Turhautuneen Lance Strollin huhutaan vaihtavan F1-tallia MTV 18:55 19.07

Williams-tallin Lance Stroll on Formula ykkösten siirtomarkkinoiden kuuma nimi. Strollin huhutaan neuvotelleen sopimuksesta Force Indian kanssa.


Turhautuneen Lance Strollin huhutaan vaihtavan tallia MTV 18:55 19.07

Williams-tallin Lance Stroll on Formula ykkösten siirtomarkkinoiden kuuma nimi. Strollin huhutaan neuvotelleen sopimuksesta Force Indian kanssa.


Williamsin surkeus vain jatkuu – startit varikolta MTV 11:40 08.07

Takasiivekkeessä ilmennyt tekninen vika pilasi Williams-tallin aika-ajot Silverstonessa. Sergei Sirotkin oli tuloksissa 18:s ja Lance Stroll 19:s. Molemmat kuljettajat starttaavat varikolta.


Voi surkeuden surkeus! F1-kauden alisuorittaja suti lohduttomasti sannassa – aika-ajo täysin piloille MTV 16:18 07.07

Lance Strollin ja Williams-tallin ongelmat jatkuivat Britannian GP:n aika-ajojen ensiminuuteilla.


Williams-kuski tuskailee: Suorituskykyä ei ole millään radalla MTV 11:30 04.07

F1-sarjan hännänhuipuksi valahtaneen Williams-tallin kuljettaja Lance Stroll lyttää brittitallin auton suorituskyvyn heikoksi kaikilla radoilla.


Miten terveydenhoitojärjestelmän laatua voi mitata – ja onko Suomi hyvä vai huono? MTV 10:52 04.07

Mitä Lancetin tutkimukset Suomesta kertovat?


Uppiniskaista Lance Strollia rangaistiin – hölmöili toisessa perättäisessä kisassa MTV 10:21 02.07

Itävallan F1-kisan tuomaristo lätkäisi Williamsin Lance Strollille kymmenen sekunnin aikarangaistuksen. Stroll ei noudattanut sinisiä lippuja.


Julkkisten ihotautilääkäri: ”Yleensä kotirutiinit ja proteiinipitoinen ruokavalio riittävät” stara 08:40 02.07

Julkkisten ihotautilääkärinä työskentelevä tohtori Harold Lancer tietää, että useimmiten ihmisille


Viihdelehti Stara.fi stara 08:40 02.07

Julkkisten ihotautilääkärinä työskentelevä tohtori Harold Lancer tietää, että useimmiten ihmisille


HUS puolustaa kiisteltyä sote-väitettä: ”Näillä mittareilla Suomi sijoittui kolmen parhaan joukkoon” uusisuomi 09:54 01.07

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS puolustaa tiedelehti Lancetissa julkaistuja tutkimuksia, joiden perusteella se ilmoitti viikolla Suomen terveydenhuoltojärjestelmän olevan maailman paras.


Lance Stroll tuskaisasta kaudestaan: ”Voittaa valkokaulushommat” MTV 18:11 28.06

Lance Strollin toinen kausi Williams-tallissa on ollut tuskaisa, mutta hän korostaa, ettei motivaatio ole kärsinyt.


Tässä olisi voinut käydä huonosti – Williams-kuskilla pelottava tilanne Ranskan GP:n lopussa MTV 19:04 25.06

Williams-tallin kanadalaisajajan Lance Strollin tuskaisa viikonloppu Ranskan Paul Ricardilla päättyi pelottavaan tilanteeseen. Strollin rengas räjähti kisan loppuvaiheessa.


Williamsilla todella synkkää – Lance Strollin olemus kertoi kaiken MTV 14:49 24.06

Formula ykkösten perinteikäs Williams-talli jäi Ranskan GP:n aika-ajoissa viimeisille sijoille. Tuloslistan jumboksi päätynyt Lance Stroll ei ollut C Moren haastattelussa juurikaan juttutuulella.


