Superpesiksessä neljä isoa seuraa erottautuu – väittämä kotiedusta asettuu uuteen valoon

iltalehti 18:34 19.05

Superpesikseen on pesiytynyt neljän suuren kopla. Iltalehti selvitti ison nelosen kohtaamisten kummalliset tilastojakaumat. Pesäpallon Superpesikseen on muotoutunut selkeä neljän parhaan joukkueen nippu, jonka hajurako perässä seuraaviin on viime kausien aikana kasvanut. Voidaan siis sanoa ison maailman tyyliin, että meillä on Superissa oma ”big fourimme”, joka on sementoinut asemansa kolmen edellisen kauden aikana. Tähän neljän sakkiin kuuluvat, satunnaisessa järjestyksessä, Sotkamon Jymy, Kouvolan Pallonlyöjät, Joensuun Maila sekä Vimpelin Veto.


Karhu teki tutkimusmatkan takapihalle – etsi ruokaa roska-astioista

stara 22:40 15.05

Karhut eksyvät yleensä kaupunkeihin ruokaa etsiessään. Äskettäin kontio tallusteli Kouvolan


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:40 15.05

Karhut eksyvät yleensä kaupunkeihin ruokaa etsiessään. Äskettäin kontio tallusteli Kouvolan


Kun asuinalueelle ilmestyi karhu, paikalta jouduttiin häätämään ensin kymmeniä uteliaita asukkaita: "Väkeä oli kuin pipoa"

yle 17:35 12.05

Uteliaat ihmiset häiritsivät karhun poishäätämistä asuinalueelta Kouvolan Myllykoskella.


Kun asuinalueelle Kouvolaan ilmestyi karhu, paikalta jouduttiin häätämään ensin kymmeniä uteliaita asukkaita: "Väkeä oli kuin pipoa"

yle 17:35 12.05

Uteliaat ihmiset häiritsivät karhun poishäätämistä asuinalueelta Kouvolan Myllykoskella.


Kun asuinalueelle Kouvolaan ilmestyi karhu, paikalta jouduttiin häätämään myös kymmeniä uteliaita asukkaita: "Väkeä oli kuin pipoa"

yle 17:35 12.05

Uteliaat ihmiset häiritsivät karhun poishäätämistä asuinalueelta Kouvolan Myllykoskella.


Kun asuinalueelle ilmestyi karhu, paikalta jouduttiin häätämään karhun lisäksi kymmeniä uteliaita asukkaita: "Väkeä oli kuin pipoa"

yle 17:35 12.05

Uteliaat ihmiset häiritsivät karhun poishäätämistä asuinalueelta Kouvolan Myllykoskella.


Sama kävelykatu hurmasi valtakunnallisen raadin toistamiseen – Kouvolan Manski on taas Suomen hienoin keskusta

yle 12:00 11.05

Kouvola palkittiin toista kertaa vuoden kaupunkikeskustana.


Tummiin pukeutunut pitkä mies poistui paikalta – puoli hehtaaria paloi Kouvolassa

iltasanomat 18:12 10.05

Poliisi kaipaa havaintoja maastopalosta Kouvolan Korialla.


35-vuotias pesäpalloilija oli sairauskohtauksen vuoksi sivussa puolitoista kuukautta – Superpesis-konkari pohtii, onko tuleva kausi riski terveydelle: "Saatan pyörtää mielipiteeni"

yle 08:45 10.05

Kouvolan Pallonlyöjien kapteeni Anssi Lammilan ajatukset pelaamisesta vaihtelevat päivittäin. Hänen arkensa on kuulunut muun muassa etäopettamista kouvolalaisella yläasteella.


Teinitytöiksi tekeytyneet naiset huijasivat vanhuksilta rahaa – vaanivat uhrejaan tietyissä paikoissa

iltasanomat 17:14 07.05

Naiset liikkuivat pääasiassa Lahden seudulla, mutta myös Kouvolan ja Hyvinkään alueella.


"Kaikki olemme kavereita siihen saakka, kunnes mennään toisen makuuhuoneeseen tai lompakolle" – osa KooKoon pelaajista ei ole päässyt sopuun palkanalennuksista

MTV 16:18 24.04

Kouvolan KooKoo ilmoitti perjantaina ryhtyvänsä säästötoimiin sopeuttaakseen toimintaansa koronaviruskriisin keskellä. Seura on sopinut lähes kaikkien pelaajiensa kanssa palkanalennuksista. Myös muun henkilöstön palkkoja leikataan, osa lomautetaan. KooKoo aloittaa keväällä osakeannin.


