Krokotiili hyökkäsi uima-altaalla miehen kimppuun Meksikossa iltalehti 11:28 14.07

Hyökkäyksen uhri loukkaantui vakavasti. Krokotiili hyökkäsi 23-vuotiaan työntekijän kimppuun suuren hotellin uima-altaalla Meksikossa Cozumelin saarella. Mies loukkaantui vakavasti. Sternin mukaan mies oli mennyt virkistäytymään juhlaillan jälkeen altaaseen tietämättä, että siellä lymyili täysikasvuinen krokotiili. Matelija kävi miehen kimppuun ja ehti purra tätä ainakin viisi kertaa.


Pekan verkossa odotti yli metrinen sampi - "Selkäpuolelta tuo mieleen krokotiilin" - katso kuvat iltalehti 21:07 03.07

Merikarvialainen Pekka Yliknuussi sai verkolla harvinaisen kalan, sammen, Pohjanlahdella sunnuntaina Pekka Yliknuussin saama hain ja krokotiilin yhdistelmältä näyttävä kala oli pituudeltaan 126 senttiä ja painoa sillä oli 7 750 grammaa. - Tämä oli minulle vuoden ensimmäinen kerta ja aivan varmasti viimeinen. Harvinainen tämä on, mutta ei nyt niin harvinainen, etteikö näitä täällä välillä saisi, kertoo kalastusta harrastava Yliknuussi.


Karmiva video: Krokotiili puri hoitajaansa päähän kesken esityksen Thaimaassa iltalehti 11:42 19.06

Turisteille tarkoitettu show meni vakavalla tavalla pieleen viikko sitten sunnuntaina. Eläintenhoitaja laittoi päänsä avoimena ammottaneeseen krokotiilin kitaan, niin kuin hän oli tehnyt monta kertaa aiemminkin Koh Samuilla viikko sitten sunnuntaina. Krokotiili pysytteli aluksi täysin paikallaan, mutta painoikin sitten yllättäen leukansa kiinni ja ravisteli miestä päästä edestakaisin. Lyhyen puraisun jälkeen eläin peruutti takaisin veteen.


Maastosta löytyneen mystisen hätämerkin arvoitus ratkesi Australiassa – Robert selvisi naisystävineen karilleajosta ja krokotiilien hyökkäyksestä iltasanomat 20:09 07.06

Tapauksen saama kansainvälinen huomio tuotti vihjeen, jonka myötä tarina kivistä kasatun SOS-merkin taustalta selvisi.


Pastori yritti näyttää seurakunnalle miten Jeesus käveli vetten päällä - krokotiilit söivät iltalehti 17:16 15.05

Hengenmies oli saarnannut uskon vahvuudesta ja halusi osoittaa sen käytännössä. Usko oli vahva, mutta krokotiilit olivat vahvempia. Pastori Jonathan Mthethwa halusi näyttää seurakunnalleen, miten Jeesus käveli veden päällä. Paikallisten lehtien mukaan tapaus sattui jo 24. maaliskuuta.


Uutiset