Leijonanmetsästäjä kuoli safarilla – krokotiilit söivät elävältä stara 13:00 07.12

Eteläafrikkalainen metsästyssafareita järjestänyt Scott van Zyl kuoli aiemmin tänä vuonna


Krokotiili ajautui rantaan Floridassa - ihmiset ottivat selfieitä eläimen kanssa iltalehti 14:50 21.11

Uimarannalla oli paljon ihmisiä viettämässä aikaa. Iso amerikankrokotiili huuhtoutui rantaan Floridassa maanantaina monien rannallaolijoiden ällitykseksi. He ehtivät ihmetellä matelijaa tovin ennen kuin eläimenpelastajat hakivat sen pois. Jotkut ottivat jopa selfieitä eläimen kanssa. Amerikankrokotiili on Amerikan tunnetuimpia krokotiililajeja. Ne ovat yleensä 3-4-metrisiä, mutta voivat kasvaa jopa 6-metriseksi. Amerikankrokotiili on uhanalainen.


Krokotiilipyydyksessä pulikoinut miesnelikko aiheutti kohun Australiassa – ”Vuosisadan idiootit” iltasanomat 14:05 24.10

Queenslandin ympäristöviranomaiset ovat käynnistäneet tutkinnan tapauksesta, joka tuli julkisuuteen sosiaaliseen mediaan ladattujen kuvien myötä.


”Vuosisadan idiootit” menivät uimaan krokotiilinpyydykseen iltalehti 08:39 24.10

Samalla paikalla krokotiili söi naisen kaksi viikkoa sitten. Neljän miehen ryhmä kuvattiin uimassa kelluvan ja syötillä varustetun krokotiilinpyydyksen ympärillä ja jopa menevän sen sisälle Queenslandissa Australiassa. Alue kuhisee krokotiileja. Samalla paikalla pyydystettiin vajaa kaksi viikkoa sitten 4,3 metrinen krokotiili, jonka sisältä löytyi ihmisen jäänteitä. Krokotiili oli syönyt 79-vuotiaan naisen.


Iltalehdelle langettava päätös Julkisen sanan neuvostolta iltalehti 16:14 19.10

Julkisen sanan neuvosto (JSN) on antanut kolme langettavaa päätöstä eri julkaisuja kohtaan tehdyistä kanteluista. Yksi niistä annettiin Iltalehdelle. Iltalehti sai langettavan ratkaisun julkaistuaan verkossa uutisen, jonka mukaan krokotiilit olisivat syöneet afrikkalaisen pastorin hänen yritettyä kävellä veden päällä. Neuvosto totesi, että kyseessä oli epäluotettavista lähteistä peräisin oleva sepitteellinen tarina, jota lehti ei ollut korjannut Journalistin ohjeiden mukaisesti. Langettava päätös on luettavissa kokonaisuudessaan .


Ihmisen jäännökset löytyivät valtavan krokotiilin sisältä Australiassa: dementikkonainen katosi aiemmin iltalehti 09:19 17.10

Anne Cameron, 79, oli lähtenyt harhailemaan viime viikolla vanhainkodista Port Douglasissa. Viranomaiset löysivät tiistaina ihmisen jäännökset 4,3 metriä pitkän krokotiilin sisältä Koillis-Australian Queenslandissa. Poliisi uskoo, että jäännökset ovat vanhainkodista harhailemaan lähteneen, dementiasta kärsineen Anne Cameronin. Cameronin, 79, vaatteet ja kävelykeppi löytyivät lahdelmasta läheltä Port Douglasin turistikaupunkia viime viikolla.


Suuren krokotiilin sisältä löydettiin ihmisen jäänteitä – epäillään tappaneen 79-vuotiaan isoäidin Australiassa iltasanomat 05:53 17.10

4,3-metrinen matelija saatiin Sydney Morning Heraldin mukaan kiinni Queenslandissa.


Uutiset