Vesa Keskinen Jane-vaimostaan: ”Avioliittomme kestää” iltalehti 17:53 16.01

Vesa Keskinen ja Jane löysivät toisensa uudelleen keskustelujen kautta. Tuurin kyläkauppias Vesa Keskisen ja hänen brasilialaisen Jane-vaimonsa avioliiton kestävyydestä on alkuvuoden aikana liikkunut huhuja. Keskinen kertoo asioiden selvinneen puhumisen kautta, ja kaiken olevan kunnossa. Iltalehti kertoi aiemmin tammikuussa kyläkauppias Keskisen olevan surullinen Jane-vaimonsa sanoista.


Sampo Kaulaselle Venla-voitosta tuli pakkomielle - masentui viime kerran häviöstä: ”Elämässä vain yksi tavoite, voittaa se s*tanan patsas” iltalehti 10:50 13.01

Kyläkauppiaan suurin haave toteutui vihdoin. Kyläkauppias Sampo Kaulanen voitti vihdoin eilen perjantaina parhaan esiintyjän Venla-palkinnon. Voittaja valittiin yleisöaanestyksellä ja Kaulanen nappasi pystin Arman Alizadin ja Mikko Leppilammen nenän edestä. Neljä vuotta sitten Kaulanen jäi niukasti ilman palkintoa, kun Alizad kiilasi ohi.


Sampo Kaulasen unelma toteutui — voitti Venlan Arman Alizadin nenän edestä: ”Nyt lähdetään vetämään rankalla kädellä!” iltalehti 00:07 13.01

Kyläkauppias Sampo Kaulanen oli varmasti illan onnellisin Venla-voittaja, sillä hän tähtäsi kuluneet neljä vuotta vain ja ainoastaan pystin voittamiseen. - En minä tajua yhtään, mitä äsken tapahtui, typertynyt kyläkauppias sopertelee. Sampo Kaulanen on juuri saanut käsiinsä parhaan esiintyjän Venlan, jonka saaja päätettiin yleisöäänestyksellä. Kaulasen kanssa titelistä kisasivat Arman Alizad ja Mikko Leppilampi.


Sampo Kaulanen Venla-gaalassa: ”Tärkeintä ei ole voitto vaan murskavoitto!” iltalehti 20:13 12.01

Omasta tv-sarjasta tuttu kyläkauppias Sampo Kaulanen valotti elämänfilosofiaansa Iltalehdelle Sampo Kaulanen kertoi Iltalehdelle lähtevänsä täysillä jokaiseen kisaan. - Olen yrittänyt opettaa lapsillekin, että voittohan ei ole tärkein asia vaan murskavoitto, Sampo Kaulanen kertoo.


Sampo Kaulanen saapui todella jännittyneenä punaiselle matolle – vierellä upea Minttu-vaimo: ”Kädet hikoaa ja pelottaa” iltasanomat 18:56 12.01

Kyläkauppias Sampo Kaulanen jännittää ehdokkuuttaan illan Venla-gaalassa.


Vesa Keskinen pahoitti mielensä erohuhuista: ”Olen aina ollut uskollinen Janelle” iltalehti 21:05 03.01

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen tuohtui kuultuaan keskiviikkona häneen ja Jane-vaimoon kohdistuneista erohuhuista. Iltalehden kysyessä Vesa Keskiseltä internetissä liikkuvista erohuhuista, pohti kyläkauppias asiaa hartaasti. - Kuka voi olla näin ilkeä? Kyseessä on huhu, kauhea teko, Keskinen sanoo.


Vesa Keskinen pahoitti mielensä erohuhuista: ”Olen aina ollut uskollinen” iltalehti 16:50 03.01

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen tuohtui kuultuaan keskiviikkona häneen ja Jane-vaimoon kohdistuneista erohuhuista. Iltalehden kysyessä Vesa Keskiseltä internetissä liikkuvista erohuhuista, pohti kyläkauppias asiaa hartaasti. - Kuka voi olla näin ilkeä? Kyseessä on huhu, kauhea teko, Keskinen sanoo.


Vesa Keskinen viettää perhejoulun ensimmäistä kertaa vuosiin Suomessa – ikävöi kotimaisia perinteitä: ”Lasten lahjat tulevat olemaan hyötylahjoja” iltasanomat 20:22 24.12

Kyläkauppias Vesa Keskinen on viettänyt viisi edellistä joulua Brasiliassa – ja ikävöinyt suomalaisia perinteitä. Tänä vuonna pyhät sujuvat perheen kesken Tuurissa.


Tällainen on kyläkauppias Vesa Keskisen ensimmäinen joulu Suomessa lastensa kanssa - ”Brasiliassa ei tuntunut oikealta” iltalehti 09:02 23.12

Vesa Keskinen rauhoittuu jouluun Tuurissa yhdessä vaimonsa, lastensa ja muiden läheistensä kanssa. Kyläkauppias Vesa Keskinen, Jane-vaimo sekä lapset Maria ja Toivo viettävät joulua kotonaan Tuurissa. Keskisen mukaan perheen kanssa omassa kodissa suomalaiseen tapaan vietetty joulu on paras mahdollinen joulu.


Sampo Kaulanen vetoaa suomalaisiin: ”En selviä ilman apuanne” stara 10:30 14.12

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen ja hänen Michele-vaimonsa ovat tähdittäneet


Viihdelehti Stara.fi stara 10:30 14.12

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen ja hänen Michele-vaimonsa ovat tähdittäneet


Uutiset