Ravivihje: Toto4 Kuopio 15.12.2017 iltasanomat 11:00 15.12

Toto4-pankki Global Solidarity kelpaa varmaksi Kuopiossa, vaikka sen kohdalla on pari kysymysmerkkiä.


Video poliisivankilan tapahtumista: Poliisi vei keskisormea näyttäneen putkaan ja aiheutti vakavan vamman iltasanomat 17:49 14.12

Itä-Suomen hovioikeus tuomitsi torstaina kaksi poliisimiestä keskisormeaan näyttäneen miehen pahoinpitelystä huhtikuussa 2014 Kuopiossa.


Tuore maajoukkuepakki jättää KalPan yhdeksän kauden jälkeen: ”Ymmärrämme ratkaisun” iltalehti 11:24 13.12

KalPalla on 19 sopimusta ensi kaudeksi. Juuso Riikolaa ei nähdä Kuopiossa enää ensi kaudella. KalPa tiedotti keskiviikkona, että Riikola on käyttänyt purkuoptionsa. - Ymmärrämme Juuson ratkaisun ja koitamme yhdessä rakentaa tästä kaudesta hienon kruunun tälle hänen pitkälle, kaikkiaan yhdeksän kauden KalPa-ajalleen, kommentoi Toni Saksman, kuopiolaisseuran toimitusjohtaja.


Kuopiossa suljettiin aikakapseliin tämän ajan esineitä: "Lompakko voi tuntua naurettavalta sadan vuoden päästä" MTV 22:51 08.12

Suomi 100 -juhlallisuudet ovat ohitse, mutta Kuopiossa katsotaan jo seuraavan 100 vuoden päähän. Illansuussa Kuopiossa suljettiin nimittäin aikakapseli, joka avataan vuonna 2117, kun Suomi täyttää 200 vuotta.


Puolustusvoimien taistelukuvaajat taltioivat näyttävän videon itsenäisyyspäivän paraatista – kamera Hornetinkin kyytiin iltasanomat 13:22 07.12

Itsenäisyyspäivää vietettiin näyttävästi ympäri Suomen. Erityisen näyttävästi sitä vietettiin Kuopiossa, jossa Puolustusvoimat järjesti 100-vuotisjuhlavuoden valtakunnallisen paraatin.


Hornetit lensivät komeassa Suomi 100 -muodostelmassa Kuopiossa - herätti kansainvälisen kiinnostuksen iltalehti 11:14 07.12

Ilmavoimien F/A-18 Hornet -hävittäjien lentomuodostelma oli Puolustusvoimien itsenäisyysparaatin kohokohta. Suomen satavuotista itsenäisyyttä juhlittiin keskiviikkona niin kotimaassa kuin maailmalla. Puolustusvoimien itsenäisyyspäivän paraati järjestettiin tänä vuonna Kuopiossa. Puolustusvoimien mukaan paraatia oli seuraamassa yli 25 000 ihmistä. Itsenäisyyspäivän paraatin ohimarssiin osallistui muun muassa yli tuhat ihmistä ja kymmenittäin ajoneuvoja, mutta sen todellisina vetonauloina toimivat Ilmavoimien F/A-18 Hornet -monitoimihävittäjät. 15 Hornettia piirsi komean 100-kuvion taivaalle. Hävittäjät lensivät vakaassa muodostelmassa ja pitivät vaikuttavaa ääntä.


”Joulukuusen varastaminen kaupungin metsästä on rikos” – Kuopio aloittaa tehostetun joulukuusivartioinnin MTV 10:43 07.12

Joulukuusijahtiin ei kannata painella luvatta kaupungin metsiin – ainakaan Kuopiossa. Kaupunki alkaa vartioida kuusiaan tehostetusti.


Itsenäisyyspäivän kynttilät aiheuttaneet tulipaloja ympäri maata – ”Kun mennään nukkumaan, kynttilä sammutetaan” MTV 08:31 07.12

Kynttilöistä ja ulkotulista on syttynyt tulipaloja itsenäsisyyspäivän iltana ja yönä ainakin Kouvolassa, Teuvassa, Kuopiossa ja Sotkamossa. Paloissa ei ole ollut henkilövahinkoja, mutta omaisuusvahinkoja on koitunut ja palomestari muistuttaakin, ettei tulta saisi jättää palamaan valvomatta. 


Leopard-tankit ja AMOS-heitinvaunut rullasivat kadulle Kuopiossa – katso vaikuttavat kuvat itsenäisyyspäivän paraatista iltasanomat 15:53 06.12

Puolustusvoimain juhlaparaati toi Suomen sotavoimien parhaimmiston Kuopioon itseänisyyspäivänä.


Poliisi kaipaa vihjeitä pahoinpitelijästä - Kävi vastaantulijan kimppuun ja varasti lippiksen iltalehti 14:30 06.12

Myös liikennevaloissa sattuneesta kolarista kaivataan vihjeitä. 35-vuotias mies joutui pahoinpidellyksi Kuopiossa keskiviikkoyönä, poliisi tiedottaa. Mies oli kävelemässä Snellmanninkadun ja Suokadun risteyksessä noin kahden aikaan yöllä, kun vastaan tullut mies hyökkäsi hänen kimppuunsa. Epäilty alkoi lyödä miestä päähän ja vartaloon. Lopulta lyöjä vei myös uhrin lippalakin.


