Video: Hyppää Kubican kyytiin – tältä näyttää halo F1-kuskin silmin! MTV 07:22 27.02

Williams-tallin vara- ja testikuljettaja Robert Kubica havainnollistaa käytännössä, miltä F1-kauden sääntöuudistus halo-turvakaari näyttää kuljettajan näkökulmasta.


Sirotkin ei surkuttele Kubican kohtaloa: "Emme ole täällä antamassa tilaa toisille" MTV 05:30 25.02

Williams-tallissa alkavalla F1-kaudella kisaava Sergei Sirotkin ei pahoittele sitä, että hän torppasi Robert Kubican paluun kilpakuljettajaksi.


Kubican seuraava tavoite: Alonson haastajaksi WEC-sarjaan MTV 03:20 19.02

Williams-tallin vara- ja kehityskuljettajana paluun F1-sarjaan tehnyt Robert Kubica suuntaa katseensa seuraavaksi kestävyysajon WEC-sarjaan.


Kubican F1-ohjelma selvillä – aloittaa heti Barcelonan testeissä MTV 18:40 16.02

Williamsin testikuskin Robert Kubican F1-ohjelma on selvinnyt. Puolalaispilotti aloittaa urakointinsa Barcelonan testeillä tämän kuun lopussa.


Williams-pomo ei sulje kisakuskin pestiä Kubicalta MTV 07:38 24.01

F1-sarjaan Williams-tallin vara- ja kehityskuljettajana palaavan Robert Kubican on vielä ansaittava paikkansa kilpakuljettajana, linjaa brittitiimin tekninen johtaja Paddy Lowe.


Kubican F1-paikan menettämisen syy alkaa selvitä: "Ei saanut hommaa hoidettua" MTV 12:33 10.01

Williams-tallin lopullista julkistusta odotellassa alkaa käydä vähitellen ilmi, miksi F1-tiimi päätyi palkkaamaan nuoren venäläiskuski Sergei Sirotkinin kokeneen Robert Kubican sijaan.


Kommentti: Williams tehnyt ratkaisunsa – Kubican sopimus ei jäänyt rahasta kiinni MTV 08:33 09.01

Ensi kauteen tähtäävät F1-testit starttaavat Barcelonassa vajaan seitsemän viikon kuluttua, ja kuskipalapeli onkin yhtä puuttuvaa palasta lukuunottamatta valmis – Williamsin toinen kuljettaja kaudelle 2018 julkistetaan pian.


BBC: Robert Kubican F1-unelma menossa murskaksi - Williams päätyi 22-vuotiaaseen venäläisdebytanttiin iltalehti 17:41 05.01

Puolalaista Robert Kubicaa ei todennäköisesti nähdä ensi kaudella kisakuskin roolissa F1:ssä. F1-kauden 2018 tallipaikat on yhtä vaille jaettu. Williamsin toista autoa ajaa ensi kaudellakin kanadalainen Lance Stroll, mutta toinen paikka on ollut Felipe Massan uran päättymisen johdosta tyhjillään. Massan korvaajiksi on veikkailtu Robert Kubicaa ja Sergei Sirotkinia.


Tekikö ex-tallipomo paljastuksen Kubican suhteen? – "Olen pahoillani" MTV 14:21 04.01

Entinen F1-tallipäällikkö Flavio Briatore sanoo olevansa surullinen Robert Kubican F1-paluuhaaveiden kariutumisesta.


Flavio Briatorelta paljastus Robert Kubican tilanteesta: ”Olen hyvin pahoillani” iltasanomat 10:25 04.01

Entisen tallipäällikön Flavio Briatoren mielestä on jo selvää, ettei Robert Kubica pääse Williams-tallin kisakuljettajaksi.


Uutiset