Superpesiksessä iso hätä: ”Yhteiskunnalta tultava nyt apua”

iltalehti 07:00 23.04

–?Kautta ei voi aloittaa enää elokuussa, Kouvolan Pallonlyöjien puheenjohtaja Harri Lehto sanoi. Hallituksen päätös kieltää yli 500 ihmisen tapahtumat heinäkuun loppuun asti iskee lujaa pesäpallon pääsarjaan Superpesikseen ja sen seuroihin. –?Pahinta on ollut epätietoisuus. Nyt sentään selvisi, mitkä ovat säännöt. Kutsun ensi viikolla seuran hallituksen koolle linjaamaan mahdollisuuksia, joita meillä on, Kouvolan pallonlyöjien puheenjohtaja Harri Lehto kertoi Iltalehdelle.


Koronavirus mullisti suomalaisen urheilulegendan arjen: suuntaa pelikentän sijaan paikalliselle sahalle – ”Teen kaikkea, mitä pomot vaativat”

MTV 09:00 10.04

Toni Kohonen palasi kaudeksi 2020 Superpesikseen ja Kouvolan Pallonlyöjiin. Viime kaudella Ykköspesistä Oulussa pelannut Kohonen halusi maistaa vielä kerran menestystä, mutta koronavirustilanne saattaa johtaa pahimmillaan siihen, ettei 44-vuotiasta legendaa nähdä pelikentällä enää koskaan.


Kevät on alkanut Suomessa – ensimmäiset perhoshavainnot tehty

stara 12:40 03.04

Viisivuotias tyttö ulkoili takapihallaan Kouvolan Myllykoskella ja juoksi onnellisena äitinsä


Lukko kaappasi SM-liiga-seuran kultakimpaleen – "Tämä ei ole aprillipila"

MTV 09:30 01.04

Rauman Lukko ja hyökkääjä Anrei Hakulinen ovat tehneet 1+1-vuotisen sopimuksen. Hakulinen siirtyy Raumalle Kouvolan KooKoosta.


Toni Kohonen, 44, lopetti lukkarin hommat – legenda on vielä hukassa uudella tontilla: ”Pikkupoikamaista häröilyä”

iltalehti 08:30 30.03

Lukkarilegenda vaihtaa pelipaikkaa. Toni Kohonen, 44, on tänä vuonna uuden haasteen edessä, kun Superpesis-kausi aikanaan pääsee alkamaan. 13 kertaa vuoden lukkariksi valittu Kohonen palaa vuoden tauon jälkeen Superpesikseen Kouvolan Pallonlyöjien paidassa, mutta seurassa ei ole tarjolla lukkarin tonttia.


Toni Kohonen jyrähtää: Pelaajat jätettiin tylysti tyhjän päälle – ”siinä on ero kuin yöllä ja päivällä”

iltalehti 07:58 28.03

Koronaviruspandemia on ajanut Superpesis-seurat kriisin partaalle. Koronaviruspandemia on iskenyt rajusti pesäpalloon. Hallitsevaa mestaria Joensuun Mailaa lukuun ottamatta kaikki miesten Superpesis-seurat keskeyttävät pelaajien palkanmaksun huhtikuun alussa. Naisten Superpesiksessä tilanne on erilainen, sillä pelaajasopimukset alkavat vasta toukokuussa. Asiasta uutisoi aiemmin Yle. Kouvolan Pallonlyöjien Toni Kohonen kertoo Iltalehdelle, että tieto pitää paikkansa. Hän sai tiedon oman palkanmaksun katkeamisesta sähköpostitse.


Urheilijoilta vakava hätähuuto: Lomautukset uhkaavat ja koko toimeentulo on uhattuna – ”Kapinointia ja tyytymättömyyttä”

iltalehti 18:23 27.03

Koronaviruspandemialla on raskaat vaikutukset Suomen urheiluun. Pesäpalloilijoiden pelaajayhdistyksen Huippupesäpalloilijat ry:n hallitus ja miesten sekä naisten Superpesis-seurojen kapteenit järjestivät perjantaina puhelinkokouksen, jossa pohdittiin pelaajien tilannetta koronaviruksen keskellä. Kokoukseen osallistuivat kaikkien paitsi kolmen joukkueen kapteenit. Pelaajien tilanne on erittäin hankala, sillä kaikki miesten Superpesis-seurat Joensuun Mailaa lukuun ottamatta katkaisevat pelaajien palkanmaksun huhtikuussa. Asiasta ensimmäisenä kertoi Yle. Tiedot Iltalehdelle vahvisti Kouvolan Pallonlyöjiä edustava Toni Kohonen.


Olga ja Tuukka Temosen lapsi sai raivokohtauksen Kouvolan Rossossa – vanhemmat tekivät tiukan ratkaisun

iltasanomat 13:04 14.03

Olga Temonen kertoo hänen ja Tuukka Temosen olevan vanhempina tiukkoja. Kasvattamisen Olga toteaa olevan ärsyttävää puuhaa, mutta nyt hän on kiitollinen pitkäjänteisyydestään.


Hot topics