Näyttelijä sai sairauskohtauksen kesken esityksen Tampereella - näytös keskeytettiin iltalehti 22:51 20.01

Tampereen työväen teatterin Viulunsoittaja katolla -musikaalin näytös keskeytettiin lauantai-iltana näyttelijän sairauskohtauksen vuoksi. Teatterinjohtaja Maarit Pyökäri vahvistaa asian Iltalehdelle. - Kyllä, näytös keskeytettiin sairaustapauksen takia. Näyttelijä toimitettiin ambulanssilla sairaalaan ja kaikki näyttää menevän hyvin, Pyökäri kommentoi.


Prinssi William maksoi uudesta siilitukastaan huimat 200 euroa — ”tavisparturi” tekee vastaavan kymmenellä eurolla iltalehti 14:18 20.01

Prinssi Williamin uuden hiustyylin takana on julkkisten suosima lontoolaisparturi Joey Wheeler. Prinssi Williamin uusi tukkatyyli on kiinnittänyt huomiota. Prinssin hiukset ovat viime vuosina ohentuneet, ja nyt hän näyttää päättäneen, että on aika siirtyä siilileikkaukseen. - Prinssi kyllästyi siihen, että prinssi Harry kiusasi häntä kaljuuntumisesta. Tämä vaikutti käytännölliseltä ratkaisulta, jonka pitäisi lopettaa kaikki nälviminen, lähde kertoo The Sun -lehdelle.


Australian avointen järjestäjille kovaa kritiikkiä - tähtipelaajat vaativat sääntömuutosta: ”Se voi johtaa kuolemaan” iltalehti 07:59 19.01

Australian avoin tennisturnaus käydään todella kuumissa olosuhteissa. Esimerkiksi eilen Novak Djokovicin ja Gael Monfilsin välinen kamppailu pelattiin 40 asteen helteessä, mikä näkyi myös pelin tasossa. Serbin 3-1-voittoon päättyneessä ottelussa Djokovic teki peräti 40 helppoa virhettä. Monfilsin lukema oli 60. - On päiviä, jolloin turnauksen valvojan pitää tunnistaa, että pelaajille on pakko antaa pari tuntia lisää aikaa, jotta lämpötila laskisi hieman. Ymmärrän kyllä sen, että ratkaisuun vaikuttaa pääsyliput, mutta sillekin on rajansa, milloin voi pelata. Mielestäni tässä vaarannetaan jo terveys, Djokovic tylytti järjestäjiä pelin jälkeen.


Prinssi Williamilla uusi kampaus - vedonlyöjät innostuivat: Onko mies kokonaan kalju pikkuveljensä häissä? iltalehti 07:40 19.01

Prinssi Williamin harvenneet hiukset on ajeltu liki olemattomiin. Prinssi William vieraili torstaina Evelinan lastensairaalassa Lontoossa. Edustava prinssi tummansinisessä puvussaan ja violettiin taittavassa kravatissaan näytti jotenkin erilaiselta. Ja kyllä vain, hänellä oli uusi kampaus!


Kike Elomaan käsilaukussa vuosiluku 1981 - vuosi henkilökohtaisesti merkittävä iltalehti 19:48 18.01

Kike Elomaan toivoo voimailulajien saavan enemmän huomiota Urheilugaalassa. Perussuomalaisten kansanedustaja Kike Elomaa juhli Urheilugaalassa asussa, jossa huomio kiinnittyi käsilaukkuun. Käsilaukussa kun lukee isolla 1981. - Kyllä, tällä vuosiluvulla on minulle merkitys. Vuonna 1981 voitin koko sarjan, siis kaiken mahdollisen Elomaa kertoi gaalan punaisella matolla.


