Syrjäytetty Miss Turkki voi joutua linnaan vuodeksi - syynä tviitti iltalehti 13:11 07.12

Itir Esenin katsotaan loukanneen Turkin vuoden takaisen vallankaappausyrityksen uhreja. Turkin syyskuisten missikisojen voittaja Itir Esen ehti kantaa maansa kauneimman titteliä vain päivän, kun missiorganisaatio päätti luovuttaa kruunun Itirin perintöprinsessalle. Syynä oli Itirin julkaisema tviitti, jonka katsottiin loukanneen Turkin vuoden 2016 heinäkuisen vallankaappausyrityksen uhreja. - Kuukautiseni alkoivat heinäkuun 15. marttyyrien päivän aamuna. Kunnioitan päivää vuotamalla kuvainnollisesti marttyyrien verta, Itir Eden tviittasi vallankaappausyrityksen vuosipäivänä.


Kolmikko istutti itsensä jalkapuuhun Helsingissä: ”Tärkein asia, joka on pielessä, on Suomen turvapaikkapolitiikka” iltalehti 16:03 06.12

Kai Sadinmaa on tehnyt itse jalkapuun, performanssi oli hänen ideansa. - Kunnioitan Suomen itsenäisyyttä, mutta täällä on niin moni asia pielessä. Tärkein asia, joka on pielessä, on Suomen turvapaikkapolitiikka, kommentoi vapaaehtoistyötä turvapaikanhakijoiden kanssa tekevä Katri Tapola.


”Nykyajan nuoret on hienoja, minä kunnioitan heitä kauheasti” – 93-vuotias veteraani puhuu suorat sanat sodasta sekä Suomen nuorisosta iltasanomat 13:35 20.11

93-vuotias Kaino Kauranen joutui koviin taisteluihin Laatokan Karjalassa vuonna 1944. Hänellä on paljon kerrottavaa elämästä rintamalla, mutta myös sanottavaa tämän päivän nuorille. Tämä on 100 tarinaa sodasta -sarjan 71. jakso.


Uutiset