Lähijuna törmäsi taksiin Ruotsissa – taksi jäi vangiksi kiskoille MTV 16:56 13.06

Lähijuna ja taksi törmäsivät tasoristeyksessä tänään Ruotsin Södertäljessä Tukholman eteläpuolella. Asiasta kertoo Expressen.


Ajoneuvoyhdistelmään törmännyt juna suistui raiteilta Italiassa – kaksi kuoli, useita loukaantui MTV 10:27 24.05

Kaksi ihmistä on kuollut ja 18 loukkaantunut lähijunan törmättyä raskaaseen ajoneuvoyhdistelmään Piedmonten alueella Pohjois-Italiassa.


Saksassa ainakin kaksi ihmistä kuollut junien törmäyksessä MTV 06:19 08.05

Saksassa ainakin kaksi ihmistä on kuollut ja useita loukkaantunut lähijunan ja tavarajunan törmäyksessä, kertoo valtiollinen rautatieyhtiö. Törmäys tapahtui myöhään maanantaina eteläisen Baijerin alueella Ingolstadtin ja Augsburgin välillä.


Saksassa ainakin kaksi ihmistä kuollut junien törmäyksessä iltasanomat 01:25 08.05

Saksassa ainakin kaksi ihmistä on kuollut ja useita loukkaantunut lähijunan ja tavarajunan törmäyksessä, kertoo valtiollinen rautatieyhtiö.


14-vuotiasta suolistosairasta poikaa kiusataan päivittäin ulkonäöstään – junan välikohtaus oli äidille viimeinen pisara: "Mikä tässä maailmassa on niin rikki?" MTV 05:31 07.05

Kun Uudellamaalla asuvan 14-vuotiaan pojan äiti kuuli, mitä lähijunassa oli tapahtunut, meni häneltä "kuppi nurin". Äiti kirjoitti pitkän Facebook-päivityksen siitä, mitä hänen poikansa on joutunut viimeisen vuoden aikana kokemaan. Päivityksen suosio löi kaikki ällikällä.


Häiriö rautatieliikenteessä välillä Kauniainen-Espoo korjattu MTV 19:41 30.04

Sähköratavaurio aiheutti myöhästymisiä ja peruutuksia lähijunaliikenteeseen Kauniaisten ja Espoon välillä vappuaattona. Vika havaittiin iltapäivällä noin kello 15.


Lähi- ja kaukojunat myöhässä pääkaupunkiseudulla onnettomuuden vuoksi MTV 12:54 17.04

HSL tiedottaa, että usea lähijunalinja K on tällä hetkellä peruttu pääkaupunkiseudulla raiteilla sattuneen henkilöonnettomuuden vuoksi.


10 matkustajaa jäi keskellä yötä Tikkurilan asemalle - Kimmo kiittelee VR:n ja vartijoiden toimintaa iltalehti 15:29 31.03

Tamperelainen Kimmo Aro jäi Tikkurilan asemalle yhdessä muiden viimeisestä junasta myöhästyneiden matkustajien kanssa. Tamperelainen Kimmo Aro joutui keskiviikon ja kiirastorstain välisenä yönä hankalaan tilanteeseen. Hän oli ostanut lipun viimeiseen Tikkurilasta Tampereelle lähtevään iltajunaan, mutta ensin hänen oli mentävä Helsingin päärautatieasemalta Tikkurilaan lähijunalla. - Yllätyin hieman, koska uskoin kaikkien junien lähtevän Helsingin rautatieasemalta. Ilmeisesti näin ei kuitenkaan ollut. Tikkurilaan menevä lähijuna oli sen verran myöhässä, etten ehtinyt enää vaihtoyhteyteeni eli viimeiseen Tampereelle lähtevään junaan. Siinä olimme sitten minä ja yhdeksän muuta junasta myöhästynyttä hukassa Tikkurilan asemalla keskellä yötä, Aro kertoo.


MM-kisoissa – sai partaalta poimi Kärppien mestarivahdin rannikkovartiosto töpeksi jälleen, uhreista ei vielä

Uutiset