Herola löi Hirvosen suomalaisten taistelussa – Watabe varmisti cupin voiton kiritappiosta huolimatta MTV 17:51 18.03

Ilkka Herola ylsi kymmenenneksi yhdistetyn maailmancupin kilpailussa Saksan Klingenthalissa.


Herola löi Hirvosen suomalaisten taistelussa – saksalaiset söivät Wataben loppukirissä MTV 17:51 18.03

Ilkka Herola ylsi kymmenenneksi yhdistetyn maailmancupin kilpailussa Saksan Klingenthalissa.


Saksalaiset juhlivat yhdistetyssä - Herola paras suomalainen iltalehti 17:34 18.03

Fabian Riessle on voittanut yhdistetyn kisan Saksan Klingenthalissa. Toiseksi tuli Saksan Johannes Rydzek, kolmas oli Japanin Akito Watabe. Paras suomalainen oli Ilkka Herola, joka sijoittui kymmenenneksi. Herola jäi Riesslestä minuutin ja yhden sekunnin. Muista suomalaisista Eero Hirvonen oli 12:s, Arttu Mäkiaho 38:s ja Leevi Mutru 42:s.


Batshuayin tykki puhui jälleen - Dortmund kaatoi Hannoverin 1-0 iltalehti 16:40 18.03

Dortmundin laina Chelseasta näyttäisi onnistuneen: Michy Batshuayi on tehnyt seitsemässä Bundesliiga-ottelussaan nyt kuusi maalia. Borussia Dortmund tuli otteluun terävästi. Heti ensimmäisestä hyökkäyksestä kolmenkymmenen viiden sekunnin kohdalla se oli iskeä maalin Hannoverin verkkoon. Jakson edetessä Dortmundin prässi laski hieman ja Hannover sai paremmin pelistä otetta.


Päävalmentaja Jylhä jää kaipaamaan Saarisen asennetta – "Tekemisen suhteen esimerkillinen" MTV 15:15 18.03

Maastohiihto kauden päättänyt Falunin kymmenen kilometrin vapaan hiihtotavan takaa-ajokilpailu jäi Aino-Kaisa Saarisen kansainvälisen hiihtouran viimeiseksi.


Huomasitko? Aino-Kaisa Saarinen puki uikkarit uransa viimeiseen kisaan – "Joutuu ilmeisesti kylpyyn" MTV 13:47 18.03

Aino-Kaisa Saarinen hiihti uransa viimeisen maailmancupin osakilpailun Ruotsin Falunissa sunnuntaina. Saarisen sijoitus kymmenen kilometrin vapaan hiihtotavan takaa-ajokilpailussa oli 23.


Marit Björgen hiihti selvään voittoon kauden päätöskisassa - Krista Pärmäkoski kuudes iltalehti 13:12 18.03

Falunissa hiihdettiin naisten kymmenen kilometrin takaa-ajo vapaalla hiihtotavalla. Voittoon hiihti Marit Björgen, joka myös lähti ladulle ensimmäisenä. Björgen starttasi yli puolen minuutin erolla toisena ladulle lähteneeseen Ingvild Flugstad Östbergiin, eikä takaa-ajoryhmä onnistunut missään vaiheessa saavuttamaan Björgeniä.


Pärmäkosken kausi päättyi kuudenteen sijaan – Björgen sivakoi ylivoimaiseen voittoon MTV 12:58 18.03

Krista Pärmäkoski päätti komean kautensa kuudenteen sijaan naisten kymmenen kilometrin vapaan hiihtotavan takaa-ajokilpailussa Ruotsin Falunissa sunnuntaina. Kilpailun voitti Marit Björgen, joka kuittasi samalla Falunin minitourin voiton.


Ilkka Tuomiston komea ura päättyi Pyeongchangin sekaviestiin – Sini Pyy urakoi kaksi osuutta MTV 10:53 18.03

Suomen joukkueen kisaurakka Pyeongchangin paralympialaisissa päättyi maastohiihdon sekaviestiin ja kymmenenteen sijaan. 


