Joakim katosi kuukausi sitten kesken koulupäivän Kokkolassa iltalehti 10:50 19.06

Pohjanmaan poliisi pyytää havaintoja kadonneesta Joakimista. Joakim Mattsson, 16, katosi kesken koulupäivän Kokkolassa 18. toukokuuta. Koululaisesta on tehty katoamisilmoitus.


Joakim katosi kesken koulupäivän Kokkolassa iltalehti 10:17 19.06

Pohjanmaan poliisi pyytää havaintoja kadonneesta Joakimista. Joakim Mattsson katosi kesken koulupäivän Kokkolassa 18. toukokuuta. Koululaisesta on tehty katoamisilmoitus. Häntä ei ole onnistuttu tavoittamaan.


Espoossa kadonnut 11-vuotias tyttö on löytynyt iltalehti 08:45 30.05

Espoon Kivenlahdessa kadonnut 11-vuotias tyttö on löytynyt hyvässä kunnossa, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi. Aiemmin Iltalehti uutisoi, että poliisi etsii 11-vuotiasta tyttöä, joka ei palannut koulusta kotiin maanantaina. Espoon Kivenlahdessa kadonneesta alakoululaisesta kaivattiin havaintoja.


11-vuotias tyttö kadonnut Espoossa - poliisi pyytää yleisövihjeitä iltalehti 08:08 30.05

Lapsi ei palannut koulusta kotiin eilen maanantaina. Poliisi etsii 11-vuotiasta tyttöä, joka ei palannut koulusta kotiin maanantaina. Espoon Kivenlahdessa kadonneesta alakoululaisesta kaivataan havaintoja. Kadonnut tyttö on 158cm pitkä ja hänellä on olkapäille ulottuvat, tummat ja kiharat hiukset. Yllään tytöllä on turkoosi paita sekä leopardikuvioinen neuletakki. Koulureppuna hän kantaa musta-vaaleanpunaista Adidas-merkkistä reppua ja jalassaan hänellä on turkoosit tennarit.


Uutiset