Juha Mieto paaluttaa - Iivo Niskanen on Vuoden urheilija: ”Muuten menöö pielehen” iltalehti 15:51 18.01

Juha Mieto saapui heti alkupäässä Urheilugaalan punaiselle matolle. Hiihtolegenda sanoi IL-TV:lle, että hänen valintansa Vuoden urheilijaksi on nuorempi lajikollega Iivo Niskanen. - Kyllä son juuri näin. Jos joku muu valitahan, niin mun mielestä pielehen menöö, Mietaa paaluttaa.


Missä kunnossa kroppasi on? Tämä liike on paras mittari - ”Tuntuu koko kehossa” iltalehti 10:38 18.01

Anni Vuohijoki opastaa kolmiosaisessa videosarjassa tempauksen saloihin. Video: Lidl Painonnoston SE-nainen kertoo, että alkuun on hyvä testata kropan kuntoa valakyykyllä. Mallia liikkeeseen voit ottaa yllä olevalta IL-TV:n videolta.


Laura Huhtasaari antoi Kotkassa vaalilupauksen - perustaisi presidenttinä totuuskomission iltalehti 07:40 18.01

Huhtasaaren mukaan 1990-luvun laman uhrien pitää saada korvauksia kärsimistään vääryyksistä. Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari perustaisi totuuskomission selvittämään 1990-luvun pankkikriisin tapahtumia, jos hänet valitaan tasavallan presidentiksi. - Kyllä. Minä aion tällaisen perustaa. Kutsun heti koko Suomen mukaan, kyllä tämä pitää korjata, Huhtasaari sanoi Iltalehdelle keskiviikkona vaalitilaisuudessaan Kotkassa.


US-blogi: Nämä kolme asiaa saavat Torvaldsin käämit palamaan: ”Ärsyttää ihan vietävästi” iltalehti 22:31 17.01

RKP:n presidenttiehdokas Nils Torvalds listaa Uuden Suomen (17.1.) blogissaan, kolme asiaa, jotka saavat hänen ”kääminsä käryämään”. RKP:n presidenttiehdokas Nils Torvalds kirjoittaa , että hänen ystävänsä varoittivat häntä jo etukäteen siitä, että presidenttiehdokkaana Torvalds ei saisi polttaa päreitään. Tiistaina Torvalds tunnusti, että nyt ”vähän käämit kyllä käryävät” ja itse asiassa "ärsyttää ihan vietävästi".


Niinistö MTV:n vaalitentissä: "Jos Ruotsi liittyisi Natoon, Suomi ei automaattisesti menisi mukaan" MTV 20:51 17.01

Ruotsissa Nato-keskustelu on viime aikoina kiihtynyt. On puhuttu, että Ruotsi saattaa lähivuosina hakea Nato-jäsenyyttä. Istuva presidentti, valitsijayhdistyksen ehdokas Sauli Niinistö vakuttaa, että Suomi kyllä tietää, missä Ruotsissa tässä asiassa mennään.


Nämä kuvat osoittavat, miten kaukana todellisuudesta Instagram-povipommit elävät – Irc-gallerian vanhat otokset naurattavat iltasanomat 11:43 17.01

Instagramin paljastavat ja Photoshop-ohjelmalla muokatut kuvat kyllästyttävät monia.


Nämä kuvat osoittavat, miten kaukana todellisuudesta Instagram-povipommit elävät – Suomessa ”buumi” alkoi Irc-Galleriasta: Vanhat kuvat naurattavat iltasanomat 11:43 17.01

Instagramin paljastavat ja Photoshop-ohjelmalla muokatut kuvat kyllästyttävät monia.


