Kahdeksan päivää F1-kauden alkuun – kun kaksi suomalaista on noussut palkintokorokkeelle MTV 06:38 17.03

Tänään on kahdeksan päivää F1-kauden avauskisaan, joten sen kunniaksi listaamme kaikki kahdeksan kilpailua, joissa kaksi suomalaista kuljettajaa on ajanut palkintokorokkeelle.


Poliisi pyysi näyttämään ajokorttia – sai Homer Simpsonin ajokortin! stara 17:30 16.03

Iso-Britannian Buckinghamshiren poliisit yllättyivät pysäytettyään Milton Keynesissä. Kuljettajan ajokortti kuului


Poliisi tutkii naisen bussikäytöstä: Viskoi ruokaa kuljettajan päälle ja vasaroi ikkunan hajalle MTV 17:05 16.03

Naisen torstainen riehuminen Espoossa bussissa on johtanut poliisitutkintaan. Poliisin mukaan liputta matkustanut nainen oli syönyt eväitä bussissa ja sotkenut kulkupeliä ruualla.


Matkustaja heitti einekset kuljettajan päälle ja rikkoi bussin ikkunan Espoossa iltalehti 15:11 16.03

Lopulta bussissa riehunut nainen oli kaivanut vaatteistaan esiin puukon, jonka poliisit ottivat häneltä pois. Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen tiedotteen mukaan nainen oli noussut bussiin ilman lippua ja alkanut syödä eineksiä paljain käsin bussin takaosassa sotkien samalla bussia ruualla. Kuljettaja oli mennyt huomauttamaan naista asiasta ja pyytänyt häntä poistumaan bussista. Tämän jälkeen nainen oli alkanut "soittaa suutansa". Kuljettaja oli mennyt takaisin paikalleen soittaakseen poliisit, mutta nainen oli seurannut häntä ja heittänyt ruuat kuljettajan housuille.


Todellista sankaruutta! Bussi alkoi roihuta kesken matkan, kuljettaja evakuoi 31 lasta: ”Esimerkillistä toimintaa” iltalehti 10:56 16.03

Ilman kuskin nopeaa toimintaa tilanne olisi voinut muuttua entistäkin kauheammaksi. Ei ole väärin sanoa, että linja-auton kuljettaja Ossi Huttunen on sankari. Huttusen ajama Imatran Kyytibussien vuoro kuljetti 31:tä Mansikkalan koulun oppilasta ja kahta opettajaa takaisin Kuopioon koululaisten laskettelumatkalta Kuopion Tahkolta keskiviikkoiltana. Melko pian paluumatkan alkamisen jälkeen tapahtui jotain pelottavaa: bussi syttyi tuleen.


Mansikkalan koulun lasketteluretki katkesi vakavalla tavalla – sankarikuljettaja evakuoi lapset roihuavasta bussista iltasanomat 09:46 16.03

Lähtö bussista oli niin ripeä, että osa väestä lähti bussista ilman kenkiä ja jopa ulkovaatteita. Lasketteluvälineet jäivät bussiin.


Nainen jäi linja-auton renkaan alle Kouvolassa - loukkaantui vakavasti iltalehti 09:44 16.03

Linja-auton kuljettaja kertoo, ettei tämä ollut havainnut naista. Torstaina hieman ennen kello yhtä iltapäivällä Kouvolan Hallituskadulla rautatieaseman kohdalla suojatiellä ollut nainen jäi oikealle kääntyvän linja-auton yliajamaksi. Linja-auto oli kääntymässä bussiasemalle. Nainen oli jäänyt linja-auton takarenkaan alle ja loukkaantui vakavasti jalkoihin. Linja-auton kuljettaja kertoi, ettei hänellä ollut mitään havaintoa naisesta kääntyessään rautatieasemalle. Kuljettaja kertoi, että oli pysähtynyt ennen suojatietä antamaan tietä kahdelle jalankulkijalle, jotka tulivat vanhan poliisiaseman suunnasta.


Ex-kuskilta tiukka kuitti McLarenin herrasmiespuheisiin – "F1:ssä ei ole herrasmiehiä" MTV 09:24 16.03

Entinen F1-kuljettaja Martin Brundle on avannut sanaisen arkkunsa Twitterissä liittyen McLarenin ja Ferrarin väliseen kohuun, jossa McLaren syyttää Ferraria herrasmiessopimuksen rikkomisesta.


Poliisi selvitti rekkojen nokkakolarin syyn - ulkomaisen rekan perävaunu oli epäkunnossa: ”Olisi ollut mahdollisesti kokonaan vältettävissä” iltalehti 19:54 15.03

Kaksi rekkaa kolaroi Kutostiellä Elimäen ja Korian välillä tammikuun 30. päivä. Vastaan tulleen rekan kuljettaja on yhä sairaalahoidossa. Turmassa oli mukana myös henkilöauto. Kaakkois-Suomen poliisilaitos on saanut lähes valmiiksi Valtatiellä 6 tapahtuneen rekkakolarin tutkinnan. Kaksi raskasta ajoneuvoyhdistelmää törmäsi toisiinsa 30. päivä tammikuuta Elimäen Teuroisten risteyksessä. Tapahtumaketju sai alkunsa, kun ulkomaisen rekan perävaunu kääntyi jarrutuksen seurauksena poikittain vastaan tulleen ajoneuvoyhdistelmän eteen. - Esitutkinnassa on selvinnyt, että onnettomuudessa toisena osallisena ollut ulkomaalaisen ajoneuvoyhdistelmän perävaunu on ollut epäkuntoinen. Perävaunun jarrujen toiminnassa on ilmennyt vakavia puutteita, eivätkä ne olleet toimineet niiden edellyttämällä tavalla, poliisi kertoo tiedotteessaan.


