Keskuspankin salaiset pöytäkirjat paljastavat: Suomen Pankki auttoi Skopia salaa iltasanomat 06:58 17.03

Keskuspankin salaiset pöytäkirjat paljastavat kriisipankki Skopin saaneen käytännössä pankkitukea lähes vuosi ennen pankin kaatumista veronmaksajien syliin.


IL Moskovassa: Ukrainasta tulleen vaatekaupan omistajan mukaan ”koko Donetsk äänestäisi Putinia” iltalehti 06:51 17.03

Iltalehti tapasi torimyyjiä, ja keskustelut torilla alkoivat toistaa itseään. Haastatteluun tarjoutuneet torimyyjät kannattivat lähes poikkeuksetta Putinia. Video viime vuoden puolelta Itä-Ukrainassa, jossa taistelut jatkuvat edelleen. Jutussa haastatellut vaatekauppiaat ovat tulleet tältä alueelta Moskovaan. Preobregenskajan torilta Moskovan laitamilla löytyy myyjiä monesta kolkasta - Ukrainasta, Georgiasta, Moldovasta ja venäläisistä kaupungeista kilometrien päästä.


Pöytyällä paloi koulurakennus iltalehti 03:49 17.03

Palo saatiin sammumaan aamuyöstä. Pöytyällä Varsinais-Suomessa sijaitseva Kyrön koulu syttyi palamaan perjantain ja lauantain välisenä yönä. Palo saatiin sammumaan hieman neljän jälkeen aamuyöstä. Paloa sammuttamaan saapui lähes 20 pelastuslaitoksen yksikköä.


Poliisi, diplomi-insinööri, ex-hiihtäjä... Miksi Hiihtoliitto palkkaa akateemisesti kouluttamattomia valmentajia? ”Painotamme johtajuutta” iltalehti 17:49 16.03

Poliisi Matti Haavisto on hiihdon uusi päävalmentaja. Apuluotseiksi ovat tyrkyllä diplomi-insinööri Teemu Pasanen ja ohuella valmennusansioluettelolla varustettu ex-hiihtäjä Kalle Lassila. Liikuntatieteen maistereita ei maajoukkuevalmennukseen ole tällä tietoa tulossa. Hiihtomaajoukkueen uusi päävalmentaja on poliisi Matti Haavisto. Apuvalmentajiksi ovat tyrkyllä lähes valmis diplomi-insinööri Teemu Pasanen ja entinen maajoukkuehiihtäjä Kalle Lassila.


Presidentti Koiviston hautamuistomerkin suunnittelukisaan lähes 140 teosehdotusta iltasanomat 17:14 16.03

Presidentti Koivisto kuoli viime vuonna 12. toukokuuta 93-vuotiaana.


Koripallokenttien 48-vuotias rautarouva lopettaa mittavan uransa – ”Korisliiga ei ole enää entisensä” iltasanomat 17:11 16.03

Kenya Robinson vietti SM-parketilla lähes 21 600 minuuttia eli 15 päivää.


Karmeat kuvat: 45-vuotias mies tuhosi vuokra-asunnon täydellisesti – viemäristä paljastui inhottava yllätys iltasanomat 16:04 16.03

Kaksio oli kuin pommin jäljiltä. Remontti maksoi lähes 50 000 euroa.


Suloinen tilanne videolle – elefantin poikanen vaati naiselta hellyyttä stara 13:30 16.03

Monet eläinten poikaset kaipaavat hellyyttä ja uskaltautuvat jopa villeinäkin lähestymään


Viihdelehti Stara.fi stara 13:30 16.03

Monet eläinten poikaset kaipaavat hellyyttä ja uskaltautuvat jopa villeinäkin lähestymään


Ruokavirasto sai oman logon – hinta lähes 60 000 euroa MTV 12:22 16.03

Ensi vuoden alussa toimintansa aloittavalle Ruokavirastolle on suunniteltu oma visuaalinen ilme ja logo.


Demi Lovato ei häpeile itseään – riisui glamourin kameran edessä stara 12:00 16.03

25-vuotias Demi Lovato on ollut lähes kuusi vuotta raittiina. Huumeongelmien


NHL:n yön suomalaiset: Lehkonen löysi maalijyvän – neljä osumaa neljään peliin MTV 09:31 16.03

Artturi Lehkonen on löytänyt oivan maalivireen kauden lähestyessä loppuaan.


