Nicklas Bäckström teki eurooppalaista NHL-historiaa – edellä enää Jari Kurri iltasanomat 11:56 20.03

Nicklas Bäckström nousi kaikkien aikojen yli 50 syöttöpistettä kaudessa tehneiden eurooppalaisten NHL-pelaajien tilastossa jaetulle kakkossijalle.


Mikko Rantasen haarukassa on nouseminen harvinaiseen suomalaiskerhoon NHL:ssä iltasanomat 10:21 06.03

Suomalaisista vain Jari Kurri ja Teemu Selänne ovat ylittäneet sadan pisteen rajan NHL:n runkosarjassa yhdellä kaudella.


Sauli Niinistö pelasi pipolätkää ulkojäillä – niittasi maalin ottelun alkuhetkillä iltasanomat 12:33 09.02

Helsingin Brahen kentällä pelatussa, ilmastonmuutoksesta muistuttavassa ottelussa olivat mukana entiset kiekkotähdet Jari Kurri ja Vjatsheslav Fetisov sekä presidentti Sauli Niinistö.


Sauli Niinistö pelasi pipolätkää ulkojäillä – niittasi maalin ensimmäisellä kosketuksella iltasanomat 10:53 09.02

Helsingin Brahen kentällä pelatussa, ilmastonmuutoksesta muistuttavassa ottelussa olivat mukana entiset kiekkotähdet Jari Kurri ja Vjatsheslav Fetisov sekä presidentti Sauli Niinistö.


Katso suora lähetys: Sauli Niinistö pelaa pipolätkää ulkojäillä – niittasi maalin ensimmäisellä kosketuksella iltasanomat 10:29 09.02

Helsingin Brahen kentällä pelattavassa näytösottelussa ovat mukana entiset kiekkotähdet Jari Kurri ja Vjatsheslav Fetisov ja myös presidentti Sauli Niinistö.


Rekryfirma: Romahdus tapahtui, Suomen osaajapula on totta – ”Kaikki kynnelle kykenevät on aika paljon jo palkattu” uusisuomi 07:47 25.01

Suomen osaajapula on nyt täyttä totta, havaitsi alansa johtaviin kuuluva rekrytointiyritys. Työhakemusten määrä on romahtanut, kertoo rekrytointialalla toimiva ohjelmistoyhtiö Laura rekrytointi Oy. Toimitusjohtaja Ismo Kurri toteaa, että viime vuonna hakemuksia tuli yli 30 prosenttia vähemmän kuin vuonna 2017.


Jääkiekko vahvasti läsnä Edmontonissa – Oilers pelastaa kaupungin tylsyydeltä uusisuomi 22:21 14.01

Kanadan Albertan provinssissa sijaitseva Edmontonin kaupunki elää öljybisneksestä, mutta kaupunki tunnetaan ennen kaikkea jääkiekosta. Suomessakin kaupunki tuli kuuluisaksi 1980-luvulla Jari Kurrin, Esa Tikkasen ja Reijo Ruotsalaisen voitettua Oilersissa useamman Stanley Cupin.


2010-luvun kovin pistetahti! Mikko Rantanen NHL-legendojen tahdissa – tähyilee jo temppua, johon ovat yltäneet vain Kurri ja Selänne iltasanomat 06:36 13.12

Mikko Rantanen on aloittanut kauden tehokkaammin kuin kukaan muu pelaaja 2010-luvulla.


NHL:n pörssikärki Mikko Rantanen ylsi harvinaiseen suomalaissaavutukseen ? sata tehopistettä täyteen yhden kalenterivuoden aikana jatkoaika.com 18:36 12.12

22-vuotias Mikko Rantanen on pelannut huikeaa jääkiekkoa jo vuoden verran. Viime yön tehoillaan Rantanen nousi harvalukuiseen suomalaispelaajien joukkoon, jossa ovat hänen lisäkseen vain Jari Kurri ja Teemu Selänne.


Uutiset