Britannian kuningatar Elisabet täyttää 92 vuotta iltasanomat 02:06 21.04

Virallisesti syntymäpäiväjuhlia on vietetty vasta kesällä.


Päivän ravivihje: Toto4, Kouvola 19.4. iltalehti 08:57 19.04

Kouvolan torstairavien Toto4-vihjerivi rakennetaan kolmannen kohteen Juliette Laxin varaan. Tamma oli valittu mukaan Vermon viime kesän kuningatarkilpailuun, mutta taival jäi kesken ensimmäisen päivän vaatimattoman esityksen myötä. Tänä vuonna voisi Rovaniemellä olla saumoja hyväänkin menestykseen. Ainakin Vermon tauoltapaluustartti oli varsin vakuuttava. Antti Teivaisen ajokki pyyhälsi takamatkalta varhain kärkeen ja karkasi lopussa "horisonttiin". Toto4-vihjerivi: I:<12 Smoky Ray, 2 Burnhill's Luck, 10 Herman Halm, 5 Wonder Woman, 4 Silent Victory (11,1)


Kuningatar Elisabetin viimeinen corgi kuoli: ”Hän on surun murtama” mtv 14:03 18.04

Englannin kuningatar Elisabet joutui lopettamaan viimeisen koiransa sairauden aiheuttamien komplikaatioiden vuoksi.


Kuningatar Elisabetin viimeinen corgi kuoli - ”Hän on surun murtama” iltalehti 12:28 18.04

Kuningatar Elisabetin Willow-koira lopetettiin sunnuntaina. Kuningatar Elisabetin viimeinen welsh corgi Willow lopetettiin sunnuntaina. Koira oli lähes 15-vuotias, joka on koirille kunnioitettava ikä. Willow jouduttiin lopettamaan, sillä sen syöpä aiheutti komplikaatioita eikä kuningatar halunnut lemmikkinsä kärsivän.


Elisabetin viimeinen corgi kuoli – surun murtama kuningatar paljasti, miksei hanki enää lisää koiria: ”Tämä on aikakauden päätös” iltasanomat 11:37 18.04

Elisabetilla on ollut elämänsä aikana yli 30 corgia.


Joutsen oli tehnyt pesänsä muovijätteen keskelle Tanskassa – surulliset kuvat iltasanomat 09:43 18.04

Kyhmyjoutsen kuvattiin pesässään Kuningatar Louisen sillan tuntumassa Kööpenhaminassa.


Kuningatar Elisabet, 91, kujeili ja laukoi vitsejä uutuusdokumentissa – sähäkkä esiintyminen villitsi britit: ”Parasta ikinä!” iltasanomat 09:54 17.04

Kuningatar Elisabetin esiintyminen tuoreessa dokumentissa on hurmannut britit.


Britney Spears on minimekkojen kuningatar – vilautusvaara lähellä! stara 17:00 16.04

Poptähti Britney Spears on ehtinyt tekemään uransa aikana paljon. Hän


Leskeksi jäänyt Tanskan kuningatar Margareeta II juhlii ensimmäistä syntymäpäiväänsä ilman prinssi Henrikiä iltalehti 16:54 16.04

Kyseessä on ensimmäinen juhla Tanskan hovissa suruajan jälkeen. Tanskan kuningatar Margareeta II täyttää tänään 16. huhtikuuta 78 vuotta. Svensk Damntidningin mukaan kuningattaren syntymäpäivää on vietetty varsin perinteisin menoin muun muassa tervehtimällä kansaa parvekkeeltaan käsin. Syntymäpäivä poikkeaa kuitenkin suuresti aiemmista, sillä kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kuningatar juhlii syntymäpäiväänsä ilman puolisoaan. Kuningatar Margareetan aviomies prinssi Henrik kuoli helmikuussa 83-vuotiaana.


Mikä muodonmuutos! Crown-tähti loikkaa Lisbeth Salanderin rooliin – poseeraa täysin uudessa tyylissä mtv 15:07 16.04

Kuningatar Elisabetin roolissa maailmanmaineeseen noussut Claire Foy näyttää itsestään uuden puolen omintakeisena hakkerina.


Prinssi Philip, 96, pääsi sairaalasta - näyttää vanhemmalta kuin koskaan iltalehti 13:56 15.04

Kuningatar Elisabet II:n puoliso prinssi Philip on toipunut leikkauksestaan ja päässyt kotiin. Prinssi Philip ei ole koskaan viihtynyt valokeilassa. Prinssi Philip on päässyt pois sairaalasta. Miehen lonkka leikattiin viikko sitten tiistaina, mutta hän pääsi sairaalasta vasta tämän viikon perjantaina. Nyt prinssi on taas puolisonsa luona Windsorin linnassa.


Kuningatar Elisabet luovuttaa valtaansa pala palalta: antoi ison pestin prinssi Harrylle iltalehti 20:27 13.04

Prinssi Harryn rooli kansainyhteisön rahaston presidenttinä tulee olemaan kansainvälinen mutta epäpoliittinen. Ensi kuussa avioituva prinssi Harry näyttää olevan isoäitinsä, kuningatar Elisabetin, suosiossa. Tämä on nimittäin luovuttanut pojanpojalleen suurehkon lahjan: kansainyhteisön rahaston presidenttiyden. Toki pesti tuo mukanaan myös vastuuta, joten mistä tahansa kesämökkitontin tai ravihevosen lahjoittamisesta ei nyt ole kyse.


