Ruotsin hovi julkaisi suloisen joulutervehdyksen: Prinsessa Estelle ja prinssi Oscar vanhempiensa kanssa pulkkamäessä iltalehti 11:20 18.12

Ruotsin hovi julkaisi Instagram-tilillään suloisen joulutervehdyksen. Kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel ja lapset prinsessa Estelle, 5, ja prinssi Oscar, 1, laskevat Ruotsin hovin julkaisemalla videolla mäkeä hyväntuulisina. Videon lopussa Estelle toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta.


Varkaat murtautuivat Loviisassa autoon keskellä päivää ja veivät 11-viikkoisen koiranpennun - ”Lapset ovat järkyttyneitä” iltalehti 10:40 18.12

Sunnuntaina kello 16 ja 17 välillä Loviisan Ratakadulla murtauduttiin autoon rikkomalla lasi. Saalikseen pitkäkyntiset saivat vasta muutaman viikon uudessa kodissaan olleen alaskanmalamuuttipennun. Parviaisen perheen uusin perheenjäsen katosi keskellä päivää Loviisassa sunnuntaina, kun perheen äiti oli tyttärensä tanssikoulun jouluesityksessä. 11-viikkoinen alaskanmalamuutin narttupentu oli ehtinyt olla uudessa kodissaan vasta muutaman viikon, kun se vietiin keskellä päivää pysäköidystä autosta. Koiran omistaja, Jani Parviaisen mukaan samat murtovarkaat olivat murtautuneet muihinkin autoihin samalla kadulla.


Hanna-Leena todisti epätodellista näkyä Vaasa Arenassa: ”Lapset itkivät ja kirkuivat” iltasanomat 22:11 17.12

Vaasalainen Hanna-Leena Koskela oli miehensä ja yhteisen ystäväpariskunnan kanssa Vaasa Arenassa sunnuntaina, kun Raskasta Joulua -konsertti päättyi yllättäen kattorakenteiden romahdukseen.


Tutkimus: Keskosille syntyy muita vähemmän sisaruksia MTV 19:11 17.12

Keskosina syntyneet lapset saavat vähemmän nuorempia sisaruksia kuin täysiaikaisina syntyneet lapset, selviää Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksessa tehdystä tutkimuksesta.


Päivi halusi auttaa väsyneitä vanhempia – haki ilmoituksella pikkulasta ilmaiseen hoitoon: ”Tämä on välimummovaihe” MTV 06:34 17.12

Hyvinkääläinen pariskunta halusi auttaa ruuhkavuosiaan eläviä vanhempia. He laittoivat Facebookiin ilmoituksen, jossa lupasivat ilmaisen hoitopalvelun yhdelle alle viisivuotiaalle lapselle. Omat lapset ovat jo teini-ikäisiä, joten aikaa ja syliä riittää.


Ilouutinen lapsiperheille: 4-6-vuotiaat lapset ja lastenvaunujen kanssa matkustavat pääsevät ilmaiseksi lähijunaan iltalehti 10:16 16.12

Tammikuun alusta lähtien lasten ikäraja nousee VR:n lähijunissa seitsemään vuoteen, ja rattaissa tai vaunuissa kuljetettavan lapsen kanssa matkustaminen on ilmaista. Vuodenvaihteesta lastenlipun ikärajat muuttuvat VR:n lähijunissa. Tammikuusta alkaen lasten ikäraja nousee seitsemään vuoteen, kun se tällä hetkellä on neljä vuotta. Jatkossa 7-16-vuotiaat matkustavat lastenlipulla ja alle 7-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi VR:n lähiliikenteen alueella.


IS: Satu Taiveahon yllätysraskaus päättyi keskenmenoon mtv 09:39 16.12

Ilta-Sanomat kertoo Satu Taiveahon havahtuneen tänä syksynä erikoisiin oireisiin. Taiveaho ja puoliso Antti Kaikkonen kärsivät lapsettomuudesta, eivätkä hoidotkaan ole auttaneet.


IS: Satu Taiveahon raskaus päättyi syksyllä keskenmenoon - suuri suru iltalehti 08:05 16.12

Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen ovat kärsineet lapsettomuudesta, johon hedelmöityshoidot eivät ole auttaneet. Keskustan kansanedustaja Antti Kaikkonen ja Suvanto ry:n toiminnanjohtaja Satu Taiveaho toimivat sijaisvanhempina nyt 5-vuotiaalle ja 3-vuotiaalle lapselle. Pari turvautui aikaisemmin hedelmöityshoitoihin. Adoptioprosessi kaatui vuonna 2011 Antti Kaikkosen vaalirahasyytteen vuoksi.


