Eronnut Krista Siegfrids pohtii elämäänsä viime syksynä kuvatussa tv-ohjelmassa: ”Se on vaikeaa miehelleni” iltasanomat 08:37 15.04

Hiljattain erostaan ilmoittanut Krista Siegfrids tapaa Lapin erämaassa ruotsalaisartisti Lotta Engbergin. Krista puhuu parisuhteen ja töiden ristipaineesta.


Kommentti: Kimi Räikkönen palasi loiston päiviinsä ja mukavuusalueelleen – tällä asialla on valtava merkitys iltasanomat 14:20 12.04

Kimi Räikkönen on parhaimmillaan, kun hänen asemansa ykköskuljettajana on kristallinkirkas niin kuin nyt, kirjoittaa Tuomas Arkimies.


Krista Pärmäkoski päätti kautensa ylivoimaiseen näytökseen MTV 13:05 07.04

Kotimaan latuja hallinnut Krista Pärmäkoski on voittanut ylivoimaisesti 30 kilometrin maastohiihdon Suomen mestaruuden Ylitorniolla.


Krista Pärmäkoski viiletti ylivoimaiseen Suomen mestaruuteen Ylitorniolla: "Ajattelin, että mitä nopeampaa on pois, sitä aikaisemmin kesäloma alkaa" yle 11:50 07.04

Naisten 30 kilometrin kilpailussa hopeaa otti Laura Mononen ja pronssia Kerttu Niskanen.


Krista Pärmäkoski viiletti ylivoimaiseen Suomen mestaruuteen Ylitorniolla yle 11:50 07.04

Naisten 30 kilometrin kilpailussa hopeaa otti Laura Mononen ja pronssia Kerttu Niskanen.


Krista Pärmäkoski osoitti taas ylivoimansa SM-ladulla iltasanomat 11:46 07.04

Suomen naisten ykköshiihtäjä oli jälleen paras.


Krista Pärmäkosken toive meni kuuroille korville – Kaisa Mäkäräinen vetäytyy SM-laduilta iltalehti 16:34 06.04

Ampumahiihtäjä ei ole mukana 30 kilometrin vapaan startissa sunnuntaina. Kaisa Mäkäräinen on ilmoittautunut mukaan naisten 30 kilometrin vapaan SM-starttiin sunnuntaina, mutta Iltalehden tietojen mukaan nainen vetäytyy Ylitornion kilpailusta. Päätökseen on ilmeisesti vaikuttanut naisen kesy hiihtovire vuoden 2019 aikana. Viime viikonloppuna Äänekosken SM-kisojen 10 kilometrin vapaan matkalla Mäkäräinen jäi mitalien ulkopuolelle viidenneksi.


Krista Pärmäkoski teki sairasteluista huolimatta kovan nousun – ”Suksi ainakin pelasti” iltasanomat 14:56 06.04

Ikaalinen vei viestivoiton, Hämeenlinna juhli taas viesticupin voittoa.


Sairastellut Krista Pärmäkoski näytti kotimaan kilpasiskoille jälleen hauista – pohtii liittymistä ulkomaalaishuippujen treeniryhmään iltalehti 14:16 06.04

Ikaalisten Urheilijat voitti Ylitornion Suomen cupin viestin. – Semmoinen ihan ok. Näin luonnehti Krista Pärmäkoski hiihtoaan Ylitornion Suomen cupin viestissä.


Krista Pärmäkoskelta kova veto ankkurina! Hiihti Ikaalisten Urheilijat voittoon iltalehti 14:06 06.04

Krista Pärmäkoski nosti ankkuriosuudellaan Ikaalisten Urheilijat Suomen cupin viimeisen osakilpailun viestivoittoon Ylitorniolla. Krista Pärmäkoski lähti omalle ankkuriosuudelleen neljäntenä ja peräti 43 sekuntia kärkeä perässä, mutta nosti hienolla vedollaan Ikaalisten Urheilijat Suomen cupin osakilpailuvoittoon 3x5 kilometrin viestissä. Pärmäkoski oli sairastellut alkuviikosta, mutta se ei ladulla juuri näkynyt, vaikka valitteli yhä yskäänsä.


Krista Pärmäkoski murskasi muut – alkuviikon sairastellut hiihtotähti nosti seuransa viestivoittoon MTV 13:40 06.04

Krista Pärmäkoski osoitti ylivoimansa kotimaan maastohiihtoladuilla Suomen cupin viestissä Ylitorniossa lauantaina.