Synnytyksestä kuukausi - prinsessa Madeleine palasi jo töihin iltalehti 17:16 13.04

Prinsessa Madeleine emännöi kuningatar Silvian kanssa World Childhood Foundation -hyväntekeväisyysorganisaation kokousta. Nobel-gaalassa Madeleine vielä odotti prinsessa Adriennea. Prinsessa Madeleine on kolmen lapsen äiti.


Kuningatar Elisabet luovuttaa valtaansa pala palalta: antoi kansainyhteisön presidenttiyden prinssi Harrylle iltalehti 16:22 13.04

Prinssi Harryn rooli kansainyhteisön päämiehenä tulee olemaan kansainvälinen mutta epäpoliittinen. Ensi kuussa avioituva prinssi Harry näyttää olevan isoäitinsä, kuningatar Elisabetin, suosiossa. Tämä on nimittäin luovuttanut pojanpojalleen suurehkon lahjan: kansainyhteisön presidenttiyden. Toki yhteisön päämiehen pesti tuo mukanaan myös vastuuta, joten mistä tahansa kesämökkitontin tai ravihevosen lahjoittamisesta ei nyt ole kyse.


Kuningatar Silvian hellyttävä ele: osti vappukukan jokaiselle lapsenlapselleen - muisti myös kuninkaan iltalehti 18:07 12.04

Lapsenlapsista pienin, prinsessa Adrienne, saa pinssin myssyynsä. Kuningatar Silvia on jo ison pesueen mummo: hänellä on 7 lastenlasta. Kruununprinsessa Victorialla on kaksi lasta: prinsessa Estelle, 6, sekä prinssi Oscar, 2. Prinssi Carl Philipillä on niin ikään kaksi lasta: prinssit Alexander, pian 2 vuotta, ja Gabriel, joka syntyi viime elokuussa. Prinsessa Madeleine on puolestaan kolmen lapsen äiti: prinsessa Leonore on 4-vuotias, prinssi Nicolas kaksi ja prinsessa Adrienne syntyi maaliskuussa.


Kuningatar Elisabet poikkeuksellisen rentona uutuusdokumentissa: murjaisi vitsin Donald Trumpista iltasanomat 12:33 11.04

Kuningatar Elisabet esittelee humoristista puoltaan tuoreessa dokumentissa.


Tänään tv:ssä: Eksynyt turistiperhe kyseli tietämättään neuvoja nuhruiselta kuningatar Elisabetilta iltalehti 08:44 10.04

Hauskasta sattumuksesta kerrotaan tänään TV1:ltä tulevassa Kiehtovassa maailmassa. Balmoralin linna suljetaan turisteilta, kun kuningatar Elisabet saapuu sinne aloittamaan kesälomansa. Paikan muuttaminen nähtävyydestä yksityiskäyttöön vie kuitenkin oman aikansa, kuten Kiehtovassa maailmassa tänä iltana kerrotaan. Tuolloin kuningatar asuu linnan mailla sijaitsevassa Craigowan Lodgessa. Silloin turistit saavat vielä vaeltaa tiluksilla. Balmoralin tarina -brittidokumentissa kerrotaan, kuinka muuan amerikkalaisperhe oli tavannut tietämättään kuningattaren juuri tällaisissa olosuhteissa. Perhe oli eksynyt ja pysähtynyt kysymään neuvoa huivipäiseltä, tweedhameiselta ja nuhruiseen sadetakkiin sonnustautuneelta kuningattarelta, joka oli aamukävelyllä.


Venäläispoliitikko väittää: ”Kuningatar Elisabetilla on alkoholiongelma” stara 16:30 09.04

Iso-Britannian kuningattarena vuodesta 1952 ollut Elisabet II täyttää muutaman viikon


Espanjan Letizia ja Sofia yhtä hymyä - outo käsirysy synnytti huhut jäisistä väleistä iltalehti 15:13 08.04

Tällä viikolla Espanjan kuningashuoneen kuningattaret joutuivat kiusalliseen tilanteeseen, kun hämmentävä video levisi maailmalla. Espanjan kuningasperhe joutui tällä viikolla epämieluisalla tavalla julkisuuteen. Perheen omituinen käsirysy pääsiäiskirkossa päätyi videolle, joka levisi ympäri maailmaa. Videolla perhe on valmistautumassa valokuvaukseen Palman katedraalissa pääsiäissunnuntaina. Kuningatar Sofia kaappaa poikansa kuningas Felipen ja tämän vaimon kuningatar Letizian lapset kainaloonsa. Prinsessa Leonor, 12, ja prinsessa Sofia (infanta Sofia), 10, poseeraavat aluksi tyytyväisinä isoäitinsä kanssa.


aikaisin, aina valmis keskustelemaan" Energiateollisuuden kuulunut taklauskone Liike Nyt on muille kovan varoituksen Näin eteni ole pahempaa on hirvittävän haasteen ottelusarjaraportti Tamperelaisjoukkueen pitkät autojonot ratkaisseen Juha sata vuotta samalla tulee Britanniaan ”Sehän olisi ideaalia”

Uutiset