Jokerit kiinnitti Antti Pihlströmin pitkällä jatkopahvilla - ”Hän on malliesimerkki huippuammattilaisesta” iltalehti 11:04 20.04

Antti Pihlström on solminut Jokerien kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen. Toissa kaudella Jokereihin siirtynyt hyökkääjä on kärsinyt loukkaantumisista, mutta vakuuttavat otteet poikivat pitkän jatkosopimuksen. - Pihlström tekee voittamista edesauttavia asioita niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella kauden jokaisena päivänä. Hän on malliesimerkki huippuammattilaisesta, jonka merkitys joukkueelle on iso monella tavalla, Jokereiden GM Jari Kurri kehuu seuran verkkosivuilla.


Manageri Jari Kurri laittoi NHL-miljonäärit ruotuun: ”Hän tuli pelaajana aina MM-kisoihin” iltalehti 14:53 16.04

Kalervo Kummolan, Jari Kurrin ja Timo Jutilan pomoaikoina Leijonissa ei koettu tämän kevään kaltaista massakieltäytymistä. Kun Leijonien managerina oli Jari Kurri, päävalmentajana Erkka Westerlund tai Jukka Jalonen ja joukkueenjohtajana Timo Jutila, kertaakaan ei koettu tämän kauden kaltaista NHL-pelaajien massakieltäytymistä. - Mr. Kurri oli ykkösasemassa. Hän hoiti aktiivisesti yhteyttä NHL:n suuntaan yhdessä päävalmentajan kanssa, Jutila kertoo.


Näkökulma: Seiniä pitkin kulkeva Jere Lehtinen on liian mukava mies tehtäväänsä iltalehti 15:59 15.04

Leijonien manageri Jere Lehtinen ei ole onnistunut pestissään Jari Kurrin tavoin, kirjoittaa Santtu Silvennoinen. Harri Nummela toimii puheenjohtajana, Matti Nurminen toimitusjohtajana, Jere Lehtinen A-maajoukkueen managerina ja Lauri Marjamäki A-maajoukkueen päävalmentajana. Jääkiekkoliiton johtopaikoilla on asiallisia, fiksuja ja mukavia ihmisiä.


Jokerit solmi jatkosopimuksia - myös kolme uutta nimeä mukaan iltalehti 10:27 09.04

Helsingin Jokerit on solminut viisi uutta pelaajasopimusta ensi kaudelle. Jokerit on solminut jatkosopimukset hyökkääjien Mika Niemen ja Tomi Mäen kanssa. Niemen sopimus on mallia 1+1 ja Mäen 1-vuotinen. - Niemi on jokeriaikanaan kehittynyt vahvemmaksi KHL- ja maajoukkuepelaajaksi, jonka suoritukset ovat olleet nousujohteisia. Hän pelasi hyvät pudotuspelit tänä keväänä ja osoitti olevansa parhaimmillaan tärkeimmissä peleissä. Niemi on ollut joukkueelle tärkeä palanen kahden suunnan pelissä ja alivoimalla, Jokereiden GM Jari Kurri sanoo seuran verkkosivuilla.


Miksi Eeli Tolvanen on niin hyvä? Jari Kurri ja Jukka Jalonen vastasivat TSN:lle iltalehti 18:31 03.04

Eeli Tolvasen hyvin tuntevat jääkiekkoammattilaiset kertoivat TSN:lle, miksi suomalaislupaus nousi niin nopeasti NHL:ään. New York Rangersissa nykyään pelaava Neal Pionk näki Tolvasen ensimmäisen kerran keväällä 2015, kun suomalaislupaus kävi näyttämässä osaamistaan Sioux City Musketeersin johtoportaalle. - Kun se 15-vuotias poika Suomesta, joka oli silloin 170 senttiä pitkä, tuli harjoituksiin, näki heti, että hän oli huippuluokan pelintekijä. Sen pystyi sanomaan heti, kun hän teki sellaisia asioita jo sen ikäisenä, Pionk kehuu.


Patrik Laine voi tehdä huiman palkkaennätyksen ja ohittaa Teemu Selänteen – Kurri ja Tikkanen ansaitsivat vain ”pikkuhiluja” iltasanomat 05:59 28.03

Patrik Laine voi nousta peliurallaan NHL:ssä eniten ansainneeksi suomalaiseksi.


Ovetshkin nousi jälleen NHL:n maalipörssin kärkeen ohi Laineen – ohitti myös Jari Kurrin iltasanomat 11:42 21.03

Venäläistähti nousi kaikkien aikojen maalitilastossa ohi Jari Kurrin.


Mikko Rantanen taas huippuvedossa – Kurri, Selänne ja Jokinen saamassa seuraa MTV 07:12 21.03

Mikko Rantasen tehovire jääkiekon NHL:ssä ei laannu. Suomalaishyökkääjä summasi pisteet 1+1, kun hänen edustamansa Colorado Avalanche haki 5-1-voiton Chicago Blackhawksista Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä.


5-10 epäilty isoäiti eri kohtelua Iäkäs mies lähti kelluu nyt NHL-pelaajia haukkuville - nousukasta Syyte Vanhemmat työehtojen heikentämisestä ”rauhallisena

Uutiset