Superpesis: Sotkamo haastajana Kouvolassa iltasanomat 09:04 22.07

Sunnuntain kärkikamppailussa sykettä riittää. Kouvola on hurjana kotijoukkueena suosikki varamiehistä Sotkamoa vastaan.


Repovedellä riippusiltaromahduksen takia suljettu näkötorni avattiin jälleen MTV 14:44 19.07

Repoveden kansallispuistossa Kouvolassa sijaitseva Mustalamminvuoren näkötorni on avattu, kertoi Metsähallitus torstaina.


Superpesis: Missä ovat haminalaisten räpylät? iltasanomat 14:45 18.07

Haminan Palloilijat pelasi niin katastrofaalista ulkopeliä tiistaina Kouvolassa, että välillä tuli tunne räpylöiden puuttumisesta. Vimpeliä vastaan asennetta on löydyttävä kotiyleisön edessä.


Karmeat lukemat Superpesiksessä: Kouvola rökitti vieraitaan avausjaksolla 24–0! iltasanomat 19:37 17.07

Haminan Palloilijat oli hätää kärsimässä avausjaksolla Kouvolassa.


Video: Superpesiksessä hurja tilanne – pallon tyrmäämä pelaaja sai nopeasti ensihoitoa MTV 10:29 13.07

Torstain Superpesis-kierroksella Kouvolassa kovan lyönnin päähänsä saanut Hyvinkään Tahkon Kimmo Carlson oli nopeasti hyvissä käsissä, kun kentältä ja katsomosta löytyi heti ensihoitaja ja erikoislääkäri tarkistamaan hänen tilannettaan.


Ilmailuliikenneonnettomuus Utissa: Puolustusvoimien helikopteri iskeytyi voimalla maahan – kyydissä kaksi henkilöä, ei henkilövahinkoja MTV 14:01 12.07

Utin jääkärirykmentin MD500-kevythelikopteri on vaurioitunut Utin lentokenttäalueella sattuneessa turmassa Kouvolassa. Helikopterissa olivat ohjaaja ja lennonopettaja, jotka selviytyivät ilman suurempia vammoja.


Juhannuskännääjät työllistivät urakalla poliisia: ”Promillemäärä huomioiden juhannuksen vietto oli aloitettu jo vuonna 2017” iltasanomat 21:27 24.06

Poliisin mukaan juhannuksena tapahtuneet pahoinpitelyt liittyivät enimmäkseen perheriitoihin. Yksi perheriita sattui Kouvolassa, jossa kiihtynyt tytär päätyi kuristamaan äitiään.


Huh, mikä voittoputki! Superpesiksessä yksi seura jyrää mielettömällä tavalla MTV 20:55 19.06

Superpesiksessä yksi on tällä hetkellä ylitse muiden. Kouvolan Pallonlyöjät otti jo 14. peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi tiistaina Kouvolassa käydyssä kärkiottelussa Vimpelin Vedon 2-0 (6-4, 7-6).


"Kaikki oli hyvin, sitten joku mies ampui aseella narikassa" – yksi pidätetty ampumisesta Kouvolassa MTV 15:19 17.06

Kouvolalaisessa ravintolassa ammuttiin pistoolilla perjantain ja lauantain välisenä yönä kello yhden aikoihin, tiedottaa Kaakkois-Suomen poliisi. Poliisi kertoo ottaneensa teosta kiinni suomalaisen nuorehkon miehen.


Yksi pidätetty ampumisesta baarissa Kouvolassa – omistaja: ”Kaikki oli hyvin, sitten joku ampui aseella narikassa” iltasanomat 14:08 17.06

Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa.


Välikohtaus Kouvolassa: Nuoren miehen epäillään ampuneen pistoolilla ravintolassa iltasanomat 12:12 17.06

Laukaus ammuttiin noin puoli yhden aikaan.


Ravintolassa ammuttiin pistoolilla Kouvolassa – ampuja otettu kiinni MTV 11:34 17.06

Ampuminen tapahtui Torikadun varrella sijaitsevassa ravintolassa perjantaina ja lauantain välisenä yönä noin kello yhden aikaan.


Kymi GP:ssä juhlittiin ranskalaisittain – Aubrion du Gers kilpailun sankari iltasanomat 22:26 16.06

Myös Costello ihastutti Kouvolassa ja laittoi SE-lukemat uusiksi.


Graceful Swamp voittoon Kouvolassa – Erkki-Pekka Mäkisen suojatille ei löydy pysäyttäjää iltasanomat 17:48 16.06

Suomalaisen raviurheilun suurlupaukselle jo yhdeksäs voitto putkeen.


Costello ihastutti Kouvolassa – juoksi uuden SE-tuloksen iltasanomat 17:29 16.06

Suomenhevosten valtikka on tiukasti Costellon hallussa.


Tekeekö tuntematon ranskalainen Kouvolassa ”Trebolit”? iltasanomat 12:26 15.06

Aubrion du Gers nousi Ringostarr Trebin poisjäännin myötä Kymi GP:ssä suureksi suosikiksi, mutta kaksi muutakaan ranskalaista eivät ole lainkaan statisteja.


Katso kuvat! Teboilin maksuautomaatti revittiin Dalton-tyyliin irti lava-autolla Kouvolassa - Näyttävästä operaatiosta huolimatta saalista ei saatu iltalehti 17:24 28.05

Kaakkois-Suomen poliisi pyytää vihjeitä tapauksesta. Kouvolan Anjalankosken Teboil-aseman maksuautomaatti revittiin pois paikaltaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Rikoskomisario Marko Leponen Kaakkois-Suomen poliisista kertoo, että tapaus tuli viranomaisten tietoon, kun sivullinen ohikulkija ilmoitti siitä yöllä hätäkeskukseen. Hätäkeskusilmoituksen perusteella tapahtuma-ajaksi saatiin rajattua kello 00:45-00:55.


Kaikkien aikojen alkukesä! Koossa jo 10 hellepäivää - meteorogi ennustaa, että tämä toukokuu rikkoo 34 vuotta vanhan ennätyksen iltalehti 16:10 23.05

Toukokuun aikana on mitattu toistaiseksi 10 hellepäivää. Se on vain kolme hellepäivää kaikkien aikojen helteisintä toukokuuta jäljessä. Huh hellettä, sanoi suomalainen, kun meni ulko-ovesta ulos toukokuussa. Kuluvan huhtikuun kymmenes hellepäivä mitattiin tänään keskiviikkona kello 13:30, kun lämpömittari heilahti Kouvolassa 25,3 asteeseen.


Superpesis: Kouvolassa epäreilut jaot iltasanomat 10:21 23.05

Huippuvireinen KPL kohtaa keskiviikkona kotonaan sarjan heikoimmalla materiaalilla operoivan Oulun. Päivitettynä arviot keskiviikolle.


aikaa voimassa makaamaan maahan”

Uutiset