Pomot avautuvat potkujen antamisesta tutkimuksessa: Outi: ”Mun on pitänyt kehittää systeemi, etten ajattele öisin niitä ihmisiä” iltalehti 11:39 17.01

Väitöstutkimuksesta selviää, että naisjohtajilla on miehiä suurempi tarve peittää tunteensa irtisanomistilanteissa. Tiina Martelius-Louniala on tutkinut johtajien tunteita irtisanomistilanteissa 30. kesäkuuta Jyväskylän yliopistossa tarkastettavassa väitöskirjassa Siinä pitää kyllä olla vähän teflonii: Tunnekokemuksia johtajana irtisanomistilanteessa. Hän haastatteli tutkimuksessa 19 eri-ikäistä suomalaisjohtajaa. Kaikilla haastatelluilla on pitkäaikainen kokemus esimiestehtävistä, irtisanomisista ja yt-neuvotteluista. Martelius-Louniala kiteyttää, että tunteilla on merkittävä asema johtajuuden hetkessä, ja että johtajat pyrkivät kaikesta huolimatta peittämään tunteensa irtisanomistilanteessa. Tutkimus osoittaa myös, että naisjohtajilla on miehiä suurempi tarve peittää tunteensa.


Lumipyry vyöryy Etelä-Suomeen - Meteorologi: ”Ei voi tuudittautua loputtomiin, että lumitöitä ei tarvitsisi Helsingissä tehdä” iltalehti 10:55 17.01

Etelässä lunta voi sataa keskiviikkoillasta alkaen puolentoista vuorokauden verran yhtä soittoa. Suomi säästyy kuin säästyykin suurelta lumi-infernolta. Vielä eilen Forecan päivystävä meteorologi Joanna Rinne kertoi, että Etelä-Suomessa voi sataa jopa 30 senttiä lunta keskiviikkoillan ja perjantaiaamun välillä. Tänään Forecan päivystävä meteorologi Juha Föhr toppuuttelee ja sanoo, että lunta kyllä tulee, mutta todennäköisesti vähemmän. Suurimmat sateet saadaan aivan eteläisimmässä Suomessa.


Pekka Puska uudesta alkoholilaista: Ei vaikuta alkoholia väärin käyttäviin – "Kyllä meillä viinaa saa, jos sitä haluaa" MTV 06:42 17.01

Kansanedustaja ja ”koko kansan terveysvalistaja” Pekka Puska harmittelee uutta alkoholilakia. MTV3:n Peter Nyman -ohjelmassa vierailleen Puskan mukaan A-oluet on tuotu ruokakauppoihin kansanterveyden kustannuksella.


JYP pelaa mestarien liigan finaalissa: ” Kyllä täällä pelataan ihan maajoukkuetason pelejä” uusisuomi 23:52 16.01

Jääkiekon SM-liigan tasoa on arvosteltu paljon, mutta JYP ainakin näytti, että suomalaisjoukkueen taso riittää CHL:ssä eli mestareiden liigassa finaaliin asti. JYP hävisi toisessa välieräottelussa tshekkiläiselle Ocelari Trinecille tiistaina vieraissa 2-4, mutta yhteismaalit olivat tasan 6-6. JYP nappasi finaalipaikan rankkarikisasta.


Jäihin pudonneen Frans-pojan isä kiittää pelastajia - ”Kyllä oli onni matkassa” iltalehti 20:14 16.01

Kahdeksanvuotias koulupoika oli hukkua Kuralanojaan Kankaanpäässä tiistaina iltapäivällä. Paikalle osuneet kaupungin työntekijät pelastivat pojan jäistä. Pojan isä, Jani Helkamäki kiittelee vuolaasti valppaita työntekijöitä. Kaupunginjohtaja Mika Hatanpää ehti jo tiedottaa Facebookissa työntekijöiden palkitsemisesta. - Hieno juttu ja aion olla pelastajiin yhteydessä vielä huomenna. Tulin juuri Fransin kanssa sairaalasta. Ei hän kauan ehtinyt olla vedessä, mutta ruumiinlämpö oli ehtinyt laskea 35 asteeseen, Helkamäki kertoo Iltalehdelle.


Nainen meni naimisiin haamun kanssa – aviomies on kuollut merirosvo stara 19:00 16.01

Eläviin miehiin kylläsynyt irlantilainen nainen on mennyt laillisesti naimisiin aaveen


Uutiset