Tehostettu liikennevalvonta toi tuloksia: Kuusi kortitonta, neljä etsintäkuulutettua ja sakot sadalle iltalehti 16:15 15.03

Poliisi, Tulli ja Rajavartiolaitos valvoivat keskiviikkona tehostetusti liikennettä Helsingin, Itä-Uudenmaan ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitosten alueilla. Ajoneuvojen tietojen lisäksi poliisi selvitti kuljettajien ajo-oikeudet ja ulkomaalaisten kuljettajien maassaolon edellytykset. Kaikista kuljettajista yhteensä kuusi oli ajo-oikeudettomia. Lisäksi poliisi sai kiinni neljä etsintäkuulutettua. Poliisi jakoi 22 kuljettajalle päiväsakkoja ja 78:lle rikesakkoja.


Force India -kuskit hautasivat sotakirveet – "Emme silti lähde lomalle yhdessä" MTV 13:46 15.03

Force India -kuljettaja Esteban Ocon sanoo, että hän ja tallikaveri Sergio Perez ovat unohtaneet viime kaudella ajoittain rumaksikin muuttuneet taistelut radalla.


Hamilton toppuuttelee puheita ylivoimasta: "Red Bull potentiaalisesti nopein" MTV 08:23 15.03

Red Bull -tallin päivitetty auto voi olla lähtöruudukon nopein F1-kauden avauksessa Australian Melbournessa, katsoo Mercedes-kuljettaja Lewis Hamilton.


Kymmenen päivää F1-kauden alkuun – TOP10 eniten mestaruuksia voittaneet kuljettajat MTV 06:45 15.03

Tänään on kymmenen päivää F1-kauden avauskisaan, joten sen kunniaksi listaamme TOP10 kaikkien aikojen eniten mestaruuksia voittaneet kuljettajat.


Autoilija törmäsi kaiteeseen Helsingissä, loukkaantui vakavasti MTV 18:17 14.03

Henkilöauton kuljettaja sai vakavia vammoja hänen ajokkinsa törmättyä kaiteeseen Valtatie 7:llä Helsingissä keskiviikkona iltapäivällä. Auto kolaroi Porvoon moottoritien ulkopientareen puoleiseen kaiteeseen kello 17:n jälkeen Landbon liittymän lähistöllä.


Henkilöauto törmäsi kaiteeseen Helsingissä – kuljettajalle vakavia vammoja iltasanomat 18:14 14.03

Loukkaantunut jouduttiin irrottamaan romuttuneesta autosta.


Autoilija töytäisi suojatietä ylittävää nuorta naista Iisalmessa - ajoi pois selvittämättä asiaa iltalehti 14:22 14.03

Poliisi pyytää kuljettajaa ilmoittautumaan oma-aloitteisesti, sekä yleisövihjeitä tapauksesta. Keskiviikkoaamuna kello 7.45 aikaan nuori nainen joutui tummansinisen henkilöauton töytäisemäksi Iisalmessa Pohjolankadun ja Päiviönkadun risteyksessä, Itä-Suomen poliisi tiedottaa. Poliisin mukaan nainen oli liikkeellä kävellen ja hän oli juuri ylittämässä Pohjolankatua suojatietä käyttäen, kun etelän suunnasta tullut tummansininen henkilöauto töytäisi häntä.


Onko Ferrari jäljessä pitkissä vedoissa? Näin vastaa Vettel MTV 09:37 14.03

Ferrari-kuljettaja Sebastian Vettel vakuuttaa, ettei hän ole huolestunut Mercedeksen formulasarjan talvitesteissä esittämästä vauhdista.


11 päivää F1-kauden alkuun – Alonso nousemassa harvalukuiseen joukkoon MTV 06:27 14.03

Tänään on 11 päivää F1-kauden avauskisaan, joten sen kunniaksi listaamme TOP11 kaikkien aikojen eniten osakilpailuja ajaneet kuljettajat.


Mahtava video! Kimi ja Robin Räikkösen osat vaihtuivat: poika ajaa, isä seuraa sivusta - ”Varikolle!” iltalehti 21:41 13.03

Innostus vauhtiin ja punaisiin menopeleihin tuntuu kulkevan Räikkösten perheessä verissä. Video: Ennakkopointit Australian F1-osakilpailuun Kimi Räikkönen, 38, aloittaa vajaan kahden viikon kuluttua jo kahdeksannen kautensa Ferrarin kisakuljettajana.


Puutavararekka syttyi palamaan ajon aikana Nurmeksessa iltalehti 17:05 13.03

Liikennevälinepalo sattui Kuopiontiellä Nurmeksessa 14.20 aikaan tiistaina. Kuljettaja havaitsi moottoritilassa alkaneen palon ja pysäytti ajoneuvon tiealueelle noin kaksi kilometriä Nurmeksesta Kuopion suuntaan. Pelastuslaitoksen yksiköiden saapuessa paikalle rekan moottoritila ja ohjaamo tulessa. Pelastuslaitoksen yksiköt sammuttivat palon ja imeyttivät moottoritilasta valuneen öljyn imeytysaineeseen.


Uutiset