Kubican putoaminen Williams-kisasta ei yllättänyt Massaa MTV 09:37 16.12

F1-sarjassa kilpaileva Williams-talli tekee ensi kauden kuljettajavalintansa taloudellisia seikkoja painottaen, katsoo brittitallissa uransa tähän kauteen päättänyt Felipe Massa.


Lähde: Mika Salon suojatti nousemassa Kubican edelle Williamsin kuskivalinnassa MTV 21:33 11.12

Venäläiskuski Sergey Sirotkin on noussut ykkösehdokkaaksi Williamsin kuskietsinnässä, kertoo Autosport. Sirotkinin taustajoukoista löytyy muun muassa Mika Salo.


Sebastian Vetteliltä kritisoivia kommentteja Robert Kubicasta: ”En ymmärrä, miksi hän yrittää paluuta” suomiF1 10:44 07.12

Ferrarin Sebastian Vettel kokee, että Robert Kubican paluu on harmi nuorten kuljettajien kannalta. Vettel näkee puolalaisen vievän yhden paikan nuorelta lupaavalta kuljettajalta, jos hän...


Sebastian Vettel ihmettelee Robert Kubican paluuintoa - muistuttaa kärsijöistä iltalehti 13:20 05.12

Robert Kubica yrittää seitsemän vuoden jälkeen paluuta formula ykkösiin. Puolalaiskuljettajan formulaura tyssäsi dramaattisesti rallikisassa helmikuussa 2011. Vakavat vammat saanut Kubica selvisi ja toipui takaisin autourheiluammattilaiseksi. 33-vuotiaana hän hieroo paluuta kuninkuusluokkaan.


Joko sopimustilanne ratkeaa? Kubica ja venäläiskuski Williamsin tehtaalle MTV 10:54 05.12

Williamsin F1-talli jatkaa neuvotteluja puolalaisen Robert Kubican ja venäläisen Sergei Sirotkinin kanssa, kertoo uutistoimisto Reuters.


Asiantuntijalta huolestuttava arvio: Robert Kubican F1-paluu jäämässä haaveeksi? suomiF1 10:43 05.12

F1-fanit ovat toivoneet viime viikkoina hartaasti kaunista loppua eräälle koko sarjan historian suurimmista satutarinoista. F1-toimittaja Maurice Hamilton on kuitenkin pistänyt merkille enteet, jotka eivät...


Vettel kummastelee Kubican paluuyritystä F1-sarjaan MTV 15:27 04.12

Ferrari-tähti Sebastian Vettel ei tiedä kuinka suhtautua Robert Kubican yritykseen palata F1-sarjaan.


Robert Kubican F1-paluu herättää erikoisia pelkoja - Kimi Räikkönen ihmeissään: ”Miksi olisin huolissani?” iltalehti 16:59 29.11

Williamsin F1-autoa Abu Dhabissa testaavan Robert Kubican mahdollinen paluu kisakuljettajaksi herättää ristiriitaisia tunteita formulapiireissä. Robert Kubica, 32, on ollut poissa F1:stä seitsemän kauden ajan. Erittäin lupaavan puolalaiskuljettajan F1-ura päättyi alkuvuodesta 2011 italialaista rallipolkua reunustaneeseen metallikaiteeseen, joka lävisti Kubican oikean käsivarren. Hänet on tuomittu monissa yhteyksissä entiseksi F1-kuskiksi, mutta tämä vuosi on osoittanut, että puolalainen ei välttämättä ole sanonut viimeistä sanaansa kuninkuusluokassa. Kesällä Kubica testasi Renaultin F1-autoa ja tämän viikon testeissä Abu Dhabissa hän on ajanut Williamsia.


Tyrmääkö vakuutusyhtiö Kubican ihmepaluun F1-sarjaan? iltalehti 17:21 21.11

Robert Kubica halajaa takaisin formula ykkösiin. Puolalaiskuskin paluu on kuitenkin kaikkea muuta kuin varmaa. Varikkohuhujen mukaan Kubica ja Williams olisivat jo solmineet sopimuksen, mutta molemmat osapuolet kiistävät tämän. Suurin ongelma näyttäisi olevan vakuutusrahat. Kubica sai nimittäin vakuutusyhtiöltä loppuelämän kattavat korvaukset sen jälkeen, kun hänen F1-uransa päättyi rallionnettomuuteen vuonna 2011.


F1-talli valitsee kuljettajaksi Robert Kubican – sensaatiomaisesta paluusta tulossa totta iltasanomat 10:13 21.11

Robert Kubican sensaatiomainen paluu F1-sarjaan pahan loukkaantumisen jälkeen alkaa olla vahvistusta vaille varmaa.


Uutiset