Kuvat: Puolustusvoimien itsenäisyyspäivän paraati alkoi näyttävästi Kuopiossa MTV 13:46 06.12

Puolustusvoimien valtakunnallinen itsenäisyyspäivän paraati on alkanut katselmuksella ja kenttähartaudella Kuopiossa. Katselmuksen jälkeen joukot suorittavat ohimarssin, joka alkaa kello 13.15 Tulliportinkadulla.


Puolustusvoimien itsenäisyyspäivän paraati alkoi – mukana 1100 henkilöä, 48 ajoneuvoa ja 37 ilma-alusta iltasanomat 12:22 06.12

Puolustusvoimien valtakunnallinen itsenäisyyspäivän paraati alkoi keskiviikkona puolenpäivän jälkeen katselmuksella ja kenttähartaudella Kuopiossa.


Sotiemme veteraanit mukana Suomi 100 -juhlaottelussa Kuopiossa jatkoaika.com 06:30 06.12

KalPan ja HPK:n välinen ottelu aloitettiin juhlallisuuksilla sotaveteraanien astellessa jäälle varusmiesten saattamina. Herkän alun ja aloituskiekon pudottamisen jälkeen nähtiin raikas jääkiekko-ottelu, jossa tehtiin myös maaleja.


Katso tästä itsenäisyyspäivän tv-aikataulu! iltalehti 06:13 06.12

Ohjelmaa on tarjolla keskipäivästä keskiyöhön. Satavuotiasta Suomea juhlitaan koko päivä. Ohjelmisto käynnistyy Yle Areenassa, jossa seurataan Karjalan lennoston Kuopiossa järjestämää itsenäisyyspäivänparaatia suorana kello 11.50 ja 13.10. TV1:n puolella näytetään kooste kello 17.08.


Surunappi rinnassa Linnan juhliin: Kansanedustaja Sari Tanuksen isä kuoli äkillisesti iltalehti 18:00 05.12

Kansanedustaja Sari Tanus (kd) menetti isänsä viime viikolla yllättävään sairauskohtaukseen, mutta kansanedustaja ei jätä juhlia väliin isänsä kuolemasta huolimatta. - Isä löydettiin kotoaan Kuopiossa aamulla kuolleena lattialta, hän oli 72-vuotias. Tiedän, että isäni olisi halunnut, että menen juhlimaan Suomen itsenäisyyttä, en jätä kutsua linnaan väliin. Yritän vielä löytää surunapin tai sururusetin rintaan, Tanus kertoo. Hän saapuu Linnan juhliin miesystävänsä ja avustajansa Jukka Salmen kanssa.


Itsenäisyyspäivän valtakunnallinen paraati Kuopiossa vaikuttaa liikennejärjestelyihin - poliisi kehottaa juhlimaan turvallisesti iltalehti 15:55 05.12

Kuopiossa itsenäisyyspäivän valtakunnallinen paraati rajoittaa liikennejärjestelyjen lisäksi myös ilmatilaa. Itsenäisyyspäivän valtakunnallinen paraati järjestetään 6. joulukuuta Kuopiossa osana Suomi 100- juhlavuotta. Paraati sekä muut Itsenäisyyspäivään liittyvät tapahtumat aiheuttavat Kuopion liikenteeseen lukuisia poikkeusjärjestelyjä jo tästä päivästä 5. joulukuuta alkaen.


Ässien voittoputki kovaan testiin ? Kuuma KalPa haastaa piristyneet porilaiset jatkoaika.com 08:00 01.12

Kuopiossa nähdään kahden kovakuntoisen ryhmän välienselvittely, kun Ässät ottaa mittaa kotijoukkue KalPasta. Toisen joukkueen voittoputki päättyy perjantaina.


Mihin nuorukainen jatkoi Kuopion Apteekkarista? Pyry, 23, on ollut kateissa pian kaksi viikkoa iltalehti 16:42 27.11

Iisalmelainen Pyry Maijala on ollut kadoksissa lähes kaksi viikkoa. Iisalmelainen Pyry Maijala, 23, vietti iltaa tiistaina 14. marraskuuta. Kuopiossa nuorten suosimassa Apteekkari-ravintolassa. Vuonna 1994 syntynyt Maijala poistui ravintolasta kello 00.25 eli vuorokauden vaihduttua jo keskiviikon puolelle. Maijala poistui ravintolasta ilmeisesti toisen henkilön seurassa, mutta nuoret lähtivät eri suuntiin. On mahdollista, että Maijala on nähty kulkemassa yksin hovioikeuden lähistöllä.


Missä on 23-vuotias Pyry? Poistui ravintolasta Kuopiossa ja katosi iltasanomat 14:05 27.11

Hänet on nähty viimeksi Kuopiossa poistumassa ravintolasta.


Poliisi pyytää havaintoja: Pyry, 23, katosi Kuopion yössä iltalehti 13:52 27.11

Poliisi etsii 14.-15. marraskuuta kadonnutta Pyry Maijalaa. 23-vuotias Pyry Maijala on nähty viimeksi Kuopiossa 14.-15. marraskuuuta välisenä yönä, jolloin hän on poistunut Apteekkari-ravintolasta noin kello 00.25. Maijalalla oli katoamishetkellä yllään vihreä- tai vaaleanvihreä-ruskearaitainen talvitakki, punainen huppari ja musta pipo.


Uutiset