James Huntin kuolemasta 25 vuotta – McLaren muistelee mestariaan videolla MTV 19:59 15.06

F1-legenda James Huntin kuolemasta tuli tänään perjantaina 25 vuotta. Englantilaiskuski menehtyi kotonaan 15. kesäkuuta 1993. 45-vuotiaan Huntin kuolinsyyksi todettiin sydänkohtaus.


Pienen linnunpoikasen traaginen kohtalo puhuttaa Tampereella – ruumiinavaus paljasti surullisen kuolinsyyn MTV 06:14 14.06

Pieni linnunpoikanen kuoli syötyään tupakantumpin. Pieneläinhoitaja muistuttaakin, että roskaamisella voi olla vaikutuksia, joita ei välttämättä tule ajatelleeksi.


Moderni perhe -sarjasta tuttu entinen lapsitähti Jackson Odell on kuollut mtv 14:29 11.06

Muun muassa Moderni perhe -sarjassa nähty Jackson Odell löydettiin kuolleena kotoaan. Kuolinsyytä ei ole kerrottu vielä julkisuuteen.


CNN: Julkkiskokki Anthony Bourdain kuoli oman käden kautta – ”Hänen lahjakkuutensa ei lakannut hämmästyttämästä” uusisuomi 15:49 08.06

Julkkiskokki Anthony Bourdain löydettiin perjantain kuolleena hotellihuoneestaan Pariisissa. CNN:n mukaan kuolinsyy on itsemurha. Bourdain oli kuollessaan 61-vuotias.


Teemu Selänteen tunteikkaat sanat – kertoi äitinsä kuolinsyyn: "Tulen kaipaamaan sinua joka sekunnin loppuelämästäni" MTV 22:13 06.06

Teemu Selänne kertoo tunteikkaassa muistokirjoituksessaan, että hänen Liisa-äitinsä kuoli polvileikkauksen jälkeisiin komplikaatioihin.


Laulaja Maaren Aikion, 40, kuolinsyy selvisi – edes helikopteri ei ehtinyt apuun iltasanomat 19:29 04.06

Laulaja ja joikaaja kuoli 40-vuotiaana.


Stella-solisti Marja Tahvanainen kuoli äkilliseen sairauskohtaukseen - aviomies MTV:lle: ”Olemme surun murtamia” iltalehti 11:42 30.05

Yllättäen menehtyneen laulajan kuolinsyy on selvillä. Stella-yhtyeen laulaja Marja Tahvanainen kuoli tiistaina 29. toukokuuta 38 vuoden iässä. Kuolema vahvistettiin Iltalehdelle lähipiiristä. Marja Tahvanaisen aviomies Tuomas Tahvanainen kertoo Aamulehdelle, että kuoleman syynä oli yllättävä sairauskohtaus ja asia tuli perheelle järkytyksenä. Tahvanainen kertoi keskiviikkona myös Facebook-tilillään rakkaan vaimonsa ja lapsensa äidin Marjan menehtyneen edellisenä päivänä.


MTV: Stella-solisti Marja Tahvanainen kuoli äkilliseen sairauskohtaukseen - aviomies: ”Olemme surun murtamia” iltalehti 11:20 30.05

Yllättäen menehtyneen laulajan kuolinsyy on selvillä. Stella-yhtyeen laulaja Marja Tahvanainen kuoli tiistaina 29. toukokuuta 38 vuoden iässä. Kuolema vahvistettiin Iltalehdelle lähipiiristä. Tahvanaisen puoliso Tuomas Tahvanainen on viestittänyt , että laulaja kuoli yllättäen.


