Kiekkolegenda Juhani Jylhä on kuollut 71-vuotiaana iltasanomat 14:34 19.01

Raumalainen kiekkolegenda Juhani Jylhä on poissa.


Edinburgin poliisi: Kadonnut suomalainen Riina löytynyt – kateissa yli viikon MTV 14:02 19.01

Edinburgin poliisilaitos kertoo, että yli viikon kadoksissa ollut Riina Sjögren on löydetty.


Skotlannissa kadonnut suomalainen Riina löydetty kunnossa iltalehti 13:56 19.01

Skotlannin poliisi kertoo asiasta. Suomalainen Riina Elisabeth Sjögren on löydetty kunnossa. Edinburghin poliisi kertoo asiasta Facebook-sivuillaan, joiden avulla myös etsi naista viikonlopusta alkaen.


Teini-ikäinen poika hyökkäsi kouluun kirveen kanssa Siperiassa: Kuusi lasta loukkaantunut MTV 13:54 19.01

Siperiassa Ulan-Udessa on tehty kouluisku, jossa on loukkaantunut seitsemän ihmistä. Loukkaantuneista kuusi oli lapsia ja yksi aikuinen, kertoo venäläinen uutistoimisto TASS.


Marjayrittäjälle tuomio 26 ihmiskaupasta: joutuu maksamaan jättikorvaukset iltalehti 13:48 19.01

Keski-Suomen käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1967 syntyneelle marjanpoimintayrittäjälle vuoden ja kahdeksan kuukauden pituisen ehdollisen vankeusrangaistuksen. Yhteinen rangaistus määrättiin 26 ihmiskaupasta, jätelain rikkomisesta ja törkeästä petoksesta. Marjayrittäjä Matti Hankosen tuomio on ehdollinen siten, että koeaika on kaksi vuotta. Lisäksi vastaaja on tuomittu 3 vuoden 6 kuukauden pituiseen liiketoimintakieltoon.


Marjayrittäjälle tuomio 26 ihmiskaupasta iltalehti 13:20 19.01

Keski-Suomen käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1967 syntyneelle marjanpoimintayrittäjälle vuoden ja kahdeksan kuukauden pituisen ehdollisen vankeusrangaistuksen. Yhteinen rangaistus määrättiin 26 ihmiskaupasta, jätelain rikkomisesta ja törkeästä petoksesta. Marjayrittäjä Matti Honkasen tuomio on ehdollinen siten, että koeaika on kaksi vuotta. Lisäksi vastaaja on tuomittu 3 vuoden 6 kuukauden pituiseen liiketoimintakieltoon.


Lauri Markkanen sai osuvan vastauksen Iivo Niskaselta – hiihtäjä lainasi NBA-tähden slogania MTV 12:03 19.01

Vuoden urheilijan valinnasta hiihtäjä Iivo Niskasta onnitellut koripalloilija Lauri Markkanen sai vastauksesi lauseen, jonka oli itse heittänyt ilmoille tällä viikolla.


Mies luuli suolensa tulevan ulos – olikin 170-senttinen lapamato! stara 12:00 19.01

Amerikkalainen radio-ohjelma This Won’t Hurt A Bit esittelee lääketieteellisiä tapauksia


Viihdelehti Stara.fi stara 12:00 19.01

Amerikkalainen radio-ohjelma This Won’t Hurt A Bit esittelee lääketieteellisiä tapauksia


StaraTV: Super8 & Tab haastattelussa – uusi albumi ja single! stara 11:00 19.01

Suomalainen konemusiikki on ollut vuodesta 1999 saakka tunnettua maailmalla, ja


Henri Kontiselle merkittävä pettymys Australiassa uusisuomi 10:30 19.01

Henri Kontisen ja John Peersin unelma tenniksen Australian avointen Grand Slam -turnausvoiton uusimisesta meni perjantaina murskaksi. Suomalaisaustralialainen pari putosi jatkosta toisella kierroksella.


Saksalainen Isis-räppäri Deso Dogg kuoli ilmaiskussa Syyriassa – oli naimisissa FBI:n työntekijän kanssa iltasanomat 10:23 19.01

Denis Cuspert on vannonut lojaaliuttaan Isis-johtaja Abu Bakr al-Baghdadille sekä toiminut saksalaisten taistelijoiden päävärvääjänä.


Pandat nauttivat ensimmäisen bambuaamiaisensa Ähtärissä – ihailevat suomalaista talvimaisemaa ikkunoiden läpi iltasanomat 10:13 19.01

Ähtärin eläinpuiston mukaan pandoilla on hieman matkaväsymystä.


Rosie Huntington-Whiteley upea näky bikineissä – sai juuri esikoisensa stara 10:00 19.01

30-vuotias brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s


Huono ajokeli jatkuu vielä pitkälle ensi viikkoon, liikenteessä useita onnettomuuksia - ”Autoilijat ovat unohtaneen kääntää itsensä talvimoodiin” iltalehti 09:50 19.01

Autoliiton koulutuspäällikkö muistuttaa turvavälin ja olosuhteisiin sopivan ajonopeuden tärkeydestä. Tieliikenteessä on viime päivinä sattunut useita onnettomuuksia ympäri Suomea raskaan lumisateen ja liukkaiden teiden vuoksi. Autoliiton koulutuspäällikkö Teppo Vesalainen muistuttaa autoilijoita noudattamaan liikenteessä äärimmäistä varovaisuutta. - Tässä on ajettu talvikautta pitkään melko kesäisissä olosuhteissa, joten monelta autoilijalta on unohtunut kääntää itsensä talvimoodiin. Siinä kaikkein keskeisin asia on riittävän turvavälin pitäminen. Sen ansiosta kuljettajalla on paremmat mahdollisuudet havainnoida ja enemmän aikaa toimia, Vesalainen sanoo.


Bambuaamiainen maistui Ähtärin pandoille – pieni matkaväsymys painaa MTV 09:45 19.01

Ähtäriin eilen alkuillasta saapunut pandapariskunta on palautunut varsin hyvin pitkän matkan rasituksista, kerrotaan eläinpuistosta.


Saksalainen Isis-räppäri kuoli ilmaiskussa Syyriassa - esiintyi useilla propagandavideoilla iltalehti 09:04 19.01

Deso Doggin on kerrottu kuolleen jo ainakin pari kertaa aiemmin. Tunnettu ja paljon mediahuomiota saanut saksalainen rap-artisti Denis Cuspert alias Deso Dogg on saanut surmansa ilmaiskussa Syyriassa. Asiasta kertoi Isisiin yhteydessä oleva mediatoimisto Wafa tiedotteella, jonka äärijärjestöjen toimintaa netissä seuraava SITE on kääntänyt. Tiedotteen yhteydessä julkaistiin kahdeksan kuvaa Cuspertin verisestä ruumiista. Ilmaisku tapahtui Syyrian itäosissa Gjharanijissa.


Uutiset