Viihdelehti Stara.fi

stara 17:20 18.10

Näyttelijä George Clooneyn vaimonakin tunnetun ihmisoikeusasianajaja Amal Clooneyn sisko on


Mika Kallio hyökkää näytönhalua täynnä uuteen kisaviikonloppuun – "Tuloksellisesti yksi parhaista radoista"

MTV 17:15 18.10

Mika Kallio lähtee MotoGP-luokan Japanin osakilpailuun luottavaisin mielin, sillä hänellä on hyviä muistoja kyseiseltä radalta ajouransa varrelta.


Timo Koivusalo palaa Tuttu Juttu Show’n juontajaksi vuosien tauon jälkeen: "Tätä on kaivannut tosi paljon"

mtv 17:10 18.10

Timo Koivusalon mukaan ohjelman juontajaksi palaaminen tuntui hämmästyttävän tutulta.


Sähköformuloiden mestari patistelee ympäristötietoista Lewis Hamiltonia Formula E -sarjaan – ”Tulla tekemään enemmän”

iltasanomat 17:07 18.10

Jean-Eric Vergne ylistää Lewis Hamiltonin ympäristötietoisuutta.


Sdp:n ja keskustan nokkapokka jatkuu – Lindtman tyrmää Kulmunin puheet menolisäysten perumisesta: ”Olisin hyvin varovainen”

iltasanomat 16:56 18.10

Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni sanoi Suomen Kuvalehdelle, että hallitus voi joutua leikkaamaan pysyviä menolisäyksiä, jos työllisyystavoite ei toteudu. Lindtman ei suostu puhumaan lainkaan päätösten perumisesta.


Tuore tutkimus: Terrafamen jätevesi pilannut Nuasjärven pohjaa poistoputken ympäriltä

yle 16:55 18.10

Aikaisemmin tehdyssä tutkimuksessa poistoputkella ei nähty olevan suurta vaikutusta järven tilaan. Kainuun ely-keskus ei ota vielä kantaa uuteen tutkimukseen.


Yhdistetyn maajoukkue teki radikaalin ratkaisun – urheilijat laitettiin lomalle kesken treenikauden: ”Ettei poikien naama ole ihan valkoinen”

iltalehti 16:50 18.10

Suomalaiset ovat keskittyneet mäkiharjoitteluun entistä enemmän. Maailman valioita ladulla, heikkoja mäessä. Näin voi tiivistää kupletin juonen Suomen yhdistetyn maajoukkueessa viime kausien ajalta.


Odotettu El Clásico väistyy jättimielenosoituksen tieltä – FC Barcelona ja Real Madrid pääsivät yhteisymmärrykseen

iltalehti 16:46 18.10

La Liga -kauden ensimmäinen El Clásico pelataan näillä näkymin poikkeuksellisesti arkipäivänä. Aiemmin kerrottiin, että FC Barcelonan ja Real Madridin välinen kauden ensimmäinen El Clásico ei järjesty suunnitellulla tavalla. Jättiseurojen piti alunperin kohdata Barcelonassa 26. lokakuuta, mutta samana päivänä kaupungissa järjestetään suuri mielenosoitus. Katalonialaiset protestoivat itsehallintoalueen itsenäisyyttä ajaneiden johtohahmojen saamia kovia vankeusrangaistuksia.


Realitytähti karkotettiin Yhdysvalloista – vietiin vankilasta kotimaahansa

stara 16:40 18.10

New Jerseyn täydelliset naiset -ohjelman tähti Teresa Giudice eli pitkään


Real Madrid ja Barcelona pääsivät yhteisymmärrykseen El Clasicosta – ehdottivat Espanjan jalkapalloliitolle uutta ottelupäivämäärää

MTV 16:39 18.10

Real Madrid ja Barcelona ovat ehdottaneet Espanjan jalkapalloliitolle uutta päivämäärää, jolloin levottomuuksien takia siirretty El Clasico olisi määrä pelata.