Yli puolet asumistuen saajista on alle 35-vuotiaita – usea nuori tarvitsee tukea, mutta muita vähemmän aikaa MTV 09:24 16.03

Lähes 60 prosenttia yleistä asumistukea nostaneista ruokakunnista koostui yksinasuvista vuosina 2013–2016, näyttävät Kelan tuoreet tiedot. Yksiasuvien osuus nousi 66 prosenttiin sen jälkeen, kun opiskelijat siirtyivät yleisen asumistuen piiriin viime vuonna.


Video: Mikko Rantanen veivasi upean maalin rystyltä - mukana jokaisessa neljässä maalissa iltalehti 07:44 16.03

Mikko Rantanen mätti tehot 2+2 Colorado Avalanchen 4-1-voitossa St. Louis Bluesista. Videolla Mikko Rantasen tehoilta. NHL on katsottavissa Viaplaysta ja Viasatin kanavilta. 21-vuotias Rantanen johtaa selvästi suomalaisten pistepörssiä NHL:ssä. Turkulaislaituri on rohminut jo 74 tehopistettä 69 ottelussa ja lähestyy 80 tehopistettä.


Suomen hiihto lakkauttamassa sprinttijoukkuettaan – "Tästä on keskusteltu" MTV 07:00 16.03

Suomen hiihtomaajoukkueen pohdinta erillisestä sprinttimaajoukkueesta luopumisesta kertoo ennemmin uudesta lähestymiskulmasta sprinttiä kohtaan kuin panostuksen pienenemisestä, toteaa C Moren hiihtoselostaja Antero Mertaranta.


Luvassa upea viikonloppu - perjantaina aurinkoa, sunnuntaina plussan puolelle iltalehti 05:09 16.03

Alkuviikon pakkaset vaihtuvat pian ainakin Etelä-Suomessa kevään lämpöön. Viikonloppuna on vihdoin odotettavissa keväisiä tunnelmia lähes koko maahan. Perjantaina pakkanen yrittää vielä pitää pintansa, ja päivälämpötila vaihtelee etelän -4 asteesta Lapin -9 asteeseen. Pakkasesta huolimatta aurinkoa on luvassa lähes koko maahan.


Isännän suuret vahtikoirat ahdistelivat naapurin rouvaa tämän kotipihalla - oikeus totesi vaarallisiksi, mutta hylkäsi silti syytteet iltalehti 00:06 16.03

Murisevista koirista järkyttyneen naapurin rouvan piti tilata ambulanssi. Kihlakunnansyyttäjän mukaan maatilanisännän kaksi koiraa karkasivat toistuvasti ulos omalta pihaltaan. Koirat juoksivat tilustiellä ja ilmestyivät naapurin rouvan tontille. Koirat lähestyivät naista muristen.


Tilastot: Putinin Venäjällä vodka on vaihtunut samppanjaksi iltalehti 23:18 15.03

Presidentti Vladimir Putinin lähes kaksi vuosikymmentä kestäneen valtakauden aikana Venäjällä juomatavat ovat muuttuneet ja sotilaalliset kustannukset ovat korkeimmat ikinä. Venäjän presidentti Vladimir Putin on ollut vallassa käytännössä vuosituhannen vaihteesta lähtien: välillä presidenttinä, välillä pääministerinä, mutta käytännössä ylin vallankäyttäjä koko ajan. Tuona aikana venäläisten elintaso on noussut ja maa on pyrkinyt pönkittämään sotilaallista mahtiaan kuluttamalla sotilasmenoihin enemmän kuin koskaan. BBC keräsi kymmenen muuttujaa, jotka kuvaavat hyvin Venäjällä tapahtunutta muutosta. 1. Vähemmän köyhyyttä


HJK:n liikevaihto kahdeksan miljoonaa, voitto lähes 400 000 euroa iltasanomat 23:14 15.03

HJK:lla kulki viime kaudella kentällä ja toimistossa.


SaiPa-luotsi manasi erikoistilanteita: ”Ylivoima piiputti” iltalehti 23:10 15.03

Vaikka Pelicans voittikin puhtaasti 3-0, ei SaiPa ollut missään nimessä vailla mahdollisuuksia. Avauserän lappeenrantalaiset nukkuivat, mutta sen jälkeen ote kääntyi. Toisessa erässä Pelicans kulutti urakalla jäähypenkkiä. SaiPa pääsi kokeilemaan lähes minuutin myös kahden miehen ylivoimaa. Tulos jäi piippuun. Kun sarjan ratkaiseva kolmas kamppailu käydään lauantaina Lappeenrannassa, tietää Tero Lehterä ainakin yhden parannuskohteen.


Uutiset