Tutkija USA:n ulkoministerin erosta: Pohjois-Korea oli viimeinen niitti iltasanomat 19:37 13.03

Ulkoministerin tehtävistä potkut saanut Rex Tillerson kävi reviiritaistelua presidentin vävyn Jared Kushnerin kanssa.


Tutkija USA:n ulkoministerin eroista: Pohjois-Korea oli viimeinen niitti iltasanomat 19:37 13.03

Ulkoministerin tehtävistä potkut saanut Rex Tillerson kävi reviiritaistelua presidentin vävyn Jared Kushnerin kanssa.


CNN: Trumpin vävyn, neuvonantaja Jared Kushnerin pääsyä turvallisuussalaisuuksiin on rajoitettu iltalehti 00:57 28.02

Uutiskanava perustaa tietonsa Valkoisen talon sisäpiirilähteisiin. Katso CNN:n raportti aiheesta. Valkoisen talon kansliapäällikkö John Kelly on päivittänyt listan henkilöistä, joilla on pääsy huippusalaisiin asiakirjoihin.


CNN: Mueller on nyt kiinnostunut myös Trumpin vävyn yrityksen rahoituskuvioista MTV 06:19 20.02

Erikoissyyttäjä Robert Mueller on laajentanut tutkintaansa nyt myös Jared Kushnerin yrityksen rahoituskuvioihin.


CNN: Mueller on nyt kiinnostunut myös Trumpin vävyn yrityksen rahoituskuvioista iltasanomat 03:37 20.02

Jared Kushnerin yrityksen rahoituspyrkimykset kiinnostavat erikoissyyttäjää.


CNN: FBI:n Mueller kiinnostunut Trumpin vävyn liiketoimien ulkomaisesta rahoituksesta iltalehti 03:13 20.02

Jared Kushnerin yrityksellä on ollut yhteyksiä muun muassa Kiinaan. Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin vaalikampanjan Venäjä-kytköksiä tutkiva FBI:n erikoissyyttäjä Robert Mueller on kiinnostunut presidentin vävypojan Jared Kushnerin yrityksen rahoitusjärjestelyistä, . Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Valkoisen talon neuvonantajana toimivaa Kushneria tutkitaan muuten kuin Venäjä-yhteyksien vuoksi. Kushnerin perheyrityksellä on tutkintalähteiden mukaan ollut neuvotteluja muun muassa kiinalaisten ja qatarilaisten toimijoiden kanssa.


Steve Bannon tylyttää uutuuskirjassa Trumpin poikaa ja vävyä: Tapaamiset venäläisten kanssa olivat ”maanpetos” iltalehti 19:00 03.01

Donald Trumpin entinen neuvonantaja kertoo piakkoin ilmestyvässä kirjassa muun muassa Venäjän hakkerointiskandaalin taustoista. Maanpetosta. Epäisänmaallista käytöstä. Näin Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin entinen läheinen neuvonantaja Steve Bannon kuvailee Trumpin pojan Donald Trump Juniorin, Jared Kushnerin ja venäläisten tapaamisia vuoden 2016 presidentinvaalien aikaan. Bannon kertoo näkemyksistään ensi viikon alussa ilmestyvässä kirjassaan, josta brittilehti on saanut osan ennakkoon luettavaksi. Kirjan mukaan Donald Trump Junior tiesi tarkasti, että Venäjä aikoo sekaantua Yhdysvaltain presidentinvaaleihin vahingoittamalla Hillary Clintonia. Kun Donald Trump Junior sai tietää vieraan vallan pelistä ja hakkeroiduista tiedoista, hän totesi ykskantaan:


Uutiset