Tyrion Lannisterin näyttelijä vie tyttärensä kouluun potkulaudalla - katso kuvat harvoin julkisuudessa nähdystä kaksikosta iltalehti 18:26 18.09

Game of Thronesin Tyrion Lannisterina tunnettu Peter Dinklage asuu New Yorkissa. Game of Thronesin Tyrionina tuotantokaudesta toiseen ihastuttanut Peter Dinklage on naimisissa teatteriohjaaja Erica Schmidtin kanssa ja pariskunnalla on kaksi lasta. Peter Dinklage täytti kesällä 50. Dinklage pitää yksityiselämänsä mielellään omana tietonaan, eikä ole esimerkiksi kertonut toisen lapsensa sukupuolta julkisuuteen. Isä kuitenkin saattaa lähes joka aamu esikoisensa kouluun, joten paparazzi pääsi valokuvaamaan kaksikon tälläkin viikolla.


Taru Sormusten Herrasta -kirjasta tehdään televisiosarja – kuvataan Uudessa-Seelannissa mtv 13:15 18.09

Taru Sormusten Herrasta -kirjaan pohjautuva tv-sarja on edennyt esituotantoon.


Tämän takia kissat tulevat viereen öisin – syy selvisi stara 11:20 18.09

Kissat nukkuvat suurimman osan vuorokaudesta. Monet kissanomistajat ovat huomanneet, että


Viihdelehti Stara.fi stara 11:20 18.09

Kissat nukkuvat suurimman osan vuorokaudesta. Monet kissanomistajat ovat huomanneet, että


Big Brother: Seksin harrastaminen talossa hankaloitui - Eeviksellä varasuunnitelma valmiina: ”Meitä on koitettu aikaisemminkin savustaa” iltalehti 09:52 18.09

Big Brother -talossa peittoa ahkerasti heiluttaneet Eeva-Leena ja Jukka eivät aio lopettaa petipuuhiaan. Tiistai-iltana Big Brother -talon asukkaat saivat Isoveljeltä postia. Kirjeessä asukkaita kehotettiin äänestämään yksimielisesti siitä, missä he jatkossa nukkuvat. Vaihtoehtoja oli vain kaksi: että he nukkuvat sängyissä tai he eivät nuku sängyissä. Päätös sängyissä nukkumisesta oli yksimielinen. Jopa Jukka kannatti sitä, vaikka hän on viettänyt Eeva-Leenan eli Eeviksen kanssa useita öitä olohuoneen lattialla. Kaksikko on harrastanut olohuoneessa seksiä muiden asukkaiden nukkuessa makuuhuoneessa.


Ensitreffit alttarilla -parin synkkä alamäki syvenee – sulhaselta riipaiseva avautuminen: ”Aiheuttaa mulle alemmuudentunnetta” iltasanomat 08:17 18.09

Varo juonipaljastuksia! Tulevassa Ensitreffit alttarilla -jaksossa Katjan ja Ollin hankaluudet jatkuvat, kun edessä on muutto saman katon alle.


Sara Siepiltä rehellinen päivitys: "Kuvat eivät ole aina se koko totuus" mtv 07:51 18.09

Sara Sieppi muistuttaa Instagramissa, että hänen elämässäänkin on alamäkiä, vaikka hän vaikuttaa sosiaalisessa mediassa aina niin aurinkoiselta.


Malli haastoi Kevin Hartin oikeuteen - väittää Hartin kuvanneen seksiä salaa, haluaa 54 miljoonaa euroa korvaukseksi iltalehti 23:30 17.09

Kevin Hartin kanssa seksiä harrastanut malli on haastanut miehen oikeuteen. E! Onlinen mukaan koomikko, näyttelijä Kevin Hart on haastettu oikeuteen. Viihdesivuston mukaan 28-vuotias Montia Sabagg väittää joutuneensa salakuvatuksi harrastaessaan seksiä koomikko Hartin kanssa Las Vegasissa sijaitsevan hotellin sviitissä. Sabaggin oikeuteen toimittama valitus on 38 sivua pitkä. Sabagg syyttää Hartia, Jonathan ”JT” Jacksonia ja the Cosmopolitan of Las Vegas - hotellia esimerkiksi henkisestä pahoinvoinnista ja yksityisyyden loukkaamisesta. Hän kertoo papereissa, ettei tiennyt seksivideon kuvaamisesta. Video levisi netissä syyskuussa 2017.


Tältä näyttää Aki Mannisen isä - harvinaiset yhteiskuvat: ”Huippu-ukkeli tämä” iltalehti 06:55 17.09

Suurin pudottaja -ohjelman valmentaja Aki Manninen on jakanut Instagramissa iloisia yhteiskuvia isänsä kanssa. Kesällä ensimmäisen lapsensa vaimonsa Rita Niemi-Mannisen kanssa saanut Aki Manninen on aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Mies on jakanut paljon valokuvia ja videoita perhearjestaan. Nyt Manninen on jakanut valokuvia isästään. Kuvien saatteeksi Manninen on kirjoittanut: – Mun iskä. Ajatelkaa, 71-vuotias ukkeli ja vähemmän ryppyjä kuin mulla ikinä. Huippu-ukkeli tämä. Mestarilla huippuhuumori ja omat hampaat. Kiitos, että olet.


NHL:ssä ei tarvitse pelätä työsulkua hetkeen – pelit jatkuvat ainakin vuoteen 2022 saakka MTV 22:45 16.09

Jääkiekkoliiga NHL ja pelaajayhdistys NHLPA päätyivät ratkaisuun, jossa kumpikaan osapuoli ei irtisano nykyistä työehtosopimusta. Tämä meinaa sitä, että taalajäillä pelit jatkuvat varmasti kauden 2021-22 loppuun asti.