Käsidesiä juonut mies kuoli putkaan - käräjäoikeus vapautti poliisit syytteistä: ”Lääkärikin lähettäisi putkaan” iltalehti 06:28 23.05

Turkulaismies kuoli kotikaupunkinsa poliisitalon päihtyneiden säilytystiloihin vuosi sitten keväällä. Turkulaismiehen ruumiinavauksessa selvisi, että hän oli nauttinut tavallisen alkoholin sijasta tai ohessa myös käsidesiä. Korvikealkoholin juominen ei ollut kuitenkaan varsinainen kuolinsyy. Kuolinsyy oli etyylialkoholin myrkkyvaikutus ja myötävaikuttavina tekijöinä verenpainetaudin aiheuttama sydänsairaus sekä pitkäaikainen alkoholin käyttö.


19-vuotias brittinainen piilotteli kokaiinipussia suussaan poliisilta - kuoli sairaalassa yliannostukseen iltalehti 20:00 17.05

Myrkytyksen tarkempia yksityiskohtia ei ole kerrottu julkisuuteen. Liverpoolilainen kosmetologi Georgia Cassidy, 19, kuoli helmikuussa kokaiinin yliannostukseen. Paikallislehti mukaan kuolinsyy varmistui torstaina, kun julkisuuteen kerrottiin Cassidyn ruumiinavauksen tulokset. Yliannostus tapahtui varsin erikoisella tavalla. Cassidy ja hänen poikaystävänsä joutuivat helmikuussa poliisin pysäyttämäksi, kun he olivat ajelemassa Liverpoolin Kirkbyssä. Poliisista säikähtäneenä Cassidy piilotti kokaiinipussin suuhunsa tarkastuksen ajaksi. Autosta poliisi ei löytänyt huumeita tai mitään muutakaan epäilyttävää, joten pariskunta sai jatkaa matkaa.


Amerikkalaismies kuoli sähkötupakan räjähdettyä - sirpaleet tunkeutuivat kallon sisään iltalehti 10:09 17.05

Kuolinsyy selvisi ruumiinavauksessa. Palomiehet löysivät 38-vuotiaan Tallmadge D'Ellan kotoaan kuolleena kytevästä makuuhuoneestaan St. Petersburgissa Floridassa 5. toukokuuta. Ruumiinavauksen tulokset ovat nyt varmistaneet, että D'Ella kuoli sähkötupakan räjähdykseen. Hänellä oli palovammoja 80 prosentissa vartaloaan ja kallon sisään oli tunkeutunut kaksi sirpaletta, jotka olivat peräisin sähkötupakasta.


Teräsmies-elokuvien Lois Lane, näyttelijä Margot Kidder on kuollut iltalehti 20:17 14.05

Kanadalais-amerikkalainen näyttelijä Margot Kidder on kuollut 69-vuotiaana. Viihdesivusto kertoo Margot Kidderin kuolleen sunnuntaina kotonaan Montanassa. Kuolinsyy ei ole tiedossa. Kidder muistetaan Teräsmies-elokuvien Lois Lanen hahmostaan. Hän näytteli elokuvissa kuvitteellisen Daily Planet -lehden toimittajaa.


Suomalaismies tuomittiin kyseenalaisin perustein Ruotsissa - murhasta vuosia istunut hakee tuomion purkua iltalehti 09:13 09.05

Kaverinsa hukuttamisesta 15 vuodeksi vankeuteen tuomittu Esa Teittinen hakee tuomionsa purkua Ruotsissa. Uhrin kuolinsyytä ei saatu selville. Uudet asiantuntijalausunnot osoittavat, että tuomion perusteet olivat kestämättömiä. Kello on vähän yli puolenpäivän joulukuisena maanantaina, kun Tukholman liepeillä asuvan Esa Teittisen kännykkä hälyttää. Soittaja on Linda, jonka Esa oli aikanaan järjestänyt auttamaan pahasti alkoholisoitunutta ja liikuntarajoitteista kaveriaan Börjeä. Linda kertoo olleensa menossa siivoamaan Börjen luo, mutta kukaan ei tule avaamaan ovea. Esa lupaa tulla paikalle. Hänellä on kaverinsa avaimet, joilla he pääsevät sisään. Jäi ammeeseen


Tutkimus: Merikotkien yleisin kuolinsyy lyijymyrkytys MTV 16:01 08.05

Merikotkien yleisin kuolinsyy on lyijymyrkytys, käy ilmi suomalaisesta tutkimuksesta.


