Näkökulma: Suomi voisi ottaa vastaan tuhansia kiintiöpakolaisia uusisuomi 16:23 21.06

Eurooppa on ollut syksystä 2015 lähtien neuvoton suuren turvapaikanhakijamäärän kanssa. Yli miljoona hakijaa vuodessa ylitti maanosan kantokyvyn, sillä se kiihdytti eripuraa yksittäisten valtioiden sisällä ja Euroopan unionin jäsenmaiden välillä.


Lehtikeisari Urpo Lahtisen oven pielessä seisoi vuosia 300?000 €:n taideteos – nyt sen arvo on ihan muuta iltasanomat 16:00 21.06

Lehtikeisari Urpo Lahtisen (1930–1994) taideaarteet ovat esillä Kangasala-talossa.


Lehtikeisari Urpo Lahtisen oven pielessä seisoi vuosia 300?000 €:n taideteos – nyt sen arvo on jo ihan muuta iltasanomat 16:00 21.06

Lehtikeisari Urpo Lahtisen (1930–1994) taideaarteet ovat esillä Kangasala-talossa.


IS lehmipaimenessa: Juolukka pomottaa, Lumikki karkailee – Lähde mukaan! iltasanomat 14:10 21.06

Kiireiset kaupunkilaiset hakeutuvat nyt lomillaan alkeellisiin paimentöihin. IS lähti Hämeenlinnan Evolle selvittämään, lähteekö stressi lehmiä kaitsemalla.


USA haukkui ihmisoikeusneuvoston ja lähti sieltä ovet paukkuen – "Kritiikille oli syytä, mutta lähtöpäätös ei edistä ihmisoikeuksia" MTV 11:22 21.06

Yhdysvallat ilmoitti yllättäen aikaisemmin tällä viikolla vetäytyvänsä YK:n ihmisoikeusneuvostosta. Asiantuntijan mukaan päätös antaa tilaa ihmisoikeuskriittisille valtioille neuvostossa eikä ainakaan edistä ihmisoikeusasiaa maailmassa.


Päivä on tänään pisimmillään – perjantaista lähtien päivä alkaa jälleen lyhentyä iltasanomat 02:54 21.06

Keskikesän juhlaa vietetään viikonloppuna.


MM-futisfanit lähtivät Helsingistä kohti Pietaria – brasilialaiskolmikolta hauska kuitti Neymarille iltasanomat 15:52 20.06

Ilta-Sanomat tapasi iloisia kisaturisteja rautatieasemalla.


Eurooppa-liigan ensimmäinen karsintakierros arvottu – Kuopion Palloseuralla huono arpaonni MTV 14:19 20.06

Eurooppa-liigan ensimmäinen karsintakierroksen otteluparit on arvottu. Suomalaisista mukana ovat Ilves, FC Lahti ja KuPS. 


Suomalaisseurojen vastustajat Euroopan liigan karsintaan arvottu iltasanomat 13:43 20.06

Ilves ja FC Lahti arvottiin aloittamaan kotona, KuPS vieraskentälle.


Kokoomuskonkari älähti terveysjättien vallasta Ylellä: ”Vahvistavat asemaansa joka päivä” uusisuomi 12:38 20.06

Kokoomuksen konkaripoliitikko Pertti Salolainen on huolissaan sote-uudistukseen liittyvästä riskistä. Hän nosti äskettäin Politiikkaradiossa esiin huolen terveysjättien vallasta.


Mitä MM-kisapallon sisältä löytyy? Eri aikakausien pallot vertailussa MTV 08:00 20.06

Vuosien varrella jalkapallon MM-kisojen pelipallot ovat herättäneet keskustelua. Vuodesta 1970 lähtien Adidas on vastannut pallon suunnittelusta. What's Inside -niminen Youtube-kanava tutki, mitä kisapallojen sisältä löytyy. 


Mitä MM-kisapallon sisältä löytyy – eri aikakausien pallot vertailussa MTV 08:00 20.06

Vuosien varrella jalkapallon MM-kisojen pelipallot ovat herättäneet keskustelua. Vuodesta 1970 lähtien Adidas on vastannut pallon suunnittelusta. What's Inside -niminen Youtube-kanava tutki, mitä kisapallojen sisältä löytyy. 


Trump uhkaili Kiinaa uusilla tuontitulleilla - Pörssit lähtivät jyrkkään laskuun ympäri maailman MTV 17:08 19.06

Presidentti Donald Trumpin uusin, 200 miljardin dollarin tuontia koskeva tulliuhkaus on sysännyt pörssit rumaan laskuun tiistain aikana.


Jari Aarnio lähti jo vankilasta, asianajaja ei ole vielä jutellut päämiehensä kanssa: "Uskoisin hänen olevan ilahtunut" MTV 16:03 19.06

Helsingin hovioikeus vapautti tänään Helsingin huumepoliisin ex-päällikkö Jari Aarnion ja hänen rikoskumppaninaan käräjillä tuomitun Keijo Vilhusen. Aarnio ja Vilhunen saavat odottaa vapaalla hovioikeuden tuomiota.


Italian Conte: Meitä ei pidä jättää yksin siirtolaisten kanssa iltasanomat 23:14 18.06

Saksan sisäministerin mukaan maa alkaa heinäkuusta lähtien käännyttää turvapaikanhakijoita rajalla, jos liittoknsleri Angela Merkel ei löydä yhteistä eurooppalaista ratkaisua asiaan.


Italian Conte: Meitä ei pidä jättää yksin pakolaisten kanssa iltasanomat 23:14 18.06

Saksan sisäministerin mukaan maa alkaa heinäkuusta lähtien käännyttää turvapaikanhakijoita rajalla, jos liittoknsleri Angela Merkel ei löydä yhteistä eurooppalaista ratkaisua asiaan.


Belgia vei ”kissahiiri-leikkiä” – MM-kisoissa myös isoja tasoeroja uusisuomi 20:01 18.06

Jalkapallon MM-turnauksen laajentaminen 48 joukkueen kisoiksi 2026 lähtien on herättänyt aiheellista kritiikkiä. Eurooppa saa ainoastaan kolme lisäpaikkaa, joten todennäköisesti epätasaisia pelejä on odotettavissa enemmän.


Kari kasvattaa karulla Hailuodon saarella satojen kukkien ruusutarhaa – ”Koko hommahan lähti ihan lapasesta” iltasanomat 19:17 18.06

Värikkääseen haalariasuun pukeutunut mies kaivelee kukkapenkkiä Hailuodossa. Kolmessa vuodessa partasuinen mies on istuttanut tiluksilleen 140 ruusua.


Komissio uskoo yhteiseurooppalaiseen ratkaisuun turvapaikanhakijoiden kohdalla iltasanomat 18:53 18.06

Saksan sisäministerin mukaan maa alkaa heinäkuusta lähtien käännyttää turvapaikanhakijoita rajalla, jos liittokansleri Angela Merkel ei löydä yhteistä eurooppalaista ratkaisua asiaan.


Lionel Messi ripitti itseään pahasta missauksesta: "Se oli kamala" MTV 07:30 17.06

Argentiinan osalta MM-turnaus lähti liikkeelle takkuillen, kun kisojen ensikertalainen Islanti jätti mestarisuosikin 1-1-tasapeliin. Ottelun isoin puheenaihe liittyi supertähden Lionel Messin rangaistuspotkumissaukseen.


Artica tahdittaa kiihkeää ja törkeästä petoksesta millainen hyttysjuhannus sai lapsen sote-työn jatkuvan ”Ennen

Uutiset