Kuppilat kuntoon -kokin ongelmien taustalla henkilökohtainen tragedia: ”Poikani kuoli yllättäen” iltasanomat 12:16 13.02

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -ohjelman keskiviikon jaksossa kunnostetaan Espanjan Fuengirolassa sijaitsevaa Nuriasol-ravintolaa.


Kokki Jyrki Sukulan seuraava haave: ”Haluaisin tehdä suomalaisesta ruuasta maailmankuulun” iltalehti 18:05 06.02

Jyrki Sukula on tunnettu suomalainen kokki ja yrittäjä. Sukula perheineen asuu Italian Piemontessa. Jyrki Sukula Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -ohjelman tuoreella tuotantokaudella. Jyrki Sukula asuu kahden tyttärensä ja puolisonsa kanssa Italian Piemontessa. Sukula on totuttu näkemään lukuisissa ruokaohjelmissa. Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!, Sukulan suojatit ja Kokkisota kuuluvat kaikki Sukulan televisiotöihin. Lisäksi hänellä on viinitila Italiassa.


Jyrki Sukula tylyttää kokkikaksikkoa tänään tv:ssä: ”Hävetkää!” iltalehti 08:14 06.02

Jyrki Sukula pelkää, että ilman muutosta kokkikaksikon homma menee nenänkaiveluksi. Lukittujen ovien takaa paljastuu taas pilaantuneita ruokia ja jauhomatoja, kun Jyrki Sukula palaa ohjelmistoon Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -sarjansa uusissa jaksoissa. Kumpiakaan ei tosin löydy avausosan El Sabor -ravintolasta, jota pyörittävät Espanjan aurinkorannikolla kokeneet kokit Jude Viita-Aho ja Marco Kaasinen. Sitä vastoin heidän keittiössään on muuta huomautettavaa. Pakastepatongin ja pakasteperunoiden lisäksi tarjolla oleva "nollatason salaatti" ei tee Sukulaan vaikutusta.


Tänään tv:ssä: Jyrki Sukulalle tulee kahnausta tarjoilijan kanssa - ”Poimii rusinat pullasta” iltalehti 06:30 06.02

Jyrki Sukulan Kuppilat kuntoon -sarja palaa tänään ohjelmistoon. Jyrki Sukula palaa tänään ohjelmistoon Kuppilat kuntoon -sarjansa kanssa. Avausjaksossa ollaan Espanjan Torremolinoksessa. El Sabor -ravintolassa työskentelee tarjoilijana Petri Pursiainen, jonka kanssa Sukulalla tulee kahnausta. Sukula kyseenalaistaa hänen motiivinsa, kun käy ilmi, että Petri on ollut aikeissa ostaa El Saborin. Se on kuitenkin lopulta päätynyt Jude Viita-Aholle ja Marco Kaasiselle. - Meillä on kyy täällä povella, Sukula päättelee.


Ruutuun palaava Jyrki Sukula hermostuu tunnin myöhässä oleville kokeille: ”Onko teillä kankkunen, s**tana?” iltalehti 16:03 05.02

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -sarja jatkuu huomenna uusin osin. Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! palaa huomenna ohjelmistoon. Nelosella nähtävässä avausjaksossa ollaan Torremolinoksessa Espanjassa. Siellä pyörittävät El Sabor -nimistä ravintolaansa Jude Viita-Aho ja Marco Kaasinen. Sukulan johdolla ravintola pannaan uuteen uskoon. Se saa uuden nimen, ruokalistan ja ilmeen. Avajaispäivä ei ala hyvin. - Onko teillä kankkunen, saatana, Sukula kysyy miehet nähdessään.


Näkökulma: Demarit tekivät suomalaisista kaljajuoppoja iltalehti 11:21 31.12

Hyppy viinasta keskiolueen ei sujunut kovin hyvin, kirjoittaa Iltalehden Juha Keskinen. Keskiolut vapautettiin Suomessa ruokakauppoihin vuoden 1969 alussa. Päätöksen taustalla oli Rafael Paasion (sd) johtama "kansanrintamahallitus", jossa koko vasemmiston lisäksi oli mukana myös silloinen keskustapuolue (nykyisin Suomen Keskusta). Keskioluen myötä alkoholin kulutus Suomessa nousi ratkaisevasti. Syntyivät keskikaljakuppilat ja eräänlainen pubi-elämäntavan alku. Jos tarkoituksena oli vaihtaa suomalaisten viinakulttuuri olutkulttuuriksi, se ei onnistunut kovinkaan hyvin. Keskiolut tuli useimmiten viikonlopun viinapullon lisäksi.


Uutiset