Tutkimus: Moni merikotka kuolee syömäänsä lyijyyn iltasanomat 15:02 08.05

Merikotkien yleisin kuolinsyy on lyijymyrkytys, käy ilmi suomalaisesta tutkimuksesta.


Ostoskeskuksen naisten vessan seinän takaa löytyi miehen ruumis Kanadassa iltalehti 11:45 02.05

Karmivan löydön teki huoltomies. Huoltomies meni korjaamaan ostoskeskuksen naistenvessaa Calgaryssä Kanadassa. Pönttö ei vetänyt. Huoltomies irrotti pöntön takana olevan seinän ja seinän takaa löytyi kuollut mies. Poliisin mukaan miehen kuolinsyy ei ole vielä selvinnyt, kirjoittaa .


TMZ: Aviciin, 28, kuolinsyy oli itsemurha iltalehti 14:25 01.05

Huippusuosittu DJ Avicii löydettiin kuolleena 20. huhtikuuta Omanissa. Nyt kertoo Aviciin, 28, kuolinsyyksi useiden lähteiden perusteella itsemurhan. Kaksi lähdettä kertoo TMZ-sivustolle, että Avicii ensin rikkoi viinipullon ja satutti sitten itseään kohtalokkaasti terävällä lasinpalalla, joka aiheutti voimakkaan verenvuodon. Lähteet ovat TMZ-sivuston mukaan eri mieltä, tekikö muusikko haavan ranteeseen vai kaulaansa. Tietoa DJ:n kuolinsyystä ei ole vahvistettu virallisilta tahoilta.


Tällaisessa lukaalissa Avicii vietti viimeiset päivänsä - kuvat iltalehti 12:09 27.04

Maailmankuulun DJ:n ja musiikkituottajan Aviciin eli Tim Berglingin vahvistettiin kuolleen Omanissa viime perjantaina. 28-vuotiaana kuolleen Aviciin kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta poliisi on kertonut tietävänsä mitä miehelle tapahtui. Rikosta poliisi ei epäillyt missään vaiheessa. Aviciin perhe on kertonut tiedotteessa poikansa kuolemasta näin:


Avicii löydettiin kuolleena Omanin sulttaanin sukulaisen luota hienostoalueelta iltalehti 08:49 27.04

28-vuotiaana kuolleen maailmantähden kuolinolosuhteista on selvinnyt uutta tietoa. Maailmankuulun DJ:n ja musiikkituottajan Aviciin eli Tim Berglingin vahvistettiin kuolleen Omanissa viime perjantaina. Hänen kuolinsyytään ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta poliisi on kertonut tietävänsä mitä miehelle tapahtui. Rikosta poliisi ei epäillyt missään vaiheessa. Aviciin perhe on kertonut tiedotteessa poikansa kuolemasta näin:


Aviciin vanhemmat poikansa kuolemasta: ”Tim ei jaksanut enää, hän halusi rauhaa” iltalehti 18:25 26.04

Viime viikolla kuolleen Aviciin, Tim Berlingin, vanhemmat kertovat, ettei heidän poikansa enää jaksanut. Yksi maailman tunnetuimmista EDM-artisteista, Avicii, kuoli viime viikon perjantaina vain 28-vuotiaana Omanissa. Hänen kuolinsyytään ei ole kerrottu, mutta polisii sanoi pian, että he tietävät mitä Aviciille tapahtui. Rikosta poliisi ei epäillyt missään vaiheessa. Aviciin perhe kertoo nyt lähettämässään tiedotteessa poikansa kuolemasta.


Kiina aikoo leirissä on päivän pärjää, silloin tuomitaan syistä vaihtelevat Vähänen suunnitteli vuosia

Uutiset