Lapsettomuudesta kärsivä Satu Taiveaho havahtui erikoisiin oireisiin syksyllä – yllätysraskaus päättyi keskenmenoon iltasanomat 06:02 16.12

Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen kärsivät lapsettomuudesta, johon edes hedelmöityshoidot eivät auttaneet. Syksyllä Taiveaho havahtui erikoisiin oireisiin.


Lapsettomuudesta kärsivä Satu Taiveaho havahtui erikoisiin oireisiin syksyllä – yllätysraskaus päättyi suruun iltasanomat 06:02 16.12

Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen kärsivät lapsettomuudesta, johon edes hedelmöityshoidot eivät auttaneet. Syksyllä Taiveaho havahtui erikoisiin oireisiin.


Lapsettomuudesta kärsivä Satu Taiveaho havahtui erikoisiin oireisiin syksyllä – yllätysraskaus päättyi suureen suruun iltasanomat 06:02 16.12

Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen kärsivät lapsettomuudesta, johon edes hedelmöityshoidot eivät auttaneet. Syksyllä Taiveaho havahtui erikoisiin oireisiin.


Titanic-elokuvan koskettavaa äidin iltasatua hukkuville lapsille ei ollut käsikirjoituksessa - näyttelijä loi sen itse iltalehti 16:27 15.12

Irlantilaisäiti nukuttaa klassikkoelokuvassa lapsensa ikiuneen iltasadun voimalla. Satua ei kuitenkaan ollut käsikirjoituksessa. Jenette Goldstein näyttelee Titanic-elokuvassa kahden pienen lapsen irlantilaisäitiä. Hän nukuttaa elokuvassa lapset uneen hytissään tietäen, että he kaikki tulevat hukkumaan laivan upotessa. - Niin he elivät onnellisina yhdessä 300 vuotta Tír na nÓgin maassa, maassa joka on ikuisen nuoruuden ja kauneuden maa, äiti lausuu lapsilleen elokuvassa perinteiseen irlantilaissatuun turvautuen.


George Clooney on huomaavainen isä lentokoneessa - jakoi vastamelukuulokkeita kanssamatkustajille vauvojensa itkun vuoksi iltalehti 15:23 14.12

George Clooneyn kerrotaan ottaneen kanssamatkustajat hienosti huomioon pitkällä lennolla. George Clooneyn "uroteoista" on hiiskuttu -sivustolle. Näyttelijän kerrotaan matkustaneen perheineen kuluneella viikolla Los Angelesista Englantiin. Lentomatka on ollut pitkä miehen puolivuotiaille kaksosille, Ellalle ja Alexanderille. Clooneylla oli kuitenkin ässä hihassaan, sillä hänen kerrotaan jakaneen ykkösluokassa matkustaneille, lähellä istuneille ihmisille ilmaisia vastamelukuulokkeita. Ideana oli, että matka olisi kaikille miellyttävä, vaikka pikkulapset pitäisivätkin meteliä. Nimenomaan vauvan itkun hetkellä Clooneyn kerrotaan jakaneen kuulokkeita ihmisille ja niiden mukana tuli lappu, jossa kehotettiin pistämään kuulokkeet korville, jos lasten ääntely äityisi kovaksi. Lehden mukaan kyseessä eivät olleet mitkä tahansa kuulokkeet, vaan lähes 300 euron arvoiset erikoiskuulokkeet. Niissä oli Georgen tequila-bisneksen logo.


Kruununprinsessa Victoria valitsi lapsineen joulukuusta - prinssi Oscar ja prinsessa Estelle jouluisissa otoksissa iltalehti 12:56 14.12

Kruununprinsessa vastaanotti lapsineen perinteisen yliopiston joulutervehdyksen. Ruotsin hovi tiedottaa, että kruununprinsessa Victoria ja prinsessa Estelle, 5, sekä prinssi Oscar, 1 ovat vastaanottaneet torstaina perinteisen joululahjan. Jo 1960-luvulta saakka Ruotsin maataloustieteellisen yliopiston opiskelijat ovat tuoneet joulutervehdyksenä kuningasperheelle joulukuusia. Victoria ja lapset pääsivätkin hypistelemään neulasia yhdessä. Tomera prinssi Oscar näyttää kuvien perusteella käyneen koskettamassa ainakin yhtä tuuheaa kuusta. Estelle näyttää pitelevän hiukan itseään pidempää kuusta pystyssä valokuvaa varten.


