Mitä törttöilyä! Sportille kolme ulosajoa ja murskatappio Mikkelissä – maalivahti SaiPan sankarina

iltalehti 19:18 16.10

SaiPa kaatoi JYPin 2–1 ja Jukurit Sportin 6–1 SM-liigan keskiviikkokierroksella. Lappeenrannassa ensimmäinen erätauko alkoi poikkeuksellisen aikaisin, jo ajassa 8.58, kun kaukalon laitapleksin korjaaminen vaati aikaa. SaiPa–JYP-ottelu jatkui tauon jälkeen maalittomasta tasatilanteesta, ja ajassa 19.20 kapteeni Elmeri Kaksonen iski ylivoimalla isännät johtoon.


Kaksi Sport-pelaajaa törkytaklauksista suihkuun – SaiPa–JYP-ottelun erätauko alkoi jo ennen avauserän puoliväliä

iltalehti 19:18 16.10

SaiPa isännöi JYPiä ja Jukurit Sportia SM-liigan keskiviikkokierroksella. Lappeenrannassa ensimmäinen erätauko alkoi poikkeuksellisen aikaisin, jo ajassa 8.58, kun kaukalon laitapleksin korjaaminen vaati aikaa. SaiPa–JYP-ottelu jatkuu tauon jälkeen maalittomasta tasatilanteesta. Mikkelissä Jukurit johtaa avauserän jälkeen 3–0. Se pääsi heti kärkeen kahden miehen ylivoimalle ja siirtyi johtoon Julius Vähätalon osumalla. Saman miehen ohjaus vei isännät 2–0-johtoon ajassa 12.44.


Liiga-kierros: Jukurit lähtee katkaisemaan tappioputkeaan Sportin kustannuksella, vahvan vireen löytänyt JYP haastaa SaiPan

jatkoaika.com 14:02 16.10

Keskiviikon Liiga-kierroksella nähdään kaksi ottelua. Mikkelissä yhteen iskevät Jukurit ja Vaasan Sport. Lappeenrannassa kohtaavat SaiPa ja Jyväskylän JYP.


Liiga-kierros: Jukurit lähtee katkaisemaan tappioputkeaan Sportin kustannuksella. Vahvan vireen löytänyt JYP haastaa SaiPan.

jatkoaika.com 14:02 16.10

Keskiviikon Liiga-kierroksella nähdään kaksi ottelua. Mikkelissä yhteen iskevät Jukurit ja Vaasan Sport. Lappeenrannassa kohtaavat Saipa ja Jyväskylän JYP.


Poliisi pelasti tiellä seisoskelleen pöllön pahvilaatikkoon – eläinlääkäri IS:lle: Pöllö pääsee pian takaisin luontoon

iltasanomat 20:27 14.10

Ylikonstaapeli Hanna Lipiäinen pelasti pöllön Lappeenrannassa. Pöllö pääsi lintuambulanssiin ja nopeasti eläinlääkärin hoitoon. Pian pöllö liitelee taas taivaalla ja saalistaa myyriä.


Päivän ravivihje: Toto65, Lappeenranta 14.10.

iltalehti 08:58 14.10

Vie de Dream jatkanee voittokulkuaan. Maanantain Magic Monday -ravit järjestetään vuorolähdöin Oulussa ja Lappeenrannassa. Vihjesysteemin pankiksi valitaan neljännen kohteen Vie de Dream, joka metsästää jo kolmatta peräkkäistä voittoaan. Viimeksi ruuna irtosi keulasta voittoon 11-vauhtisella päätöspuolikkaalla. Upeassa kunnossa on myös ykköshaastaja Silver Wing, mutta uloin lähtörata tuo alussa ylimääräisiä haasteita juoksupaikan suhteen.


SaiPa romahti liigajumboksi, uusi hankinta ei vakuuta – seurapomolta suoraa puhetta: ”Ei tyydytä meitä, minua tai valmennusta”

iltasanomat 14:35 11.10

SaiPan uusi hankinta ei ole onnistunut Lappeenrannassa.


Juho Toivola siirtyy Koskenkorvasta Imatralle

yle 10:50 08.10

Lappeenrannassa opiskeleva Toivola lähtee suuremman roolin ja vastuun perässä Pohjanmaalta itään.


Pohjoistuuli puhalsi Lappeenrannassa - Justus Annusen nollapeli toi voiton Kärpille

jatkoaika.com 22:28 05.10

Kärpät saapui lauantaina Lappeenrantaan ottamaan mittaa SaiPasta ja teki tarvittavan. Jesse Puljujärven sekä Aatu Rädyn maalien lisäksi Justus Annunen oli mies paikallaan eikä kotijoukkue pystynyt vastaamaan edellämainittujen suorituksiin. Loppulukemiksi jäivät 2—0 oululaisten hyväksi.


Imatralla ja Lappeenrannassa roihusi lauantain vastaisena yönä, poliisi epäilee tuhotöiksi

yle 11:31 05.10

Perjantaina ja lauantain välisenä yönä on palanut roskakatoksia ja autoja.


