehti 15:52 13.03

Kymenlaakson käräjäoikeus vangitsi maanantaina kotkalaisnaisen todennäköisin syin epäiltynä taposta. Oikeuden vanhoista asiakirjoista käy ilmi, että tuore epäilty tappo ei olisi hänelle ensimmäinen. Kymenlaakson käräjäoikeuteen saapui maanantaina 46-vuotias nainen poliisien saattelemana. Hän liikkui sauvojen kanssa, eikä peitellyt kasvojaan. Hänet vangittiin todennäköisin syin epäiltynä vuonna 1971 syntyneen miehen taposta. Uhri löytyi Kotkan Karhuvuoressa sijaitsevasta naisen rivitaloasunnosta perjantaiaamuna. Tutkinnanjohtaja Kai Virtasen mukaan epäilty nainen ilmoitti asiasta itse hätäkeskukseen.


Sihvonen: Valmentajien raaka taisto pudotuspeleissä – Virta vs. Kotkaniemi ja Lehterä vs. Matikainen MTV 11:30 13.03

Jääkiekkovalmentajan ammatti on kovimpia ammatteja Suomessa. Huomio ja näkyvyys ovat suuria. Pestit ovat haluttuja. Työ on kuin jatkuvaa pörssikurssien heilahtelua. Kaudesta toiseen, pelistä toiseen ja sarjasta toiseen koutsin "arvo" keikahtelee ylös- tai alaspäin.


Päävalmentajat avaavat Satakunnan playoff-derbyn kuumat asetelmat - Pekka Virta: ”En ole mikään Ässien analysaattori” iltalehti 07:30 13.03

Satakunnan derby Ässät-Lukko on yksi SM-liigan klassikoista. Ässät oli runkosarjassa kahdeksas ja Lukko yhdeksäs. Joukkueet iskevät yhteen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, jossa panoksena on puolivälieräpaikka. Paras kolmesta -sarja käynnistyy tänään Porin Isomäessä. Päävalmentajat Mikael Kotkaniemi (Ässät) ja Pekka Virta (Lukko) vastasivat Iltalehden kymmeneen kysymykseen.


Ässien päävalmentaja Mikael Kotkaniemi naureskelee kollegan puheille: ”Nämä ovat hömpänpömppä-juttuja” iltasanomat 06:19 13.03

Ässät ja Lukko kohtaavat toisensa pitkän tauon jälkeen pudotuspeleissä.


Kotkassa vangittiin nainen epäiltynä miessurmasta – tappanut miehen aiemminkin iltasanomat 17:56 12.03

Kotkan Karhuvuoren henkirikoksesta vangittu nainen oli vain 25-vuotias surmatessaan miehen vuonna 1996.


Kotkan taposta epäilty nainen vangittiin - saapui oikeuteen kainalosauvojen kanssa iltalehti 16:27 12.03

Kymenlaakson käräjäoikeus vangitsi kotkalaisnaisen todennäköisin syin epäiltynä taposta. Henkirikos tapahtui rivitalohuoneistossa Kotkan Pirosenvuorella torstain ja perjantain välisenä aikana. Nainen saapui poliisien saattelemana käräjäoikeuden istuntoon valittaen kipua. Nainen liikkui sauvojen kanssa ja vaikutti, että hänen kylkensä olisi kipeä. Nainen ei peitellyt kasvojaan lainkaan.


Poliisi epäilee: Keski-ikäinen mies tapettiin viikonloppuna Kotkassa, yksi vangittu MTV 15:46 12.03

Kotkan Karhuvuoressa sijaitsevasta rivitaloasunnosta löydettiin perjantaina varhain aamulla kuollut mies, kertoo poliisi.


Rivitalo roihusi, huoneistosta löytyi kuollut nainen – palon syy selvisi MTV 11:17 12.03

Kotkan Karhulassa kuolemaan johtaneessa asuntopalossa ei epäillä rikosta. Poliisin mukaan palo sai alkunsa tapaturmaisesti todennäköisesti rivitalon päätyasunnon keittiöstä. Palossa kuoli nainen, joka löytyi tuhoutuneesta huoneistosta.


Nainen löytyi kuolleena palossa tuhoutuneesta asunnosta Kotkassa –? rikosta ei epäillä iltasanomat 11:11 12.03

Kotkan Karhulassa kuolemaan johtaneessa asuntopalossa ei epäillä rikosta.


FinnProspectsin junioriranking: Kotkaniemi ensi kesän ykköslupaus, Kärpissä rooliaan kasvattanut Kupari toisena jatkoaika.com 07:30 12.03

Jatkoaika ja suomalainen juniorijääkiekkosivusto FinnProspects ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Jatkoaika julkaisee sivuillaan FinnProspectsin pelaajarankingit joka toinen kuukausi. Viimeisimmässä rankingissa ykkössijaa pitää hallussaan Ässien Jesperi Kotkaniemi.


Nainen kuoli asuntopalossa Kotkassa iltasanomat 21:34 11.03

Kotkan Karhulassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä syttyneessä rivitalon asuntopalossa kuoli yksi ihminen, kertoi Kaakkois-Suomen poliisi.


Nainen kuoli Kotkan rivitalopalossa, poliisi ei epäile rikosta iltasanomat 09:46 11.03

Paloa oli sammuttamassa 17 pelastuslaitoksen yksikköä.


Nainen kuoli Kotkan rivitalopalossa iltasanomat 09:46 11.03

Paloa oli sammuttamassa 17 pelastuslaitoksen yksikköä.


Kotkan tulipalossa menehtyi yksi henkilö iltalehti 09:45 11.03

Hälytys tulipalosta Eskolantiellä tuli lauantaiyönä hieman ennen kello kahtatoista. Kotkan Karhulan kaupunginosassa syttyneessä tulipalossa rivitalossa on menehtynyt yksi henkilö, kertoo poliisi. Tulipalo oli Eskolankadun varrella olevan rivitalon päätyhuoneistossa. Pelastuslaitos löysi palaneen asunnon sisältä naisen kuolleena.


Uutiset