Oletko nähnyt tätä poikaa? 13-vuotias kateissa Espoossa iltalehti 16:41 17.12

13-vuotias poika katosi Espoossa Karakallion-Laaksolahden-Kauniaisten alueella eilen lauantai-iltana.

Espoossa kadonnut 13-vuotias löytyi kuolleena iltalehti 15:49 17.12

Poliisi on löytänyt aiemmin kadonneeksi ilmoitetun 13-vuotiaan pojan kuolleena Karakalliosta maastosta. Poika katosi lauantai-iltana Espoossa Karakallion-Laaksolahden-Kauniaisten alueella. Pojan äidin mukaan tämä ei palannut kotiin sovitun mukaisesti, eikä häneen saatu sen jälkeen yhteyttä. Äidin mukaan tilannetta ei edeltänyt mikään riita, ja yleensä poika on aina ilmoittanut menoistaan. Pojalla oli mukana myös Niken musta narureppu, joka oli lauantai-iltana löytynyt litimärkänä Karakallion koulun viereltä.


ESS: Marko Jantunen lahjoitti Sauli Niinistölle Pelicansin potkupuvun - kiertueella kertyy vauvalahjoja iltalehti 20:28 16.12

Turvallisuuspolitiikasta puhuneen presidentin Lahden-vierailulla todistettiin myös kevyempiä tunnelmia, Etelä-Suomen Sanomat kertoo. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on vieraillut tänään Lahdessa. Kauppakeskus Trion yleisötilaisuudessa Niinistö ja Etelä-Suomen Sanomien päätoimittaja Perttu Kauppinen keskustelivat muun muassa turvallisuuspolitiikasta. ESS:n mukaan Niinistö toisti Nato-kantansa, eli ettei hän pidä Suomen liittymistä sotilasliittoon tällä hetkellä tarpeellisena.


Iäkkään naisen auto jäi kiinni kiskoille Kesälahden rautatieasemalla – 100 km/h vauhdilla kiitänyt veturi törmäsi MTV 18:47 16.12

Kesälahden rautatieasemalla on tapahtunut vaaratilanne junan törmättyä kiskoille jääneeseen autoon.


Iäkkään naisen auto jäi kiinni kiskoille - 100 km/h veturi hoiti homman vähän liiankin tehokkaasti MTV 18:47 16.12

Kesälahden rautatieasemalla on tapahtunut vaaratilanne junan törmättyä kiskoille jääneeseen autoon.


73-vuotiaan naisen auto jäi junan alle Kiteellä - oli soittamassa apua, kun veturi jyräsi iltalehti 18:40 16.12

Onnettomuus tapahtui Kiteen Kesälahden asemalla. Kukaan ei loukkaantunut. Kesälahtelaisnainen oli asioinut Kesälahden rautatieasemalla ja autoa kääntäessään ajautunut kiskojen päälle jääden kiinni kiskojen syvennykseen. Nainen oli poistunut asemarakennukseen soittaakseen apua paikalle, mutta tällöin Joensuun suunnasta tullut siirtoajossa ollut veturi törmäsi noin 100 kilometrin tuntinopeudella kiskojen päällä olleen auton oikeaan kylkeen.


Eläinsuoja roihuaa Joensuussa - pelastuslaitos: ihmisiä tai eläimiä ei ole vaarassa iltalehti 09:42 16.12

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos sammuttaa parhaillaan suurta rakennuspaloa Joensuussa. Pelastuslaitos sai hälytyksen Lahdenperäntiellä sijaitsevan rakennuksen tulipalosta lauantaiaamuna kello 8.38. Tulessa on käytöstä poistettu ja muutaman sadan neliön kokoinen eläinsuoja. Pelastuslaitoksen ensitietojen mukaan ihmisiä tai eläimiä ei ole vaarassa.


Kirkkoarkkitehti huijasi jopa miljoonia - uskovien omaisuus katosi iltalehti 09:01 16.12

Lukuisat hyväuskoiset helluntailaiset menettivät omaisuutensa petosvyyhdissä, jossa heidän vakaumustaan käytettiin häikäilemättömästi hyväksi. Rahat, joiden piti päätyä ”Herran työhön” hävisivätkin Ghanaan. Lue artikkeli kokonaisuudessaan IL Plus -palvelusta. Lahden käräjäoikeus tuomitsi maanantaina Veikko Armas Gröhnin, 72, kolmeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen seitsemästä törkeästä petoksesta. Lisäksi Gröhn tuomittiin maksamaan uhreilleen heiltä huijaamiaan rahoja yhteensä 830 000 euroa sekä valtiolle saamaastaan rikoshyödystä liki 90 000 euroa.


Mikael Jungner erostaan SDP:stä: ”Demareille oli helpotus, että lähden sieltä väittämästä vastaan” iltalehti 18:12 15.12

Puolueen linja on vuosien varrella muuttunut liian konservatiiviseksi Jungnerin makuun. 80-luvun lopulta SDP:n riveissä vaikuttanut Mikael Jungner ilmoitti tänään eroavansa puolueesta. Ilmoitus tuli vain muutama tunti sen jälkeen, kun eduskunta oli äänestänyt kaupassa myytävän alkoholin prosenttirajan muutoksesta. SDP:n jäsenistä ainoastaan Ville Skinnari äänesti korkeamman, 5,5 prosentin, rajan puolesta. - Silloin mä ymmärsin, että ei siellä SDP:ssä enää minun kaltaisesti ajattelevia ihmisiä juuri ole, Jungner kommentoi eropäätöstään Iltalehdelle.


Janne Ahoselle hyviä uutisia: ”Eteenpäin on menty” iltalehti 13:27 15.12

Vanha mestari pääsee lauantaina harjoittelemaan kotimäessään Lahdessa. Päätös mäkiviikosta syntyy harjoitusten perusteella. Janne Ahosen alkukausi on ollut haastava, sillä vanha mestari ei ole päässyt treenaamaan kotimäissään Lahdessa. Salpausselällä ei ole saatu suorituspaikkoja kuntoon, mutta nyt vihdoin Ahonen kertoo hyviä uutisia: Lahden betoni on saatu hyppyvalmiuteen ja mies pääsee lauantaina mäkeen.


Wiz Khalifa ja Big Boi esiintyvät Summer Up -festivaaleilla stara 11:30 15.12

Summer Up -festivaali on julkaissut ensimmäiset esiintyjät kesälle 2018. Lahden


Viihdelehti Stara.fi stara 11:30 15.12

Summer Up -festivaali on julkaissut ensimmäiset esiintyjät kesälle 2018. Lahden


Poliisi lopetti Kontiolahden MM-kisojen kirjanpidon selvittämisen – ei syytä epäillä rikosta MTV 10:01 15.12

Poliisi on lopettanut Kontiolahden ampumahiihdon MM-kisojen kirjanpidon selvittämisen, koska asiassa ei ole syytä epäillä rikosta, kertoo Itä-Suomen poliisi.


Helly Luv palasi juurilleen Kurdistaniin tekemään musiikkia: "Oli kaksi vaihtoehtoa ja toinen niistä oli se, että lähden sotaan" mtv 20:00 14.12

Journalisti Nina Rahkola haastattelee Say What -ohjelmassa torstaina 14.12. klo 21 kurdistanilaista poptähteä, joka on noussut julkisesti Isisiä vastaan.


Uutiset