Kolmen lapsen äiti Johanna jätti työnsä ja lähti laulajan uralle: tällainen on ”Suomen Sabrinan” ensimmäinen musiikkivideo – miehiltä tulvii kyseenalaista huomiota

iltasanomat 07:21 18.10

Johanna Kuvajan Shower -kappaleen video on IS.fi:ssä ensinäytössä.


Kommentti: Turkin sotatoimien hiljainen hyväksyntä on osoitus urheilukihojen selkärangattomuudesta – pieni suomalaisryhmä teki jotain, mitä muut eivät uskalla

iltasanomat 16:18 16.10

Turkin vallanpitäjillä on ainakin yksi ystävä, joka ei kyseenalaista tai tuomitse, kirjoittaa Jelena Leppänen.


Video: Jack Hughesin piina jatkuu – laukoi avopaikassa kahteen tolppaan, Kaapo Kakkoa ennen varattu nuorukainen lähellä kyseenalaista ennätystä

iltalehti 11:15 15.10

Kaapo Kakko avasi pistetilinsä viime viikolla. Ykkösvaraus Jack Hughesin taival NHL:ssä ei ole alkanut toivotulla tavalla. 18-vuotias hyökkääjä ei ole tehnyt kuudessa ottelussa yhtään tehopistettä ja plusmiinustilasto on neljä pykälää pakkasella. Kakkosena varattu Kaapo Kakko on jo avannut maalitilinsä, sillä hän osui lauantaina Edmonton Oilersia vastaan. Suomalaispelurin saldo on kolmen ottelun jälkeen 1+0 ja -1.


Yle seuraa hetki hetkeltä: Oppositio haastaa hallitusta ensi vuoden budjetista – "Mitä tekee hallitus, se vain köllöttelee!"

yle 11:51 08.10

Valtiovarainministeriön maanantaina julkaisema talousennuste antaa oppositiolle välineitä kyseenalaistaa hallituksen talous- ja työllisyyspolitiikkaa.


Yle seuraa hetki hetkeltä: Oppositio haastaa hallitusta ensi vuoden budjetista – "Voiko teihin luottaa, Antti Rinne?"

yle 11:51 08.10

Valtiovarainministeriön maanantaina julkaisema talousennuste antaa oppositiolle välineitä kyseenalaistaa hallituksen talous- ja työllisyyspolitiikkaa.


Yle seuraa hetki hetkeltä: Oppositio haastaa hallitusta ensi vuoden budjetista – katso suorana

yle 11:51 08.10

Valtiovarainministeriön maanantaina julkaisema talousennuste antaa oppositiolle välineitä kyseenalaistaa hallituksen talous- ja työllisyyspolitiikkaa.


Maailmanmestari ihmettelee Ferrarin touhuja: "Tilanne on todella outo"

MTV 13:15 06.10

Formula ykkösten vuoden 2009 maailmanmestari Jenson Button on kyseenalaistaa Ferrarin Venäjän GP:ssä tehdyn päätöksen ja ihmettelee tallin toimintaa.


Tutkimus kyseen­alaistaa lihansyönnin terveys­haitat – asian­tuntijoilta välitön tyrmäys: ”Kovan luokan hämmennys­yritys”

iltasanomat 22:55 04.10

Myös ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm kyseenalaistaa kohututkimuksen tulokset.


Savupiipuista johtuvien palojen määrä on vähentynyt selvästi – silti suomalaiskodeissa "valitettavan paljon" ratkaisuja, joiden turvallisuus on kyseenalaista

yle 09:59 04.10

Tulisija- ja savupiippuyhdistyksen varapuheenjohtaja sanoo, että suurin syy ongelmiin on virheellinen asennus.


Uudenlainen kamera yllätti MM-kisoissa, naisurheilijat ärähtivät kuvakulmasta – "Epämukavaa, erittäin kyseenalaista"

MTV 17:40 30.09

Yleisurheilun MM-kisojen televisiolähetyksissä esitelty uusi kuvakulma on kerännyt kritiikkiä. 


Love Islandin lempein hurmuri kyseenalaistaa suhteensa yllättäen – rakkaudentäyteiset ajatukset synkistyvät

mtv 20:44 27.09

Love Island Suomi -ohjelman Eetu pohtii ensimmäistä kertaa suhdettaan Sofiaan synkästä kulmasta.


