Lady Gaga avautuu rankasta alkoholinkäytöstään: ”Turrutin itseni kokonaan”

iltalehti 13:47 22.05

Lady Gaga on taistellut mielenterveysongelmien kanssa. Pop-diiva Lady Gaga avautui tänään perjantaina julkistetun Rain on me -kappaleen taustoista Beats 1 -radio-ohjelmassa. Vaikka kappaleen taustat ovat rankat, on sen sanoma positiivinen. Kaikesta voi selviytyä.


Alman kohuttu levy ilmestyi viimein - mutta nyt kaikki puhuvat vain yhdestä asiasta

iltalehti 12:13 15.05

Alma vaikuttaa helpottuneelta kun hänen esikoislevynsä viimein ilmestyi. Oscar-pystit on juuri jaettu. Lady Gagan ja Bradley Cooperin laulama Shallow-kappale elokuvasta A Star Is Born on palkittu parhaan kappaleen Oscarilla, joten on juhlien aika. Jatkobileissä on mukana myös Helsingin Vuosaaresta kotoisin oleva Alma-Sofia Miettinen. Alma näkee Lady Gagan ja päättää mennä juttelemaan yhdelle illan juhlituimmista tähdistä.


Tänään tv:ssä totuus Charlesin ja Dianan häistä – salaperäinen paketti mursi morsiamen

iltasanomat 07:55 15.05

Koko maailma pysähtyi katsomaan, kun prinssi Charles ja Lady Diana Spencer saivat toisensa 29.7.1981. Liitto näytti unelmalta, mutta totuus oli toinen.


Tänään tv:ssä: Mitä tapahtui seitsemän vuorokautta ennen Dianan ja Charlesin häitä?

iltalehti 05:30 15.05

Dianan viimeinen viikko naimattomana naisena ei ollut erityisen onnellinen. 750 miljoonaa katsojaa seurasi maailmanlaajuisesti, kun lady Diana Spencer ja prinssi Charles avioituivat St Paulin katedraalissa 29. heinäkuuta 1981. Vuosisadan kuninkaalliset häät vaikuttivat ulospäin satumaisilta, mutta kulisseissa kuohui. TV1:ltä tänään tulevassa brittidokumentissa Charles \& Diana: Totuus häistä käydään läpi seitsemän häitä edeltänyttä vuorokautta alkaen keskiviikosta 22. heinäkuuta. Kulisseissa moni pani merkille, ettei kaikki ollut hyvin. Diana laihtui huomattavasti ja poti mustasukkaisuutta Camilla Parker Bowlesista, oikeutetusti, kuten myöhemmin kävi ilmi. Tilannetta ei helpottanut se, että vain muutama päivä ennen omia häitään Charles toimitti henkilökohtaisesti korulahjan Camillalle.


Lady Gagan suurkonsertista jättituotto – 120 miljoonaa euroa hyväntekeväisyyteen

stara 19:20 21.04

Poptähti Lady Gagan, Maailman terveysjärjestö WHO:n ja Global Citizenin järjestämä


Viihdelehti Stara.fi

stara 19:20 21.04

Poptähti Lady Gagan, Maailman terveysjärjestö WHO:n ja Global Citizenin järjestämä


Lady Gaga löysi elämänsä rakkauden – paljastaa nyt haaveilevansa äitiydestä

iltalehti 23:35 20.04

Lady Gaga kertoo tuoreessa haastattelussa perhehaaveistaan. Laulaja-lauluntekijä Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Joanne Angelina Germanotta, 34, julkisti alkuvuodesta suhteensa yrittäjä Michael Polanskyyn. Gaga ja Polansky bongattiin ensi kerran yhdessä uutena vuotena. Tällöin Gaga piteli sydänkäpystään kädestä ja suuteli tätä. Uuden rakkaan nimeä ei kuitenkaan vielä tuolloin tiedetty, joten hänet nimettiin lehdistössä ”Mysteerimieheksi”.