Blondi tuli taloon -sarjan lapsitähtenä loistanut Saara: ”Oli ihana palata lapsuuteni rooliin” iltalehti 13:31 17.03

1990-luvun puolivälissä koko Suomi tunnisti Saara Ylitalon, josta Blondi tuli taloon -sarja teki tähden. Nyt, yli 20 vuotta myöhemmin, Saara palasi Liisan rooliin. Ei ihme, että tuntemattomat pysäyttävät Saara Widbomin (ent. Ylitalo) toisinaan kysyen, onko hän se Blondi tuli taloon -sarjan Liisa? Yhdeksänvuotiaasta koulutytöstä on kasvanut kolmekymppinen, mutta aikansa suosittu lapsitähti on edelleen tunnistettavissa. Vaaleus, kapeat kasvot ja olemuksen valoisuus eivät ole kadonneet minnekään. Lissukin hän on jälleen, yli 20 vuoden tauon jälkeen. Kiitos Elina Halttusen kirjoittaman ja Christian Sandströmin ohjaamaan Blondi tuli taloon -näytelmän. Vantaan Martinus-salissa 31.3. asti esittävä näytelmä kertoo, mitä vuosina 1994-1995 esitetyn suosikkisarjan hahmoille tapahtui parin vuosikymmenen jälkeen.


Vanhanen Putinin suosiosta: "Putin sai järjestykseen Neuvostoliiton romahtamista seuranneen kaaoksen" MTV 11:41 16.03

Vladimir Putin saa tuoreimmissa kyselyissä noin 70:n prosentin kannatuksen Venäjän presidentiksi. Seuraavaksi suosituimpien ehdokkaiden kannatus on noin kymmenen prosentin tienoilla. Miksi, sitä pohtii MTV Uutisille keskustan Matti Vanhanen.


Pekka Rinteelle 10. voitto putkeen – nousi Kiprusoffin rinnalle kaikkien aikojen suomalaisvahdiksi MTV 07:09 16.03

Pekka Rinne torjui kymmenennen peräkkäisen voittonsa ja nousi kaikkien aikojen voittotilastossa Miikka Kiprusoffin rinnalle. Rinne torjui 32 laukausta Nashville Predatorsin hakiessa Arizona Coyotesista pistepotin lukemin 3-2.


Liigan pistepörssiin iski historiallinen harvainvalta – Kärpät, JYP ja TPS dominoivat jatkoaika.com 07:00 16.03

Liigan runkosarjan pistepörssin kymmenen parhaan joukkoon pääsi tällä kaudella pelaajia vain neljästä joukkueesta. Samanlaista harvainvaltaa ei ole nähty tällä vuosituhannella.


Tilastot: Putinin Venäjällä vodka on vaihtunut samppanjaksi iltalehti 23:18 15.03

Presidentti Vladimir Putinin lähes kaksi vuosikymmentä kestäneen valtakauden aikana Venäjällä juomatavat ovat muuttuneet ja sotilaalliset kustannukset ovat korkeimmat ikinä. Venäjän presidentti Vladimir Putin on ollut vallassa käytännössä vuosituhannen vaihteesta lähtien: välillä presidenttinä, välillä pääministerinä, mutta käytännössä ylin vallankäyttäjä koko ajan. Tuona aikana venäläisten elintaso on noussut ja maa on pyrkinyt pönkittämään sotilaallista mahtiaan kuluttamalla sotilasmenoihin enemmän kuin koskaan. BBC keräsi kymmenen muuttujaa, jotka kuvaavat hyvin Venäjällä tapahtunutta muutosta. 1. Vähemmän köyhyyttä


Siperiassa todellinen epäonnen lento – tonneittain kultaa, platinaa ja timantteja lensi taivaalle koneesta MTV 22:06 15.03

Lentokone, jonka lastina oli kymmenen tonnia kultaa, platinaa ja timantteja, menetti osan rahdistaan nousun jälkeen Siperiassa Jakutskin lentokentällä, kertoo Siberian Times.