Rosanna Kulju paljastaa podcastissa läpikäymänsä kauneusoperaatiot - katuu visusti huulten täyttämistä: kuvat ennen ja jälkeen iltalehti 22:22 16.09

Rosanna Kulju avautuu podcastissa hänelle tehdyistä operaatioista. Osan tekemistä hän katuu. Miss Helsinki -kilpailun vetäjä Rosanna Kulju kertoo uudessa GRL GANG -podcastissa kauneuskirurgiasta ja itsetunnosta. Hän paljastaa jaksossa erilaisia toimenpiteitä, joita hänelle on tehty. – Kauneusleikkaukset ovat myös asia, joista moni ei halua puhua julkisesti, mutta minusta se ehkä antaa hieman väärän kuvan nuorille, jotka kamppailevat omien paineiden kanssa, hän pohdiskelee.


NHL välttyi työsulun uhalta, pelit jatkuvat varmasti ainakin 2022 asti iltalehti 21:58 16.09

NHL:n pelaajayhdistys NHLPA ei irtisanonut nykyistä työehtosopimusta. NHL-seurojen omistajien ja pelaajia edustavan NHLPA:n välinen työehtosopimus saatiin valmiiksi tammikuussa 2013. Sopimus oli 10-vuotinen eli kauden 2021–22 loppuun asti. NHL:llä oli kuitenkin tämän vuoden syyskuun alkuun asti aikaa irtisanoa työehtosopimus. NHL ei käyttänyt tätä mahdollisuutta hyväkseen.


Jarno Laasala muisteli Duudsonien aikoja Pohjanmaalla – poliisit tekivät rynnäkön ranchille mtv 18:06 16.09

Jarno Laasala teki paluun pohjanmaalle, kun Duudsonit: Päällikkö -ohjelma kuvattiin duudsonien legendaarisella ranchilla.


Huippuluokan kuvat paljastavat yhden asian öljy­laitos­iskusta – asian­tuntija hämmästyi: ”Melkein kuin neulan­pisto” iltasanomat 12:16 16.09

Yhdysvallat väittää osumakohtien todistavan, että iskut laukaistiin Iranista tai Irakista. Asiantuntijat eivät allekirjoita väitettä.


Hurrikaani ei pysäyttänyt pesukarhua – kuvattiin lintulaudalla ruokavarkaissa stara 12:00 16.09

Pesukarhujen on kerrottu liikkuvan lähinnä ruokaa etsiessään. Ne ovat taitavia


Demi Lovato bikineissä ilman photoshopia – tältä vartalo näyttää oikeasti stara 10:40 16.09

Monien julkkiskaunotarten Instagram-kuvat käyvät läpi photoshop-käsittelyn ennen niiden julkaisua. Tähän


Travis Scott suostutteli Kylie Jennerin paljastelemaan Playboy-lehdessä - päätti kuvakulmat ja haastatteli itse naisystävänsä, katso kuvat iltalehti 07:16 16.09

Kylie Jenner, 22, poseeraa Yhdysvaltojen Playboy-lehdessä vähissä vaatteissa. Kylie Jenner on nyt myös Playboy-malli. Jenner on antanut haastattelun kuuluisalle erotiikkalehdelle. Haastattelijana toimi Jennerin miesystävä Travis Scott. Voit lukea haastattelun kokonaisuudessaan täältä. Jenner kertoo lehdessä, ettei uskonut koskaan poseeraavansa Playboy-lehdessä. Mielipide muuttui lehden uudistuksen myötä, Jenner taustoittaa. Myös Scottilla oli osuutta asiaan.


Prinssi Daniel tänään 46 vuotta - katso kuvat vuosien varrelta iltalehti 11:51 15.09

Ruotsin prinssi Daniel juhlii tänään syntymäpäiväänsä. Ruotsin prinssi Daniel, 46, on ollut kruununprinsessa Victorian rinnalla jo useita vuosia. Kauniin pariskunnan häitä vietettiin vuonna 2010. Kaksikolla on vuosina 2012 ja 2016 syntyneet lapset. Isä osallistuu aktiivisti lastensa harrastuksiin kannustamalla ja liikkumalla heidän kanssaan. Prinssi Daniel on esitellyt lapsilleen myös omia harrastuksiaan ja kuvattiinpa prinsessa Estelle menossa Metallican keikallekin vanhempiensa kanssa. Syntymäpäiväänsä prinssi viettää perheen kesken. Hovi on julkaissut syntymäpäivän kunniaksi virallisen syntymäpäiväpotretin. Näet kuvan myös täältä.


Fatima-virtahepotaapero pääsi pois sirkuksesta - viikon söpöimmät kuvat tulevat tässä iltalehti 08:42 15.09

Pieni Fatima tutustuu varovaisesti uuteen ympäristöönsä. Nicaraguan eläintarha on pelastanut pienen virtahepotaapero kiertäneestä sirkuksesta. Eläintarha sijaitsee Managuassa. Eläinten olot kyseisessä sirkuksessa eivät olleet parhaat mahdolliset, paikalta kerrotaan. Pikkuruinen virtahepo oli aliravittu saapuessaan eläintarhaan. Kuvassa eläintarhan johtaja Eduardo Sarcasa ruokkii pientä virtahepoa.


54, liukastui vesiputouksessa kaksio nyt diagnoosia sikaili itsensä Stråka talutettiin pukukoppiin voimme säilyttää

Hot topics