Lady Gagan järjestämä tukikonsertti keräsi jättisumman työlle koronavirusta vastaan

iltalehti 00:56 20.04

Poplaulajan ja Maailman terveysjärjestön järjestämä konsertti järjestettiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa. Lady Gagan ja Maailman terveysjärjestö WHO:n yhteistyökumppani Global Citizen kertoo, että konsertin ansiosta kerättiin merkittävä summa koronavirusta vastaan tehtävään työhön. Poptähti, WHO ja Global Citizen onnistuivat keräämään eri yhteistyökumppaneilta peräti 127,9 miljoonaa dollaria hyvään tarkoitukseen


Yli sata artistia osallistui Lady Gagan ideoimaan One World -konserttiin: "Tämä on rakkauskirje maailmalle" – katso koko konsertti nyt Areenasta

yle 09:24 19.04

Kahdeksan tuntia kestäneellä tapahtumalla haluttiin kunnioittaa koronapandemian eteen töitä tekeviä hoitoalan ammattilaisia.


One World: Together at Home -megakonsertti ensi yönä – osan kappaleista kuulet jo soittolistalta

iltalehti 18:33 18.04

Luvassa on korona-ajan spektaakkelimaisin tapahtuma. Lady Gagan, WHO:n ja Global Citizenin organisoima One World: Together at Home -tukikonsertti lähetetään Suomen aikaa ensi yönä. Peräti kahdeksan tunnin spektaakkelissa esiintyvät maailmanluokan tähdet Elton Johnista ja Andrea Bocellista Taylor Swiftiin ja Celine Dioniin. Lähetystä juontavat Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel ja Stephen Colbert.


Suurkonsertti ensi yönä – mukana jättimäinen joukko supertähtiä

stara 18:00 18.04

Poptähti Lady Gagan, Maailman terveysjärjestö WHO:n ja Global Citizenin organisoima


Lady Gagan masinoima jättimäinen hyväntekeväisyyskonsertti suorana Areenassa ensi yönä – hyppää mukaan etkoille jo kello 21

yle 17:00 18.04

Parituntista tähtien täyttämää konserttia edeltävät kuuden tunnin etkot, jotka nähdään niin ikään suorana Areenassa.


Lady Gagan masinoima viihdespektaakkeli sunnuntaina – musiikkitähdet esiintyvät kodeissaan One World -tapahtumassa

mtv 11:07 16.04

Muusikot tuketavat terveydenhuollon ammattilaisia ensi sunnuntaina järjestettävässä tapahatumassa. 


Lady Gagan megakonserttiin lisää tähtiä - nähtävissä myös Suomen televisiossa

iltalehti 15:44 15.04

Ensi viikonlopun suurtapahtuma kestää kahdeksan tuntia. Lady Gagan, WHO:n ja Global Citizenin organisoima One World: Together at Home -tukikonsertti kasvaa uusilla nimillä. Useissa sosiaalisen median kanavissa esitettävän tukikonsertin uudet esiintyjät ovat Alicia Keys, Amy Poehler, Awkwafina, Camila Cabello, Celine Dion, Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez, LL COOL J, Lupita Nyong’o, Matthew McConaughey, Oprah Winfrey, Pharrell Williams, Sam Smith, Shawn Mendes, Taylor Swift, Usher ja Victoria Beckham.


Lady Gaga paljasti uudet prioriteetit- naimisiin ja lapsia

stara 23:20 09.04

Supertähti Lady Gaga on tehnyt laulajan uraa jo pitkään. Hän


Lady Gaga järjestää virtuaalikonsertin – mukana myös Billie Eilish, Lizzo ja Elton John

stara 12:00 08.04

Poptähti Lady Gaga on paljastanut suunnittelevansa internetissä esitettävää, nimmekäiden tähtien


Lady Gagan isä haki joukkorahoitusta yhteiselle ravintolalle – tähti häpesi silmät päästään

stara 21:20 05.04

Lady Gagan isä haki joukkorahoitusta yhteiselle ravintolalle – tähti häpesi


Hot topics