Pelicansin tähti Iikka Kangasniemi ei anna spekulaatioiden vaikuttaa pelaamiseen – ”Jengi voi puhua, mitä haluaa” iltasanomat 06:04 17.03

SaiPa ja Pelicans ratkaisevat, kumpi äärimmäisen tasaisesta kaksikosta etenee SM-liigan puolivälieriin. Ratkaiseva kolmas kamppailu pelataan Lappeenrannassa lauantaina.


Kuumaksi povattu SM-liigan ratkaisupeli tuottaa lisätyötä Lappeenrannassa – ”Toivotaan, että homma pysyy hanskassa” iltasanomat 15:39 16.03

SaiPa ja Pelicans ratkovat viimeisen jaossa olevan puolivälieräpaikan Lappeenrannassa lauantaina.


Sihvonen: Lukko tylysti ulos – Raumalla ankara itsetutkiskelun paikka MTV 10:12 16.03

Ässät päätti tylysti Lukon kauden viemällä nimiinsä Liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluvoitoin 2-0. Sen sijaan SaiPan ja Pelicansin sarja on nyt tasan 1-1, jatkaja selviää lauantaina Lappeenrannassa.


Antti Tyrväinen haastoi valkovenäläistä kovanaamaa: ”Puhun, mitä mieleen juolahtaa!” iltalehti 23:14 15.03

Pelicans pystyi pelaamaan selkä seinää vasten riittävän hyvin. Lahtelaiset saivat 3-0-kotivoitolla lisää hengitystilaa - ainakin lauantaihin asti. Silloin Lappeenrannassa ratkaistaan se, kumpi seuroista jatkaa puolivälieriin ja kumpi pääsee puhaltamaan rantapalloihin ilmaa ja silmäilemään ohessa lomamatkoja. Pelicansin voiton arkkitehtina hääräsi maalivahti Joona Voutilainen, joka torjui kerrassaan upean nollapelin. Joukkoon mahtui muutama maaginen pelastus.


SaiPa-luotsi manasi erikoistilanteita: ”Ylivoima piiputti” iltalehti 23:10 15.03

Vaikka Pelicans voittikin puhtaasti 3-0, ei SaiPa ollut missään nimessä vailla mahdollisuuksia. Avauserän lappeenrantalaiset nukkuivat, mutta sen jälkeen ote kääntyi. Toisessa erässä Pelicans kulutti urakalla jäähypenkkiä. SaiPa pääsi kokeilemaan lähes minuutin myös kahden miehen ylivoimaa. Tulos jäi piippuun. Kun sarjan ratkaiseva kolmas kamppailu käydään lauantaina Lappeenrannassa, tietää Tero Lehterä ainakin yhden parannuskohteen.


Ässät jatkoerämaalilla puolivälieriin - Pelicans tasoitti sarjan Lahdessa iltalehti 21:32 15.03

SM-liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toiset osaottelut pelattiin tänään. Illan tulokset ovat seuraavat: Lukko-Ässät 2-3 (je.) ja Pelicans-SaiPa 3-0. Jälkimmäinen sarja jatkuu lauantaina Lappeenrannassa voittojen ollessa nyt tasan 1-1. Ässät voitti paras kolmesta -ottelusarjan avauksen Porissa tiistaina 2-1, joten sillä oli puolivälieräpaikka katkolla tänään Raumalla.


Ratkaisu siirtyi Raumalla jatkoeriin - Pelicans tasoitti sarjan Lahdessa iltalehti 21:10 15.03

SM-liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toiset osaottelut ovat käynnissä. Kolmen erän jälkeen numerot ovat seuraavat: Lukko-Ässät 2-2 ja Pelicans-SaiPa 3-0. Jälkimmäinen sarja jatkuu lauantaina Lappeenrannassa voittojen ollessa nyt 1-1. Ässät voitti paras kolmesta -ottelusarjan avauksen Porissa tiistaina 2-1, joten sillä on puolivälieräpaikka katkolla tänään Raumalla. Lukon voitto siirtäisi ratkaisun Isomäen lauantai-iltaan.


Keski-ikäinen mies menehtyi Lappeenrannassa - yritti sammuttaa pientä tulipaloa iltalehti 10:42 15.03

Poliisi ei ota kantaa kuolinsyyhyn. Keskiviikkona Lappeenrannan Sammonlahdessa menehtyi keski-ikäinen mies. Poliisin tiedotteen mukaan mies oli menehtynyt sammuttaessaan asunnossa syttynyttä pientä tulipaloa. Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana, mutta ei ota kantaa siihen, mikä on johtanut miehen menehtymiseen.


