Harvinainen valkoinen koala syntyi Australiassa - tuskin selviäisi luonnossa iltalehti 12:12 22.08

Koalan väri johtuu harvinaisesta geenistä. Koala synnytti australialaisessa eläintarhassa harvinaisen valkoisen pennun. Queenslandin eläintarhan mukaan koalan harvinainen väri ei johdu siitä, että koala olisi albiino, kertoo Reuters. AFP:n mukaan kyseessä on harvinainen geeni, jonka koala on perinyt emoltaan.


Tanskan poliisi löysi naisen ruumiin merestä Kööpenhaminan edustalta – Poliisi: Liian varhaista sanoa, onko kyseessä sukellusveneestä kadonnut ruotsalaistoimittaja hs 02:00 22.08


Runneltu naisen ruumis löytyi Juutinraumasta – ”Liian aikaista sanoa, onko se Kim” iltasanomat 22:29 21.08

Juutinrauman rannikolta Tanskassa löytyi maanantaina naisen ruumiin osa. Poliisi tutkii, onko kyseessä sukellusveneestä kadonnut ruotsalainen naistoimittaja.


Runneltu naisen ruumis löytyi Juutinraumasta iltasanomat 21:48 21.08

Juutinrauman rannikolta löytyi maanantaina naisen ruumis. Poliisi tutkii, onko kyseessä sukellusveneestä kadonnut ruotsalaisen naistoimittaja.


Suomen Marokon-suurlähettiläs: "Marokon suhtautuminen islamiin on hyvin maltillisia" iltalehti 11:28 21.08

Suomen Marokon-suurlähettiläs Anne Vasara kertoi eduskunnan Pikkuparlamentissa, että yksi Marokon suurimpia ongelmia on maan työttömyys. Suomen Marokon-suurlähettiläs Anne Vasaralta kysyttiin suurlähettiläskeskusteluissa, mitä mieltä hän on marokkolaisten tekemistä viime-aikaisista terrori-iskuista. - On valitettavaa, että Marokko nousee tällä tavalla esille. Marokosta olisi hyvin paljon hyvääkin kerrottavaa. Se, että tekijät ovat marokkolaisia, ei leimaa Marokkoa. Kyseessä on kansainvälinen terrorismi-ilmiö, joka ei liity yksittäisiin tekijöihin ja maihin, Vasara korosti haastattelussa.


Pelastustyöt käynnissä Singaporen vesillä – vaurioitunut ohjushävittäjä matkalla satamaan, öljyvuodoista ei havaintoa toistaiseksi iltasanomat 08:45 21.08

Kyseessä oli jo neljäs onnettomuus, jossa Yhdysvaltain laivaston ohjushävittäjät ovat olleet osallisina tämän vuoden kuluessa.


Torimyyjä Arya Rashidi, 24, ajoi Turun puukotuksista epäiltyä takaa pesäpallomailan kanssa iltalehti 22:53 20.08

Arya Rashidi juoksi Turun puukotuksista epäillyn miehen perässä ja varoitti ihmisiä hyökkääjästä. Rashidi kertoo saaneensa kiitosta toiminnastaan. Sen piti olla tavallinen perjantai. Noin kello 16 Arya Rashidi oli menossa sulkemaan mansikkakojua, jossa hän työskentelee. Kun Rashidi oli saanut pysäköityä jakeluauton Turun kauppatorin laidalle, hän kuuli huutoa. Rashidi näki, kuinka maassa makasi hänelle kasvoilta tuttu nainen. Kyseessä oli 31-vuotias Jehovan todistajien esitteitä jakanut nainen, joka joutui puukotuksen uhriksi. Hänen vieressään seisoi mies.


Huikea pomppu - Qatarin korkeustähti hyppäsi Timanttiliigassa kauden kärkituloksen! iltalehti 18:47 20.08

Tuore miesten korkeuden maailmanmestari jatkoi kovia suorituksia Timanttiliigassa. Birminghamissa kisatussa korkeuskisassa Qatarin Mutaz Barshim ylitti jo ensimmäisellä yrityksellä riman 240:stä. Kyseessä on tämän kauden kärkitulos. Koko hyppääjän tiimi repesi riemuun ja myös osa yleisöstä antoi seisten aplodit. Hän voitti kisan ylivoimaisesti.


Huomaatko eron? Tähtipelaaja ei huomannut - pelasi koko päivän väärässä asussa: "Hänen hameensa näyttää erilaiselta" iltalehti 08:52 20.08

Des Moinesin golfklubilla järjestetään tänä viikonloppuna perinteinen Solheim Cup. Kyseessä on naisten joukkuepeliturnaus, jossa vastakkain asettuvat Eurooppa ja Yhdysvallat. Turnausformaatti on siis samankaltainen kuin Ryder Cupissa. Joukkueilla tulee olla luonnollisesti yhtenäinen peliasu, mutta Michelle Wielle tämä yksinkertainen vaatimus oli liikaa. Wie pelasi perjantaina Danielle Kangin parina, mutta naisilla olivat erilaiset vaatteet yllään: Wiellä shortsit, Kangilla hame.


Seiska: Olympiavoittaja Jouko Salomäki pidätettiin - epäillään talousrikoksesta iltalehti 08:12 20.08

Seiskan mukaan Jouko Salomäki on ollut heinäkuussa pidätettynä talousrikoksista epäiltynä. Nurmon Vuokrakiinteistöt Oy:ssä toimitusjohtajana toimiva Salomäki on Seiskan mukaan siirtänyt yrityksensä tililtä 300 000 euroa omille tileilleen. Salomäen mukaan kyseessä on osakaslaina, mutta painilegendan yhtiökumppanin mukaan mistään lainasta ei ole sovittu. Pohjanmaan poliisista vahvistettiin Seiskalle, että talousrikosyksiköllä on meneillään tutkinta törkeästä kavalluksesta, mutta poliisi ei vahvistanut asianosaisten henkilöllisyyksiä.


Supo: Epäillyn profiili sopii viime aikojen terroritekoihin – kyseessä iskutyyppi, johon Isis kannustanut iltasanomat 15:19 19.08

Suojelupoliisi pitää todennäköisenä, että Turun puukotuksissa on kyse terrori-iskusta.


Uutiset