Sport ylsi harvinaiseen temppuun Tapparaa vastaan, Kalapudas sooloili upean maalin: ”Kaikki kikat onnistuivat” iltalehti 21:45 15.12

Sport onnistui tyrmäämään Tapparan kotijäällään lukemin 4-0. Nousujohteista pelaamista viime aikoina esittänyt kotijoukkue ei taipunut ennakkosuosikille Sport-kannattajaryhmä Red Armyn 30-vuotisjuhlapelissä. Tunnelma palasi Vaasan Kuparisaareen. Sport pelasi pitkästä aikaa ehjän ottelun ja Sport-fanit saivat aihetta juhlaan. Jos vielä reilu viikko sitten ihmeteltiin, miksi hallissa on hiljaista, oli meininki muuttunut sittemmin hyvin erilaiseksi.


Pystyykö Sport haastamaan kovavireisen Tapparan? jatkoaika.com 08:00 15.12

Sport ja Tappara iskevät yhteen perjantaina. Molemmat joukkueet ovat voittaneet edelliset pelinsä. Sport kaatoi JYPin numeroin 4?2 ja Tappara voitti KooKoon puhtaasti numeroin 3?0. Illan peli on Sportin kannattajaryhmä Red Armyn juhlapeli, mikä varmasti luo tunnelmaa Kuparisaareen.


Tolpat kilisivät hiljaisessa hornankattilassa - Kärpät nipisti kolme pistettä Kuparisaaresta iltalehti 21:17 07.12

Vaasan torstai-illan Sport-Kärpät-ottelun pelillinen anti jäi melko laimeaksi. Kärpät hoiti kolme pistettä kotimatkalleen rutiinisuorituksella lukemin 3-1. Oi aikoja, oi tapoja! Näin totesi roomalainen filosofi, poliitikko ja valtiomies Marcus Tullius Cicero joskus ennen ajanlaskun alkua. Samaa voidaan soveltaa tällä hetkellä Vaasan Kuparisaareen, joka oli Vaasan Sportin ja Oulun Kärppien välisessä ottelussa kenties hiljaisempi kuin sitten Mestis-aikojen.


Jatkuuko Kärppien sulaminen Sportin vieraana? jatkoaika.com 10:00 07.12

Sarjakärki Kärpät saapuu kauden toiselle visiitilleen Vaasan Kuparisaareen. Oululaisvieraat ovat menettäneet voitokkaan kulkunsa, mutta pisteitä on silti petopaidoille ropissut.


Uutiset