Venäjän valtionmedia löysi tavan kertoa Bäckmanin ja Janitskinin tuomiosta iltasanomat 13:29 20.10

Suomen Nato-jäsenyyden sekä ”Venäjän demonisoinnin” vastustaminen olivat Kremlin-mielisten tiedotusvälineiden mukaan tosiasiallisia syitä, joiden vuoksi Bäckman ja Janitskin saivat tuomionsa Helsingin käräjäoikeudessa.


Bäckmanin ja Janitskinin tuomiot huomioitiin maailmalla – Deutsche Welle: ”Kreml-myönteiset trollit syyllisiä” iltasanomat 21:29 18.10

MV-lehden ympärille kietoutunut rikostuomio nousi yhdeksi pääaiheistaan eurooppalaisissa nettiuutisissa.


Kreml kommentoi Trumpin puheita Putinin mahdollisesta osallisuudesta salamurhiin – ”Presidentti ei esittänyt suoria syytöksiä” iltasanomat 02:25 16.10

Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov peräänkuulutti ”joustavuutta” Trumpin haastattelussa esiintyneitä ”kielellisiä omituisuuksia” tulkittaessa.


Kommentti: Nyt tuli suurin skisma lähes tuhanteen vuoteen – ortodoksikirkkojen riita kiristää tilannetta Ukrainassa iltasanomat 16:33 12.10

Kun Kreml lupaa suojella Ukrainan venäjänkielisten ortodoksien etuja, on tilanne vaarallinen, kirjoittaa erikoistoimittaja Jouko Juonala.


Tapaavatko Trump ja Putin uudelleen Suomessa? "Kokous on Suomen tavoite, johon pyritään" MTV 08:18 12.10

Helsingin Sanomat uutisoi aiemmin tällä viikolla, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin saattavat tavata toisensa Suomessa alkuvuodesta. Vaikka Kreml on tyrmännyt väitteen, ulkoministeriön arktisten asioiden suurlähettilään Aleksi Härkösen mukaan tapaaminen on mahdollinen.


Kreml kiistää Trumpin ja Putinin huhutun uuden tapaamisen Suomessa iltasanomat 13:06 11.10

Helsingin Sanomat uutisoi eilen, että presidenttien välille suunnitellaan uutta tapaamista.


Kreml tyrmää: Putinin ja Trumpin väitetty tapaamien Suomessa ei ole totta MTV 12:39 11.10

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin väitetty tapaaminen Suomessa ei ole totta, kertoo Kreml.


Kreml kiistää Trumpin ja Putinin huhutun uuden tapaamisen Helsingissä iltasanomat 12:35 11.10

Helsingin Sanomat uutisoi eilen, että presidenttien välille suunnitellaan uutta tapaamista Helsingissä.


Taattua meemiainesta: Tässä on ensi vuoden Putin-kalenteri! – "Kremlin kansikuvamies" syleilee eläimiä ja laskeutuu paidatta hyiseen avantoon MTV 12:42 02.10

Venäjän presidentti Vladimir Putin julkaisi perinteisen vuotuisen kalenterinsa, jossa hän poseeraa muun muassa eläinten kanssa.


Venäjän oppositiojohtaja Navalnyille 20 päivän vankeusrangaistus iltasanomat 08:49 25.09

Venäjällä oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi on tuomittu 20 päiväksi vankeuteen Kremlin vastaisen mielenosoituksen järjestämisestä.


Venäjän oppositiojohtaja Navalnyille 20 päivän vankeusrangaistus Kremlin vastaisen mielenosoituksen järjestämisestä MTV 05:49 25.09

Venäjällä oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi on tuomittu 20 päiväksi vankilaan Kremlin vastaisen mielenosoituksen järjestämisestä. Asiasta kertoo Navalnyin edustaja Twitterissä.


Kreml: Skripalien myrkytyksistä epäillyillä ei tekemistä Putinin kanssa MTV 19:00 16.09

Kremlin mukaan myrkytyksistä epäillyillä entisillä vakoojilla ei ole mitään tekemistä Venäjän presidentin Vladimir Putinin tai Kremlin kanssa. Asiasta on Reutersin mukaan kertonut Kremlin tiedottaja Dmitry Peskov venäläiselle uutistoimisto Interfaxille.


Kreml väittää: Skripalien myrkytyksistä epäillyillä ei tekemistä Putinin kanssa MTV 19:00 16.09

Kremlin mukaan myrkytyksistä epäillyillä entisillä vakoojilla ei ole mitään tekemistä Venäjän presidentin Vladimir Putinin tai Kremlin kanssa. Asiasta on Reutersin mukaan kertonut Kremlin tiedottaja Dmitry Peskov venäläiselle uutistoimisto Interfaxille.


Kreml vahvistaa valmistelut: Putin ja Erdogan tapaavat ensi viikolla Sothsissa MTV 13:11 14.09

Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan tapaavat mahdollisesti ensi viikolla.


Eero Aho on lähes mahdotonta tunnistaa – katso miltä hän näyttää Kekkosena mtv 08:29 06.09

Eero Aho tähdittää Kekkonen ja Kremlin tanssikoulu -näytelmää Urho Kekkosen saappaissa.


Putin lähti minilomalle: Kuvattiin tatti kourassa Siperiassa – matkalla mukana FSB:n johtaja iltasanomat 10:42 28.08

Kremlin aiemmin julkaisemista lomakuvista poiketen Venäjän presidentti piti tällä kertaa paidan päällään.


Putin lähti minilomalle – kuvattiin tatti kourassa Siperiassa, matkalla mukana FSB:n johtaja iltasanomat 10:42 28.08

Kremlin aiemmin julkaisemista lomakuvista poiketen Venäjän presidentti piti tällä kertaa paidan päällään.


Oletko ikinä miettinyt, mitä Putin tekee vapaa-ajallaan? Kreml vastasi kysymykseen kuvilla – mukana myös presidentin mahdollinen seuraaja MTV 23:58 27.08

Kreml on julkaissut useita kuvia Venäjän presidentti Vladimir Putinin patikointireissulta Siperiasta. Seuranaan hänellä on puolustusministeri sekä turvallisuuspalvelu FSB:n johtaja.


KHO Alaikäistä turva­paikan­hakijaa Liiga-syksyynsä, mutta näin on Heikin, 24, Rantanen nousi roskapostisivuja epäillään selitystä,

Uutiset