Sote-kapinaan ryhtynyt Elina Lepomäki: En ole yksin - ”varmasti kymmenen samaa mieltä” iltalehti 18:13 15.03

Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki vieraili keskiviikkona IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki sai aikaan kohun ilmoittaessaan, että hän haluaa kuopata hallituksen tärkeimmät hankkeet eli sote- ja maakuntauudistukset. Lepomäki kertoi saaneensa kuulla puhutteluja kokoomuksen sisältä yllättäen tulleesta ilmoituksestaan ja siitä, ettei hän noudata ryhmäkuria. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) sanoi maanantaina, että kokoomuksen ryhmä on yhtenäinen soten suhteen (HS 12.3). Erikoistoimittaja Susanne Päivärinta kysyi Lepomäeltä, onko hän nyt yksin vastustamassa sote-uudistusta. Lepomäen mukaan hän ei ole yksin asian kanssa ja on myös muita kansanedustajia, jotka ovat hänen kanssaan samoilla linjoilla.


Kahdelle turkistarhaajalle eläinsuojelurikossyytteet - toiselle syytetyn tilalle on tehty videokuvausisku iltalehti 14:27 15.03

Oikeudenkäynnit alkoivat torstaina Pohjanmaan käräjäoikeudessa. Jutut ovat erilliset, mutta ne käsitellään peräkkäin ja niillä on sama syyttäjä. Kumpikin syytetty on kokenut turkistarhaaja parin vuosikymmenen kokemuksella. Kumpikin asuu Pietarsaaren seudulla ruotsinkielisellä Pohjanmaalla.


Hauva lipaisi prinssi Charlesia - mikä ilme! iltalehti 13:35 15.03

Prinssi Charles teki tuttavuutta lentokenttätyöhön koulutettavan koiranpennun kanssa. Prinssi Charlesin poika prinssi William tutustui Suomen ilmavoimien kalustoon Helsinki Vantaan lentokentällä viime syksynä. Prinssi Charles vieraili tiistaina Lontoon Heathrow'n lentokentällä. Hän tutustui terminaali 5:n henkilöstön ja turvallisuudesta vastaavien työntekijöiden toimintaan. Kyseessä oli prinssin kunniavisiitti, sillä tasan kymmenen vuotta sitten hänen äitinsä, kuningatar Elisabet vihki terminaalin käyttöön.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Ei kuulu vetää Ässiä päin iltalehti 11:23 15.03

Torstaina pitkävedossa ei ole tarjolla varsinaisia ylikertoimia. Lähimmäksi pelikelpoista yltää kohteen 170 Ässät 1,68 kertoimellaan. Vaikka Lukko lopulta parin avausottelussa Porissa melko lähelle pääsikin hävitessään "vain" 2-1, niin tässä kohtaamisessa kannattaa tarkkailla joukkueiden pitemmän ajan virekehitystä. Lukon kymmenen viime pelin saalis on 1-3-6 ja Ässien vastaava 7-1-2. Saldot vastaavat ihan hyvin myös joukkueiden otteita kentällä.


Myyntimies Jethro aikoo jättää tv-työt ja jäädä eläkkeelle 3,5 vuoden päästä iltalehti 10:22 15.03

Noin kymmenen vuoden hurja ura- ja julkisuusputki on saanut liikemiehen haaveilemaan rahoittumisesta tulevina vuosina. IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelman haastattelussa myyntimies paljastaa tulevaisuudensuunnitelmansa. Onko Onnenpyörä viimeinen tv-ohjelma, jossa Rostedt nähdään? - Vastaus selviää videolta Liikemies Jethro Rostedt nousi kansan tietoisuuteen vuonna 2009 Diili-ohjelman siivittämänä. Tällä hetkellä kiinteistöalalla rikkautensa takoneen Rostedtin kasvot nähdään Onnenpyörä-ohjelmassa.


Uutiset