Päivän ravivihje: Toto75, Teivo 5.10.

iltalehti 08:11 05.10

Kriteriumit pääosissa Teivossa. Toto75-1: Yksi ravivuoden kohokohdista on Teivon Kriterium-ravit, jossa parhaat 3-vuotiaat lämminveriset ja etevimmät 4-vuotiaat suomenhevoset kohtaavat. Vihjesysteemin ensimmäinen pankki on lahjakas, mutta välillä hieman tuittupäinen Liisan Tulilintu, joka kiertänee laukatta kaikki. Lappeenrannassakin tuli alussa laukka, mutta sen jälkeen tamma kulki loppumatkan 22,5-lukemiin. Viimeiset 700 metriä sujuivat 21,6-vauhtia, kun kyyti oli välillä alle 18-tempossa. Toto75-2: Superlahjakas Välähdys on suuri suosikki ja voittaakin yleensä laukattomat juoksunsa. Tämän vuoden 12:ssa kilpailussa ori on kuitenkin laukannut seitsemästi. Tämän vuoksi Josveis on sopiva varmistus.


Epäilty tapon yritys Lappeenrannassa: Tuttavien riita kärjistyi puukon iskuun yleisellä paikalla

iltasanomat 14:47 28.09

Teko tapahtui Lappeenrannan keskustassa lauantain vastaisena yönä.


Katso suorana kello 10: Yle seuraa kansainvälistä ilmastolakkoa kymmenillä paikkakunnilla Suomessa – Eduskuntatalon edusta on täyttynyt mielenosoittajista, liikenne Mannerheimintiellä poikki

yle 09:38 27.09

Lakkoon osallistuu kokonaisia koululuokkia opettajineen. Yle seuraa tapahtumia neljällä eri paikkakunnalla: Helsingissä, Lappeenrannassa, Oulussa ja Tampereella.


Katso suorana kello 10: Yle seuraa kansainvälistä ilmastolakkoa kymmenillä paikkakunnilla Suomessa – Eduskuntatalon edusta on täyttynyt mielenosoittajista ja Mannerheimintie on tukossa

yle 09:38 27.09

Lakkoon osallistuu kokonaisia koululuokkia opettajineen. Yle seuraa tapahtumia neljällä eri paikkakunnalla: Helsingissä, Lappeenrannassa, Oulussa ja Tampereella.


Katso suorana kello 10: Yle seuraa kansainvälistä ilmastolakkoa kymmenillä paikkakunnilla Suomessa – Eduskuntatalon edusta on täyttynyt mielenosoittajista

yle 09:38 27.09

Lakkoon osallistuu kokonaisia koululuokkia opettajineen. Yle seuraa tapahtumia neljällä eri paikkakunnalla: Helsingissä, Lappeenrannassa, Oulussa ja Tampereella.


Katso suorana kello 10: Yle seuraa kansainvälistä ilmastolakkoa kymmenillä paikkakunnilla Suomessa – tällä kertaa myös aikuiset on kutsuttu mukaan

yle 09:38 27.09

Lakkoon osallistuu kokonaisia koululuokkia opettajineen. Yle seuraa tapahtumia neljällä eri paikkakunnalla: Helsingissä, Lappeenrannassa, Oulussa ja Tampereella.


SaiPan vähäpäästöinen nelipyttyinen huristeli ohi Sportista

jatkoaika.com 22:00 20.09

Sportin hyvin alkanut kaakonkulman kierros päättyi tylyyn tappioon Lappeenrannassa. Loukkaantumisista kärsinyt Veeti Vainio avasi maalitilinsä Liigassa.


KooKoo otti vahvan revanssin SaiPasta kauden kotiavauksessa

jatkoaika.com 14:02 16.09

Avauspeliä Lappeenrannassa hallinnut mutta tappion kera Kouvolaan palannut KooKoo koki yön aikana ryhtiliikkeen. Kauden avauksessa kotihallissa nähtiin hyökkäyspäässä terävämpi joukkue, joka johti ottelua avauserän jälkeen jo 4-0. Myös maalivahtipäässä Henrik Haukeland loisti 32 torjunnalla.


SaiPa vahvempi kauden avauksessa KooKoota vastaan

jatkoaika.com 07:00 14.09

SaiPa ja KooKoo aloittavat kauden perinteisellä Kaakon derbyllä. Perjantaina Lappeenrannassa isännät ottivat vahvan alun ja menivät ensimmäisessä erässä 3–1-johtoon. Toisen erän loppuun mennessä peli oli tasan, mutta isännät viimeistelivät ottelun vahvemmin ja veivät ottelun nimiinsä lukemin 5–1. Tomas Záborský antoi hyvän ensiesiintymisen keltamustissa iskien kaksi maalia.


Ottelun kuvat: SaiPa vahvempi kaudenavauksessa KooKoota vastaan

jatkoaika.com 07:00 14.09

SaiPa ja KooKoo aloittavat kauden perinteisellä Kaakon derbyllä. Perjantaina Lappeenrannassa isännät ottivat vahvan alun ja menivät ensimmäisessä erässä 3—1 johtoon. Toisen erän loppuun mennessä peli oli tasan, mutta isännät viimeistelivät ottelun vahvemmin ja veivät ottelun nimiinsä lukemin 5—1. Tomas Záborský antoi hyvän ensiesiintymisen keltamustissa iskien kaksi maalia.


hamstrasi jälleen puolustajan menestyjät väkivaltaisesta vastustamisesta ja – kaistoille levinnyt

Hot topics