Pelicans pitää Ilvestä niskalenkissä - viime vuosien saldo Ilveksen kannalta karmea iltalehti 21:31 12.01

Pelicansin ja Ilveksen väliset liigakamppailut ovat olleet viime vuosina kuin yhteen maaliin pelaamista. Lahtelaiset olivat kurittaneet Ilvestä kahdeksan kertaa peräkkäin. Näissä otteluissa sarjapisteet olivat Pelicansille 24-0. Maalinteossa lahtelaiset olivat olleet parempia lukemin 30-11. Ilveksen edellinen voitto on syyskaudelta 2015.


Kamppailu suorasta pudotuspelipaikasta kiihtyy – Pysähtyykö SaiPan ykkösketju Pelicansin tiiviiseen viisikkoon? jatkoaika.com 09:00 29.12

Lahden perjantai-illassa on panoksena nousu sarjataulukon kuuden parhaan joukkoon, kun Pelicans ja SaiPa pelaavat kauden neljännen keskinäisen ottelunsa. Lahtelaiset ovat voittaneet kaksi kauden aiemmista kohtaamisista.


Pelicans joululomalle voitto takataskussa sarjakärjestä jatkoaika.com 21:30 15.12

Pelicans otti viimeisessä ottelussa ennen joululomaansa erittäin makoisan voiton sarjajohtaja Kärpistä, kun lahtelaiset voittivat ottelun lukemin 3-1.


Epätasaista lentoa suorittava Pelicans laskeutuu Helsinkiin jatkoaika.com 10:00 14.11

Maaottelutauon jälkeen HIFK:n ensimmäinen vieras on Lahden Pelicans. Joukkueiden edellinen kohtaaminen on syyskuulta, jolloin lahtelaiset olivat maalilla punanuttuja parempi lopputuloksella 2-1.


Pelicans jatkoi Ilveksen pöllyttämistä – ”Saimme hyvän flow’n päälle” iltasanomat 22:03 03.11

Lahtelaiset eivät ole kärsineet Ilvekselle tappiota yli kahteen vuoteen.


Laganièren tehot liikaa Pelicansille - Ben Bloodilla värikäs paluu vanhaan halliin iltalehti 21:01 24.10

Pahasti siipirikkoisena kotijäällään pelannut Pelicans taipui kovasta yrittämisestä huolimatta Ässille maalein 1-4. Kamppailun hahmoksi nousi porilaisten kanadalaishyökkääjä Antoine Laganière (2+1), joka teki joukkueensa kaksi ensimmäistä maalia. Ne olivat Laganièren kauden kuudes ja seitsemäs osuma. Vaikka Ässät oli etenkin lähes koko päätöserän pahasti ottavana osapuolena, se ansaitsee ison kiitoksen nöyrästä puolustusasenteestaan. Myös Pelicansille pitää nostaa hattua. Lahtelaiset jaksoivat painaa loppuun asti, vaikka joukkue joutuu operoimaan hyvin ohuella rosterilla. Pelin aikana rivistä tippuivat vielä Antti Tyrväinen, Joel Mustonen sekä nuori puolustaja Aleksi Ek.


KooKoo urotekoon käsittämättömässä vuoristoradassa - superyllättäjä vieraiden kapellimestarina jatkoaika.com 22:08 20.10

Pelicansin ensimmäisen erän hurja hyökkäyspään paine ei KooKoota masentanut, sillä isännät kahden viimeisen kaksikymppisen aikana aseista riisunut vierasjoukkue painoi Lahden liigaillassa maukkaaseen 5-6-voittoon. Sarjakasi on vasta viides joukkue, joka on onnistunut lyömään lahtelaiset.


KooKoo ja Pelicans mättivät maaleja - Marko Jantusen Jonne-pojalta, 21, tehokas liigadebyytti iltalehti 22:08 20.10

Pelicans ja KooKoo tarjoilivat valmentajien kauhukamppailun kiekkoliigan perjantain kierroksella. Maalikarkelot päättyivät Lahdessa KooKoon 6-5-voittoon. Kotijoukkue Pelicansin huolimattomuus kostautui. Lahtelaiset saivat neljä ylivoimaa, ja tuloksena oli neljä maalia. Tasakentällisin peli oli melko tasaista. - Eihän tämä meille mikään sen erikoisempi ilta ollut. Jos olisitte olleet tiistaina Kouvolassa, niin meno oli vieläkin villimpää, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola sanoi viitaten tiistain Ilves-otteluun, joka päättyi tamperelaisten 7-6-voittoon.


Uutiset