Yllättävä ratkaisu: törkytemppu ei edennyt Liigan kurinpidon pariin

MTV 10:46 23.09

Viikonloppuna SM-liigassa nähtiin monta kyseenalaista taklausta. Näistä moni eteni myös kurinpidon pöydälle. Joukosta puuttui kuitenkin yksi sangen härskiltä näyttänyt tapaus.


Lääkäri vähätteli huolella uniongelmia: Älä ajattele tyhmyyksiä, laske lampaita ja syö banaani

iltalehti 06:45 23.09

Hyvän ystävänsä saamista neuvoista kertoo tänään Spotlightin toimittaja Michaela Rosenback. Spotlight jatkaa tänään taas tauon jälkeen tutkimista, kyseenalaistamista ja selventämistä – tosin tänä syksynä uudella lähetyspaikalla. Ensimmäiseksi toimittaja Michaela Rosenback kysyy, miksi nuoret naiset uupuvat. Hän kertoo hyvästä ystävästään, joka on juuri luhistunut tyystin kesken työpäivän. Syynä on valtaisa stressi. Työnantaja oli kaikeksi onneksi ymmärtänyt tilanteen vakavuuden heti.


Kommentti: Jukka Jalonen jyrisee aiheesta – SM-liiga pelaa hyvin kyseenalaista peliä

iltasanomat 06:57 20.09

Mikrofonien kytkeminen jääkiekkovalmentajiin herättää suuria tunteita, mutta asia ei ole mustavalkoinen, kirjoittaa toimittaja Marko Lempinen.


Duudson-Jukka palaa somekohun jälkeen tänään tv:hen

iltalehti 07:08 18.09

Jukka Hildénin esiintymistä Huuma-ohjelmassa on puitu vilkkaasti. Jukka Hildén nousi viikonloppuna otsikoihin sen jälkeen, kun hän läimäytti ensin Huuman juontajaa Roope Salmista haaroväliin ja jatkoi sitten yhden kilpailijan kustannuksella pilailemisella. Kilpailija vakuutti, ettei loukkaantunut Hildénin ilveilystä eikä lääketasapainonsa kyseenalaistamisesta, mutta somessa esiintymistä on puitu vielä näin arjenkin jo koitettua. Jukka Hildén itse puolusteli tekoaan huumorilla.


Markku Kanerva harmitteli kyseenalaista pilkkutuomiota Viasatilla: ”Tuntuu, että käsi oli aika lähellä luonnollista peliasentoa”

iltasanomat 00:20 09.09

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva piti Italian voittomaaliin johtanutta rankkarituomiota kyseenalaisena.


Lewis Hamilton kyseenalaistaa F1-tuomariston puolueettomuuden: “Näyttää siltä, että uusi sukupolvi pääsee paljon vähemmällä”

MTV 19:50 08.09

Onko F1-sarjaan vakiintuneet eri säännöt kokeneille ja uusille lupaaville kuskeille? Ainakin tähän suuntaan viittaa Lewis Hamilton kommentoidessaan Ferrarin Charles Leclercin pääsyä kuin koira veräjästä Italian GP:n voittotaistelun tempauksistaan.


Selviytyjissä tehdään heti kyseenalaista historiaa: heimo kärvistelee kolmatta päivää ilman tulta

iltasanomat 08:00 06.09

Kahdeksan taviskilpailijaa yllättyvät, kun uudella Selviytyjät Suomi -kaudella vastaan asettuu yllättäen joukko julkisuudesta tuttuja henkilöitä.


Saamelaiskäräjien uudet jäsenet valitaan syyskuun aikana – vaalit käydään poikkeuksellisen epävarmassa tilanteessa

yle 17:25 05.09

Tutkijan mukaan vaaleja leimaa epävarmuus ja koko saamelaiskäräjien aseman kyseenalaistaminen.


Ekologisuus ajaa rakentamaan puusta – professori: "Tietysti betoniukot vastustavat ja kyseenalaistavat muutosta"

yle 17:15 05.09

Suurin osa rakennettavista kerrostaloista on betonisia, mutta puurakenteiset kerrostalot ovat parin viime vuoden aikana lisääntyneet. Alan asiantuntijoiden mukaan ympäristösyyt selittävät puurakentamisen suosion kasvua. 


Jokereille kirvelevä mallia – suur­tempauksen tuomitsivat viikolla paljon pieniä

Hot topics