Saksalaislehden väite: Schumacherin perhe viettää joulun yhdessä - myös lapset tulevat kotiin iltalehti 11:05 14.12

Saksalaislehti InTouch kertoo jutussaan Schumacherien perheen joulusta. Lehden mukaan Corinna Schumacher aikoo järjestää ison perhejoulun ensimmäistä kertaa Michaelin lasketteluonnettomuuden jälkeen. Corinna on aloittanut joulutunnelman luomisen kuusitilauksella. Jutussa, joka on otsikoitu "Vihdoinkin! Perheen jälleennäkeminen!", kerrotaan lasten Gina-Marien ja Mickin tulevan myös juhlimaan pyhiä Geneva-järven rannalla sijaitsevaan kotiin.


Monacon ruhtinattarelta hurmaava joulutervehdys - 3-vuotiaat pikkukaksoset tonttutunnelmissa iltalehti 17:27 13.12

Monacon ruhtinatar Charlene julkaisi lapsistaan kauniin jouluisen otoksen. Monacon Ruhtinatar Charlenen Instagram-tilille tupsahti keskiviikkona kaunis jouluinen otos tämän lapsista. Kuvassa poreeraavat Charlenen ja ruhtinas Albertin vastikään kolme vuotta täyttäneet kaksoset. Lapset täyttivät kolme vuotta 10. joulukuuta. Baux'n markiisi, Jacques on Monacon perintöprinssi, vaikka syntyikin Gabriella -sisartaan kaksi minuuttia myöhemmin. Monacossa laki suosii poikaperillisiä.


Väestöliitto: Suomalaismiesten lapsettomuus maailman korkeimpia – yhtenä syynä naisten parempi koulutus MTV 09:04 13.12

Lastensaanti-iän ohittaneista suomalaismiehistä joka neljäs on lapseton. Luku on maailman korkein, kertoo Väestöliiton tutkimusprofessori Anna Rotkirch. 


Väestöliitto: Suomalaismiesten lapsettomuus maailman korkeinta – syynä naisten parempi koulutus MTV 09:04 13.12

Lastensaanti-iän ohittaneista suomalaismiehistä joka neljäs on lapseton. Luku on maailman korkein, kertoo Väestöliitto. 


Halla-aho Facebookissa: ”Hyvinvoivissa ja tasa-arvoisissa maissa ihmisillä on paljon virikkeitä ja tekemistä niin työelämässä kuin sen ulkopuolella, eivätkä lapset oikein mahdu tähän yhtälöön” iltalehti 20:38 12.12

Väestöliiton tuoreen perhebarometrin mukaan syntyvyys laskee Suomessa seitsemättä vuotta. Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-aho kommentoi tiistaina Facebook-sivullaan Väestöliiton tuoreen perhebarometrin tulosta. Perhebarometrin mukaan syntyvyys laskee Suomessa seitsemättä vuotta. Väestöliitto listaa syiksi muun muassa puolison puuttumisen, taloudelliset syyt ja työelämän vaatimukset. Halla-aho kirjoittaa, että syntyvyysongelmaa lähestytään usein sosiaalipolitiikan ja tasa-arvon näkökulmasta. Hän toteaa, että ajatus tuntuu olevan, että kunhan tasa-arvo saadaan hyvälle tolalle ja perhe-etuudet riittävälle tasolle, syntyvyys lähtee nousuun.


Mummo sai koskettavan joululahjan puolison kuoltua: ”Aina halatessasi tätä, olen lähellä” iltalehti 19:40 12.12

Jeanie ja Bill olivat naimisissa 64 vuotta, kunnes Bill menehtyi syöpään maaliskuussa 2017. Maaliskuussa 2017 Bill Gum menehtyi syöpään. Vaimo Jeanie Gum jäi kaipaamaan puolisoaan. Pariskunta oli 64 vuotta naimisissa. Nyt on edessä Jeanien ensimmäinen joulu ilman miestään. Perhe halusi varmistaa, että Jeanien koko joulu ei menisi suremiseen, joten he keksivät ihanan lahjan. Lapsenlapset hakivat isoisän suosikkivillapaidan ja tekivät siitä tyynyn. Tyynyn he sijoittivat isoisän tuolille, jossa tämä yleensä myhäili ja jutteli lastensa kanssa. Paitaan kirjailtiin myös teksti:


Uutiset