Williams-pomo puolustaa kuskipariaan: “Automme ei toimi oikealla tavalla” MTV 12:21 23.04

Formulasarjassa kisaavan Williams-tallin kuljettajapari Lance Stroll ja Sergei Sirotkin eivät ole syyllisiä surkeasti sujuneeseen alkukauteen, painottaa brittitallin tekninen johtaja Paddy Lowe.


Maria Veitola kertoo uupumisestaan uutuuskirjassa: ”Olin niin surullinen, etten saanut ruokaa alas kurkustani” iltalehti 10:53 20.04

Maria Veitola alkoi saada paniikkikohtauksia 26-vuotiaana. Maria Veitola kertoo uutuuskirjassaan palaneensa loppuun 26-vuotiaana. Hän oli juuri irtisanoutunut ensimmäisestä vakituisesta työpaikastaan, Radio Citystä, ja ryhtynyt freelanceriksi. Hän alkoi saada paniikkikohtauksia.


Lance Armstrong sopi oikeusjutun miljoonasummalla – sponsori syytti huijaamisesta iltasanomat 03:56 20.04

Dopinginsta kärynnyt huippupyöräilijä Lance Armstrong on sopinut oikeusjuttunsa sponsorinsa kanssa.


Dopingista kärähtänyt pyöräilylegenda joutuu maksamaan USA:n valtiolle miljoonakorvaukset iltalehti 00:36 20.04

Lance Armstrong menetti kaikki seitsemän Tour-voittoaan vuonna 2012 dopingin vuoksi. Entinen ammattipyöräilijä Lance Armstrong on suostunut maksamaan Yhdysvaltain valtiolle 5 miljoonan dollarin korvaukset sovituksena. Washington Postin mukaan hän joutuu myös kattamaan entisen joukkuetoverinsa Floyd Landisin 1,65 miljoonan dollarin oikeudenkäyntikulut. Vuonna 2010 Landis myönsi käyttäneensä uransa aikana dopingia ja paljasti Armstrongin tehneen samoin.


Arto Nyberg irtisanoutui Ylestä – jättäytyi freelanceriksi iltasanomat 07:00 18.04

Suositun talk-shown isäntä ei ole enää Ylen palkkalistoilla.


Lance Stroll kritisoi voimakkaasti Williamsin suorituskykyä: Kaikessa pitää parantaa MTV 21:16 13.04

Williams on ainoa talli, joka ei ole saavuttanut MM-pisteitä tällä kaudella.


Kuskilta karu arvio Williamsin tilanteesta: "Emme aja kilpaa tällä hetkellä" MTV 20:14 26.03

Williams-kuljettaja Lance Strollin arvio tallinsa nykytilasta on varsin tyly. Strollin mukaan tilanne Williamsilla muistuttaa enemmän selviytymistä kuin kilpailemista.


Lancet-lehti: Alaselkäkipujen hoidossa suuria puutteita MTV 19:00 21.03

Potilasta tulee kuunnella. Se on professori Jaro Karppisen tärkein neuvo terveydenhoidon ammattilaisille, joiden vastaanotolle alaselkäkivuista kärsivä potilas.


ahkeroinut ahkeroinut gaalaillallisen parissa enemmän kiekkoja kauhunhetkiä – muumio – uskotaan nousemassa Yhdysvaltain oikoo virheellistä pakettiauto kaahasi silmittömästi Pogbaa pois puhututti SM-liigan salaperäisestä työttömyystukea -

Uutiset