Nainen syyttää huippupelaajaa raiskauksesta – poliisi tutkii erikoista tapausta Yhdysvalloissa iltalehti 20:06 05.04

Dallas Mavericksin Kristaps Porzingisiä, 23, syytetään raiskauksesta. Nimettömänä pysyvä 29-vuotias nainen väittää viettäneensä yhteisen yön Porzingisin kanssa 7.2.2018. Naisen mukaan hän oli mennyt NBA-pelaajan luokse aamuyöllä kahdelta ja lähtenyt aamulla kello 11. Nainen asuu samassa talossa Porzingisin kanssa. Yhteisen yön jälkeen Porzingis oli naisen mukaan luvannut maksaa hänelle 68 000 dollaria eli noin 60 000 euroa ”hyvitysrahaa”, jotka nainen tarvitsi pikkuveljensä opiskeluihin.


Liikuntakeskustelu ei sytytä vaalikentillä, vaikka liikkumattomuus maksaa miljardeja – löytyykö ratkaisu edullisemmista tilavuokrista tai harrasteseteleistä? yle 07:30 04.04

Kysyimme viideltä suurimmalta puolueelta, miksi liikunta ei nouse vaalipuheisiin, vaikka suomalaisten liikkumattomuus on iso ongelma.


Krista Siegfrids sensuellissa kuvassa – ensimmäinen päivitys avioeron jälkeen: "Päästä irti siitä, mitä luulit elämästäsi tulevan" mtv 17:30 01.04

Laulaja Krista Siegfrids päivitti eron jälkeisiä tuntemuksiaan sosiaalisen median seuraajilleen.


Krista Siegfrids rikkoi hiljaisuuden eron jälkeen – poseeraa viehkeässä kuvassa: ”Kaikki tulee olemaan hyvin” iltalehti 13:10 01.04

Laulaja-juontaja julkaisi kauniin kuvan ja mietiskelevän tekstin Instagramissa. Maaliskuussa avioerostaan ilmoittanut laulaja Krista Siegfrids on viettänyt somessa hiljaiseloa kahden viikon ajan. Tänään maanantaina Krista rikkoi vihdoin somehiljaisuuden näyttävällä kuvalla, jossa hän poseeraa farkuissa ja topissa.


Eronnut Krista Siegfrids rikkoi hiljaisuuden sensuellilla kuvalla – pohtii täysin muuttunutta elämäänsä iltasanomat 12:53 01.04

Laulaja Krista Siegfrids ilmoitti maaliskuussa eroavansa puolisostaan. Nyt hän julkaisi ensimmäisen kuvan uutisen jälkeen.


Krista Pärmäkoski pohtii harjoittelemista norjalaisten kanssa samassa leiripaikassa iltasanomat 16:40 31.03

SM-kisojen triplamestari kääntää keväällä ajatukset jo kohti Pekingin olympialaisia


Iivo Niskanen tunnelmoi juniorien läsnäololla: "Hyvän mielen kisat" MTV 14:19 31.03

Iivo Niskanen palkitsi Äänekosken SM-hiihtojen yleisön sunnuntaina viikonlopun kolmannella mestaruudellaan. Krista Pärmäkosken tavoin Niskanen oli paras pariviestissä, vapaalla hiihtotavalla ja perinteisen hiihtotavan yhteislähdössä.


Krista Pärmäkoski: "Jos pääsisi mukaan Norjan hiihtäjien harjoituksiin" MTV 13:27 31.03

Krista Pärmäkoskella oli Äänekosken takaa-ajohiihdossa niin tukeva johto, että hän ehti ottaa rauhassa tukiryhmänsä lipun mukaan maalisuoran tuuletuksiin. Pärmäkoski kruunasi viikonloppunsa kisojen kolmanteen mestaruuteen.


Krista Pärmäkoski lykki viikonlopun kolmanteen kultaansa – muista mitaleista tiukka vääntö MTV 11:58 31.03

Ikaalisten Urheilijoiden Krista Pärmäkoski on voittanut viikonlopun kolmannen kultamitalinsa Äänekoskella järjestetyissä SM-hiihdoissa. Pärmäkoski ei antanut muiden yllättää kymmenen kilometrin takaa-ajokilpailussa, johon hän lähti selvässä johdossa.


Uutiset