Onko Lance Strollilla riittävää paloa F1-menestyjäksi? – ”Ei ole selkeää jutun juonta” MTV 14:27 12.06

Kanadalaisajaja Lance Strollin kausi Formula ykkösissä on ollut vaikea. C Moren F1-asiantuntijan Toni Vilanderin mielestä Strollin vaikeudet eivät johdu pelkästään Williamsin auton kilpailukyvyttömyydestä.


Onko Lance Strollia riittävää paloa F1-menestyjäksi? – ”Ei ole selkeää jutun juonta” MTV 14:27 12.06

Kanadalaisajaja Lance Strollin kausi Formula ykkösissä on ollut vaikea. C Moren F1-asiantuntijan Toni Vilanderin mielestä Strollin vaikeudet eivät johdu pelkästään Williamsin auton kilpailukyvyttömyydestä.


Rajussa kolarissa ollut F1-kuski joutui sairaalakuvauksiin MTV 10:52 11.06

Kanadan F1-kilpailun ensimmäisellä kierroksella nähtiin raju kolari Lance Strollin menetettyä Williams-autonsa hallinnan ja törmättyä Brendon Hartleyn Toro Rosso-autoon. Raju törmäys johti molempien keskeytykseen.


Suomessa on vain yksi freelance-puheenkirjoittaja –”Donald Trumpin puheenkirjoittajana ei ole varmaan kovin mukava olla” iltasanomat 18:20 06.06

Suomessa ei pidetä kovin hyviä puheita. Yksi syy on se, että Suomesta puuttuu puheenkirjoittajien ammattikunta, sanoo puheenkirjoittaja Antti Mustakallio.


Williamsilta vihjataan kuljettajan jatkosta MTV 13:11 06.06

Formula ykkösten Williams-tallin apulaistallipäällikkö Claire Williams antaa vahvan vihjauksen, että Lance Stroll kisaisi ensi kaudellakin tallin autolla.


Näyttelijä Russell Brand pitää perheenisänä olemista raskaampana kuin vanhaa huumeiden täyttämää bile- elämäänsä iltalehti 11:26 27.05

Russell Brand kertoo, että vaippojen vaihtaminen on väsyttävää, mutta pitää hänet onnellisempana kuin rappioelämä. Näyttelijä Russell Brand pitää perhe-elämää melkoisen vaativana. 42-vuotias Brand sanoo, että elämä aviomiehenä ja isänä on raskaampaa kuin hänen aiempi huumeiden ja satunnaisten naissuhteiden täyttämä elämänsä. Brand toteaa Balance-lehden haastattelussa, että kuitenkin tyytyväisempi elämäänsä nyt, kun se on hiljaisempaa.


Juha Veijonen avautuu suhteestaan 30 vuotta nuorempaan floristiin Me Naisissa: ”Yhden illan juttu muuttui rakkaudeksi” iltalehti 14:59 24.05

Freelancer-näyttelijä Juha Veijonen, 58, on asunut viisi vuotta avoliitossa floristina työskentelevän Maria Hämäläisen, 28, kanssa. Juha Veijonen ja Maria Hämäläinen tapasi viisi vuotta sitten Helsingin suositussa Pataässä-karaokebaarissa. 23-vuotias Maria oli tullut viettämään iltaa koulukavereiden kanssa, kun puolestaan Juha oli liikenteessä työkavereiden kanssa. Alkuun Maria ei tiennyt, että hänen tuleva puoliso on näyttelijä ja julkisuudenhenkilö, kunnes hänen kaverit tunnistivat Juhan. Illan päätteeksi pariskunta lähti kahdestaan jatkoille Juhan kotiin. Tunteet olivat molemminpuoliset ja avioliitto alkoi lähes samalta istumalta.


Helander jälleen hirmutuloksen Jäähykuningas jättää mieltä osoitettiin paljaalla reilusti Hamiltonin tuntipalkasta

Uutiset