Suosikit pitivät – SaiPa ja Ässät voiton päässä puolivälieristä uusisuomi 22:33 13.03

Jääkiekon Liigan puolivälieräkarsinnat eli kansankielellä ”säälipleijarit” käynnistyivät tiistaina Lappeenrannassa ja Porissa. Kotijoukkueet olivat parempia SaiPan voitettua Pelicansin 4-2 ja Ässien Lukon 2-1.


SaiPalle ensimmäinen kiinnitys puolivälieräpaikkaan - ulkomaalaishyökkääjät liekeissä iltalehti 21:03 13.03

SaiPan ja Pelicansin välinen pudotuspelisarja polkaistiin käyntiin Lappeenrannassa. Sähköä ei ottelusta puuttunut. Pelicans toi mukanaan Kisapuistoon korkealta karvaamisen sekä fyysisyyden ja pakotti SaiPan samaan heti ensiminuuteilta. Vieraat tulivatkin otteluun raikkaammalla jalalla ja avasivat myös maalihanat reilun 12 minuutin pelin jälkeen. Avausosuma oli Miska Siikosen käsialaa. Maali syntyi ylivoimalla Frans Tuohimaan antamasta irtokiekosta.


SaiPa taisteli voiton Pelicansista pudotuspeliavauksessa iltasanomat 20:56 13.03

SaiPa ja Pelicans avasivat pudotuspelit Lappeenrannassa. Tiukka taistelu päättyi lopulta SaiPan voittoon.


Kultasepänliikkeestä vietiin kelloja ja koruja lähes miljoonan euron edestä Lappeenrannassa - tapaus siirtyy syyttäjälle iltalehti 18:08 13.03

Keskusrikospoliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan koskien kesällä 2015 Lappeenrannassa tapahtuneita törkeää varkautta ja törkeän varkauden yritystä. Törkeä varkaus tapahtui 13. elokuuta 2015. Kaksi henkilöä murtautui Lappeenrannan Kauppakadulla sijaitsevaan kello- ja kultasepänliikkeeseen. Epäillyt tekijät anastivat erilaisia arvokelloja ja koruja, joiden myyntiarvo oli yhteensä 960 000 euroa.


Hattu päästä, tämä oli Jussi Markkasen ilta iltasanomat 20:58 09.03

Lappeenrannassa juhlittiin perjantaina Jussi Markkasen upeaa uraa. SaiPan ja Jukurien osalta runkosarjan päättänyt kamppailu päättyi lopulta mikkeliläisten 2–1-jatkoaikavoittoon.


Lappeenrannassa Jussi Markkasen ilta – SaiPan ja Jukureiden runkosarja päätökseen MTV 13:15 09.03

SaiPa ja Jukurit kohtaavat perjantain ainoassa ottelussa, jossa kunnioitetaan Jussi Markkasta. Markkanen pelaa uransa viimeisen runkosarjaottelun.


Kaasuräjähdys Lappeenrannassa vetyjä ja atomeita myyvässä torikahvilassa iltasanomat 22:29 08.03

Kaasupullo oli temppuillut, ja yllätti vielä kerran.


SaiPasta tuli runkosarjan yllättäjä – Sihvosen mediateilaus Lehterästä meni puihin uusisuomi 00:06 08.03

SaiPa on ollut jääkiekon Liigan runkosarjan merkittävä yllättäjä. Joukkue sijoittuu runkosarjassa seitsemänneksi, joka on paljon parempi tulos, kuin mitä edes Lappeenrannassa osattiin odottaa.


Murskajaiset Lappeenrannassa - JYP-puolustuksella karmaiseva ilta iltalehti 21:40 27.02

SaiPa rankaisi läpi ottelun JYP-puolustajien kankeudesta ja käytti paikkansa tehokkaasti. Tulos oli historiallinen: JYP oli viimeksi hävinnyt Lappeenrannassa varsinaisella peliajalla kaksi ja puoli vuotta sitten. JYPin ilta Lappeenrannassa alkoi vaikeasti. Nolan Yonkmanin ja Mikko Kuukan lähes samanaikaiset rangaistukset kostautuivat avausmaalin muodossa ensimmäisen erän puolivälin tienoilla. Kim Strömbergin tarkka rannelaukaus b-pisteiden välistä löysi tiensä Jussi Olkinuoran hanskakäden ohi yläkulmaan.


”Trump” bongattiin Helsingissä ja ”Putin” Lappeenrannassa – katso 22 + 1 hauskaa kuvaa penkkariajeluista iltasanomat 17:15 15.02

Torstaina oli yksi talven riemukkaimmista päivistä, kun abiturientit kiertsivät autojen lavoilla kaupunkeja ja heittivät karkkia katselijoille.


Uutiset