Kuhmon valkoisesta karhunpennusta tuli julkkis – kuva leviää ympäri maailmaa stara 12:40 05.10

Sosiaalisessa mediassa ja uutissivuilla on levinnyt kuva valkoisesta karhunpennusta. Kyseessä


Henkilöauto löytyi katollaan liikenneympyrästä Kuhmossa – auton vieressä makasi kuollut mies iltasanomat 10:39 16.09

Kuhmon poliisi sai sunnuntaina tiedon liikenneonnettomuudesta Shellin liikenneympyrässä.


Kuhmon Saunajärvellä kateissa ollut iäkäs nainen on löytynyt iltasanomat 01:54 12.07

Kainuussa Kuhmon Saunajärven kylällä kateissa ollut iäkäs nainen on löytynyt, tiedotti Kainuun rajavartiosto varhain torstaina.


Kova kolaus! Karhu ja kuorma-auto kolaroivat, toinen osapuolista karkasi onnettomuuspaikalta metsään MTV 08:53 15.06

Nurmeksessa Kuhmontiellä tapahtui karhun ja kuorma-auton välinen liikenneonnettomuus torstaina puolen päivän aikaan.


Keskustalaisten johtama työryhmä haluaa nopean netin syrjäseuduille ja 16-vuotiaat rattiin: ”Mahdollistettava kaikin keinoin” iltalehti 17:42 04.04

Harvaan asuttujen alueiden parlamentaarinen työryhmä vaatii, että valtiovalta pitää huolen maaseudun tie- ja tietoliikenteestä. Viime syksynä perustettu parlamentaarinen ryhmä työskentelee koko eduskunnan rintamana sen eteen, että Suomen harvaan asutuilla alueilla olisi mahdollisimman hyvät edellytykset elää yhtä nykyaikaisessa yhteiskunnassa kuin ruuhka-alueilla. Ryhmää johtaa keskustan kansanedustaja Anne Kalmari. Varapuheenjohtajana toimii Kuhmon kaupunginjohtaja Tytti Määttä, joka on niin ikään keskustataustainen.


Poliisi etsii auton töytäisemää pyöräilijää Kuhmossa iltalehti 15:18 22.03

Kuhmolainen mies törmäsi autollaan polkupyöräilijään. Poliisi pyytää, että parikymppinen pyöräilijämies ottaisi yhteyttä poliisiin. Kuhmossa tapahtui torstaiaamuna ikävä onnettomuus. Oulun poliisilaitos kertoo tiedotteessaan, että autoilija törmäsi polkupyöräilijään Kuhmon Kirkkotiellä noin 08.40. Pyöräilijä kaatui maahan, mutta ei omien sanojensa mukaan loukkaantunut. Osapuolet sopivat, että pyöräilijä käy kuitenkin terveyskeskuksessa tarkastuksessa.


Uutiset