Järkyttävät kuvat loukkaantuneista lapsista leviävät – Turkkia syytetään julmista sotarikoksista Pohjois-Syyriassa

iltasanomat 16:35 18.10

Kurdien mukaan Turkki ja sen liittolaiset ovat käyttäneet kiellettyjä aseita siviilejä vastaan Syyriassa.


Jatkoajan Talousmaisterit: SaiPa ja Pelicans kuuluvat Liigan taloudelliseen duunariosastoon: "Elämä kulkee palkkakuitista palkkakuittiin"

jatkoaika.com 16:30 18.10

Tällä kertaa Talousmaisterit käyvät läpi Liigan taloudelliseen keskikastiin kuuluvat SaiPan sekä Pelicansin. Joukkueet ovat hyvin samankaltaisessa tilanteessa, josta molemmat haluavat pyrkiä vielä parempaan.


Lahjontaskandaalista tuomittu Täydelliset naiset -tähti joutui nyt telkien taakse – Hollywood-glamour vaihtui naisvankilan kolkkoon arkeen

iltasanomat 16:26 18.10

Felicity Huffman tuomittiin kahden viikon vankeuteen, kun hän tunnusti osallisuutensa yliopistoja ravistelleeseen lahjontaskandaaliin.


Kuopion tori on lauantaina todellinen mualiman napa! KuPSin ja Interin ratkaisupeliä jännitetään koko kaupungin voimin – ”Mistä saataisiin kyllin jämäkkä netti”

iltalehti 16:23 18.10

Kuopion torista rakentuu paikallisille jalkapallofaneille lauantaiksi lisänimensä mukainen mualiman napa, sillä KuPS näyttää mestaruuden ratkaisevan ottelun siellä suorana lähetyksenä. Vaikea arvioida, kuinka paljon väkeä on tulossa, sillä tällaista ei ole koskaan järjestetty, sanoo KuPSin toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen. KuPSille riittää Veikkausliigan mestaruuteen tasapeli kauden viimeisestä ottelusta Turusta. Mikäli taas kotijoukkue FC Inter voittaa, se vie mestaruuden.


Vakio: Tottenhamilla tilaisuus selättää ongelmansa

iltasanomat 16:22 18.10

Siipirikkoinen Norwich on selkeä altavastaaja Bournemouthissa.


Keihästähti Magnus Kirtin leikkaava suomalaiskirurgi kertoo nyt Yle Urheilulle, mistä lauantaina tehtävässä operaatiossa on kyse: "Sekä uutta että vanhaa vauriota"

yle 16:18 18.10

Arvostettu suomalaiskirurgi Urho Väätäinen leikkaa Magnus Kirtin vasemman olkapään lauantaina Tallinnassa.


Suomalaisfirma on kehittänyt muovitonta kahvikuppia jo vuosia – nyt avautui ovi maailmalle: "Iso, globaali putiikki"

yle 16:17 18.10

Kotkalainen metsäyhtiö Kotkamills on tehnyt kansainvälisen ketjun kanssa merkittävän sopimuksen muovittoman kuppikartongin toimittamisesta.


Rattijuoppo ajoi ulos tieltä melkein kahden promillen humalassa, auto katkesi kahtia ja matkustajat kuolivat – 2,5 vuotta vankeutta

iltasanomat 16:15 18.10

Vain kuskin paikka säilyi ehjänä rajussa törmäyksessä.


Kotkalainen yrittäjä myy Kimi Räikkösen entistä Audi RS6 Avant 4,0 V8 TFSI:ä – huippukiesissä mylvivät röyhkeät 680 hevosvoiman tehot

iltasanomat 16:15 18.10

Kimi Räikkösen entinen menopeli on jälleen myynnissä.


Allen aloittaa Hamiltonia Formula kadulta Alaskassa – kemikaalivuoto – poliisi Mattis vastasi Mauno Koivisto mies menehtyi on nyt työkyvytön tietä Espanjan ja Veikkausliigassa järisyttävä viineille ja

Hot topics