Viihdelehti Stara.fi stara 19:00 14.12

Teslan johtaja Elon Musk on varoitellut ihmiskuntaa vuosikausien ajan keinoälyn


Kuninkaallisten joulukuvaan piilotettiin merkittävä harppaus – prinssi George, 5, kuvattiin etiketistä poikkeavassa asussa iltasanomat 18:32 14.12

Prinssi George ei ole koskaan aiemmin poseerannut pitkissä housuissa.


Kuninkaallisten joulukuvaan piilotettiin merkittävä harppaus – prinssi George, 5, kuvattiin perinteisestä etiketistä poikkeavassa asussa iltasanomat 18:32 14.12

Prinssi George ei ole koskaan aiemmin poseerannut pitkissä housuissa.


Ranska kiistää Isisin osuuden Strasbourgin iskuun iltasanomat 16:47 14.12

Ranskan sisäministeri on kiistänyt äärijärjestö Isisin väitteen, jonka mukaan se olisi Strasbourgissa tiistaina tehdyn iskun takana.


Kommentti: Ahneus sokaisi Jääkiekkoliiton – Timo Jutilan upean seremonian jälkeen on sormi suussa: mitä seuraavaksi? iltasanomat 15:55 14.12

Jääkiekkoliiton tunteita herättänyt paidanjäädytyskampanja koki masentavan mahalaskun, kirjoittaa Ilta-Sanomien urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen.


Tiedustelulait: Suojelupoliisi sysättiin nyt eduskunnan ulkopuolelle – Näin 13 kansanedustajan taustat tarkistetaan uusisuomi 14:45 14.12

Perustuslakivaliokunta on saanut valmiiksi mietinnöt niin sanotusta tiedustelulakipaketista. Uuden tiedustelulakivaliokunnan kansanedustajista ei tehdäkään suojelupoliisin laajaa tuvallisuusselvitystä. Uusi tiedusteluvalvontavaltuutettu valvoisi jatkossa myös koko suojelupoliisia.


Tiedustelulait: Suojelupoliisi sysättiin nyt eduskunnan ulkopuolelle – Näin 13 kansanedustajien taustat tarkistetaan uusisuomi 14:45 14.12

Perustuslakivaliokunta on saanut valmiiksi mietinnöt niin sanotusta tiedustelulakipaketista. Uuden tiedustelulakivaliokunnan kansanedustajista ei tehdäkään suojelupoliisin laajaa tuvallisuusselvitystä. Uusi tiedusteluvalvontavaltuutettu valvoisi jatkossa myös koko suojelupoliisia.


''Koko kansan Juti'' – Tamperelaista kiekkolegendaa kunnioitettiin tyylikkäästi Hakametsässä jatkoaika.com 14:36 14.12

Timo Jutilan maajoukkueuraa kunnioitettiin tyylikkäästi, missäs muuallakaan, kuin Tampereen Hakametsässä. Leijonalegenda kiitti vuolaasti perhettään, läheisiään ja pelikavereitaan uransa ja elämänsä taustalta. Innostuipa ''Juti'' puhumaan muutaman lauseen tshekkiä illan vastustajaa kunnioittaen.


Eläkeläispariskunta salakuljetti 9 kiloa kokaiinia? Pidätettiin Lissabonissa stara 14:20 14.12

Kahta brittiläistä vanhusta epäillään ison huumelastin salakuljetuksesta. Heidät pidätettiin Karibianristeilyn


Huomasitko tätä, autoilija: Kaavailussa myös ”könttäpalautuksia” ilmastolaskun kurittamille uusisuomi 13:35 14.12

Ranskassa mellakoineita keltaliivejä on jo ehditty pitää ensimmäisenä oireena tulevasta, kun ilmastotalkoiden kustannuksia kasaantuu autoilijoiden harteille.


Huawein pidätetty talousjohtaja päätyi kauppasodan keskelle – vietti aiemmin hiljaiseloa: monta passia, miljoonatalot Kanadassa, terveyshuolia... iltasanomat 13:26 14.12

Julkisuuden valokeilaa vältellyt Huawein talousjohtaja päätyi uutisotsikoihin, kun hänet pidätettiin välilaskun aikana lentokentällä Kanadassa.


Juha Sipilän puolueessa kriisi päällä? – Keskustajohtajalta pääsi pitkä nauru uusisuomi 12:05 14.12

Keskustan varapuheenjohtaja Katri Kulmunilta pääsi pitkä nauru tänään perjantaina keskusjärjestö STTK:n sosiaaliturvaan keskittyvässä vaalitentissä, kun esiin tuotiin väite puolueen kriisistä sosiaaliturvauudistuksen suhteen.


Perustuslakivaliokunta sai valmiiksi mietinnöt siviili- ja sotilastiedustelun valvonnasta iltasanomat 11:41 14.12

Perustuslakivaliokunta on saanut valmiiksi mietinnöt siviili- ja sotilastiedustelun valvonnasta.


Sateliittikuvasta paljastui valtavasti pinkkiä ulostetta – pingviinien yhdyskunta paljastui stara 11:40 14.12

Tutkijat voivat kiittää ulostetta merkittävän löydöksen paljastumisesta. Vaaleanpunaiset jätökset ovat


Ministeri Annika Saarikko: ”Toimeentulotuki on nöyryyttävä ja pitää poistaa” uusisuomi 10:15 14.12

Toimeentulotuki on nöyryyttävä osa suomalaista sosiaaliturvaa, katsoo perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk). Siksi sen poistaminen pitää olla keskiössä, kun sosiaaliturvaa ryhdytään seuraavalla vaalikaudella uudistamaan.


Mika Myllylä arvostettiin sijalle 10 – tässä ovat kaikkien aikojen kovimmat mieshiihtäjät! iltasanomat 10:11 14.12

Petter Northugin lopetti menestyksekkään uransa. Ilta-Sanomat laati sen kunniaksi oman listansa kaikkien aikojen parhaista mieshiihtäjistä.


Petter Northug putoaa kauas kärjestä – mihin suomalaiset yltävät historian 10 kovimman mieshiihtäjän listalla? iltasanomat 09:28 14.12

Petter Northugin lopetti menestyksekkään uransa. Ilta-Sanomat laati sen kunniaksi oman listansa kaikkien aikojen parhaista mieshiihtäjistä.


Tampereella kaksi aikuista on saanut tuhkarokon – sh-piiri: Saaneet taudin rokottamattomalta seurakunnan messussa iltasanomat 09:07 14.12

Tampereella on todettu kaksi aikuisen tuhkarokkotapausta.


Washington Post: 7-vuotias tyttö kuoli nestehukkaan Yhdysvaltain rajalla iltasanomat 08:15 14.12

Yhdysvalloissa seitsemänvuotias tyttö on kuollut sen jälkeen, kun Yhdysvaltain rajaviranomaiset ottivat hänet säilöön, kertoo sanomalehti Washington Post.


Uutiset